Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Landis: Chciałem się upić

IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.06, 12:49
    Kolarstwo jak wiekszosc dyscyplin jest juz nie do uratowania!
    Tenis, Golf to kolejnedyscypliny, ktorym sie trzeba przyjrzec.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pietia Landis: Chciałem się upić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:51
        Dla mnie bohaterem zostanie Rasmussen i Pereiro !!!
      • Gość: zizu Francole pewnie się cieszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:52
        • Gość: re zlikwidowac ten debilny sport i po krzyku IP: 212.106.147.* 28.07.06, 12:56
          • pancwynar Kolarstwo "debilne"? 28.07.06, 17:16
            bo złapano dopingowicza?
            niech zgadnę:
            kibic kopanej?
            a jeszcze dokładniej: kibic naszych orłów?:)
          • Gość: wkurzony Sam jesteś debilny IP: 217.97.193.* 28.07.06, 18:57
            debilne sporty to boks i golf a nie kolarstwo bo ciężko nazwać sportem świadome
            nawalanie się po ryjach a celowanie za pomocą kijka w dołek to jest poziom
            aktywności fizycznej podobny jak przy szachach więc to raczej intelektualny
            "sport" niż ten prawdziwy.
      • marek.k72 Re: Landis: Chciałem się upić 28.07.06, 13:12
        A może trzeba dopuścić żeby każdy brał co chce. Wtedy rywalizacja będzie w
        pewnym sensie czysta...a my będziemy śledzić zmagania gigantów.
        • manhu Re: Landis: Chciałem się upić 28.07.06, 13:36
          Nie da się, ba szybko będą umierali, co jest złe dla marketingu-lansowania gwiazd i reklam. No i umrze też wielu nastolatków. Walka zawsze powoduje, że się szprycują, ale dość bezpiecznie.
      • krwawabestia Re: Landis: Chciałem się upić 28.07.06, 13:16
        a szachy czy łucznictwo to niby nie
        bierze sie pewnie jakies specyfiki iułatwiajace koncentracje i polepszajace
        myslenie
        • dr.rocco Re: Landis: Chciałem się upić 28.07.06, 13:36
          Zniszczyli ten piekny sport jakim jest kolarstwo , TDF tez juz dawno znajduje
          sie na samym dnie.
      • Gość: Pan Tygrys Re: Landis: Chciałem się upić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:06
        Kolarstwo i TDF zniszczył Lance Kokstrong i jego "koksy"!
        • topewnieja Re: Landis: Chciałem się upić 28.07.06, 15:15
          Mi to wygląda na spisek Francuzów :) no bo niby dlaczego wciąż Amerykanie..no i
          Włoch... mówię Wam cos tu śmierdzi :D
        • Gość: dziwak masz racje IP: *.nyc.res.rr.com 28.07.06, 16:07
          to ze nigdy nie mogli wykryc u niego dopingu bylo spowodowane jego choroba
          nowotworowa, wykorzystal ja do szprycowania sie, w razie czego mogl zawsze
          powiedziec ze podwyzszony poziom niektorych substancji w organizmie to rezultat
          chemioterapii i innych lekow antyrakowych
        • Gość: fan_Lance'a Dlaczego wy go oczerniacie? IP: 217.97.193.* 28.07.06, 19:06
          Dlaczego koniecznie musicie się doszukiwać oszustwa? Dlaczego nie potraficie
          dopuścić myśli, że mógłby wygrać czysto? Nikt go nie złapał na tym a pewnie był
          prześwietlany masę razy.
          A to, że on zepsuł kolarstwo to ABSOLUTNA BZDURA!!!! Wręcz przeciwnie, rozsławił
          je i pokazał w dobrym świetle, dzięki niemu masę ludzi zainteresowało się tym
          sportem a ta wypromowana przez niego żółta opaska stała się symbolem wielu nie
          tylko kolarzy. Sam właśnie dzięki Lance'owi zacząłem jeździć bo dawniej w ogóle
          mnie ten sport nie interesował.
          Lance to żywa legenda i należy o nim pisać w samych superlatywach bo na to
          zasłużył a wasza polaczkowata mentalność każe wam z zawiści doszukiwać się
          oszustwa aby tylko udupić, aby pokazać że nie jest najlepszy a już szczególnie
          dlatego że Amerykanin. Przejdźcie się ludzie do psychiatry może wam pomoże.
          • Gość: Kizia cacana Re: Dlaczego wy go oczerniacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:36
            Chętnie poszłabym do psychatry, ale oni ani me ani be ani kukuryku o Armstrongu
      • Gość: EUstachy przykro to czytać. dobrze, że zwycięzca nie POLAK IP: *.szn.vectranet.pl / 195.85.229.* 28.07.06, 16:01
        j.w.
      • Gość: X Re: Landis: Chciałem się upić IP: *.chello.pl 28.07.06, 16:17
        Golf?
      • Gość: jano Re: Landis: Chciałem się upić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:19
        Landis nie brał żadnego dopingu!!!!!
        Testosteron nic nie daje jednorazowo trzeba go stosować min 3 mce żeby dał
        rezultat.A przy np nadczynności tarczycy takie wyniki wychodza.
        Media znowu sukaja sensacji.
        Oby Landis sie z tego wybronił.
        • Gość: pacal dla mnie 100x bardziej przekonywujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:16
          jest to co powiedział o Landisie Smorawiński, a nie wynurzenia samozwańczego
          ekspercika jano.
      • Gość: Sikor Re: Landis: Chciałem się upić IP: *.aster.pl 28.07.06, 17:48
        A moim zdaniem to może być dalszy ciąg wojny Francuzów z Amerykanami bardzo im się widać nie podoba to, żę Amerykanie po raz kolejny wygrywają ich "wspaniały wyścig" ..
        • Gość: gosc Landis: Chciałem się upić ale pomyliłem flaszki .. IP: *.aster.pl 28.07.06, 19:46
          i zamiast piwa napiłem się koksu "

• Gość: pacal jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:19
          Przypadki Marion Jones, Tima Montgomery i CJ Huntera to też był spisek Francuzów.
          Pieprzeni koksiarze. Przez takich jak oni na każdy dobry wynik patrzysz
          podejrzliwie.
      • Gość: pytacz A czy piłkarze się koksują? IP: 217.97.193.* 28.07.06, 19:00
        bo jakoś nie słychać aby wykluczyli kogoś z meczu za doping... bynajmniej ja o
        takim przypadku nie słyszałem. Oni potrafią latać 90 min po boisku bez koksu czy
        po prostu tam wolno?
      • Gość: amerykanofil USA to mocarstwo IP: 217.97.193.* 28.07.06, 19:13
        są najlepsi w tym co robią
        mają najlepszych sportowców, naukowców, lekarzy, prawników, aktorów i w zasadzie
        we wszystkim Ameryka przoduje a cały świat na nich jedzie zwyczajnie z zazdrości
        w kosmosie to tylko oni się liczą
        lubię ten kraj, podoba mi się ich hymn i proszę mi tu nie psioczyć na USAków
        u nich nie ma lipy - jeśli wysyłają sportowców na jakieś zawody to tylko tych
        super przygotowanych, dlatego mają najwięcej medali na kolejnych olimpiadach a
        TdF raz po raz wygryawają bo są po prostu NAJLEPSI
        • Gość: zorro Re: USA to mocarstwo IP: *.hsd1.fl.comcast.net 28.07.06, 20:52
          To jest absolutnie bzdura!! Landis byl badany prawie codziennie. Testosteron
          zajmuje przynajmnie jeden tydzien zeby jakikolwiek efekt mial. Jezeli chcial
          cos to nie testosteron ale wymiana krwi albo stymulujacy koksik . Testosteron
          buduje miesnie a nie pomoze w jeden dzien lub tydzien.

Badania w Szwecji udowodnily ze poziom testosterony moze sie bardzo podniesc po
          piciu alkoholu. Landis mial piwo i cztery whiskey po 16 dniach jazdy i
          wychudzony. Jak zwykle Francuzi mieszaja bo nic sami nie wygraja. Nawet druzynu
          pilkarskiej nie maja "swojej" tylko wiekszosc z Afryki.
          • Gość: sardynki Re: USA to mocarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:12
            Biali Francuzi to generalnie ciecie- myśli za nich rząd, pracują i uprawiają
            sporty murzyni i arabowie (a jak już są biali to najcześciej są baskami-
            Moreira, Lizarazu itd.). Jak była fala upałów kilka lat temu we francji to
            zmarło mnóstwo osób bo kołki nie wiedziały że tzeba chodzić w czapkach i pić
            więcej wody. Jak tak dalej pójdzie to nie bedą umieli się samodzielnie
            podetrzeć. Słusznie że za kilkadziesiąt lat spotkanie białego nad Sekwaną
            bedzie zdarzało się rzadziej niż spotkanie dinozaura.
          • Gość: pacal zastosuj swoją chorą ideologię do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:24
            ilu oni mają "swoich" sportowców? Sami Murzyni, emigranci...
            Ups, wpadłeś we własne sidła, ćwierćinteligencie.

> Badania w Szwecji udowodnily ze poziom testosterony moze sie bardzo podniesc po
            >
            > piciu alkoholu.

A badania w Zimbabwe udowodniły, że poziom opadów atmosferycznych może się
            bardzo podnieść po piciu krwi czarnego koguta o północy.

Poczytaj sobie co o Landisie ma do powiedzenia Smorawiński.
            • Gość: amerykanofil Ale ty jesteś głupi IP: 217.97.193.* 29.07.06, 10:39
              Obecnie na świecie dochodzi do coraz większego mieszania się ras ludzkich i
              narodowości z różnych powodów a tak naprawdę Amerykanie jako naród rdzenny nie
              istnieją bo już dawno wyginęli; USA zamieszkują Żydzi, Murzyni, Meksykanie i
              masa innych nacji. A w Europie to masz inaczej? Ja przyjmuję, że jeśli ktoś
              otrzymał obywatelstwo danego kraju to należy go traktować jako pełnoprawnego
              obywatela bo przecież obywatelstwa nie dostaje się ot tak za kiwnięciem palca.
              Są kraje gdzie żyje pomieszana ludność różnych nacji jak właśnie USA czy
              Malezja, Francja zrestą takich krajów jest chyba większość na świecie ale ty
              chyba jesteś jakiś tępy aby to zrozumieć. W twoim poglądzie doszukałem się nutki
              rasistowskiej że jak Murzyn wygrał to się nie liczy. Zapamiętaj sobie koleś, że
              NIE ISTNIEJĄ obecnie żyjący (chyba że w rezerwatach) rdzenni mieszkańcy USA bo
              ten kraj powstał właśnie przez masową emigrację ludności z reszty świata,
              głównie z Europy.
              Każdy sportowiec, który występuje pod flagą United States jest ICH sportowcem a
              ty stuknij się w tą durną makówę zanim takie brednie napiszesz,
              jedna-ósma-intelygencie....
              • Gość: yb4sk7 Re: Ale ty jesteś głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 20:17
                Ale społeczeństwo amerykanskie istnieje. Nie łaczą ich wiezy krwi, ale więzy
                kulturowe!Każdy( kto chce tam odniesc sukces) musi się zasymilować, tzn przejąć
                wzorce anglosasów. Amerykanski model wychowawczy zdecydowanie różni sie od
                naszego. Obserwuję to przy okazji kontaktów z krewnymi mieszkajacymi tam, i tam
                urodzonymi.Armstrong i Landis to "produkt" amer. systemu wychowawczego,
                opartego na filozofii pragmatyzmu i protestanckiej etyce pracy. Poczytajcie M.
                Webera.
              • Gość: pacal Chyba ci się pomyliły osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:57
                Kogo nazywasz rasistą? Mnie, czy zorro?

Niestety, mimo że w sprawie narodowości sportowców stoimy po tej samej stronie
                (choć pewnie przy tym poziomie IQ nie zdajesz z tego sobie sprawy), to jesteś
                zbyt tępy, żeby zauważyć, że to co napisałem jest ośmieszeniem zorra...

Wyjaśnienie specjalnie dla ciebie, amerykanofilu:

Przeniosłem "przemyślenia" zorro odnośnie Francuzów w ogólniejszy wymiar,
                udowadniając że jeśli tak uważa, to nie powinna się dla niego liczyć większość
                medali zdobytych przez reprezentantów USA, bo pochodzą z ... (wpisać dowolny
                kraj/kontynent). No i zorro poległ, zgodnie z powiedzeniem: "Kto mieczem walczy,
                od miecza ginie"...

PS. Kolesi to może masz pod budką z piwkiem, ja nim dla ciebie nie jestem.

PPS. Jeśli chodzi o "wysyłanie tylko najlepszych sportowców", to właśnie taki
                jeden pokazał się z dobrej strony - niejaki Justin G.
                Podobnie Marion Jones, Tim Montgomery, CJ Hunter, Kelly White i last but not
                least Lance Armstrong. Godni naśladowania mistrzowie, nie ma co. Chwała USA.
            • Gość: yb4sk7 Re: zastosuj swoją chorą ideologię do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 20:22
              Pan profesor ma niewiele do powiedzenia o Landisie. Jego opinia jest
              niekonkluzywna !!!. Żadnej hipotezy nie można na razie odrzucić, każdą należy
              rozważyć. Sprawa jest otwarta, a Landis korzysta z domniemania niewinnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka