Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spurs zmietli Lakers

24.03.03, 01:07
    Wygrali z Lakers wszystkie mecze w sezonie.
    Wreszcie zemscili sie za zeszłoroczną porażkę w PO, która była wręcz
    kuriozalna.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wilt Re: Spurs zmietli Lakers IP: *.gov.pl 27.03.03, 18:25
        bzyk7 napisał:

> Wygrali z Lakers wszystkie mecze w sezonie.

Tak jak Sonics 2 lata temu (wszyscy wiemy, jak się skończyło ;-)).

> Wreszcie zemscili sie za zeszłoroczną porażkę w PO, która była wręcz
        > kuriozalna.

"Kuriozalna"?!!!

A tak między nami, bzyk; czy Ciebie coś w koszykówce cokolwiek interesuje poza
        maniakalnym wręcz czepianiem się Lakers? Odczuwasz jakiekolwiek pozytywne
        emocje, czy tylko nienawiść i chęć zemsty?

Z życzeniami powrotu do normalności
        zatroskany o Ciebie
        Wilt
        • bzyk7 Re: Spurs zmietli Lakers 28.03.03, 20:24

> > Wreszcie zemscili sie za zeszłoroczną porażkę w PO, która była wręcz
          > > kuriozalna.
          >
          > "Kuriozalna"?!!!

Nuży mnie rozmowa z tobą, ale jedno zdanie mogę napisać.
          Czy ty to oglądałeś?
          Ja oglądałem i wiem co mówie.
          • Gość: Wilt Re: Spurs zmietli Lakers IP: *.gov.pl 04.04.03, 13:56
            Bzyczku, mamusia nie uczyła, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie? Może to
            postęp w porównaniu z niemożnością jakiejkolwiek odpowiedzi na resztą moich
            postów, może nie (zależy od punktu widzenia), ale niezależnie od tego: czy
            byłbyś łaskaw znów nie wykręcać się ogólnikami i zdradzić publiczności, co też
            takiego „kuriozalnego” było w przegranej Spurs aż 1:4 (byłoby pewnie 0:4, gdyby
            Jackson nie popełnił błędu pozwalając Shaqowi wpaść w foul trouble)? Jasne,
            pewnie z Lakers nie tylko Kings, ale i Spurs powinni byli wygrać – a ta seria
            też była ustawiona… ;-)
            • bzyk7 Re: Spurs zmietli Lakers 04.04.03, 21:04
              Znowu znalazłeś jakis artykuł na ten temat na internecie po paru dniach i
              udajesz mądrego?
              Uczony w pismie?
              Ja rozmawiam tylko z tymi, którzy coś widzieli i mają oczy żeby cos zobaczyć.
              Znawcy artykułów pomeczowych nie są dla mnie dobrymi kandydatami do dyskusji.

A zrestą mówłem ci: już mnie nudzisz, a ja nie mam zamiaru tracić czasu na
              powtarzanie tego samego, bo ty nie rozumiesz prostych rzeczy.
              Pa!
              • Gość: Wilt Re: Spurs zmietli Lakers IP: *.gov.pl 11.04.03, 09:27
                “Post” bzyka po odcedzeniu wody:
                ple ple ple ple
                ple ple ple
                ple ple
                ple
                :-)

Prócz wykazania kolejny raz Twojego kompromitującego wręcz braku argumentów,
                muszę Ci jeszcze podziękować za straszliwą obelgę w postaci nazwania
                mnie „uczonym w piśmie” ;-). Nie komponuje się wprawdzie z nią stanowiący dla
                Ciebie ostatnią deskę ratunku zarzut, że nie rozumiem Twoich prostych (racja –
                oj, prostych! ;-)) postów; ale nie od dziś wiadomo, że umiejętność logicznego
                skonstruowania wątku nie jest Twoją najmocniejszą stroną…

Do zobaczenia przy następnej okazji, kiedy trzeba Cię będzie wyświęcić z forum,
                szkodniku ;-)

Twój oddany Wilt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka