Gość: rafik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 12:35 A co na to Włodek Szaranowicz ? On tak uwielbia amerykańskich sportowców prawdziwych "fajterów" a z obrzydzeniem wspomina byłych enerdowców, eh szkoda słów dla takich amerykańskich włazidupów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qpa wlodek zawsze wlazi w dupe najlepszym.... IP: *.gl.digi.pl 05.08.06, 13:06 to taka natura m.in. konfidenta i ludzi o niskim morale, bylego komucha itd itp. ale i tak najbardziej sie onanizowal przy jordanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: wlodek zawsze wlazi w dupe najlepszym.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 13:41 i przy prezydencie Aleksandrze K. - kiedy ten zasiadal na trybunach, np. w Zakopanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski To on lizal w Zakopanem?... IP: *.81.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 05.08.06, 14:24 Straszne rzeczy dzieja sie w Polsce!!Troche etykiety ,Panowie !!!!!Etykieta z butelki z octem wystarczy. Lepsza oczywiscie jest z flaszki z wodzia, np. z 'WYBOROWA'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~~~ ....NRD + U$A = koksiarze .......... IP: *.206.100.208.1dial.com 05.08.06, 20:58 a Lance Armstrong powninen oddac te pucharki ! Odpowiedz Link Zgłoś
milfhunter Andre Agassi 05.08.06, 19:46 Tajemnicą poliszynela jest wypłukanie koksu "starego typu" z organizmu i "nowa" kuracja Agassiego przed olimpiadą w Atlancie w 1996 roku. Stracił 10 kilogramów, miał problemy ze zdrowiem tuz przed zawodami -WADA wprowadziła nowe testy i "mocodawcy" Agassiego spanikowali, a NIKE też naciskał na złoty medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ..... Lance Armstrong oddaj te 7 pucharow !..... IP: *.206.100.208.1dial.com 05.08.06, 20:59 Lance, ty oszukancu ! oddaje te pucharki, ty koksiarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soulfight Re: ..... Lance Armstrong oddaj te 7 pucharow !.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:21 Nie kocham tego faceta, jestem hetero, ale dopóki nikt mi nie udowodni że brał to w to nie uwierze, więc człowieku bądź dostatecznie pokorny i nie wypisuj pochopnie takich głupot!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Andre Agassi 06.08.06, 12:23 piękna teoria, tylko... jak WADA mogła "wprowadzić nowe testy" w roku 1996, skoro powstała w 1999? jak już tworzysz bajeczki, to pamiętaj o szczególach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Dajcie spokój Włodkowi-przecież każdy z nas - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:45 -kibiców podziwiał grę Jordana (w jego najlepszych latach); skoki Małysza - w najlepszym jego okresie(poczatek 2001 r); czy wspaniałą jazdę Landisa na tym nieszczęsnym 17-tym etapie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski No, to jak wlazi tam, gdzie nie potrzeba... IP: *.81.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 05.08.06, 14:14 to powinien byc juz brazowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: wlodek zawsze wlazi w dupe najlepszym.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 15:16 Odczep sie od Włodzimierz Sz. to wybitny komentator sportowy i znawca sportu, człowiek ktory o sporcie potrafi mowić i wie co mowi w przeciwienstwie do cibie, popatrz na siebie a potem krytykuj innych, Pozdrawiam Pana W.SZ. Odpowiedz Link Zgłoś
jerber Czego się czepiacie W.Szaranowicza ? Czy w kazdym 05.08.06, 17:03 sportowcu, który osiągnie bardzo dobry wynik - sprawozdawca powinien widzieć oszusta ? Dla mnie "wyczyn" Landisa na 17 etapie TdF był podejrzany, ale wierzyłem że była to uczciwa walka wielkiego sportowca. Tym bardziej, że czytałem w prasie o jego dzieciństwie i latach młodzieńczych. Jeszcze nie jestem pewien czy rzeczywiście tak się "zeszmacił", chociaż na 99% wygląda na to, że miało to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Czego się czepiacie W.Szaranowicza ? Czy w ka 15.08.06, 12:09 Jeżeli o mnie chodzi, czepiam się Szaranowicza za to, co robi z językiem polskim. Za jego idiotyczne teksty w rodzaju "zabawienia się z Roarem" czy (Planica 2002 bodajże) "Ten słynny trenerski nos nadaje się raczej do sarmackiej tabakiery", a także za wymowę nazwisk a la "Byszto-el". Zgadzam się, że z poprawnymi komentatorami jest nudno, ale Szaran niekiedy doprowadza mnie do furii. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Landis straci tytuł Tour de France 05.08.06, 18:19 teraz kazdy jest na koksie, kwestia tego, aby nie dac sie zlapac. Chciwosc zgubila Landisa. he he, poprzedni "zwyciezca" az kipial sterydami, ale najwyrazniej sztab specjalistow odpowiednio go ustawil, aby nie zostal przylapany. Amerykanie ha ha ha, wystarczy na nich popatrzec. Czy ktos o sylwetce robocopa jest uczciwy ???Chociazby lekkoatletyka, wspanialy Justin tez byl nabuzowany Odpowiedz Link Zgłoś
erich1 Re: ARmstronga pozbawić tytułów 05.08.06, 19:07 gościu jeździł na koksie jak byk, a z powodu schorzenia (rak jądra) nie miał własnego testosteronu, więc nie było możliwe(jak w przypadku Landisa) stwierdzenie dopimgu. A w ogóle uważam, że schorzenia umożliwiające "terapeutyczne" branie koksu, powinny a priori wykluczać sportowca z zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic bo Lance to Oszukaniec ! IP: *.206.100.208.1dial.com 05.08.06, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soulfight Re: ARmstronga pozbawić tytułów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:34 Z tego co piszesz można by wywnioskować, że nic tylko zachorować na raka jąder, otrzeć się o śmierć, później cudem ocaleć, zacząć się spidować (bo przecież i tak nikt tego nie wykryje) i wygrać Tour siedem razy z rzędu. Można albo uwierzyć że ten koleś jest (także w praktyce życiowej) symbolem szeroko rozumianej walki, albo stwierdzić że to zwykły złodziej (pucharów) i oszust. Zastanawiam się co jest prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś