Gość: fakej IP: router.kraszewskiego* / *.chello.pl 06.08.06, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qq pilka nozna to sport dla plebsu IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:39 n/c ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: pilka nozna to sport dla plebsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:06 jeśli chcesz taką wypowiedzią pokazać, że zaliczasz siebie do jakiejs lepszej, mądrzejszej kategorii ludzi, to osiągasz raczej odwrotny skutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daginho Trzymamy kciuki za Roberta IP: *.chello.pl 06.08.06, 14:09 Trzymaj się Robert! Robert ! Robert! Kubica ! KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ydzio Re: Trzymamy kciuki za Roberta IP: *.chello.pl 06.08.06, 15:29 No narazie jest super!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milfhunter 16 lat czekałem!!! 06.08.06, 16:59 WSPANIALE ROBERT!!!! CHOCIAŻ... SKORO HEIDFELD ZNALAZŁ SIĘ NA PODIUM, TO TY RÓWNIEŻ MOGŁEŚ GDYBY NIE TE DWA BŁĘDZIKI ;) TO POWINNO JESZCZE BARDZIEJ CIĘ UMOTYWOWAĆ! A TAKIE BŁEDY ZDARZAJĄ SIĘ NAJLEPSZYM, M.SCH. TEZ OBRUCIŁO W TYM SAMYM MIEJSCU W POŁOWIE WYSCIGU. UDANY DEBIUT ROBERCIE, WSPANIAŁY WYSCIG, TRZYMAM KCIUKI!!!! NAWIASEM, FORMUŁĄ 1 INTERESUJE SIĘ OD DUETU SENNA-BERGER W MCLAREN-HONDA, 16 LAT CZEKAŁEM NA CIEBIE ROBERT!!! A WYPRZEDZENIE DZIŚ MASSY W FERRARI TO BYŁO COS WIELKIEGO!!! NIGDY NIE ZAPOMNĘ MINY JEANA TODTA PO TWOJEJ SZARŻY!!! TAK DALEJ ROBERT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: "obróciło" -przepraszam, emocje ;) 06.08.06, 17:59 Jestem w szoku. To był najciekawszy wyścig od kilku lat. Bohaterem był Jenson Button - po wielu latach wreszcie wywalczył - wygrał Grand Prix! I do tego w najtrudniejszych warunkach. Drugim bohaterem był Fernando Alonso. Pokazał, że jest prawdziwym mistrzem. Od początku "szedł" jak burza. Wyprzedził wielu kierowców i kto wie czy by niewygrał, gdyby nie to nieszczęsne koło! Trzecim bohaterem był Michael Schumacher, świetnie wystartował i znalazł się w czołówce. Gdy tor trochę wysechł ponownie ruszył do ataku, wyprzedzał przeciwników i wykręcał najlepsze - rekordowe czasy. A gdy jego samochód ledwo zipał on dzielnie się bronił. Brawa dla bohaterów! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: "obróciło" -przepraszam, emocje ;) IP: *.qc.sympatico.ca 06.08.06, 19:39 Wiadomo, HONDA. A Kubica jechal wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: "obróciło" -przepraszam, emocje ;) IP: *.bulldogdsl.com 06.08.06, 21:35 Dla mnie byl to wyscig straconych lub wykorzystanych szans. Wszyscy jechali w takich samych, trudnych warunkach. Niektorym odpony dzialaly lepiej niz innym, do tego w roznych czesciach wyscigu. Niewatpliwie, szanse wykorzystal JB i nareszcie, nareszcie doczekal sie wygranej. Takze Robert Kubica, chociaz szkoda, ze nie zebral wystarczajacej ilosci gumy z toru, aby uniknac dyskwalifikacji. Ale co ja mam myslec Schumim, ktoremu zawsze kibicuje, ktory zmarnowal dwie wielkie szanse na zmniejszenie przewagi Alonso: jedna wczoraj wyprzedajac na czerwonych flagach, po tym jak A. otrzymal kare. Druga dzisiaj, kiedy po awarii Alonso, problemem Schumiego byl zbyt suchy (pod koniec wyscigu) tor i jego "intermediate" opony, ktore bardzo szybko zmienialy sie na "slicks". Szkoda, ze Ferrari nie zmienilo ich na "suche" w momencie, gdy De La Rosa zaczynal lapac go po 2.5s na okrazeniu (nawet gdyby dojechal na "inters" do konca i tak by go zdyskwalifikowano za brak rowkow na oponach). Byc moze nie bylo by podium, ale przynajmnie kilka punktow, a tak to nic, zilch, null, nada. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: "obróciło" -przepraszam, emocje ;) 07.08.06, 09:35 Pozdrawiam Cię, Zuziu! Ja też zawsze kibicuję arcymistrzowi. I ja zmieniłbym Michaelowi opony na takie do jazdy po suchej nawierzchni. Ale ja czasami przejadę się pożyczonym skuterem, a Michael jest siedmiokrotnym mistrzem świata. Skoro Schumi nawet na intermediatach "puknął" się z Heidfieldem i uszkodził drążek kierowniczy, głównie przez to że było ślizgo (tak mówi Schumi). To gdyby jechał na maksa na "slickach" i wyprzedzał rywali, często po wilgotnej części toru, to nie ma pewności, że ukończyłby wyścig na lepszej pozycji. Zresztą GP Węgier od początku nie był szczęśliwy dla dwóch najlepszych zespołów Ferrari i Renault. Ale w końcowym rozrachunku i tak lepiej na tym wyszli Schumacher i Masa bo zdobyli punkciki. Wypowiem się także na temat konkurenta Schumachera. Dla mnie więcej znaczy to co pokazał Alonso w tak arcytrudnych warunkach GP Węgier, niż gdyby wygrał dziesięć wyścigów jadąc w każdym z nich od początku do końca na pierwszej niezagrożonej pozycji. Zresztą Schumacher też we wielu fragmentach wyścigu pokazał wielką klasę. I dlatego wierzę, że Schumi wygra następne wyścigi! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: "obróciło" -przepraszam, emocje ;) IP: *.bulldogdsl.com 07.08.06, 19:00 Niewatpliwie, ktos "na gorze" bardzo kocha Schumiego, skoro po wszystkich straconych szansach i tak uzyskal jeden punkt. Oczywiscie, latwo jest mowic, po fakcie, ze powinien byl zmienic opony kiedy Pedro go doscigal. Na pewno, z punktu widzenia kierowcy wyglada to inaczej, np. Kimi w zeszlym roku, nie pamietam juz ktory to byl wyscig, kiedy wydawalo mu sie i jego zespolowi, ze opona "wytrzyma" do konca. Na pewno Alonso pokazal klase i nieszczesliwie sie zlozylo, ze problem z mechanika pozbawil go zasluzonej wygranej. Chociaz, nie moge powiedziec, ze jest mi przykro z tego powodu, gdyz nadal kibicuje Schumiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Czy to jest rekord? Wiek 21; 1 start i 2 Pktu! 06.08.06, 17:19 Mam wrazenie, ze jeszcze takiej sztuczki nikt nie dokonal. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Czy to jest rekord? Wiek 21; 1 start i 2 Pktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:08 Nie to nie jest rekord Jacques Villeneuve 25lat debiutancki start i pole position a potem drugie miejsce w wyścigu w Australli , działo się to w 1996 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.61 [...] 06.08.06, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: Czy to jest rekord? Wiek 21; 1 start i 2 Pktu IP: *.prio139.trustnet.pl 06.08.06, 21:27 Jacques Villeneuve miał dużo większe doświadczenie od Roberta Kubicy - do F1 przyszedł jako mistrz IndyCar, ale faktem jest, że to chyba najlepszy debiutant w historii F1. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.61 [...] 06.08.06, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ale wielkie halo z tym f1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:49 przezywacie to jakby nie wiem co,jaki z niego polak jak od malego siedzi w italii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka brawo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:52 Robert jest super, kazdy powinien byc dumny :) jezdzi z naszą flagą a nie włoską, matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saimonek Re: ale wielkie halo z tym f1 IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.06, 16:37 Hie, hie... to tak samo jak z Żan-Pol-Sekądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris_33 Re: ale wielkie halo z tym f1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:06 A w tym naszym kraju to nie ma gdzie się ścigać. To musiał wyjechać. A polakiem możesz duchem, jak się w Polsce nie urodziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: ale wielkie halo z tym f1 IP: *.e-wro.net.pl 06.08.06, 17:42 ale ty głupi jesteś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: ale wielkie halo z tym f1 IP: *.prio139.trustnet.pl 06.08.06, 21:18 Karol Wojtyła "siedział w Italii" ponad 25 lat. Według Twojej teorii też przestał być polakiem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubububu Re: Świetna relacja IP: *.acn.waw.pl 06.08.06, 14:47 Ja uważam, że niechlujna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneka Re: Świetna relacja :) IP: *.pl 06.08.06, 16:06 aha, zwłaszcza zdania w stylu: > Wszystkie samochody korzystają dzisiaj ze specjalnych opon - tzw. slicków, > które mają lepszą przyczepność w deszczu. które to obnażaja kompletna nieznajomośc tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish Gooooooo ROBERT!!!!!! IP: *.axelspringer.pl / *.axelspringer.pl 06.08.06, 14:19 Dawaj stary!!!!!!!!!!!!!!! Widzieliscie jakiego mial pecha na jednym z pierwszych zakretow, ale potem pokazal klase i dmuchnal dwoch kolesi z tylu, ajajaajaja jak szkoda, wczesniej byl 8., dwa miejsca przed Heidfeldem ciolkiem!!! dawaj robert!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.toya.net.pl 06.08.06, 14:26 jedz jedz robert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! robert do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kubica rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.axelspringer.pl / *.axelspringer.pl 06.08.06, 14:40 Robert ...Robert !!! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Brawo Fernando!!! 06.08.06, 14:50 Pokaż temu "mistrzowi jazdy w deszczu" jak się jeździ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakty ludzie kasa Podobno Kubica jest Włochem . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:59 lepsze byłyby wyścigi taczek - na pewno ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDA Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.net-serwis.pl 06.08.06, 15:00 ILE MA BYĆ OKRĄŻEŃ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDA Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.net-serwis.pl 06.08.06, 15:13 chyba jednak 70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.mlyniec.gda.pl 06.08.06, 15:06 dawaj ROBERT!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 15:22 Zawsze wiedziałam ,że z niego będzie kawał dobrego zawodnika, jest świetny walczny, ambitny, nie boi się, atakuje, posiada cechy prawdziwego mistrza, jestem przekonana, że to jest przyszły mistrz świata !!! Śledzę własnie relację , świetnie sobie radzi, debiutant i pokazuje lwi pazur bardziej doświadczonym zawodnikom, jeżdzi bez kompleksów i bardzo dobrze, oby tak dalej Robert !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prot Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.e-wro.net.pl 06.08.06, 15:35 Od Kubicy mogą się uczyć inni polscy sportowcy. To co w tej chwili pokazuje to pełen profesjonalizm i naprawdę piękna walka. Będziemy mieli z niego wielką pociechę. Ma stalowe nerwy - mimo dwóch błędów potrafi kontynuować wyścig, walczyć dalej. Niektórzy z naszych gwiazdorów już by się nie podnieśli (Gołota), albo mieli problemy z motywacją (piłkarze). Robert już jesteś naprawdę wielki. Mam nadzieję, że nasi kochani politycy nie przypiszą sobie zaraz jego zasług i nie będą jeździć na wyścigi F1 tylko po to, żeby się z nim pokazać i zrobić zdjęcie. Ale pamiętając pielgrzymki z Sejmu "na Małysza" nie mam złudzeń, że tutaj będzie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.net81-65-155.noos.fr 06.08.06, 15:37 Robeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeert ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicF1 Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.ds2.agh.edu.pl 06.08.06, 16:00 BRAWO ROBERT!!! Natomiast gazecie.pl należą się brawa za przeprowadzenie bardzo przyzwoitej relacji. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:01 Świetnie. Gratulacje dla Kubicy. Mega trudny tor, sama woda. Nawet najlepsi wymiękali. Super. Tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: introoder Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.penkom.pl / 195.117.197.* 06.08.06, 17:01 Gdyby jeszcze nie te dwa błędy i złe opony w końcówce, mógłby być jeszcze wyżej:) Ale i tak jest rewelacyjnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenyy Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.ingbank.pl 06.08.06, 16:01 BRAWO ROBERT!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator Gratulujemy :) IP: *.chello.pl 06.08.06, 16:01 Kubica pokazal sie od bardzo dobrej strony. A Schumacher jak zwykle... scinanie zakretow, najezdzanie na bolid rywala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.chello.pl 06.08.06, 16:02 gratulacje dla KUBICY jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustrat Jest 7 ,ale z ilu ? Może 7 z 7 ,albo 7 z 20 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:04 Gdzie do k....cze n....dzy są wyniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz no to dziennikarzynki zaczną Kubicomanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:07 panu Robertowi życzę dużo spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t A co, mają milczeć na jego temat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:47 Musisz się na kimś wyżyć, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Nie, ale media mogą mu zaszkodzić nie można do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:51 tego dopuścić, bo za duży szum wokół jego osoby może mu naprawdę zaszkodzić, wiadomo ,że media to często przesadzają, oczywiście ,że mogą pisać, ale niech zachowają granice zdrowego rozsądku. A tak w ogóle bravo Robert świetny występ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Nie, ale media mogą mu zaszkodzić nie można d IP: *.chello.pl 06.08.06, 20:35 Nie zaszkodzi mu, choć na rozsądek polskich mediów nie ma co liczyć. Po pierwsze: ma poukładane w głowie. Po drugie: rzadko i krótko jest w Polsce. Po trzecie: a gdy jest, to w Krakowie nie ma hien. Będą musiały się napocić na Photoshopie, żeby coś skandalizującego wycisnąć z jego życia. Po czwarte: co to wszystko obchodzi zapracowanego obywatela Monako (przyszłego)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttvbt Re: no to dziennikarzynki zaczną Kubicomanię IP: *.compower.pl 06.08.06, 16:55 też się obawiam, że zrobią z niego drugiego Małysza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lujj Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.06, 16:12 koles sobie brwi skubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red brawo brawo IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.08.06, 16:15 zajebisty poczatek teraz moze byc tylko lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usłużny ...Coś ci sie pofakało. To nie twoja dupna piłka IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 06.08.06, 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:22 brawo Robert ! oglądający rodacy widzieli, jak wyrobiłes Massę w tym zakręcie :-)) chłopie , jesteś przebojem w czołówce !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:29 Piękny występ w debiucie, z czasem będzie coraz lepiej, tak zaczynają najlepsi, Robercik, będzie kiedyś mistrzem świata, z taką jazdą szybciej niż by sie kto spodziewał i bardzo dobrze ! Inni zawodnicy to się mogą tylko bać, nadchodzi zmiana warty, Robert nie raz im pokaże, gdzie jest ich miejsce w szeregu heheh. Odpowiedz Link Zgłoś