robertw18 05.10.06, 19:41 Z nich chyba p. Kubica osiągnął najlepszy wynik... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Author Mlodzi gniewni ... IP: 62.29.133.* 05.10.06, 20:59 Mysle, ze majac w zapleczu zespolu takiego Mlodego Gniewnego mozna w latwy i tanszy sposob zmotywowac pierwszych kierowcow do lepszej jazdy (czytaj obrony fotela). Stara technika menadzerska znana w polskich przedsiebiorstwach juz od 1991 roku. Prawda jest, ze Kubica robi najmniej bledow i ma jekby sie moglo wydawac stalowe nerwy bo tak naprawde jest to gra medialna. Potwierdzil to w niedziele przy zmianie opon. Daleko zajdzie, medilanie jest OK,a! Nikt nie pisze o nim źle, wszyscy sie nim zachwycaja. Nie ma przeciekow o zyciu prywatnym. Robert wie na co pracuje. Sprzedaje swoje umiejetnosci za tys.€, w przyszłym roku lub za dwa lata beda to ml. €. Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: Mlodzi gniewni ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 03:33 kubica caly czas jest spokojny... nawet po przedwczesnej zmianie opon przeciez wcale go to nie ruszylo a moglby liczyc na miejsce 4-5 to ze podjal nieoplacalne ryzyko nie swiadczy o braku opanowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Mlodzi gniewni ... IP: *.chello.pl 06.10.06, 11:31 Mówcie, co chcecie, ale jak zobaczyłem, że zakładają mu slicki miałem ciarki na plecach. W sporcie wciąż najważniejsze są emocje. F1 is fun again! Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Mlodzi gniewni ... 07.10.06, 11:50 Kubica spał dzisiaj spokojnie zjadł małe śniadanie i zrobił siusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Mlodzi gniewni ... IP: *.chello.pl 08.10.06, 15:57 Fascynujące, ale ja wolę komentować wyścigi. Choć rozumiem, że czytelników "Faktu" ekscytuje otoczka sportu, bo zasad rywalizacji nie potrafią ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś