Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torturowanie Legią

06.03.03, 18:04
    Czy ja wreszcie doczekam czasów, kiedy nie będę musiał przy każdej okazji
    wysłuchiwać tekstów "słoń a sprawa Legii"?
    Wisła gra w pucharach (Legia gra treningowo), wiec sie o niej pisze.Ale fan
    Legii by tego nie zniósł. Musi cos wtrącić o swoim klubie.
    Wszyscy mówią, że teraz Wisła powinna zdobyć mistrzostwo, bo ma najlepszą
    formę i przewagę w tabeli, ale fan Legii zawsze krzyknie:"Legia mistrz",
    nawet, gdyby Legia była ostatnia w tabeli.
    Dlaczego fani GKS nie piszą tyle o mistrzostwie. Mają wieksze szanse niż
    Legia i wiecej prawa do takich tekstów, ze względu na miejsce w tabeli.

Mam nadzieję, że jak nastepnym razem otworzę lodówkę, to nie usłyszę:"Legia
    mistrz".

Legia jest jak Zydzi. Wszyscy już są zmęczeni słuchaniem o nich, ale ci
    zawsze znajdę sposób i pretekst, żeby sie wepchnąć na świecznik. O nich musi
    być głośno.

Zapewne Legia jest klubem wybranym i każdy to musi uznać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Porter Re: Torturowanie Legią IP: *.orion.pl 06.03.03, 18:08
        bzyk7 napisał:

> Czy ja wreszcie doczekam czasów, kiedy nie będę musiał przy każdej okazji
        > wysłuchiwać tekstów "słoń a sprawa Legii"?
        > Wisła gra w pucharach (Legia gra treningowo), wiec sie o niej pisze.Ale fan
        > Legii by tego nie zniósł. Musi cos wtrącić o swoim klubie.
        > Wszyscy mówią, że teraz Wisła powinna zdobyć mistrzostwo, bo ma najlepszą
        > formę i przewagę w tabeli, ale fan Legii zawsze krzyknie:"Legia mistrz",
        > nawet, gdyby Legia była ostatnia w tabeli.
        > Dlaczego fani GKS nie piszą tyle o mistrzostwie. Mają wieksze szanse niż
        > Legia i wiecej prawa do takich tekstów, ze względu na miejsce w tabeli.
        >
        > Mam nadzieję, że jak nastepnym razem otworzę lodówkę, to nie usłyszę:"Legia
        > mistrz".
        >
        >
        > Legia jest jak Zydzi. Wszyscy już są zmęczeni słuchaniem o nich, ale ci
        > zawsze znajdę sposób i pretekst, żeby sie wepchnąć na świecznik. O nich musi
        > być głośno.
        >
        > Zapewne Legia jest klubem wybranym i każdy to musi uznać.

To dlatego, ze na temat Legii bardzo duzo pisza kibice Wisly.
        Pisza: no tak tego, moze i no ten tego wtopilismy, ale Legia wtopila jeszcze
        bardziej, hurrra.
        Gdyby tak Legia zrezygnowala z rywalizacji w ekstraklasie, to Wasz swiat by sie
        zawalil.

• bzyk7 Re: Torturowanie Legią 07.03.03, 16:17

> To dlatego, ze na temat Legii bardzo duzo pisza kibice Wisly.
          > Pisza: no tak tego, moze i no ten tego wtopilismy, ale Legia wtopila jeszcze
          > bardziej, hurrra.

Niestety to skrzywiona perspektywa kibica Legiii.
          Przy każdym temacie o Wiśle na Onecie jakis kibic Legii dopisuje :"Legia
          mistrz", albo cos innego o swoim klubie.
      • Gość: www Re: Torturowanie Legią IP: 157.25.125.* 06.03.03, 18:30
        bzyk7 napisał:

> Czy ja wreszcie doczekam czasów, kiedy nie będę musiał przy każdej okazji
        > wysłuchiwać tekstów "słoń a sprawa Legii"?

Tak pod warunkiem, że nie będziesz zakładał sam watków z Legią w tytule

> Wisła gra w pucharach (Legia gra treningowo), wiec sie o niej pisze.Ale fan
        > Legii by tego nie zniósł. Musi cos wtrącić o swoim klubie.

To ty zakładasz watki o Legii (nawet wtedy gdy Wisła gra w pucharach a Legia
        treningowo).

> Wszyscy mówią, że teraz Wisła powinna zdobyć mistrzostwo,

Wszyscy?
        Chyba kłamiesz skoro mówisz ze wszyscy

> bo ma najlepszą
        > formę i przewagę w tabeli, ale fan Legii zawsze krzyknie:"Legia mistrz",
        > nawet, gdyby Legia była ostatnia w tabeli.

Legia nie jest ostatnia w tabeli. A przykład z poprzedniego roku najdobitniej
        pokazuje, że nie ma 100% faworyta.
        Każdy kibic Legii zawsze i wszędzie krzyknie Legia Mistrz! (Powtarzaj to 1000
        razy dziennie).

> Dlaczego fani GKS nie piszą tyle o mistrzostwie. Mają wieksze szanse niż
        > Legia i wiecej prawa do takich tekstów, ze względu na miejsce w tabeli.

Bo jest ich mniej. Miejsce tabeli po rundzie jesiennej to tylko początek
        własciwej batalii na wiosne. Wisła tez po pierwszej połowie była w ćwiercfinale
        UEFA

>
        > Mam nadzieję, że jak nastepnym razem otworzę lodówkę, to nie usłyszę:"Legia
        > mistrz".

Uslyszysz bo ciągle o tym myslisz. A ta myśl cię przesladuje. Nie możesz jej
        sie pozbyć. Na dodatek widzisz siebie w tej sytuacji - co to będzie jak ta mysl
        się ziści. To pełny koszmar, mary nocne, moczenie.

>
        > Legia jest jak Zydzi. Wszyscy już są zmęczeni słuchaniem o nich, ale ci
        > zawsze znajdę sposób i pretekst, żeby sie wepchnąć na świecznik. O nich musi
        > być głośno.

O ile mi wiadomo to na forum nie slychac tylko widać. Nie musisc czytac wątków
        o Legii. Tylko, że przeciez sam je zakladasz. Ostatnio to głośno było tylko i
        wyłacznie o innym klubiku. Wątek o Żydach jest z gatunku takich jak "Arbeit..."
        na Legii. Jednak bardzio chcesz dorównac kibicom Legii. To jest twoje
        najskrytsze marzenie, do ktorego boisz sie przyznać.

> Zapewne Legia jest klubem wybranym i każdy to musi uznać.

Jest klubem wybranym. Nie kazdy musi to uznać ani jej kibicować. Ale twoja
        obsesja na punkcie Legii każe ci w niej widzieć, ten jeden wybrany,
        najwspanialszy klub.

Kolejny kibic z Krakowa, uznający, że dzień bez słowa Legia na ustach lub na
        klawiaturze to dzien stracony.

P.S. Pamietamy twój inteligerntny wątek o koszmarze kibiców Legii w przypadku
        zdobycia UEFA przez Wisłe. Nasz koszmar się skończył. Twój trwał, trwa i trwac
        będzie.
      • Gość: Geezoos Re: Torturowanie Legią IP: *.acn.waw.pl 06.03.03, 19:16
        Polska jezyk bardzo trudna. Gdzie byles bzyku-pikniku jak Wisla moczyla z
        Legia? Pewnie tam gdzie teraz ale siedziales cicho bo przeciez wstyd kibicowac
        druzynie, ktora cos przegrywa. Kiedy Wisla zaszla daleko w pucharach drzesz sie
        Wisla pany i nie mozesz zrozumiec jak inne druzyny moga miec jeszcze kibicow,
        skoro nie wygrywaja w pucharach. Jestes zalosny, male i zalosne dziecko, ktore
        przejsciowo podnieca sie sukcesami druzyny. Co zrobisz kiedy Wisla przegra 2
        mecze? A co jak to beda 3? Juz nigdy nie uslyszymy o bzyku-pikniku. Zmienisz
        nicka, zeby sie nie kojarzyl, i bedziesz sie darl: wiwat GKS, Amica, Legia
        (niepotrzebne skreslic). Twoje miejsce jest na forum Sukces, nie Sport.
        Poczekam az mi odpowiesz jutro bo juz 19:18 i pewnie juz spisz. No, moze ci
        ktos bajke jeszcze czyta...
        • Gość: Porter Re: Torturowanie Legią IP: *.orion.pl 06.03.03, 19:27
          Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> Polska jezyk bardzo trudna. Gdzie byles bzyku-pikniku jak Wisla moczyla z
          > Legia? Pewnie tam gdzie teraz ale siedziales cicho bo przeciez wstyd
          kibicowac
          > druzynie, ktora cos przegrywa. Kiedy Wisla zaszla daleko w pucharach drzesz
          sie
          >
          > Wisla pany i nie mozesz zrozumiec jak inne druzyny moga miec jeszcze kibicow,
          > skoro nie wygrywaja w pucharach. Jestes zalosny, male i zalosne dziecko,
          ktore
          > przejsciowo podnieca sie sukcesami druzyny. Co zrobisz kiedy Wisla przegra 2
          > mecze? A co jak to beda 3? Juz nigdy nie uslyszymy o bzyku-pikniku. Zmienisz
          > nicka, zeby sie nie kojarzyl, i bedziesz sie darl: wiwat GKS, Amica, Legia
          > (niepotrzebne skreslic). Twoje miejsce jest na forum Sukces, nie Sport.
          > Poczekam az mi odpowiesz jutro bo juz 19:18 i pewnie juz spisz. No, moze ci
          > ktos bajke jeszcze czyta...

Zalozmy, ze Legia zdobedzie w tym roku Mistrza i awansuje do Ligi Mistrzow, a
          na dodatek przejdzie do drugiej rundy. Natomiast Wisla w trakcie sezonu bedzie
          miala nieprzyjemna rozmowe z wierzycielami Tele-foniki, w wyniku czego spadnie
          do drugiej ligi i bedzie musiala pozbyc sie czolowych graczy. (Uwaga - wcale
          tego Wisle nie zycze!) Czy wowczas bzyk zacznie kibicowac Legii, czy po prostu
          przestanie pisac na tym forum?
          • bzyk7 Re: Torturowanie Legią 07.03.03, 16:27

> Zalozmy, ze Legia zdobedzie w tym roku Mistrza i awansuje do Ligi Mistrzow, a
            > na dodatek przejdzie do drugiej rundy. Natomiast Wisla w trakcie sezonu
            bedzie
            > miala nieprzyjemna rozmowe z wierzycielami Tele-foniki, w wyniku czego
            spadnie
            > do drugiej ligi i bedzie musiala pozbyc sie czolowych graczy. (Uwaga - wcale
            > tego Wisle nie zycze!) Czy wowczas bzyk zacznie kibicowac Legii, czy po
            prostu
            > przestanie pisac na tym forum?

Niestety nie zacznę kibicować Legii, bo kibice Legii mi ją całkowicie
            obrzydzili. Nawet nie mogę uwierzyć, że jej kibicowałem w LM.

A poza tym Legia będzie grała w klasie C. Ja tak nisko nie schodzę.
            • Gość: gazza Re: Torturowanie Legią IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 19:25
              bzyk7 napisał:

>
              >
              >
              > A poza tym Legia będzie grała w klasie C. Ja tak nisko nie schodzę.
              musze cie rozczarować .w ramach reorganizacji ligi nie ma już "c"-klasy
          • Gość: Cyfra Re: IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.03, 19:33
            Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: Geezoos napisał(a):
            >
            > > Polska jezyk bardzo trudna. Gdzie byles bzyku-pikniku jak Wisla moczyla z
            > > Legia? Pewnie tam gdzie teraz ale siedziales cicho bo przeciez wstyd
            > kibicowac
            > > druzynie, ktora cos przegrywa. Kiedy Wisla zaszla daleko w pucharach drzes
            > z
            > sie
            > >
            > > Wisla pany i nie mozesz zrozumiec jak inne druzyny moga miec jeszcze kibic
            > ow,
            > > skoro nie wygrywaja w pucharach. Jestes zalosny, male i zalosne dziecko,
            > ktore
            > > przejsciowo podnieca sie sukcesami druzyny. Co zrobisz kiedy Wisla przegra
            > 2
            > > mecze? A co jak to beda 3? Juz nigdy nie uslyszymy o bzyku-pikniku. Zmieni
            > sz
            > > nicka, zeby sie nie kojarzyl, i bedziesz sie darl: wiwat GKS, Amica, Legia
            >
            > > (niepotrzebne skreslic). Twoje miejsce jest na forum Sukces, nie Sport.
            > > Poczekam az mi odpowiesz jutro bo juz 19:18 i pewnie juz spisz. No, moze c
            > i
            > > ktos bajke jeszcze czyta...
            >
            >
            > Zalozmy, ze Legia zdobedzie w tym roku Mistrza i awansuje do Ligi Mistrzow, a
            > na dodatek przejdzie do drugiej rundy. Natomiast Wisla w trakcie sezonu
            bedzie
            > miala nieprzyjemna rozmowe z wierzycielami Tele-foniki, w wyniku czego
            spadnie
            > do drugiej ligi i bedzie musiala pozbyc sie czolowych graczy. (Uwaga - wcale
            > tego Wisle nie zycze!) Czy wowczas bzyk zacznie kibicowac Legii, czy po
            prostu
            > przestanie pisac na tym forum?

Porter ,SUPER !!!!! Ten dowcip z Legia to Ci sie udal !!!!!!
        • bzyk7 Re: Torturowanie Legią 07.03.03, 16:25
          Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> Polska jezyk bardzo trudna. Gdzie byles bzyku-pikniku jak Wisla moczyla z
          > Legia? Pewnie tam gdzie teraz ale siedziales cicho bo przeciez wstyd
          kibicowac

Chowałem sie w schronie przed latającymi cegłami z Warszawy.
          Nie jestem tak odważny jak Kosowski.

A rzeczywiscie straciłem ochotę na sledzenie polskiej ligi.
          To różnica miedzy legionistami a mną.
          Ja podniecam sie tylko walką o dużą stawkę. Legionisci podniecają sie tylko
          walką na swoim podwórku.
          Podobnie piłkarze Wisły nie przywiązują takiej wagi do spotkan z Legią.
          A legionisci uważają mecz z Wisłą za najważniejszy (bo o pucharach nie mają co
          marzyć) i liczą ile razy ostatnio wygrali i zremisowali.Legia to taki kundelek,
          który boi sie wyjsc poza własne podwórko, a skupia sie całkowicie na dogryzaniu
          każdemu innemu na swoim podwórku.
          • Gość: ANDY Re: Torturowanie Legią IP: *.carcade.com.pl 07.03.03, 17:06
            bzyk7 napisał:

> Gość portalu: Geezoos napisał(a):
            >
            > > Polska jezyk bardzo trudna. Gdzie byles bzyku-pikniku jak Wisla moczyla z
            > > Legia? Pewnie tam gdzie teraz ale siedziales cicho bo przeciez wstyd
            > kibicowac
            >
            > Chowałem sie w schronie przed latającymi cegłami z Warszawy.
            > Nie jestem tak odważny jak Kosowski.
            >
            >
            > A rzeczywiscie straciłem ochotę na sledzenie polskiej ligi.
            > To różnica miedzy legionistami a mną.
            > Ja podniecam sie tylko walką o dużą stawkę. Legionisci podniecają sie tylko
            > walką na swoim podwórku.
            > Podobnie piłkarze Wisły nie przywiązują takiej wagi do spotkan z Legią.
            > A legionisci uważają mecz z Wisłą za najważniejszy (bo o pucharach nie mają
            co
            > marzyć) i liczą ile razy ostatnio wygrali i zremisowali.

NO TO MOŻE POWIESZ ILE RAZY WISŁA GRAŁA W PUCHARACH I JAKIE ODNIOSŁA SUKCESY?
            POTEM PROPONUJĘ TO ANALOGICZNIE PORÓWNAĆ ZE STATYSTYKĄ LEGII.

Legia to taki kundelek,
            >
            > który boi sie wyjsc poza własne podwórko, a skupia sie całkowicie na
            dogryzaniu
            >
            > każdemu innemu na swoim podwórku.

"KUNDELEK" KTÓREGO ZNAJĄ I CENIĄ W CAŁEJ EUROPIE, A WISŁA JEST NIESTETY MAŁO
            ZNANA, NAWET ZARAZ PO MECZU MANCINI POWIEDZIAŁ "LEGIA" A NIE "WISŁA".
            NIE BARDZO ROZUMIĘ STWIERDZENIA "który boi sie wyjsc poza własne
            podwórko"...??? CHYBA POWINIENEM ZOSTAWIĆ TO BEZ KOMENTARZA, BO TO CO NAPISAŁEŚ
            JEST WYJĄTKOWO ŚMIESZNE. NIE WIEM; CO AUTOR MIAŁ NA MYŚLI TO PISZĄC; CZY TO, ŻE
            MA MAŁO KIBICÓW (KILKA MILIONÓW TO NAPRAWDĘ MAŁO...) CZY TO, ZE MOŻE
            KILKUDZIESIĘCIU KIBICÓW LEGII UCIEKAŁO KIEDYŚ PRZED KILKUSETOSOBOWĄ GRUPĄ
            KIBICÓW WISŁY...??
            JAK PISZESZ O KIBICOWANIU I DOGRYZANIU TO PEWNIE MASZ NA MYŚLI ULUBIONY DOPING
            KRAKOWSKICH KIBICÓW; GDZIE JEDNA STRONA KRZYCZY "LEGIA", DRUGA "CO?", "TY
            K...." . FANTASTYCZNIE !!!
            ANDY
            • bzyk7 Re: Torturowanie Legią 07.03.03, 17:13

> NO TO MOŻE POWIESZ ILE RAZY WISŁA GRAŁA W PUCHARACH I JAKIE ODNIOSŁA SUKCESY?
              > POTEM PROPONUJĘ TO ANALOGICZNIE PORÓWNAĆ ZE STATYSTYKĄ LEGII.

No chyba wyniki pucharów ostatnich lat wszyscy pamietają.
              Legia chyba nie szans, by nawet marzyć o pokonaniu Interu, Schalke, Realu S.,
              czy nawet remisie z Lazio.

> "KUNDELEK" KTÓREGO ZNAJĄ I CENIĄ W CAŁEJ EUROPIE, A WISŁA JEST NIESTETY MAŁO
              > ZNANA, NAWET ZARAZ PO MECZU MANCINI POWIEDZIAŁ "LEGIA" A NIE "WISŁA".

Tak wielce znana, że w rankingach jest na 128 miejscu. Ha ha.
              Wisła jest na trzydiestym któryms.
              Proponuje trochę rozsądku.

> NIE BARDZO ROZUMIĘ STWIERDZENIA "który boi sie wyjsc poza własne
              > podwórko"...??? CHYBA POWINIENEM ZOSTAWIĆ TO BEZ KOMENTARZA, BO TO CO

To przypomnij sobie 1:6 z Valencią.
              I porównaj wojowniczosc Legii w lidze i trchórzliwosc w pucharach.

• Gość: jechać zwisłe Czy kibic wisły musi równać się debilowi? IP: *.acn.pl 06.03.03, 20:22
        Rok temu wisła była skazywana na sukces, ale dostała w dupe od Legii.
        Nauczcie się zwiślaki, to że byliście dobrzy na jesień, nie znaczy że będziecie
        lepsi na wiosne. Rok temu tak było, i wielce prawdopodobne że i w tym roku tak
        będzie.

A każdy kibic Legii ma prawo krzyczeć "Legia mistrz", gdyż aktualnym mistrzem
        kraju jest właśnie Legia.
        • Gość: Zezik Re: Czy kibic wisły musi równać się debilowi? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 22:15
          No dokladnie chcialem to napisac poza tym co napisal www"Kazdy kibic Legii
          bedzie krzyczal Legia Mistrz" to LEGIA JEST MISTRZEM I MAM NADZIEJE BEDZIE
          JESZCZE DLUZSZY CZAS!!!
          P.S.LEGIA MISTRZ:)
        • bzyk7 Re: Czy kibic wisły musi równać się debilowi? 07.03.03, 16:28

> A każdy kibic Legii ma prawo krzyczeć "Legia mistrz", gdyż aktualnym mistrzem
          > kraju jest właśnie Legia.

Ma prawo, ale chyba jest to wybitnie infantylne, nie?
          Zresztą co takie subtelnosci kibica Legii obchodzą...?
      • Gość: nówka Re: Torturowanie Legią IP: *.acn.waw.pl 06.03.03, 20:58
        Masz młodziencze natręctwa, powinieneś zasięgnąć porady specjalisty - najlepiej
        w Warszawie bo u Was w Krakowie za duże kolejki.
        • bzyk7 nie jestem z Krakowa 07.03.03, 16:15
          Ani sie tam nie urodziłem, ani tam nie mieszkam.
          Dlatego mogę sobie pozwolic na ostrzejsze i bardziej ogólne oceny.
          • Gość: :) :):):):) IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 16:39
            bzyk7 napisał:

> Ani sie tam nie urodziłem, ani tam nie mieszkam.
            > Dlatego mogę sobie pozwolic na ostrzejsze i bardziej ogólne oceny.
            jesteś człowieku w błędzie. miejsce urodzenia i zamieszkania nie daje Tobie
            prawa do wydawania ostrzejszych ocen i bardziej ogónlnych ocen....Natomiast
            jeśli pragniesz żyć w błędzie to już Twój problem i problem Twoich bliskich
          • Gość: WAWA A gdzie mieszkasz? W Warszawie? IP: *.acn.pl 07.03.03, 17:26
            Buehehe, to lepiej pracuj, bo robótke stracisz i będziesz musiał na centralny
            zasować by do Krakowa dojechać :)
      • Gość: andy Re: Torturowanie Legią IP: *.carcade.com.pl 07.03.03, 10:13
        coś ci się p o p i e r d o l i ł o kolego; porównywać legię do żydów ???
        a jeśli chodzi o tytuł to równie dobrze można napisać "torturowanie legii";
        nie ma innego klubu w polsce tak mocno obrazanego. jeśli kibice wisły, lecha,
        widzewa etc.zamiast pisać o swoim klubie, wolą napisać coś w stylu "legia
        k...", to normalne, że kibic legii w jakiś sposób będzie się starał obronić
        swój klub. w ten sposób mnożą się wątki. więc jeśli chcesz mniej czytać o
        legii, to proponuję zaapelować do wszystkich antylegionistów.
        andy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka