Gość: kibic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 21:07 A co ma Engel do tego??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek t Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 21:13 a chocby to, tepy krecie, ze skoro ty mozesz wyglaszac swoje opinie w publiczny sposob to tym bardziej moze to uczynic engel. nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Kałużny?!?? IP: *.acn.pl 12.02.03, 21:21 Pan Engel zdaje mi się oglądał inny mecz. Bo w tym, który ja miałem okazję oglądać, jakoś szczególnie Kałużny się nie popisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też krakus Re: Kałużny?!?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 22:45 szczerze mówiąc też nie zauważyłem......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaugh Re: Kałużny?!?? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 11:27 To dlatego Engel awansowal do Mistrzostw Swiata ,a ty mozesz co najwyzej pisac bzdury w necie.Po prostu on dostrzega,to czego ty nigdy nie zauwazysz ,slepoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic2 Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.dialup.wplus.net 12.02.03, 21:19 To samo co Ty do Engela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Kałużny zagrał najlepiej? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 21:27 Kurcze, chyba w przeciwieństwie do pana Engela widziałem zupełnie inny mecz. Znakomicie to zagrali Stolarczyk i Baszczyński. Kałużny poza jednym (trzeba przyznać znakomitym) podaniem to (niestety) kiepskiego Olego nic nie pokazał. No ale jak ma się słabość to pewnych graczy, to można to zrozumieć. Ja np. powołałbym Juskowiaka -miłość jest ślepa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Kałużny zagrał najlepiej? IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 12.02.03, 21:37 Gość portalu: Kibic napisał(a): > Kurcze, chyba w przeciwieństwie do pana Engela widziałem > zupełnie inny mecz. Znakomicie to zagrali Stolarczyk i > Baszczyński. Kałużny poza jednym (trzeba przyznać znakomitym) > podaniem to (niestety) kiepskiego Olego nic nie pokazał. No ale > jak ma się słabość to pewnych graczy, to można to zrozumieć. Ja > np. powołałbym Juskowiaka -miłość jest ślepa ;) Olo zagrał ok a to że ni strzelił? Raz spaprał, ale ktoś zagrał jekieś dobre piłki do napastników? generalnie była to słaba nędzna kopanina. Jurek Dudek, Oli i obrona Wisły coś pokazała- reszta zero a waleczny Świercz... szkoda pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAJTO WIDOCZNY BRAK MOJEJ OSOBY... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.02.03, 21:40 golym okiem widac bylo brak mojej osoby w szeregach reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: WIDOCZNY BRAK MOJEJ OSOBY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 22:28 Gość portalu: HAJTO napisał(a): > golym okiem widac bylo brak mojej osoby w szeregach reprezentacji Fakt, rywale mają całe kości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLI Re: Kałużny zagrał najlepiej? IP: 80.51.254.* 12.02.03, 22:00 Panowie, chyba pojechaliście... ale na wódkę. Co jak co, nic nie mam do Engela(może to , że bał się w drugim meczu na Mundialu zaeksperymentować, jak to np. zrobił w meczu z USA), ale to on jest sprawcą tego , żę od 15-17lat pierwszy raz byłem świadkiem jak Polska - tak Polska zaczęła wygrywać wyjazdowe mecze na trudnych boiskach. Może nie pamiętacie Norwegii. Dostaliśmy od nich baty i to u siebie chyba właśnie w eleminajcach do MŚ w USA. Trochę szacunku dla osoby , która wprowadziła nadzieje i pokazała , że Polacy w piłkę też grają!!!! Kto teraz narzeka na Engela? Co może Boniek z Łotwą to większy sukces!! A może Apostel, Strejlał którzy obstawiali : dziekanowski - kosecki - ziober ilu ich byłoooo?????!!! Panowie Engel popełnił błąd , ale nie spieprzył wszystkiego na początku, jeszcze przed meczem. A co do meczu z Chorwacją? Oli powinien z Dudkiem trenować sam na sam. Kałużny dobrze pracował - potwierdzam - to nie jest wprawdzie to co w eleminacjach ale ???? nadzieja jest , zbaczymy postępy!!!! Świrszcz powinien bardziej zaszanować piłkę, przynajmniej na takiego wygę boiskowego jak on nie dać się sprowokować i iść na pałę , bo tak wyglądały jego usilne podania w większości wykonywane do OLiego. Przez to 2 linia nie istniała i nie można wyprowadzić składnego ataku (zobaczcie sobie tam w PZPN-ie Panie Janasie, kasętę z nagranymi meczami pucharowymi Wisły. Tak wygląda pomoc i atak pozycyjny zespołu, który gra w piłkę i chce szczelić gola przeciwnikowi) Jeśli chodzi o obronę to może pochwała wystarczy (narazie) , ale jak ten skład pogra ze sobą to będziemy mieli najlepszą , albo jedną z najlepszych obron w Europie!!! Tego niech Pan Janas nie zmienia i życzę mu tego w przyszłych meczach, bo najwyżej będziemy remisować, a nie przegrywać a Łotwą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fol Re: Kałużny zagrał najlepiej? IP: *.acn.pl 13.02.03, 00:41 Gość portalu: Kibic napisał(a): > Kurcze, chyba w przeciwieństwie do pana Engela widziałem > zupełnie inny mecz. A Engel w "przeciwieństwie do Ciebie widział inny mecz..." Więc obaj widzieliście "w przeciwieństwie do siebie inne mecze" ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George H. Re: Engel po meczu:" moj kregoslup sie nie zmienil "?? IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.02.03, 21:43 Czas ucieka, lata leca, pilkarze, Selekcjonerzy-trenerzy sie zmieniaja, w kazdej dziedzinie zycia wszystko sie zmienia tylko u pana Engla nic sie nie zmienia, mowi: "ciesze sie, ze kregoslup zespolu na meczu z Chorwacja byl taki jak u mnie" Faktycznie, napewno u pana Engla kregoslup sie nie zmienil, jak rowniez nie zmienila sie pana Engla bunczucznosc, zarozumialosc, tupet i bezczelnosc...oraz to, o czym pan Engel nie wspomina, ze zaden klub nie chce pana Engla zatrudnic prawie od roku czasu. A to ostatnie swiadczy o wszystkich jego umiejetnosciach i jego warsztacie szkoleniowym. Dalej bedziemy mogli w wypowiedziach pana Engla slyszec, ze w przyszlosci wszystkie zwyciestwa beda jego zasluga (bo jego kregoslup sie nie zmienil) a porazki to bledy pana Janasa. Panie Engel - jak dlugo mozna sie osmieszac, przeciez sympatycy futbolu nie dadza sie juz dluzej "bajerowac" na panska stara modle. Szukaj pan pracy w klubach cypryjskich i pokaz pan w koncu, ze cos pan potrafi jako szkoleniowiec. Przeciez jak do tej pory nie mial pan zadnych dobrych osiagniec pracy w klubach pilkarskich powyzej amatorskiego poziomu pilki na Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Engel po meczu: IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 23:23 Gość portalu: George H. napisał(a): > Czas ucieka, lata leca, pilkarze, Selekcjonerzy-trenerzy sie > zmieniaja, w kazdej dziedzinie zycia wszystko sie zmienia tylko > u pana Engla nic sie nie zmienia, mowi: "ciesze sie, ze > kregoslup zespolu na meczu z Chorwacja byl taki jak u mnie" > Faktycznie, napewno u pana Engla kregoslup sie nie zmienil, jak > rowniez nie zmienila sie pana Engla bunczucznosc, zarozumialosc, > tupet i bezczelnosc... Jesli ty masz czelnosc pisac takie rzeczy to sam jestes burak, cham, prostak, nie majacy odrobiny szacunku tepy kretyn. Ten "bezczelny, zarozumialy" Engel wprowadzil druzyne Polski do finalow MS, zrobil to, czego nie mogli zrobic jego liczni poprzednicy. Zrobil to, poniewaz zna sie pilce, a nie dlatego ze mial wspanialych zawodnikow. Poprzednie pokolenia polskich zawodnikow byly duzo bardziej utalentowane. Widac to chocby po zachodznich klubach w jakich grali, a nie grzali lawe..... ale, o czym pan Engel nie wspomina, ze > zaden klub nie chce pana Engla zatrudnic prawie od roku czasu. > A to ostatnie swiadczy o wszystkich jego umiejetnosciach i jego > warsztacie szkoleniowym. Jakbys mial zatrudnic jako trenera w klubie czy reprezentacji (na zachodzie Europy) Polaka albo np. Francuza, to kogo bys wybral? Wiedzac, ze obaj porownywalnie sie cenia... Odpowiedz jest oczywista. To po pierwsze. Po drugie, czy nie sadzisz, ze chyba nadszedl czas na to , abysmy my Polacy zaczeli sie wreszcie troche cenic? Ze po osiagnieciu sukcesu nie powinnismy od niego od razu odcinac kuponow. Przeciez np. praca na Cyprze, sugerowna przez Ciebie ponizej, bylaby czyms takim. Moze Engel czuje, ze moze jeszcze cos w tej pilce osiagnac. Ze nie chce jeszcze odchodzic na emeryture... A po trzecie, czy nie sadzisz, ze Engel z latwoscia by znalazl prace w Polsce? bo to chyba jest oczywiste.... > Dalej bedziemy mogli w wypowiedziach pana Engla slyszec, ze w > przyszlosci wszystkie zwyciestwa beda jego zasluga (bo jego > kregoslup sie nie zmienil) a porazki to bledy pana Janasa. > Panie Engel - jak dlugo mozna sie osmieszac, przeciez sympatycy > futbolu nie dadza sie juz dluzej "bajerowac" na panska stara > modle. Szukaj pan pracy w klubach cypryjskich i pokaz pan w > koncu, ze cos pan potrafi jako szkoleniowiec. Przeciez jak do > tej pory nie mial pan zadnych dobrych osiagniec pracy w klubach > pilkarskich powyzej amatorskiego poziomu pilki na Cyprze. Nie wiem o co ci chodzi... Dlaczeego tak oceniasz trenera, ktory cieszy sie z faktu, ze pilkarze ktorych on wprowadzal do zespolu dalej stanowia o jego sile ? Moze inaczej. Okazuje sie, ze nie ma od nich lepszych... Co do podkreslania swoich osiagniec, byl juz kiedys taki trener Janusz W. i on to mial opanowane do perfekcji... Stary zastanow sie nad tym co napisales, i przypomnij sobie te wszystke mile chwile ktore przezyles dzieki Engelowi... A bylo ich nawet calkiem duzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BESSA Buc IP: *.pkobp.pl 13.02.03, 10:01 Ale trzeba przyznac, ze z Engela zrobil sie wielki buc i bufon (bez wzgledu na jego wczesniejsze sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Engel czy Swierczewski? IP: *.proxy.aol.com 13.02.03, 01:48 Zastanawiam sie,kto jest bardziej zarozumialym balwanem:Engel czy Swierczewski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Engel czy Swierczewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:51 Gość portalu: mp napisał(a): > Zastanawiam sie,kto jest bardziej zarozumialym balwanem:Engel > czy Swierczewski? Duza czesc polskich emigrantow jak np. Ty bije ich obu an glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr33 Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: 62.233.173.* 12.02.03, 21:50 engel udowodnił swoją opinią na temat meczu, że jest zadufanym bufonem i bardzo słabym trenerem ,a eliminacje wygrał tylko dzieki fenomenalnej formie olisadebe ,który jak tylko wtedy znalazł się w dogodnej sytuacji zaraz strzelał gola.po pierwsze kałużny zagrał słabo jak na swoje mozliwości ,jedne celne podanie i strzał to mało ,ale za to ile strat i niecelnych podań!,po drugie świerczewski udowodnił po raz wtóry że jest piłkarzem bardzo przeciętnym ,nie nadającym się do rozgrywania piłek,mnóstwo strat,i nieudolnych dryblingów.olisadebe zatracił przede wszystkim szybkość która była jego głownym atutem,jaki szkielet dryżyny engela?szkoda że nie powiedził że do tego szkieletu brakuje tylko jego ulubienców arkadiusza bąka i kusia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robur Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 21:50 Panie Engel! Pana wypowiedź potwierdza tylko to co wszyscy wiedzą... Dobrze że nie jest już Pan trenerem reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 21:52 Boże Święty. Jak mpżna powiedzieć że Kaluzny zagrał znakomicie!!! Przecież ten facet był najgorszy na boisku! unikał gry, miał kompromitujące straty o ijle juz doszedł do pilki, a zdarzalo sie to z czestotliwoscią raz na 10 min, "niezle" jak na srodkowego pomocnika) zwalniał grę, podawał tylko do tyłu, irytująco anemiczny!! to własnie przez takich zawodnikow(wczesniej kukielke i lewandowskiego - niech ś.p dla kadry na wieki) Polacy nie mogą ucwycić rytmu gry. Swierczewski niech w tym srodku hasa i rozpycha się łokciami, przynajmniej stara się uczestniczyc niemal w kazdej akcji. Z niecierpliwoscią czekam na zdrowego SZYMKOWIAKA. Panowie K. i Ś. mogą mu pucować buty. Z tym gościem w srodku bedzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George H. Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.02.03, 03:07 Panie Darku, z zadowoleniem potwierdzam panska opinie i stwierdzenia oraz rozwazania co do obsady formacji pomocy. Zespol musi zdobyc wlasny konstruktywny styl gry jezeli chcemy odnosic sukcesy. Napewno taki budujacy - ofensywny styl gry nie uchwycimy przy doborze pilkarzy majacych zakorzenione nawyki walki i destrukcji w grze. A co do pana Engla to prosze sie nie przejmowac jego opiniami. Pan Engel w gronie starszych i mlodszych kolegow trenerow nie jest zadnym autorytetem szkoleniowym. Przeciwnie, raczej czlowiekiem przypadkowo przyplatanym i to po..."ukladach" do pracy z kadra. Osmieszyl sie jako szkoleniowiec calkowicie sposobem i metodami przygotowan Reprez.Polski do MS'2002. Wszyscy widzielismy kompromitujaca gre naszych pilkarzy i zespolu, znacznie ponizej ich podstawowych mozliwosci. Z pilka nozna polska i swiatowa jestem zwiazany ponad 45 lat, ale takiego trenera zarozumialca, bufona jak pan Engel jeszcze w historii naszej pilki noznej jeszcze nie bylo. Moze tym chce nadrobic brak jakichkolwiek sukcesow w jego pracy trenerskiej w klubach. Co potwierdza fakt, ze nikt nie chce pana Engla zatrudnic w ciagu ostatniego roku. Zycze Panu dalszych trafnych spostrzezen. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Gaspard Panie Engel - proszę pilnie o kontakt!!!!!!!!!!!! IP: *.biaman.pl 12.02.03, 22:02 Proszę dać szansę Barcelonie i łaskawie przyjąć w tym klubie fotel trenera. Proponuję od razu transfer do mojego klubu pańskich wybitnych zawodników: Radosława Kałużnego, Arkadiusza Bąka, Piotra Świerczewskieg...Tylko pan jest gwarantem utrzymania się klubu z Katalonii w pierwszej lidze hiszpańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Odwalcie się od trenera Engela IP: *.acn.pl 12.02.03, 22:12 Mecz z Chorwacją - taki sobie. Bez rewelacji, bez fajerwerków, mało gry. Ale ja nie o tym: wszyscy pieprzycie na temat trenera Engela, że to źle, że tamto też nie, a jeszcze rok temu - przepraszam za kolokwializm - lizaliście mu wszyscy fiuta za awans. Trochę nie fair wobiec niego. Większośc z Was krytyków jest cholernie żałosna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teacher Re: Odwalcie się od trenera Engela IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.02.03, 22:33 Jak mozna puszczac na forum takie chamskie wypowiedzi nadajace sie do dyskusjiw poblizu rysztoka. To tylko deprawacja mlodych sympatykow futbolu. Prosimy wiec moderatora o selekcje nadsylanych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: Odwalcie się od trenera Engela? IP: *.acn.pl 13.02.03, 01:14 Gość portalu: Miko napisał(a): > wszyscy pieprzycie na temat trenera > Engela, że to źle, że tamto też nie, a jeszcze rok temu - > przepraszam za kolokwializm - lizaliście mu wszyscy fiuta za > awans. Trochę nie fair wobiec niego. Większośc z Was krytyków > jest cholernie żałosna... Przepra Miko, ale fakt, iż,(jak ty to zręcznie określiłeś), sam "lizałeś Engelowi fiuta za awans" nie oznacza, że wszyscy to robili... Nie wiem co robiłes podczas meczu, ale przeanalizuj sobie gre Kałużnego, a zrozumiesz, czemu poddajemy krytyce słowa pana Engela... Czy to fair? Nie jest święta krową, jest osobą publiczną a fakt, iż po 16 latach wprowadził reprezentację do mistrzostw, nie oznacza, że ma prawo wygadywać pierdoły. Inaczej. Prawo ma, wtedy gdy go zapytają, ale my, kibice, mamy prawo się z nim nie zgadzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: Odwalcie się od trenera Engela? IP: *.acn.pl 13.02.03, 14:30 Zgadza się Blow. Nikt nie jest świętą krową. Ale zauważ, że nie generalizowałem - napisałem, że większość krytyków jest żałosna, a nie wszyscy (to by było akurat głupie). Radek z pewnością nie zagrał "znakomicie". Mnie po prostu wkurza, że wielbiony przez wszystkich do niedawna Engel, jest teraz dla wielu niedorajdą. Jasne, że popełnił parę błedów, ale kto ich nie popełnia? Poza tym, nadal myślę, że odwołanie Engela to był błąd. Ale to przeszłość. Mam nadzieje, że Janosik, który też jest świetnym trenerem, pozbiera to wszystko do kupy i ... jazda do Portugalii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLI Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: 80.51.254.* 12.02.03, 22:19 POPIERAM , MIKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSKOWIAK Znakomicie zagrał Marić! IP: 80.51.254.* 12.02.03, 22:25 Polska to już tylko obrona. Brakuje dobrych napastników w drużynie.(np. ja) Pozdrawiam kopiącą w "Bala" całą piłkarską Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marex Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.konopnicka.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 23:10 jak zwykle od 21 lat pozostaje nadzieja,że może tym razem się uda przejść eliminacje.Jak zwykle daleko nie zajedziemy bo brak kasy i dobrego trenera.Należy przyznać ,że Engel dobrze zaczął ,ale marnie skończył, za dużo było bufonady prze Mundialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyckin Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:29 jak słucham tego przegranego idioty, to mnie chuj bierze, kogo obchodzi co ten futbolowy alfons ma do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.acn.pl 12.02.03, 23:56 czemu ten facio się znowu odzywa ??? nudzi się ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁUKASZ Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: 212.182.32.* 13.02.03, 00:36 PANIE JERZY JEST PAN ZA DOBRYM FACHOWCEM BY PISAĆ KSIĄŻKI. WYKŁADY TO DAJĄ PROFESOROWIE, A PAN JEST TRENEREM. POLSKA PIŁKA PANA POTRZEBUJE, BEZ WZGLĘDU NA TO CZY JEST PAN SELEKCJONEREM, CZY NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorion Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.02.03, 03:19 Czlowieku po co sie osmieszasz. Zostaw to Englowi on to czyni doskonale. Czy zapomniales, ze po przydkowym awansie naszych pilkarzy do MS'2002, nastapila kompletna kompromitacja w pracy trenersko-selekcjonerskiej pana Engla. Efektek czego byla kompromitujaca nas wszystkich gra repr. Polski w finalach MS'2002. Przecie od prawie roku czasu nikt, zaden klub nie chce zatrudnic takiego skompromitowanego szkoleniowca jak pan Engel. Obawiam sie, ze pan Engel dazy swoimi komentarzami tylko do przeszkadzania Panu Janasowi i naszej Reprezenytacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boniek Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.044.popsite.net 13.02.03, 00:47 engel ty durniu skonczony trzeba byc idioto do potegi aby wypowiadac takie bzdury na temat kadry rp aut ty baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.02.03, 02:24 Co tu jest grane? Wiekszosc korespondentow z meczu krytykuje bardzo gre Kaluznego, podczas gdy Jerzy Engel z zachytem mowi o jego grze. Teraz rozumie dlaczego tak dostalismy po pupie w Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) może anioł oglądał jakiś inny mecz! IP: *.crowley.pl 13.02.03, 08:41 dobrze to wypadł Karwan a znakomicie poprzeczka naszej bramki odbijając strzał Leko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.centertel.pl 13.02.03, 09:09 Chyba ogladalem inny mecz niz Engel. moze