Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego

IP: *.babilon.ds.polsl.pl 03.09.06, 21:55
    brawo Andre!
    dziekuje za wspaniale chwile przed tv
    Obserwuj wątek
      • Gość: danp Wielki wielki sportowiec IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 03.09.06, 22:02
        Poklony do samej ziemi za te wszystkie wspaniale lata, fantastyczny sportowiec
        i wielka osobowosc... a nie zapowiadal sie, jeszcze raz DZIEKUJE!!!
        • Gość: wsciekły pies Nigdy nie interesowałem sie tenisem.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:07
          po prostu mnie ten sport nudzi,ale zawsze intuicyjnie sprawdzałem wyniki jednego
          tenisisty - Wielkiego Andre ,dzis miałem okazje zobaczyc jego pozegnanie ,łzy mi
          spłyneły po policzku jak dziekował kibicom, takich sportowcow sie pamieta
          latami.Wielkie dzieki Andre!!!!1
          • Gość: wojtek Re: Nigdy nie interesowałem sie tenisem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:36
            Z zawodowym sportem rozstal sie Wielki Czlowiek. Podziwialem go do tej pory i
            podziwiam dalej. Dzisiejsza chwila byla naprawde wzruszajaca.

Dziekujemy za wszystko! Milo bedzie poogladac go kiedys w klasykach tenisa!!
        • Gość: Krzysztof Ohla Mój wieczny Idol Andre IP: 212.244.250.* 04.09.06, 07:32
          wydaje mi się jakbyś był zawsze, kibicowałem Tobie będąc jeszcze w podstawówce.
          Gdy inne sławy odchodziły, Ty nadal trwałeś zadziwiając nas swą finezyjną grą,
          niemającą nic wspólnego z dzisiejszym siłowym tenisem. Wzorem dla innych jest
          także Twoje życie pozasportowe. I nagle koniec. Płakałem razem z Tobą, drugiego
          jak Ty już nie będzie.

Każdy ma wielu sportowców, którym "tylko" kibicuje, z rzadka ma idola który
          jest dla niego wzorem. Ty dla mnie nim byłeś i będziesz.
          dziękuję za Te wspaniałe chwile które mi dałeś.

Krzysztof Ohla
      • agula_73 Re: Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego 03.09.06, 22:05
        Wspaniały sportowiec. Szkoda, że dzisiaj przegrał, chciałoby się obejrzeć
        jeszcze choćby jeden mecz. Ale nic nie trwa wiecznie... Wielkie podziękowania
        za piękno gry, błyskotliwość na korcie, kilka udanych powrotów i w ogóle - za
        wszystko.
        • hsawicka Genialny Andre zakończył karierę 04.09.06, 01:22
          Andre Agassi to jeden z kilku najwspanialszych sportowcow w całej historii
          nowożytnego sportu. Uprawiał tenis, sport wymagający oprócz złożonej techniki,
          znakomitej wytrzymałości połączonej z siłą, szybkości, koordynacji ruchowej,
          przede wszystkim siły mentalnej, umiejętności podjęcia ryzyka we właściwym
          momencie i wygrania najważniejszych piłek. W tym tak trudnym i widowiskowym
          sporcie genialny Andre potrafil utrzymac sie w czolowce przez 20 lat.
          Ostatnim przed nim z tak dluga i blyskotliwa kariera byl Jimmy Connors, ktory w
          swoje 39 urodziny pokonal w pieciosetowym pojedynku syna rabina Aarona
          Kricksteina, dochodzac do polfinalu US Open.
      • Gość: niuniek Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:20
        To smutny dzień dla miłosników tenisa. Dziś rozstał się z kortami największy
        tenisista wszechczasów. Dla mnie JEGO styl gry był zadziwiający - pełen
        finezji, radości, polotu. Ale wszystko musie się skończyć. Przy ostatnich
        piłkach dzisiejszego meczu miałem łzy w oczach. I wcale się tego nie wstydzę.
        Legendy nie umierają, trwają wiecznie.
        • Gość: meaa pożegnać Agassiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 01:00
          To smutny dzień dla miłosników tenisa. Dziś rozstał się z kortami tenisista
          wspaniały, wielki mały człowiek - serdeczny, spontaniczny, wrażliwy, lubiany,
          nie kryjący swego zażenowania, cudownie medialny, KTOŚ kogo chciało się zawsze
          oglądać. Jego styl gry był zadziwiający - pełen finezji, radości, polotu.
          Dziękuję Andre i nie mówię żegnaj ale do zabczenia, bo mam nadzieję że nie
          zaszyje się Pan na bezludnej wyspie.
          Życzę Pana, Panie ANDRE zdrowia, szczęścia w gronie rodziny i pomyślności we
          wszystkich poczynaniach.
      • Gość: ya Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: 213.199.198.* 03.09.06, 22:38
        tak miało być, Becker...
        Niech mi ktoś powie teraz, że Bóg gdzieś nie gra z nami w Playstation3589045
      • Gość: Jacek Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: *.kalisz.mm.pl 03.09.06, 22:48
        Miło patrzeć na super "faceta", który wygral wszystko, co było do
        wygrania,walczącego z przeciwnościami, jakby miał 20 lat mniej. I to tylko dla
        nas kibiców i dla swojej rodziny. Polskie "pilkarzyki" oglądajcie ten mecz
        codziennie, może zrozumiecie fenomen sporu.
      • madee1 Re: Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego 03.09.06, 22:59
        Wow, wzruszyłam się. Szkoda, że odchodzi. Pamiętam jak zaczynał, w kolorowych
        fatałaszkach Nike, z długimi piórami, od początku mu kibicowałam :) Teraz jakiś
        czas będę bez ulubieńca w tenisie. <3 Andre!
      • mr.yez Re: Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego 03.09.06, 23:41
        Gdy Martina Hingis kończyła karierę w 2002r, po cichu liczyłem, że powróci na kort. I powróciła.

Andre, wiemy dobrze, że już nie wróci.
        Coś się skończyło, została pustka. Został zawodnik PlayStation - Nadal i nietykalny eksponat wystawowy: Federer. Pokolenie Wielkich Prawdziwych zeszło z kortu...
        • Gość: Ewunia 28 Re: Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 02:02
          Echh, zawsze są wielcy. Ciągle się rodzą.
          Ale prawda, że Andre był bardzo ciekawy- ze względu na swą osobowośc.
          Coż- Nadal, to takie duuuuże dziecko, ale warto popatrzeć.
          Federer jest doskonały-nie tak cudownie medialny jak Agassi, ale cóż za poezja
          gry! Co za wyrafinowanie. Nie rozumiem dlaczego nietykalny.
      • Gość: loop Pokonal bardziej utytuowanych rywali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:48
        "W poprzednich dwóch rundach Agassi po zaciętych meczach pokonał bardziej utytułowanych rywali - Andreja Pavela i rozstawionego z ósemką Marcosa Baghdatisa." No Pavel i Baghdatis to zdecydowanie bardziej utytulowani rywale od Agassiego.....:)
        • Gość: tosia Re: Pokonal bardziej utytuowanych rywali? IP: *.aster.pl 04.09.06, 00:42
          Bardziej utytułowanych od Beniamina Beckera. Czytaj uwaznie.
      • Gość: nerd żegnaj ,Andre. i dziękujemy! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 23:55
        ...choć wyrwania Steffi to Ci nigdy nie wybaczę ;)
      • Gość: loop Zaden Sampras czy Federer,Agassi jest najwiekszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:55
        jw
        • Gość: lol Re: Zaden Sampras czy Federer,Agassi jest najwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:05
          no z federerem sie zgodze, ale akurat samprasa mozna smialo rownac z agassim. odejscie mial zreszta
          wspaniale, szkoda, ze agassiemu sie nie udalo rowniez skonczyc kariery zwycieskim turniejem.
          • Gość: James Drugiego takiego już nie ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:20
            Dziękujemy Ci... 21 lat tenisa, jakiego już pewnie nie zobaczymy. Czerpania
            radości z samego faktu przebywania na korcie wśród tłumu wiernych kibiców.
            Jeszcze raz wielkie dzięki:)
            • Gość: jojo Re: Drugiego takiego już nie ma... IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.06, 00:55
              wspanialy tenisista,wspanialy czlowiek,wspanialy ojciec i maz w zyciu
              prywatnym. ANDRE AGASSI !
        • Gość: jojo Andre Agassi jeszcze nie jeden turniej wygra IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.06, 01:06
          podobnie jak Martina,oni maja bakcyl wygrywania,a nie poddawania sie,Good Luck
          Andre !!! Everybody loves YOU !!!
      • Gość: dziwak, Kubot tez przegral IP: *.nyc.res.rr.com 04.09.06, 02:00
        w 3 setach do 4,1,1
        • jot-23 Re: Kubot tez przegral 04.09.06, 02:45
          plakalem jak kubot dzisaj zakonczyl swoja 5-dniowa swiatowa kariere, to byly
          naprawde piekne dni... ciekawe czy kubot zdazyl na LOT do warszay
        • Gość: Yogi Czytam te komentarze IP: 89.241.106.* 04.09.06, 02:49
          i nie dziwię się dlaczego Agassi miał nadal tyle kontraktów reklamowych. Nawet
          w Polsce gdzie tenisem nie interesuje się wiele osób Andre jest bardzo
          pozytwnie odbierany. Chociaż nie da się Agassiego nie lubić dla mnie większymi
          tenisitami są jednak i Sampras i Federer.
      • y.y Re: Policjanci czy przestępcy? 04.09.06, 04:00
        Gość portalu: Paweł napisał(a):
        > Nieudolni , niewydolni , skorumpowani i wiecznie pijani :
        > www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3

Spieprzaj z forum pajacu...
        • Gość: meaa Re: Policjanci czy przestępcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:55
          y.y napisał:

> Gość portalu: Paweł napisał(a):
          > > Nieudolni , niewydolni , skorumpowani i wiecznie pijani :
          > > www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3

> Spieprzaj z forum pajacu...

nareszcie ktoś zauważył tego pajaca, spieprzaj i to nie tylko z tego
          forum!!!!!!!!!!!!!!wybierz się na grzyby do lasu i już tam
          zostań !!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Łukasz Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: *.177.rev.vline.pl 04.09.06, 06:38
        Dziękuję Ci Andre za 21 lat wspaniałego tenisa! Zakończył karierę ostatni z
        Wielkich z lat 80- i 90-tych. Gdy płakał wczoraj ja również nie mogłem
        powstrzymać łez. Teraz nie ma już komu kibicować. Zawsze będziesz the best!
      • matek1965 Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego 04.09.06, 06:58
        Tylko ANDRE Agassi.....Najlepszy z Najlepszych!!!!! i do tego nie z lpr czy od
        ojca najwielbniejszego dyrektora przekreta - prawie papieza rydzyka.....:(
        Tenis gora!!!!!!
      • Gość: keti Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 07:59
        Andre, dziekuje za wszystko...
        • golf1980 Mój jedyny idol! 04.09.06, 08:15
          Dzieki Andre pokochałam tenis.Był jedynym tenisistą, na którego mecze zrywałam
          się w środku nocy, przeżywałam każdą piłkę, płakałam po przegranych.
          Wiedziałam, że kiedyś będzie musiał przestac grac, ale mimo to nie wyobrażam
          sobie tego sportu bez Andre.Nigdy nie miałam innego idola, miałam 11-12 lat gdy
          zaczęłam Go podziwiac.Był po prostu inny nie tylko cudownie grał, ale zwracał
          uwagę swoim oryginalnym wyglądem(lubiłam te jego długie blond włosy).
          Wczoraj nie mogłam przestac płakac, a teraz po przeczytaniu poprzednich postów
          znów mam łzy w oczach.ŻEGNAJ ANDRE!Zawsze będę Cię kochac, podziwiac, i
          pamiętac.
      • Gość: meaa Andre Agassi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:11
        przed chwilą obejrzałam konferencję prasową z Andre (znów powtarzają) i nie
        mogłam powstrzymać łez, tak jak nie mogłam gdy schodził z kortu żegnając
        kibiców. Poprzednio zdarzyło mi się tak pobeczeć jak odchodził - tylko niestety
        na zawsze nasz papież.
        Dziekuję za wspaniale chwile przed tv
      • ovney Smutno bardzo... 04.09.06, 11:15
        Tyle już napisano, że nie chciałbym się powtarzać.
        Żegnaj Andre... czekamy na występy Twoich dzieci.
        Jeśli odziedziczyli chociaż część talentu po rodzicach,
        nie powinni mieć sobie równych na korcie.
        Po Samprasie też płakano, ale chyba po Andre żałoba jest większa.
        Był genialnie komunikatywny. Każdy z kibiców wiedział obserwując jego
        zachowanie, czy ma szanse wygrać, czy coś jest nie tak. Nic nie ukrywał.
        Tak jak w niedzielnym meczu z Beckerem bólu i niedyspozycji.
        Farewell mistrzu...
        Wszystkie te lata pozostaną pięknymi wspomnieniami. Szczególnie dla osób z tego
        samego pokolenia, dla których liczne sukcesy i nieliczne porażki Andre
        rozgrywały się w tle ich własnych, prywatnych zmagań życiowych.
        Płakać się chce nad niewzruszonym upływem czasu.
        God bless you all...
      • Gość: maja Re: Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: *.rg.polsl.pl 04.09.06, 12:25
        wielki smutek i (o wstydzie) odprężenie. Od zawsze fanka, ciężko mi było
        czasami patrzeć, jak WIELKI ANDRE przegrywa z byle kim. Teraz pozostaje tylko
        pamięć wielkości !!!
      • Gość: rycho Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:10
        Agassi! wspaniały gość o nienagannych manierach. jeden z Ksiażat swiatowego
        tenisa. czas uczyć nastepców.
      • Gość: Graża Re: Trzeba było Beckera, by pożegnać Agassiego IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.06, 15:45
        Nigdy nie byłam jakąs fanka tenisa..orientowałm sie w nazwiskach i tym kto w
        tej chwili jest dobry, a kto nie..ogolnie ten sport nie pasjonował mnie
        specjalnie- ale mecze Agassiego zawsze oglądałam jak tylko mogłam. był
        fantastyczny, uwielbiałam go oglądać, jego sposób gry, zachowanie i zawsze te
        piekne pozeganie po wygranym meczu w cztery strony świata!! Bez niego to nie
        to samo- moge też mu podziekować za zainteresowanie mnie ta dyscyplina sportu.
        Można śmiało powiedzieć, że odszedł jeden z najwspanialszych sportowców

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka