Gość: Kaczowka IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:22 Baryla chcial dobrze hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Loo Lech Poznań podejmuje Cracovię Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 00:10 "Już po pierwszym schodku wiedziałem, że się nie nadaje. Życzymy mu szczęścia gdzie indziej." Franek jest wyj......megalol:))) Co do samego meczu. Tylko zwyciestwo, Kolejorz tylko zwyciestwo.. Wszyscy na Bulgarska. Bedzie pieklo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Kto nakręca , kto pompuje ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:56 Zarząd nakręca i pompuje atmosfere wokół klubu, a tak naprawde nakręca sobie kasę. Znów bilety droższe, mimo słabej, wręcz żenującej organizacji meczy. Dlaczego zmiany dotycza tylko tych niekorzystnych spraw dla kibiców. Stadion wybudowalismy sami za pieniądze mieszkańców Poznania. Własciciel Kolejorza nie dołożył sie do tej inwestycji. Od miasta klub otrzymał prawo uzytkowania stadionu za grosze, a teraz winduje ceny przy każdej możliwej okazji. I jeszcze te zakazy - nie palić , nie pić (wody). Na ostatnim meczu walczyłem o miejsce na IV trybunie, bo jakas grupka kolesi zajęła nasze miejsca. O mało doszłoby do niezłej zadymy - nie po to płacę tyle kasy aby później siedzieć na schodach. Gdzie jest w takich sytuacjach ochrona ??? Kasować każdy potrafi, tylko za to trzeba zapewnic kibicom jakiś komfort i bezpieczeństwo. Bilety podrożały, brak ulgowych dla dzieciaków - dodatkowe zakazy....... nie takiego Kolejorza oczekiwałem od lat. Kolejorz gooool!!!! Będę kibicował kolejorzowi, ale w domu. Nie stać mnie na takie wydatki. A zarzad coraz bardziej mam tam gdzie on nas ma od dawna. HWD....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: Kto nakręca , kto pompuje ???????? IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 11:01 Zakaz palenia ostatecznie nie wszedł (czego żałuję). Już od dawna było mówione, że bilety na niektóre mecze będą droższe, wystarczyło kupić po bardzo okazyjnej cenie karnet i nie byłoby problemu. Aha - to nie prawda, że nie ma ulgowych biletów dla dzieci - sektor 2, 12 i 13,dolne rzędy. Na drugi raz sprawdź, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacniew Re: Kto nakręca , kto pompuje ???????? 19.08.06, 09:08 Gość portalu: XXL napisał(a): > Dlaczego zmiany dotycza tylko tych niekorzystnych spraw dla kibiców. Stadion > wybudowalismy sami za pieniądze mieszkańców Poznania. Własciciel Kolejorza nie > dołożył sie do tej inwestycji. Trochę przesadziłeś z tymi własnymi pieniędzmi i rękami... > te zakazy - nie palić , nie pić (wody). Na ostatnim meczu walczyłem o miejsce n > a > IV trybunie, bo jakas grupka kolesi zajęła nasze miejsca. O mało doszłoby do > niezłej zadymy - nie po to płacę tyle kasy aby później siedzieć na schodach. > Gdzie jest w takich sytuacjach ochrona ??? A ja odwrotnie. Byłem świdkiem jak tacy kolesie zostaali przez ochronę wyproszeni. Baaaardzo się zdziwiłem. Wcześniej to było nie do pomyślenia. Idzie lepsze. > Bilety podrożały, brak ulgowych dla dzieciaków - dodatkowe zakazy....... Kupuj karnet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Co za idiotyzmy ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:06 Kto podkręca ?????? Oczekiwania kibiców rosną tak samo jak ceny biletów na Bułgarskiej !!!!! Niestety !!!!!! Czas na opamietanie - zarządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loo Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:34 A ja Wam powiem - dobrze Wam tak! Trzeba bylo kupic karnety. Nie chcecie nie przychodzcie na Lecha. Nikt za Wami nie bedzie plakal. Rzygac mi sie chce jak czytam takich malkontentow. Jedzcie na Legie albo Wisle, tam przkonacie sie po ile sa bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rod Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.08.06, 09:40 Zgadzam sie z Toba calkowicie.Zarzad przed sezonem zapowiadal ,ze na postrzegolne mecze ceny moga wzrosnac.Ja nie kupilem i powoli zaluje.Na wiosne juz tego bledu nie popelnie. A w sobote bedzie komplecik..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loo Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:47 A ze warto bylo kupic karnet wielu przkona sie w przyszlym tygodniu - jak nie uda im sie wejsc na mecz. Dobrze im tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: str i Loo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:27 NO, no ładne mohery (str i Loo) - niby naście lat, a już w głowach taki syf. Taką zajadłość reprezentują tylko mohery ojca dyrektora i słuchacze znanego radia mariola. Gratulacje !!!!! Rośnie nam wspaniała młodzież. I takie coś próbuje kibicować Kolejorzowi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loo Re: str i Loo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:58 Chlopie nic o mnie nie wiesz wiec daruj sobie te smieszne insynuacje. Jak dla mnie jestes marnym kibicem jesli problemem jest 2zl podwyzki. Proponuje wybrac sie do Arenay na 15 - tam jest odpowiednie miejsce dla takich jak Ty. Trabka, pomalowana, podpita morda i husario atakuj. Nie jestem zadnym moherem. Prosze nie wypowiadaj sie o mojej glowie. Ale zgadzam sie co do jednego. Jestem fanatykiem. FANATYKIEM LECHA POZNAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: str i Loo IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 17:01 Nie obrażałem Cię, więc racz też nie obrażać mnie. Jak do tej pory to tylko Ty "popisujesz" się zajadłością, ale w ten sposób wystawiasz sam sobie ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla krakow Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.resourcesuk.com 18.08.06, 13:08 i taka to lipa z tym waszym lechem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 12:07 Trzeba bylo kupic karnet. O podwyzkach na atrakcyjniejsze mecze bylo mowione od dawna ale jak jest sie gluchym to teraz mozna sie wyplakac na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wislaka Re: Co za idiotyzmy ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:20 Lipa to wy jestescie. Macie problem, zeby uzbierac 400 osob na przyjazd do Poznania. Tacy z Was kibice. A o nas sie nie martw. Zawsze bylo nas wiecej i bylismy i bedziemy lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek I nie ciągnie się za nami smród klubu MSW czy MON IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 14:59 tak jak za Wisłą czy Legią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regent to nie Lech to Kuchenkorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:20 to nie Lech to Kuchenkorz Odpowiedz Link Zgłoś