bzyk7 24.03.03, 01:07 Wygrali z Lakers wszystkie mecze w sezonie. Wreszcie zemscili sie za zeszłoroczną porażkę w PO, która była wręcz kuriozalna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wilt Re: Spurs zmietli Lakers IP: *.gov.pl 27.03.03, 18:25 bzyk7 napisał: > Wygrali z Lakers wszystkie mecze w sezonie. Tak jak Sonics 2 lata temu (wszyscy wiemy, jak się skończyło ;-)). > Wreszcie zemscili sie za zeszłoroczną porażkę w PO, która była wręcz > kuriozalna. "Kuriozalna"?!!! A tak między nami, bzyk; czy Ciebie coś w koszykówce cokolwiek interesuje poza maniakalnym wręcz czepianiem się Lakers? Odczuwasz jakiekolwiek pozytywne emocje, czy tylko nienawiść i chęć zemsty? Z życzeniami powrotu do normalności zatroskany o Ciebie Wilt Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Re: Spurs zmietli Lakers 28.03.03, 20:24 > > Wreszcie zemscili sie za zeszłoroczną porażkę w PO, która była wręcz > > kuriozalna. > > "Kuriozalna"?!!! Nuży mnie rozmowa z tobą, ale jedno zdanie mogę napisać. Czy ty to oglądałeś? Ja oglądałem i wiem co mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Spurs zmietli Lakers IP: *.gov.pl 04.04.03, 13:56 Bzyczku, mamusia nie uczyła, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie? Może to postęp w porównaniu z niemożnością jakiejkolwiek odpowiedzi na resztą moich postów, może nie (zależy od punktu widzenia), ale niezależnie od tego: czy byłbyś łaskaw znów nie wykręcać się ogólnikami i zdradzić publiczności, co też takiego „kuriozalnego” było w przegranej Spurs aż 1:4 (byłoby pewnie 0:4, gdyby Jackson nie popełnił błędu pozwalając Shaqowi wpaść w foul trouble)? Jasne, pewnie z Lakers nie tylko Kings, ale i Spurs powinni byli wygrać – a ta seria też była ustawiona… ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Re: Spurs zmietli Lakers 04.04.03, 21:04 Znowu znalazłeś jakis artykuł na ten temat na internecie po paru dniach i udajesz mądrego? Uczony w pismie? Ja rozmawiam tylko z tymi, którzy coś widzieli i mają oczy żeby cos zobaczyć. Znawcy artykułów pomeczowych nie są dla mnie dobrymi kandydatami do dyskusji. A zrestą mówłem ci: już mnie nudzisz, a ja nie mam zamiaru tracić czasu na powtarzanie tego samego, bo ty nie rozumiesz prostych rzeczy. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Spurs zmietli Lakers IP: *.gov.pl 11.04.03, 09:27 “Post” bzyka po odcedzeniu wody: ple ple ple ple ple ple ple ple ple ple :-) Prócz wykazania kolejny raz Twojego kompromitującego wręcz braku argumentów, muszę Ci jeszcze podziękować za straszliwą obelgę w postaci nazwania mnie „uczonym w piśmie” ;-). Nie komponuje się wprawdzie z nią stanowiący dla Ciebie ostatnią deskę ratunku zarzut, że nie rozumiem Twoich prostych (racja – oj, prostych! ;-)) postów; ale nie od dziś wiadomo, że umiejętność logicznego skonstruowania wątku nie jest Twoją najmocniejszą stroną… Do zobaczenia przy następnej okazji, kiedy trzeba Cię będzie wyświęcić z forum, szkodniku ;-) Twój oddany Wilt Odpowiedz Link Zgłoś