Gość: meficzek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.03, 18:58 Ludzie czy wyscie poglupieli?? Jaki rozlam?? Moze z tego powodu papierz ustapi, a Bush nie zaatakuje Iraku?? Opanujcie sie troche! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmk Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 19:09 Co za pismak podał tę informację? Dlaczego nie zapypał Najwyższego co sądzi o rozłamie. Najwyższy czas wziąć delegacje i uzupełnić informacje! A tak swoja drogą warto się pieprznąc w zakuty łeb przed pisaniem bzdurnych informacji. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.physio.unr.edu 19.02.03, 19:20 Czesc idioci, slyszeliscie kiedys o poczuciu humoru?????????? Gość portalu: jmk napisał(a): > Co za pismak podał tę informację? > Dlaczego nie zapypał Najwyższego co sądzi o rozłamie. > Najwyższy czas wziąć delegacje i uzupełnić informacje! > > A tak swoja drogą warto się pieprznąc w zakuty łeb przed > pisaniem bzdurnych informacji. > Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrisin Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 19:12 a slyszales o czyms takim jak poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toray Re: Rozłam w Watykanie! RELAX ludzie! IP: 199.212.114.* 19.02.03, 19:21 to prawda, czy ludzie juz nie maja poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.devs.futuro.pl 19.02.03, 19:24 Gość portalu: mrrisin napisał(a): > a slyszales o czyms takim jak poczucie humoru? A co w tym takiego smiesznego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamako Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.aktivist.pl 20.02.03, 10:40 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > A co w tym takiego smiesznego ? Wyobraziłem sobie kardynałów i papieża w szalikach i "barwy w górę". I było to zabawne. BTW: Papieża bardzo szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_bb Masakra... intelektualna..... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.03, 19:22 Czy ktoś w tym kraju ma poczucie humoru ? czy wszyscy jak usłyszą "Papież" rzucaja sie na kolana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Masakra... intelektualna..... IP: *.devs.futuro.pl 19.02.03, 19:27 Gość portalu: wojtek_bb napisał(a): > Czy ktoś w tym kraju ma poczucie humoru ? czy wszyscy jak > usłyszą "Papież" rzucaja sie na kolana ? Na kolana jakoś nie padam tylko nie wiem co w tym takliego smiesznego... potraktowalem to jako zapchaj dziure... po prostu dziennikarz mial 'cos' napisac i napisal... co do poczucia humoru to masz ponizej... Jest sobie małżeństwo tata cygan mama żydówka. Ich syn idzie do mamy i pyta: - mamo jakiej krwi jest we mnie więcej żydowskiej czy cygańskiej? - żydowskiej synku oczywiście. Ale synek chce się upewnić i idzie do taty i pyta: - tato jakiej krwi jest we mnie więcej żydowskiej czy cygańskiej? - Cygańskiej synku oczywiście, a czemu pytasz? - A widzisz tatusiu widziałem w sklepie rower i nie wiem czy się o niego targować czy od razu go zapier***. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Re: Masakra... intelektualna..... IP: *.wroc.zigzag.pl 19.02.03, 19:34 juz to widze jak po meczu są w watykanie rozruchy, papa nabierdala sie z kardynalami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxio Re: Masakra... intelektualna..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 19:52 To masz poczucie humoru na poziomie . Musze przyznac ... jestes rasita i antysemitysta . Czlowieku wez kolo i walni sie w czolo . Mnie to wk... bo takie same sa na zachodzie kawaly o glupich polaczkach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_2 No to juz zupelnie smieszne nie jest! Moj imienniku! IP: *.tele2.pl 19.02.03, 20:34 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Gość portalu: wojtek_bb napisał(a): > > > > > > Czy ktoś w tym kraju ma poczucie humoru ? czy wszyscy jak > > > > usłyszą "Papież" rzucaja sie na kolana ? > > > Na kolana jakoś nie padam tylko nie wiem co w tym takliego > smiesznego... potraktowalem to jako zapchaj dziure... po prostu > dziennikarz mial 'cos' napisac i napisal... co do poczucia humoru > to masz ponizej... > > > Jest sobie małżeństwo tata cygan mama żydówka. Ich syn idzie do > mamy i pyta: > > > - mamo jakiej krwi jest we mnie więcej żydowskiej > czy cygańskiej? > > > - żydowskiej synku oczywiście. > > > Ale synek chce się upewnić i idzie do taty i pyta: > > > - tato jakiej krwi jest we mnie więcej żydowskiej > czy cygańskiej? > > > - Cygańskiej synku oczywiście, a czemu pytasz? > > > - A widzisz tatusiu widziałem w sklepie rower i nie > wiem czy się o niego > > > targować czy od razu go zapier***. > > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_2 No to juz zupelnie smieszne nie jest! Moj imienniku! IP: *.tele2.pl 19.02.03, 20:56 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Gość portalu: wojtek_bb napisał(a): > > > > > > Czy ktoś w tym kraju ma poczucie humoru ? czy wszyscy jak > > > > usłyszą "Papież" rzucaja sie na kolana ? > > > Na kolana jakoś nie padam tylko nie wiem co w tym takliego > smiesznego... potraktowalem to jako zapchaj dziure... po prostu > dziennikarz mial 'cos' napisac i napisal... co do poczucia humoru > to masz ponizej... > > > Jest sobie małżeństwo tata cygan mama żydówka. Ich syn idzie do > mamy i pyta: > > > - mamo jakiej krwi jest we mnie więcej żydowskiej > czy cygańskiej? > > > - żydowskiej synku oczywiście. > > > Ale synek chce się upewnić i idzie do taty i pyta: > > > - tato jakiej krwi jest we mnie więcej żydowskiej > czy cygańskiej? > > > - Cygańskiej synku oczywiście, a czemu pytasz? > > > - A widzisz tatusiu widziałem w sklepie rower i nie > wiem czy się o niego > > > targować czy od razu go zapier***. > > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Gazeta sobie robi jaja a wy to do serca bierzecie:) IP: *.proxy.aol.com 19.02.03, 19:33 ...wazne ze jest poczucie humoru przed meczem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo ach ci dziennikarze IP: *.ne.client2.attbi.com 19.02.03, 19:33 juz niczym mnie nie zaskocza :-) Rozlam w Watykanie a to rewelacja :-) Czytajac takie artykuly czasami mam wrazenie ze zawod dziennikarza nalezy do tych mniej ambitnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.24-151.libero.it 19.02.03, 19:37 Gość portalu: meficzek napisał(a): > Ludzie czy wyscie poglupieli?? Jaki rozlam?? Moze z tego powodu > papierz ustapi, a Bush nie zaatakuje Iraku?? Opanujcie sie > troche! taaak... najwyrazniej kogos tu popier... tak trzymac, meficzku, tak trzymac!;) a przy okazji, apel do autora artykulu: prosze pamietac, ze do internetu maja dostep rowniez i dzieci, zatem - nastepnym razem - dla czytelnikow pokroju meficzka prosze o cos prostszego... moze bajke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.03, 21:55 Nie, najlepiej piszcie o rozlamie w Watykanie z powodu meczu Wisly, talibach z waglikiem ktorzy przylecieli do Polski helikopterem i tym podobne historie. Wtedy wielce dorosli ludzie, intelektualni burzuje tego kraju beda mieli co czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lleo Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: 194.7.114.* 20.02.03, 10:35 po pierwsze nie masz cwoku za grosz poczucia humora a po drugie jak ci to burzujskie forum dla pseudo intelektulistow nie pasuje to po co w ogole w ogole wpychasz sie tutaj ze swoim dupskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumbo Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.toya.net.pl 20.02.03, 18:29 z tego meficzka to naprawdę niezły LOL ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisia I jak tu nie WIERZYC w badania ze Polacy to analfabeci IP: *.jasna.tarnow.pl 19.02.03, 19:54 funkcjonalni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATOLIK NASZ KAROL WOJTYLA WISLAKIEM!!! IP: *.dyn.optonline.net 19.02.03, 20:01 PAPIEZ OBIECAL KIBICOM OBECNYM NA AUDIENCJI ZE CZWARTKOWY MECZ BEDZIE OGLADAL W KOSZULCE WISLY!!! TAK TRZYMAC, WISLA DO BOJU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddt Re: WOJTYLA KALEKA!!! IP: *.proxy.aol.com 19.02.03, 21:44 Gość portalu: KATOLIK napisał(a): > PAPIEZ OBIECAL KIBICOM OBECNYM NA AUDIENCJI ZE CZWARTKOWY MECZ > BEDZIE OGLADAL W KOSZULCE WISLY!!! TAK TRZYMAC, WISLA DO BOJU!!! Stary czlowiek zwany papiezem, co to juz nie moze ale jest za to bogaty, zawola sluzacego i powie mu 'wlacz telewizor, czarna malpo'. Potem zawola drugiego sluzacego z rozkazem 'wloz mi ta czerwona koszulke na owlosione plecy, zolta malpo'. Trzeci sluzacy wyszuka kanal, na ktorym pokazuja mecz nieznanego szerzej klubu Wisla. Stary czlowiek zasnie przed telewizorem piec minut po rozpoczeciu meczu. Po przebudzeniu sie, wyda sluzacym polecenie napisania oswiadczenia, ze mecz byl najbardziej ekscytujacym widowiskiem pilkarskim. Stary czlowiek umrze w zaklamaniu. A Wisla zmieni nazwe na Wojtyla Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: WOJTYLA KALEKA!!! IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 00:34 Gość portalu: ddt napisał(a): > Gość portalu: KATOLIK napisał(a): > > > PAPIEZ OBIECAL KIBICOM OBECNYM NA AUDIENCJI ZE CZWARTKOWY MECZ > > BEDZIE OGLADAL W KOSZULCE WISLY!!! TAK TRZYMAC, WISLA DO > BOJU!!! > Stary czlowiek zwany papiezem, co to juz nie moze ale jest za to > bogaty, zawola sluzacego i powie mu 'wlacz telewizor, czarna > malpo'. Potem zawola drugiego sluzacego z rozkazem 'wloz mi ta > czerwona koszulke na owlosione plecy, zolta malpo'. Trzeci > sluzacy wyszuka kanal, na ktorym pokazuja mecz nieznanego > szerzej klubu Wisla. Stary czlowiek zasnie przed telewizorem > piec minut po rozpoczeciu meczu. Po przebudzeniu sie, wyda > sluzacym polecenie napisania oswiadczenia, ze mecz byl > najbardziej ekscytujacym widowiskiem pilkarskim. Stary czlowiek > umrze w zaklamaniu. A Wisla zmieni nazwe na Wojtyla Krakow. CHYBA SIE DDT NAZARLES.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddt Re: WOJTYLA KALEKA!!! IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 01:24 No nie, ja DDT nie jadlem, ale chetnie zaserwowalbym probke panu wojtyle, wielkiemu kanclerzowi watykanu... a ty to chyba lubisz staruszka wojtyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Re: WOJTYLA KALEKA!!! IP: *.es.ibm.com 20.02.03, 10:06 Ales ty tepy, ales ty glupi, ales tragiczny. Skad ty wiesz, ze papiez ma owlosione plecy??? Gosciu twoj poziom jest zalosny. Nie rozumiem dlaczego regenerujesz sily miedzy zamiataniem podworka a wyrzucaniem smieci wlasnie piszac takie glupoty??? Me cago en la madre que te pario!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lleo Re: WOJTYLA KALEKA!!! IP: 194.7.114.* 20.02.03, 10:31 po co w ogole kutwo zabierasz glos na forum? pogadaj sobie cwaniaku z amerykancami na forum ale twoj angielski jest pewnie na poziomie malpy lub nizszy (nie obrazajac malpy) zreszta na glebsze wypowiedzi pewnie zreszta cie nie stac bo w jakiz to sposob mozna sie rozwijac zapieprzajac od switu do wieczora na budowie (niejedna pewnie juz cegla spadla na i tak pusta lepetyne) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: WOJTYLA KALEKA!!! 20.02.03, 11:55 Panie ddt, przeslij pan swoj tekst niezwlocznie koledze Urbanowi z "Nie". On lubi takich aktywistow, sam zreszta pisuje w podobnym tonie. Co prawda niedawno go za to sadzili, ale wiadomo, takiemu obroncy wolnosci slowa byle czarni nic nie zrobia. Moze da panu prace w swoim koncernie, a jak pan bedzie dalej rozwijal sie w tym kierunku, moze cos panskiego nawet wydrukuje? Przyszlosc przed panem, panie ddt, tylko musi sie pan pospieszyc, bo papiez juz jej wiele przed soba nie ma. Zycze wielu rownie udanych tekstow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: NASZ KAROL WOJTYLA WISLAKIEM!!! IP: 195.117.188.* 20.02.03, 13:14 Papierz ma oglądać mecz Wisła - Lazio w koszulce " ANTYWISŁA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry ;) IP: *.net.autocom.pl 19.02.03, 20:06 Taki "primaaprilisowy" tekścik z jajem.... Może być nawet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanczo Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 20:30 PRZECIEZ PAPIEZ KIBICUJE PASOM!!!CRACOVIA PANY! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Spokojnie, przecież to niezły dowcip. 19.02.03, 20:54 Trzeba trochę wyluzować, a Wyborczej dowcip sie udał (za prasą włoską). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.lublin.mm.pl 19.02.03, 21:48 Jak juz cos wam sie nie podoba to pretensje zglaszajcie tutaj...62.110.253.162/approfondimenti/index.aspx?id=215813 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.ha.pwr.wroc.pl 19.02.03, 22:14 Właśnie dlatego NIE ZNOSZE !!!! piłki noznej ( poza wyjatkowymi meczami taki jak ten ) , bo wiekszosć kibicow to ludzie o inteligencji WROBLA ( taki maly ptaszek ), okropne komentarze tu wiekszosc ludzi pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: 207.191.227.* 20.02.03, 05:50 Gość portalu: Tomasz napisał(a): > Właśnie dlatego NIE ZNOSZE !!!! piłki noznej ( poza wyjatkowymi > meczami taki jak ten ) , bo wiekszosć kibicow to ludzie o > inteligencji WROBLA ( taki maly ptaszek ), okropne komentarze tu > wiekszosc ludzi pisze. ============================================================================== Tak tak tego wrobla w spodniach sa Ci wszyscy co tu pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: 62.148.86.* 20.02.03, 08:03 Meficzku nie masz minimum rozumku, jeżeli ta informacja jest dla ciebie poważna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.03, 15:07 Ja nie mowie ze ta informacja jest dla mnie powazna. Nigdy w ten sposob do niej nie podszedlem. Poprostu zirytowala mnie jej bezsensowna tresc. Ja rozumeim ze mozna sobie pozartowac, ale pewne granice powinny byc zachowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek_5710 Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.cezex.pl 20.02.03, 08:57 Witam O co w tym wszystkim chodzi? Przecież dla Lazio jest to tylko mecz sparingowy. Mieszkam w Warszawie ale oczywiście chciałbym, żeby Wisła wygrała... ale tak na prawdę a nie na treningu Lazio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 09:19 Witam, Dość często zamieszczam swoje opinie na łamach Gazety, jednak do tej pory nigdy nie komentowałem zachowania wypowiadających się tutaj osób. Aby nie przedłużać. Osoby, które w komentowanym artykule nie widzą tylko i wyłącznie przedmeczowego lekkiego żartu są bardzo, ale to bardzo mocno ograniczone umysłowo. Podejrzewam, że to właśnie te osoby są skłonne do pozabijania się na stadionach za to, że ten drugi na złość wszystkim urodził się w innym mieście. Życzę Wiśle sukcesu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.03, 09:38 ...Skad znalazlo sie tu tylu tepakow bez poczucia humoru i z IQ ponizej 70 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 09:37 Papiez nie jest za Wisla, a za Tybrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddt Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 09:46 Gość portalu: wierny napisał(a): > Papiez nie jest za Wisla, a za Tybrem. Ha ha ha ha ha. oj jakie smieszne. ukochany w chrystusie panu, to ci chyba mateczka z dzieciatkiem przy jedrnej piersi to poczucie humoru zeslala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primo Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.promax.media.pl / 192.168.4.* 20.02.03, 09:46 Czy ty masz 5 lat ze wszystko traktujesz doslownie! Mnie sie podoba ze nawet katdynalowie sa zwyklymi kibicami pilki noznej i to jest w tym sporcie najpiekniejsze!!! FORZA WISLA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primo Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.promax.media.pl / 192.168.4.* 20.02.03, 09:47 Czy ty masz 5 lat ze wszystko traktujesz doslownie! Mnie sie podoba ze nawet kardynalowie sa zwyklymi kibicami pilki noznej i to jest w tym sporcie najpiekniejsze!!! FORZA WISLA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.pil.citynet.pl 20.02.03, 10:05 ciekawe kiedy Papiez był na Reymonta na meczu... no chyba ze na derbach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁoty Papież jest za CRACOVIĄ IP: *.ramtel.com.pl / 192.168.4.* 20.02.03, 16:28 Papież jest za CRACOVIĄ Papież jest za CRACOVIĄ Papież jest za CRACOVIĄ Papież jest za CRACOVIĄ Papież jest za Papież jest za CRACOVIĄ CRACOVIĄ Papież jest za CRACOPapież jest za CRACOVIĄ VIĄ Papież jest za CRACOVIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Rozłam w Watykanie! Papież za Wisłą, kardynał IP: *.bankofamerica.com 20.02.03, 17:42 Ja tez jestem za Wiselka - A w Polsce widze nadal duzo ponurakow :-) Odpowiedz Link Zgłoś