Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile razy Lech Poznań zdobył MP?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 02:03
    Czyżby 10? Jakoś nie mogę się doliczyc...
    Mnie wychodzi 4 i jedno w prezencie. Niech mnie ktoś poprawi.

Co zatem robi złota gwiazdka za 10 tytułów nad herbem klubu?
    Normalnie jaja :). Walnijcie sobie 5 będzie ok.
    Obserwuj wątek
      • Gość: anty-sardo Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.icpnet.pl 30.08.06, 09:13
        Od kiedy to gwiazdka w polskiej lidze jest za dziesięć tytyłów? Bo sardo tak
        postanowił? Gamoń!
        • Gość: Krzyś Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.pke.pl 30.08.06, 09:27
          Ruch nad swoim herbem (koszulki) ma 14 gwiazdek.
          Też nie wiem o co Ci biega ;)
          • Gość: sardo Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:09
            juz znalazłem
            1-4 MP jedna biała gwiazdka
            5-9 MP jedna srebrna gwiazdka
            10 i więcej jedna złota

Chodzi mi o gwiazdki nad herbem a nie w herbie.
            • Gość: Krzyś Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.pke.pl 30.08.06, 10:17
              hehe, to ruch se ciulnął 14 złotych (nad herbem).
              140 majstrów LOL!!!
              • Gość: sardo Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:30
                Kurcze życia mi zbraknie na kibicowanie... :)
        • Gość: majrix Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:32
          Coś mi się o uszy obiło że złotą gwiazdkę dostaje się za 10 tytułów, zaś do
          srebrnej wystarczy 7. Tak że się nie czepiaj Sardo jak nie wiesz o co chodzi.
          Chyba że Sardo się pomylił i ta gwiazdka jest nie złota a brązowa - przyznawana
          za kombinację 4+1 (zielony stolik).
          • Gość: sardo Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:43
            Nie jest złota, jest srebrna za 5 mistrzostw. Wcześniej nie słyszałem o tych
            innych kombinacjach i juz to wyjaśnilem wyżej :)
            pozdr.
            • Gość: majrix Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:13
              nie doczytałem innych postów,
              pzdr
      • berserk75 Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? 30.08.06, 11:25
        na wszystkich forach Wiślacy się bulwersują. tu, dla niepoznaki, o gwiazdki
        Lecha LOL
        • Gość: rysiu Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: 212.244.156.* 31.08.06, 10:23
          Moja ukochana drużyna dotychczas była Mistrzem Polski pięciokrotnie
      • Gość: ja mistrza przy stole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:03
        ...ja lecha poznan p..ignoruje ;-)
        • pacal2 napisz komu kibicujesz, mądralo 01.09.06, 13:38
          a ja ci napiszę ile razy twoja druzyna (jesli w ogóle) zdobyła mistrzostwo
          dzięki umiejętnościom zawodników, a nie walizce z kasą dla przeciwników/sędziów.

Za tytuł Lecha w 1993 "odpowiedzialni" są tylko i wyłącznie działacze Legii i
          ŁKS, im możesz podziękować, jeśli tak cię to swędzi.
          • Gość: ja Re: napisz komu kibicujesz, mądralo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:33
            zapewne jestes taki "mundry" ze napisalbys ze ani jednego nie wywalczyli swoimi
            umiejetnosciami, dzieki ale nie wysilaj sie
      • Gość: wawa Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:59
        Legia o ile sie nie myle ma 8 tytulow.pytanie - dlaczego po zdobyciu 8 tytulow
        a nie np.5 lub 10.moze ktos odpowie?
        • Gość: Razorfan Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:37
          Chodzi o to zeby te gwiazdki byly wyroznieniem a jak mozna by wyrozniac druzyny
          ktore zdobyly mniej tytulow MP od Legii ktora jest druzyna ktora najwiecej razy
          w historii byla faworytem i dala ciala :)
          Z tego co pamietam to we Wloszech gwiazdka jest za 7 tytulow ale glowy nie dam.
          • Gość: robertoli Re: Ile razy Lech Poznań zdobył MP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:50
            Z tego co ja wiem, to we Włoszech jedna gwiazdka nad herbem jest za 10 tytułów
            mistrzowskich. Juve które obecnie ma 26 tytułów (miało 28, słusznie im odebrali)
            ma nad herbem 2 gwiazdki, a poza tym pamiętam jak po śmierci Umberto Agnelliego
            mówiło sie, że nie doczekał czasów gdy jego ukochana drużyna będzie miała nad
            herbem 3 gwiazdki (za 30 mistrzów Włoch)
            • wojtek.skrzypczak za 10 tytułów 03.09.06, 01:18
              zgadza się, w Italii jedna gwiazdka przysługuje za 10 tytułów mistrzowskich. to
              bardzo logiczne i dziwię się temu co mamy teraz w Polsce z 8 tytułami, z
              drugiej strony gdyby było to 10 to oprócz Wisły byłby w extraklasie tylko
              Górnik z gwiazdką, a i to pewnie niedługo.

Za 5-6 lat Wisła stanie się najbardziej utytułowanym klubem w Polsce, jestem
              pewien.
              pozdro
              WS
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka