Gość: radziu IP: *.tele2.pl 25.03.03, 21:02 Dziekujemy, Aras Twoje rajdy sa niezapomniane,mam nadzieje ze wychowasz godnych nastepców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lech fan Powodzenia i wszystkiego najlepszego Aras!!! IP: *.student.hik.se 25.03.03, 22:02 Byloby bardzo milo Cie pozegnac oficjalnie!!!! Do zobaczenia na Bulgarskiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Arasiowi nalezy sie szacunek!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 22:14 Wielki szacunek i nie tylko od kibicow Lecha ale takze wszystkich klubow w ktorych gral w swojej karierze.A bylo ich wiele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARAŚfan LECH (+Araszkiewicz)-WIDZEW IP: *.icpnet.pl 26.03.03, 10:17 Sądzę, że ostatnie 15 minut meczu z Widzewem- sądzę, że wynik spotkania zostanie już do 75 minuty ustalony, więc Pan Jarek nie powinien za dużo "namieszać"- kontent byłbym, gdyby jeszcze przez te 15 minut coś trafił (tak jak zawsze: wolny, z 30 metrów, rogal nad murem, okno w bramce, trzepot siatki, szał na trybunach.... no i gromkie: JAREK, JAREK, JAREK ARASZKIEWICZ!)- ileż to bramek WIdzewowi strzelił? PS: czekamy na godnego następcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARJUSKO Re: Rozmowa z Jarosławem Araszkiewiczem IP: *.icpnet.pl 26.03.03, 12:02 mozna bylo polaczyc mecz z okazji 750lecia z pozegnalnym meczem ARASIA.nalezy mu sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Rozmowa z Jarosławem Araszkiewiczem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 16:14 D Z I Ę K U J E M Y !!! Za wszystkie lata spędzone z Lechem i bramki które nas prowadzily do mistrzostwa. Na zawsze pozostaniesz w sercach kibiców z Bulgarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: Rozmowa z Jarosławem Araszkiewiczem IP: *.stacje.agora.pl 26.03.03, 18:37 Arasiowi się należy godne pożegnanie - pamiętam go jeszcze z lat 80. Widzew to dobry pomysł! Choćby na 3 minuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacol Araś to był niezły ochlej... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 19:19 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziu No a dzis i pic i grac nie umieją IP: *.tele2.pl 27.03.03, 11:04 to ze aras lubił wypic to wiem bo nie tylko on pił jak na poczatku lat 90 rządzili w Polsce,czesto widziałem chłopaków w knajpce na umultowskiej, no ale to były wyniki a dzis co ??/niby profesjonalizm a tak naprawde to amatorka bo pic nie potrafia , mam nadzieje ze chociaz do wynków nawiążą Odpowiedz Link Zgłoś