powinien nosic okulary przez caly dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.teleton.pl 13.02.03, 09:16 Według pana engela dobrze sie stało że trzon kadry został oparty na graczach jego kadry - tylko że najlepiej w tym meczu zagrali gracze nie zwiazani z kadrą pana engela czyli głowacki baszczyński stolarczyk i kosowski ( tylko bąk zagrał przyzwoicie z reszty) - poza tym opieranie gry na dwóch defensywnych pomocnikach nie przyniesie sukcesu - dwóch graczy świerczewski i kałużny kurczowo trzymali się swojej połowy przez to w bezpośrednim ataku brało udział 4 graczy - napastnicy i skrzydłowi i brakowało tego jednego dodatkowego gracza ofensywnego który by uzupełnił atak ( bo gwiazdy świerczwski i kałuzny pod pole karne przeciwnika udawali się tylko przy stałych fragmentach gry) - tak żurawski musiał cofać na pozycję ofensywnego pomocnika i powstawala dziura w ataku i nic nie można było juz zrobić - trzeba to zmienić - radomski się starał - parę razu wybiegł do przodu choć przy takim partnerze który nic nie robi ( świerczewski) też by mi się nie chciało biegać do przodu - on po prostu negatywnie działa na zawodników żaden z niego kapitan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwaszkie Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.citicorp.com 13.02.03, 10:26 Ludzie! Odpierdolcie sie od Engela. Facet wypowiada wlasne opinie i ma do tego prawo. Jezeli na podstawie jego wypowiedzi dochodzicie do przekonania, ze jest bucem to znaczy, ze powinniscie udac sie do lekarza od glowy. Skad sie bierze taka zawisc w tym narodzie?! Dochodze do przekonania ze dla niektorych z was byloby najlepiej gdybysmy do tych Mistrzostw wogole nie awansowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.teleton.pl 13.02.03, 10:59 Gość portalu: pwaszkie napisał(a): > Ludzie! > Odpierdolcie sie od Engela. Facet wypowiada wlasne opinie i ma do tego prawo. > Jezeli na podstawie jego wypowiedzi dochodzicie do przekonania, ze jest bucem > to znaczy, ze powinniscie udac sie do lekarza od glowy. Skad sie bierze taka > zawisc w tym narodzie?! Dochodze do przekonania ze dla niektorych z was byloby > najlepiej gdybysmy do tych Mistrzostw wogole nie awansowali. Klu sprawy jest takie że widocznie większości ludzi przeszkadza sposób bycia sposób wypowiedzi pana Engela - Sprawy by nie było gdyby pan Engel potrafił z honorem przestać dywagować na swój temat i kadry którą prowadził - jest to rodział zamkniękty koniec, kropka - Ale nie engel musi dalej gadać swoje - Niech zamiast komentować weźmie się za jakąś robotę - bodajże jest chyba ostatnim ze zwolninych trenerów po mistrzostach świata który nie znalazł pracy - na co on czeka aż barcelona czy hiszpania go poprosi ??? - jest wiele klubów które mógłby poprowadzić ale on woli wspominać historie swojego trenowania - NIECH SIĘ ZABIERZE DO ROBOTY!!!!!!!!! - niech udowodni że jest dobrym trenerem a gwarantuje że komentarze negatywne mina ( ewentualnie ograniczą się) - tylko żeby engel chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dersan Czy my ogladalismy ten sam mecz?! IP: *.phils.uj.edu.pl 13.02.03, 10:31 Kaluzny i Swierczewski zagrali beznadziejnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Engel po meczu: Znakomicie zagrał Kałużny IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 10:44 Zeby od razu bylo tak jak poprzednio, a nie 0:0, to trzebaby zagrac z Portugalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Engel wydupczaj buraku.Twoj czas minal..ziemnioku..WON IP: *.local.net / 192.168.1.* 13.02.03, 13:20 zasraniec jebany...ciptok tlusty...w morde psa...huj mu w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnfff Engel wydupczaj buraku.Twoj czas minal..ziemnioku..WON IP: *.local.net / 192.168.1.* 13.02.03, 13:20 zasraniec jebany...ciptok tlusty...w morde psa...huj mu w dupe Odpowiedz Link Zgłoś