Dodaj do ulubionych

Nowa Partia Marcinkiewicza !

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 10:50
Czy ktoś wie gdzie w Wałbrzychu można sie zapisac do nowo powstałej
partii Marcinkiewicza ?
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 11:42
      Marcinkiewicz to liść, ktorego uniósł wiatr historii a ten nie chce
      opaść, spada bardzo wolno,ale....jest tylko liściem
      • Gość: Marta Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 12:05
        Tak gadasz a w notowaniach 10% dostał a wspólnie z Rokita była by to
        niezła grupa + Ujazdowski
        • Gość: Ja Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 12:13
          + Halina + Krystian to razem ok. 78% poparcia
          • Gość: marta Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 12:38
            Jaka Halina ? jaki Krystian ? co ty człowieku gadasz czego ty sie
            najadłeś ? zbadaj sie ! Tak mysle ze ty pewnie jestes jednym z tych
            chorych z PiSu . Ja nieznam Haliny ani Krystiana ale jak sie okaże
            że ktoś w Wałbrzychu bedzie reprezentował Marcinkiewicza to ja
            jestem chetna to jest facet z klasą nie jak ten rozkrzyczany kaczor
            wasz który wszedzie widzi przeciwników.Jeżeli pan Krystian jest
            przedstawicielem nowej partii to proszę o jakies namiary jak sie
            można z panem spotkać ?
            • Gość: Kama Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 12:47
              Marta z tego co wiem to przed wakacjami ma przyjechac do wałbrzycha
              ktoś z liderów nowej partii może to być Marcinkiewicz lub Rokita
              albo Ujazdowski jak bedziesz pilnowac to w prasie napewno
              przeczytasz o spotkaniu bo bedzie miało charakter otwarty
            • Gość: JA Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 13:14
              Droga Marto,
              to albo nie znasz Haliny i Krystiana albo znasz, bo sugerujesz, ze
              to ludzie z PISU. Marcinkiewicz ma mieć w Walbrzychu 3 pogadanki nt:
              1) jak rządzić za pomocą uśmiechu i pląsow na studniówkach
              2) o sztuce jazdy metrem w Londynie
              3) jak podlizać się PO, żeby umowę o pracę w banku przedłużyli.
              Nie wiem jeszcze gdzie dokladnie, ale ciekawe tematy!
              • Gość: Cezar Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 13:25
                A kaczyński jaki miał wykład ? może jak upolować stołemk będąc
                członkiem PiS o lewicowych pogladach ? albo ile da Wałbrzychowi zeby
                lepiej wygladał bo w świdnicy też obiecał - sranie w banie -
                obiecanki cacanki - Wiele osób z PiSu już ma dosyć takich głupich
                przemówień ,chetnie przejdzie do partii Marcinkiewicza bo leprzy
                szczery uśmiech niz nieszczere obiecanki i opowieści bajek o tym ze
                PiS jest prawicowy i rozprawi sie z komuną ! A w PiSe aż gwarno od
                czerwonych - na czele z prezesem okregu który szlifi zdobył w PZPR
                • Gość: XXL Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 14:20
                  A czy Piotr Sosinski i Mirek Bartolik tez wyjdzie z PiS i wstąpi do
                  partii Marcinkiewicza ? no bo podobno tez nie zabardzo się zgadza z
                  prezesem okregu
                  • Gość: Cezar Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 14:30
                    Piotrek robi zajefajne spotkania w ramach Wałbrzyskiej Akademi
                    Historycznej XXI Wiek a ciekawe czy to ma coś wspólnego ze
                    Stowarzyszeniem Ujazdowskiego ? polecam wszystkim ja jeszcze nie
                    byłem ale słyszałem ze naprawde warto. A Bartolik powoli tez staje
                    sie mądrzejszy wiec moze wyjdzie z PiSu ale teraz to mu chyba szkoda
                    kasy no bo straci prace wicka a Mireczek lubi kase
                    • Gość: JA Re: Nowa Partia Marcinkiewicza ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 15:37
                      a czy Marcinkiewicz będzie opowiadał na Wałbrzyskiej Akademii
                      Historycznej jak jeździł za pieniadze lobbysty Łuczaka w Alpy?
                      bo nie widzę tego w programie....
                      a skąd wiadomość, ze ta Akademia to XXI?
                    • Gość: zibi Cezar, ale z ciebie marny prowokatorek... IP: *.wlb.vectranet.pl 27.02.08, 16:42
                      W swojej marnej prowokacyjce chyba nie zauważyłeś, że jeśli coś
                      jest "historyczne" to nie może być raczej z XXI wieku.... Projekt
                      nazywa się: Wałbrzyska Akademia Historyczna i tyle.
                      Sugerowanie że ma to jakiś związek ze stowarzyszeniem Ujazdowskiego
                      świadczy o tym, że reprezentujesz dno. Malutki człowieczek z ciebie.
                      Mimo wszystko - pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka