Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ben Johnson: Padłem ofiarą spisku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:19
    Srali muchy, będzie wiosna
    Obserwuj wątek
      • Gość: buhaha jak ziobro IP: *.cable.ubr03.chap.blueyonder.co.uk 26.09.06, 23:32
        no to johnson ma mocne dowody zupełnie jak dowody ziobry na brak dowodów, hihi.
      • Gość: kk Re: Ben Johnson: Padłem ofiarą spisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:47
        ... będzie lepiej trawa rosła ...
        • Gość: kkk Re: Ben Johnson: Padłem ofiarą spisku IP: *.hrpc.uic.edu 27.09.06, 00:04
          przeciez kazdy wie ze biali dosypali koksu do moczu. murzyni nie urzywaja
          wspomagania ;-)
      • Gość: m Ben Johnson: Padłem ofiarą spisku IP: *.sympatico.ca 27.09.06, 00:22
        Mieszkam obok Bena.Znam go.Rozmawialem z nim.Jest dziwny ale szczery.Po tylu
        latach robic afere jest to dziwne.Niewiem,on naprawde jest dziwny
      • Gość: WPiSDU Ben: Padłem ofiarą spisku Platformy Obywatelskiej! IP: *.chello.pl 27.09.06, 01:01
        to oczywista prawda!!!!!!!!!!
      • Gość: pingu Re: Ben Johnson: Padłem ofiarą spisku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.09.06, 01:44
        prawda jest ze Carl Lewis wtedy tez byl na dopingu (nie powinien startowac na
        igrzyskach, ale amerykanie to ukryli. kilka lat temu wyszlo to na jaw i Carlowi
        powinni zabrac zloty medal tez.
        ta gadke Johnson powtarza od samego Seulu i gazeta tutaj spadla z choinki. jak
        by nie bylo, Ben zostal potem zlapany jeszcze raz i dostal dozywotnia
        dyskwalifikacje i slusznie. bo narobil nam siary.
      • Gość: ;) Re: Ben Johnson: Padłem ofiarą spisku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.09.06, 04:53
        robi szum bo chce troche zarobic
        juz wystepuje(tu w kanadzie)w jakiejs reklamie zdaje sie napoju energocostam
        (straszne dno ta reklama)
      • bazyliszek4 wszedzie spisek... 27.09.06, 23:37
        Johnsona wrobili pewnie ci sami, co teraz wrabiają posła Lipińskiego i PiS...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka