Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI - JARZĘBOWSKI

15.03.03, 11:39
    Nie chce się czepiać ale widze pewną niekonsekwencje. W opisie meczu napisane
    jest, że Jarzębowski zdobył bramke po własnej dobitce, czy nie powinien mieć
    też zanotowanej asysty??
    Oraz bramka Kucharskiego padła po podaniu Jóźwiaka, natomiast w podsumowaniu
    nic o tym nie ma.
    Prosze o jakąś odpowiedź
    Obserwuj wątek
      • Gość: kck Re: DO REDAKCJI - JARZĘBOWSKI IP: 213.25.48.* 15.03.03, 12:41
        Ja powiedziałbym, że przy golu Jarzębowskiego asysta należy się Kiełbowiczowi.
        Przecież to on dośrodkował, a Jarzębowski z tego podania strzelił bramkę, tyle,
        że na raty. Na pewno jednak nie można zaliczyć asysty i bramki Jarzębowskiego,
        bo jest to po prostu nielogiczne. :-)
      • archaniol_ Re: DO REDAKCJI - JARZĘBOWSKI 15.03.03, 12:55
        W sumie to masz racje. Ale faktyczne Jarza raz strzelił , Szamo obronił a potem
        dobitka Jarzębowskiego i gol. Gol i asysta dziwnie by wyglądały. Ale w przpadku
        dobitki po czyims strzale, sztrzal ten byl liczony jako asysta. Sam jestem
        ciekaw jak to zostanie zapisane:) Pozyjemy zobaczymy.
      • Gość: ken Re: DO REDAKCJI - JARZĘBOWSKI IP: *.portalcafe.pl 15.03.03, 12:56
        tracjan napisał:

> Nie chce się czepiać ale widze pewną niekonsekwencje. W opisie meczu napisane
        > jest, że Jarzębowski zdobył bramke po własnej dobitce, czy nie powinien mieć
        > też zanotowanej asysty??
        > Oraz bramka Kucharskiego padła po podaniu Jóźwiaka, natomiast w podsumowaniu
        > nic o tym nie ma.
        > Prosze o jakąś odpowiedź

Ja mam ten sam problem ale z asysta Dembinskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka