Gość: Krzysztof IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 10:50 Czy ktoś wie gdzie w Wałbrzychu można sie zapisac do nowo powstałej partii Marcinkiewicza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 11:42 Marcinkiewicz to liść, ktorego uniósł wiatr historii a ten nie chce opaść, spada bardzo wolno,ale....jest tylko liściem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 12:05 Tak gadasz a w notowaniach 10% dostał a wspólnie z Rokita była by to niezła grupa + Ujazdowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 12:13 + Halina + Krystian to razem ok. 78% poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 12:38 Jaka Halina ? jaki Krystian ? co ty człowieku gadasz czego ty sie najadłeś ? zbadaj sie ! Tak mysle ze ty pewnie jestes jednym z tych chorych z PiSu . Ja nieznam Haliny ani Krystiana ale jak sie okaże że ktoś w Wałbrzychu bedzie reprezentował Marcinkiewicza to ja jestem chetna to jest facet z klasą nie jak ten rozkrzyczany kaczor wasz który wszedzie widzi przeciwników.Jeżeli pan Krystian jest przedstawicielem nowej partii to proszę o jakies namiary jak sie można z panem spotkać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 12:47 Marta z tego co wiem to przed wakacjami ma przyjechac do wałbrzycha ktoś z liderów nowej partii może to być Marcinkiewicz lub Rokita albo Ujazdowski jak bedziesz pilnowac to w prasie napewno przeczytasz o spotkaniu bo bedzie miało charakter otwarty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 13:14 Droga Marto, to albo nie znasz Haliny i Krystiana albo znasz, bo sugerujesz, ze to ludzie z PISU. Marcinkiewicz ma mieć w Walbrzychu 3 pogadanki nt: 1) jak rządzić za pomocą uśmiechu i pląsow na studniówkach 2) o sztuce jazdy metrem w Londynie 3) jak podlizać się PO, żeby umowę o pracę w banku przedłużyli. Nie wiem jeszcze gdzie dokladnie, ale ciekawe tematy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 13:25 A kaczyński jaki miał wykład ? może jak upolować stołemk będąc członkiem PiS o lewicowych pogladach ? albo ile da Wałbrzychowi zeby lepiej wygladał bo w świdnicy też obiecał - sranie w banie - obiecanki cacanki - Wiele osób z PiSu już ma dosyć takich głupich przemówień ,chetnie przejdzie do partii Marcinkiewicza bo leprzy szczery uśmiech niz nieszczere obiecanki i opowieści bajek o tym ze PiS jest prawicowy i rozprawi sie z komuną ! A w PiSe aż gwarno od czerwonych - na czele z prezesem okregu który szlifi zdobył w PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 14:20 A czy Piotr Sosinski i Mirek Bartolik tez wyjdzie z PiS i wstąpi do partii Marcinkiewicza ? no bo podobno tez nie zabardzo się zgadza z prezesem okregu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 14:30 Piotrek robi zajefajne spotkania w ramach Wałbrzyskiej Akademi Historycznej XXI Wiek a ciekawe czy to ma coś wspólnego ze Stowarzyszeniem Ujazdowskiego ? polecam wszystkim ja jeszcze nie byłem ale słyszałem ze naprawde warto. A Bartolik powoli tez staje sie mądrzejszy wiec moze wyjdzie z PiSu ale teraz to mu chyba szkoda kasy no bo straci prace wicka a Mireczek lubi kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 15:37 a czy Marcinkiewicz będzie opowiadał na Wałbrzyskiej Akademii Historycznej jak jeździł za pieniadze lobbysty Łuczaka w Alpy? bo nie widzę tego w programie.... a skąd wiadomość, ze ta Akademia to XXI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Cezar, ale z ciebie marny prowokatorek... IP: *.wlb.vectranet.pl 27.02.08, 16:42 W swojej marnej prowokacyjce chyba nie zauważyłeś, że jeśli coś jest "historyczne" to nie może być raczej z XXI wieku.... Projekt nazywa się: Wałbrzyska Akademia Historyczna i tyle. Sugerowanie że ma to jakiś związek ze stowarzyszeniem Ujazdowskiego świadczy o tym, że reprezentujesz dno. Malutki człowieczek z ciebie. Mimo wszystko - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś