Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!!!!!!!

25.03.03, 21:14
    Rozgrywki grupowe zakończyły pierwszą fazę.Widząc pojawianie się wyników na
    naszym forum przyśpieszyłem prace nad aktualizacją grup.
    GRUPA "A"
    Adee Team-Alkoholix (44-37) 5-4
    Gladiatory-Diabliki (54-60) 6-6

Gladiatory....3..5..14-12
    Adee Team.....3..5..15-14
    Alkoholix.....3..3..12-9
    Diabliki......3..2..12-18

Grupa ciekawa..zeszłoroczny zdobywca Pucharu nie zdominował przeciwników i
    nie może być pewny awansu.Diabliki muszą zabrać się do pracy,bo to dopiero
    półmetek.

GRUPA "B"
    Masters Kraków-Electro Boyz (61-35) 7-3
    KS Leszcze-DeBest (38-55) 4-6

Masters Kraków...3..6..17-14
    DeBest...........3..6..16-13
    Electro Boyz.....3..4..10-12
    KS Leszcze.......3..1..8-12

I jak tu nie wierzyć w dosłowne znaczenie nazw drużyn?! Mastersi to
    mastersi,DeBest jak debeściaki, Leszcze pozostały prawdziwymi leszczami,a
    Electro wciąż elektryzują!!!
    P.S.Ilość bramek została poprawiona i wszystko jest teraz OK.

GRUPA "C"
    Triceps Squad-Klałni (33-18) 3-0
    Złocistokrwiści-DrinkTeam2003 (35-47) 3-5

DrinkTeam2003...3..6..15-9
    Triceps Squad...3..6..7-6
    Złocistokrwiści.3..3..7-9
    Klałni..........3..3..6-11

Derby bachusów dla drinkujących.Mimo to oba kluby na czele i kibice
    wierzą,że tak już zostanie.Co na to drużyny ze strefy spadkowej???

GRUPA "D"
    ugugunana-parasol_wrocław (36-54) 3-5
    piko58-ambroziki (44-49) 5-5

piko58.........3..7..16-9
    parasol_wrocław3..6..11-9
    ambroziki......3..2..11-13
    ugugunana......3..1..11-17

Zarysował się wstępny podział na grupę spadkową i awansujących.Następna
    kolejka zadecyduje czy 'słabsze 'zespoły spróbują jeszcze powalczyć.

GRUPA "E"
    FCJeleniag-lemon (62-40) 7-4
    Upadłe Anioły-F.C.DZYNDZLE (48-60) 5-6

F.C.DZYNDZLE....3..9..16-12
    FCJeleniag......3..4..15-14
    Upadłe Anioły...3..3..12-13
    lemon...........3..1..10-14

Dzyndzle jako jedyne zdobyły komplet punktów i pewnie zmierzają po
    zwycięstwo w grupie.Walka toczy się jeszcze o 2 miejsce premiowane
    awansem.Lemonki z kwaśnymi minami pojechały na zgrupowanie,ale jeszcze się
    nie poddają.

GRUPA "F"
    FC Sulejówek-Deportivo Tun (44-36) 5-4
    FC Chechaouen-LKS Drzewce (42-50) 5-5

FC Sulejówek...3..6..11-13
    LKS Drzewce....3..4..13-10
    FC Chechaouen..3..4..11-11
    Deportivo Tun 3..3..9-10

Chechaouen rzutem na taśmę wyrównali z Drewniakami i nie pozwolił na
    oddalenie sie przeciwnika w tabeli.Deportiwo przegrał,ale jeszcze może
    odwrócić tabelę.Zacięta gupa...

GRUPA "G"
    F.C.OKECIE-PGR-boys (49-55) 5-6
    FC Kiwny-EMPEROR Kielce (55-54) 6-6

PGR-boys......3..7..15-11
    FC Kiwny......3..3..12-12
    F.C.OKECIAK...3..2..10-11
    EMPEROR Kielce3..2..11-14

Drużyny Kiwny i OKECIAK miały wygrać tę grupę w cuglach.Tymczasem rewelacja
    PGR-boys sieje spustoszenie.Pora brać się do roboty, bo któraś z zasłużonych
    drużyn pożegna się z pucharem.

Grupa "H"
    AC Bełchatów-Cyklon Lębork (31-44) 3-5
    Świt Poznań-GKS TYCHY (43-41) 5-5

Cyklon Lębork...3..7..12-5
    Świt Poznań.....3..5..12-6
    GKS TYCHY.......3..4..10-11
    AC Bełchatów....3..0..3-15

Kibice szykowali się na rewanż gospodarza pucharu i zeszłorocznego
    finalisty,który w 1/8 pucharu rozprawił się z Cyklonem i powtórzył to w
    pucharze ligii.Rewanż się udał,ale satysfakcja marna bo Bełchatów to cień
    tamtego zespołu.Cyklon również nie przypomina zeszłorocznego teamu,ale marna
    postawa przeciwników pozwala na razie na utzymanie pozycji lidera...następny
    mecz zadecyduje o życiu Bełchatowian.

Pozdrawiam i proszę o komunikaty ze zgrupowań ;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: masta71miasta Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.media4.pl 25.03.03, 22:03
        heh prezes mufan bardzo ciekawie zanalizowal sytuacje w grupach,gratuluje
        zdolnosci dziennikarskich:)
        Parasol_wroclaw jest zadowolony po 1 rundzie..jedyna ,wyrazna porazka z Piko 58
        ale Piko 58 to dla mnie obok Kutiego jeden z pretendentow do zdobycia pucharu:)
        Jak widac oplaca sie dokonywac transferow,pojawili sie tez sponsorzy to wrozy
        ze druzyny na 4 kolejke beda mialy podobne sklady..o wynikach zadecyduja punkty
        ujemne z tranferow....
        Ja licze na poetorne zwyciestwo nad prezesem ugugungana (pszepraszam jak
        przekrecilem psedonim szanownego prezesa) i zanczne przyblizenie sie do
        upragnionego awansu.
        pozdrawiam
        • ugugunana Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! 27.03.03, 14:59
          Gość portalu: masta71miasta napisał(a):

o wynikach zadecyduja punkty ujemne z tranferow....
          > Ja licze na poetorne zwyciestwo nad prezesem ugugungana (pszepraszam jak
          > przekrecilem psedonim szanownego prezesa) i zanczne przyblizenie sie do
          > upragnionego awansu.
          > pozdrawiam

Witam i gratuluję zwycięstwa w pierwszym meczu... Po przeanalizowaniu przyczyn
          owej porażki dokonałem trzech szybkich transferów i z nadzieją czekam na
          rewanże... Niech wygrają lepsi!
      • koszemelok1 poprawka! 25.03.03, 22:53
        fajnie by bylo mufan jesli to co piszesz mialo byc prawdą.Lecz jak sam
        pamietasz zmiana punktacji spowodowala ze zamiast zwyciestwa w pierwszej
        kolejce mialem remis wiec nie mam 9 punktow a 7.Tabela sie nie zmieni tylko
        cyferki sie w nij zmienią.
        pozdrawiam
        koszemelok FC.DZYNDZLE(bez !kropki! miedzy FC)

P.S:cholera chyba jestem za uczciwy :)
      • mufan ERRATA DO GR "E" 26.03.03, 00:01
        Cholera mnie zaraz trafi.Kiedy nadejdzie ten moment gdy podsumuję wszystko
        poprawnie.....
        GRUPA "E"
        FCJeleniag-lemon (62-40) 7-4
        Upadłe Anioły-F.C.DZYNDZLE (48-60) 5-6

F.C.DZYNDZLE....3..7..16-12
        FCJeleniag......3..4..15-14
        Upadłe Anioły...3..3..12-13
        lemon...........3..2..10-14

Dzyndzle i tak pewnie dążą do wygrania grupy.
        Ta przerwa pozwoli mi na odrzucenie staryn notatek i postaram się,abu już nic
        nie nawalało.Jednak nadzorowanie przez Prezesów nadal bardzo wskazane!!!
        • mirekl3 Re: ERRATA DO GR 'E' 26.03.03, 08:35
          przykro mi Mufan ale pierwszy mecz z Aniołami wygrałem 7:6 o ile dobrze
          pamietam wiec mam 6 pkt...
          • mirekl3 Re: ERRATA DO GR 'E' 26.03.03, 08:39
            tak wyglądała tabela grupy E po 2 kolejkach. po poprawkach i Twojego
            autorstwa. pzdr!
            GRUPA E
            F.C.DZYNDZLE--FC Jeleniag..4-1
            Upadłe Anioły--lemon.......1-0

F.C.DZYNDZLE....2..4..10-7
            Upadłe Anioły...2..3..7-7
            FC Jeleniag.....2..3..8-10
            lemon...........2..1..6-7
          • mirekl3 Re: ERRATA DO GR 'E' 26.03.03, 09:50
            sorka ,że tak drąże ale tabelka po 3 kolejce w naszej grupie wygląda
            nastepująco :
            1. FC.DZYNDZLE ...3...7...16-12
            2. FCJeleniag.....3...6...15-14
            3. Upadłe Anioły..3...3...12-13
            4. Lemon..........3...1...10-14,

rozumiem ,że zapanowanie nad taką ilością drużyn i grup musi stwarzać niezłe
            problemy więc nie będę snuł spiskowych teorii o władzach naszego pucharu i
            próbach rozstrzygnięć przy zielonym stoliku :)a Kosze proponuje wytypować do
            specjalnej nagrody fair-play...wszystkim uczestnikom naszej grupy życzę
            udanych 2-tygodniowych zgrupowań . Pzdr !
            • kuti_master Gr B 26.03.03, 11:00
              Pech chciał, że w 2kol spotkałem dobrze usposobionych DeBeściaków, w rundzie
              rewanżowej nadal trzeba będzie grać podstawowym składem, może w 6kol dam szansę
              dublerom w stylu Sir Alexa F.
              • Gość: Chudziński Re: Gr B IP: *.alcatel.pl 26.03.03, 12:05
                DeBeściaki grają równo ale solidnie - niestety w pierwszej kolejce mimo tego
                zostały sromotnie skarcone przez drużynę Electro Boyz - pocieszeniem jest to,
                że był to mecz wyjazdowy. Na własnym boisku postaram się srogo zrewanżować!!!

Pozdrawiam
                Presez Chudziński

kuti_master napisał:

> Pech chciał, że w 2kol spotkałem dobrze usposobionych DeBeściaków, w rundzie
                > rewanżowej nadal trzeba będzie grać podstawowym składem, może w 6kol dam
                szansę
                >
                > dublerom w stylu Sir Alexa F.
            • Gość: Arch Re: ERRATA DO GR 'E' IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 16:41
              Nic dodać nic ująć:) No może to , że chłopaki trenują i w rundzie rewanżowej
              jescze powalczą o miejsce premiowane awansem.
      • mufan Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! 26.03.03, 22:47
        Jak zwykle czujni Prezesi mieli rację.Mam nadzieję,że to ostatnia wpadka.Mam
        rozkład grup,powyrzucałem stare przeliczniki i jak znowu będępisał bzdury to
        chyba podam się do dymisji :-(.
        GRUPA "E"
        1. FC.DZYNDZLE ...3...7...16-12
        2. FCJeleniag.....3...6...15-14
        3. Upadłe Anioły..3...3...12-13
        4. Lemon..........3...1...10-14
        pozdro
        • Gość: Adee Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 26.03.03, 23:11
          muf nie łąm sie poczatki zawsze są trudne
        • Gość: Arch. Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 00:51
          Dymisja zostanie odrzucona wiekszoscia głosów :)) A jak nie to sfałszuje
          głosowanie :P. Żartuje:). Wiem jak ciezko jest robic wszystkie zestawienia.
          Wpadki sa nieuniknione i daltego prezesi powinni czuwac dodatkowo.
          Pozdr. Arch.
        • cirkon Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! 27.03.03, 08:19
          Uwazam, ze Mufan radzi sobie rewelacyjnie (mimo kilku poprawek w tabelach, ale
          przeciez mielismy zmiane punktacji, wiec powstalo lekkie zamieszanie).
          Natomiast co do przyszlych edycji Pucharu, to moze w celu nie zawalania robota
          jednej osoby organizacja powinny sie zajac dwie osoby? (np. podzielilyby sie
          grupami). Mozna tez pomyslec nad okrojeniem pucharu ze wzgledu na udzial sporej
          grupy prezesow 'z przypadku' w tych rozgrywkach. Z drugiej strony, puchar
          liczniej obsadzony jest wg mnie atrakcyjniejszy, a do 'jesieni' na pewno
          znajdzie sie troche nowych, aktywniejszych osob (np. moj kumpel, ktory sie
          spoznil z wyslaniem faksu do centrali przed startem tych rozgrywek ;).
          Fajnie byloby tez zrobic podsumowanie Pucharu po Wielkim Finale :) Spotkac sie
          na chacie (Pilkarzykow albo innym, ew. na jakims zacisznym kanale IRCa) a moze
          nawet... live :) i omowic, czy cos w przyszlosci chcielibysmy zmienic czy nie,
          itepe. Co Panowie Prezesi na to?

pozdrawiam,
          C.
          • Gość: okeciak Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 18:59
            spotkania na czacie odbywaja sie ale tylko w wazkim gronie i trudno jest sie
            zebrac wiekszej grupie prezesow.ostatniio nawet Bachus organizowal spotkanie na
            czacie w niedziele o 22 ale nie wiem jak sie to powiodlo bo nie moglem byc.
            co do spotkan w realu to tez juz byly prowadzone rozmowy na ten temat i wszyscy
            byli za ale trzeba poczekac na przyjscie cieplejszej wiosny coby nie zamarznac
            jakby komus zdarzylo sie przysnac na lawce w parku.
            Ja osobiscie sprubuje zorganizowac pionierskie spotkanie prezesow warszawskich
            i okolicznych w celu omowienia nurtujacych nas problemow i wymiany doswiadczen
            zwiazanych z prowadzeniem klubow.
            • Gość: marsl Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.piekna.pl 27.03.03, 22:38
              Witam po raz pierwszy w tym wątku. Cisza ma spowodowana była natłokiem roboty.
              W gr C na razie walka zacięta acz dosyć spokojna. 2 bachucy na czele lecz nikt
              jeszcze nie osiągnął znaczącej przewagi. Moi kopacze w defenzywie spisują się
              poprawnie, lecz jaksię nie strzela bramek to i o punkty trudno. Na szczęście
              na koszulkach mojego zespołu ostatnio pojawił się emblemat sponsora , co
              pozwoli mi na jedno może trafne wzmocnienie. Tak czy inaczej broni nie składam.
              PZDR marsl

• Gość: krzrek Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 28.03.03, 01:08
                . Tak czy inaczej broni nie składam.
                > PZDR marsl

Marsl-broni się nie składa-bronię się ROZKŁADA.
                Ps.
                Sorry.
                Mam dzisiaj podły humor.
                Pozdrawiam.
                • Gość: marsl Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: 157.25.130.* 28.03.03, 11:33
                  no problemo. W armi nie byłem, to nie wiedziałem. A Broń - ta z Radomia , to
                  rozłożyła się już wieki temu :-))). I Radomiak też ;)
                  • koszemelok1 Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! 28.03.03, 23:38
                    dawno nie pisalem i zeby forum troche nie zamarlo postanowilem cos dorzucic od
                    siebie.nie zabardzo mam co ,moze powiem jak przedstawia sie sytuacja w
                    klubie.zarzad caly czas debatuje czy skorzystac z pomocy sponsora.w
                    dzisiejszych czasach to moze dziwne(kazdy sie bije o sponosorow)ale sytuacja
                    finansowa fc.dzyndzle jest zadowalajaca.jezeli zdecydujemy sie na owe piniadze
                    za reklame to tylko dlatego aby wzmocnic druzyne ,ale z drugiej strony nie
                    bardzo wiemy gdzie potrzebujemy wzmocnien.atak punktuje ,obrona tez a zeby
                    ulepszyc pomoc kasy i tak zabraknie.Jak widac narazie podczas 2 tygodniowej
                    przerwy zarzad ma sporo dylematow a zawodnicy w spokoju przygotowuja sie na
                    cyprze do kolejnego meczu,oprocz oczywiscie kadrowiczow.
                    to by bylo na tyle narazie.
                    prezesowskim pozdrowieniem:do nastepnego gola!
                    koszemelok
      • kuti_master Czy piłkarze będą sprzedani? 30.03.03, 12:28
        Reprezentacja zagrała słabiutko, poza poszczególnymi zawodnikami. Czy prezesi
        stracą cierpliwość co do poszczególnych graczy? U mnie Stołek ma podbramkową
        sytuację.
        • Gość: Adee Re: Czy piłkarze będą sprzedani? IP: *.devs.futuro.pl 30.03.03, 12:51
          Na mnie mecz reprezentaci nie wplynie.. są gracze stworzeni do gry na arenie
          miedzynarodowej i sa gracze do kopania w lidze....
      • Gość: Kiwny Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.04.03, 15:21
        U mnie piłkarze i prezes powoli wracają ze zwolnień lekarskich. Dzięki przerwie
        w treningach piłkarze będą mieli "głód gry" i na pewno tym razem po serji 3
        remisów wygram. Tym bardziej licze na wygraną że przeciwnik ma tylko 1 punkt
        mniej i prowadzę z nim walkę o 2 miejsce premiowane awansem (chociaż na
        pierwsze też mam szanse).
        W przerwie na mecze reprezentacji i chorobe został wywalony jeden zawodnik i
        powołany inny (lepszy), bo jak na zawodnika grzejącego ławę w Wiśle Płock 1,8
        mln to zdecydowanie za dużo.
        Czekam z niecierpliwością na kolejny mecz na moim wspaniałym stadionie na
        którym 60 tyś kibiców potrafi stworzyć niesamowitą atmosferę.
      • Gość: Kiwny czarna lista prezesów IP: *.chello.pl 02.04.03, 15:48
        Zrobiłem czarną listę prezesów którzy nie zapisali sięjeszcze do ligi prywatnej
        Pucharu Polski Forum Piłkarzyków, a liga nasza jest jedną z lepszych w tabeli
        bo zajmuje 15 miejsce. Ciągle pozycja ta może się poprawić
        a dopisanie się niżej wymienionych prezesów może tylko pomóc.

GRUPA "A"
        Diabliki/Łukasz Buława

GRUPA "C"
        Triceps Squard/Bachus
        DrinkTeam2002/bachus'
        Klałni/Ophir

GRUPA "H"
        AC Belchatow/BB
        GKS TYCHY/karptychy
        • Gość: kosze Re: czarna lista prezesów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 22:30
          czyli co robimy spoldzielnie(kto oglodal pilkarski poker ten wie o co chodzi)
          i.... dowidzenia:)
          hehhhhh
          • marsl Re: czarna lista prezesów 03.04.03, 18:41
            to co. Z ligi spoda Biała Białystok i Kokon?
            a tak w ogóle to wstyd mi za gr C. W lidze prywarnej jestem tylko ja.
      • mufan Raport treningowy.... 05.04.03, 00:04
        Drużyna wróciła ze zgrupowania w dobrych nastrojach.Wiedzą,że to może być ich
        ostatni mecz w tym składzie personalnym więc mobilizacja jest ogromna.Prezes w
        razie mizernej postawy zapowiedział wprowadzenie sponsora i pozbycie się
        darmozjadów...nadzeszła więc kolejka prawdy!!!
        pozdrowienia dla przeciwników!!!

P.S Kibice wierzą,że logo sponsora nigdy nie zagości w nazwie ich ukochanego
        Cyklonka!!!...szykuje się afera jak w Katowicach ;-)
        • kuti_master Re: Raport treningowy.... 05.04.03, 00:53
          Ja przedłużyłem kontrakt z Elfem, z poprzedniego sezonu, jednak pieniądze leżą
          w klubowej kasie pancernej, żadnych nowych twarzy w zespole, ale sprawdzona,
          niezła ekipa.
          • Gość: Tompie Re: Raport treningowy.... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.04.03, 15:23
            Witam po dłuzszym milczeniu spowodowanym negocjacjami z nowym sponsorem.Kasa
            juz wydana.Pojawiły sie dwie nowe twarze kupione typowo pod najblizsze ligowe
            kolejki.No ale dopiero boisko pokaze.Mam nadzieje że Pogon nie zdobedzie
            dzisiaj pierwszej bramki.Pozdr.
            • kuti_master Re: Raport treningowy.... 05.04.03, 15:55
              Jaw ostatniej chwili skubnąłem 2pkt kupując Bąka, jak nie zagra z Pogonią to
              będzie wrzało w klubie. Teraz pałeczkę ustalania składu przekazałem trenerowi,
              którego niedawno zatrudniłem, ja nie będę się wtrącał (ps. ale Wolański juz nie
              zagra:)
              • Gość: tompie Re: Raport treningowy.... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.04.03, 18:13
                Znow bedzie zjazd.Grało 4 Wislakow i zdobyli az 6 pkt.a teraz jeszcze słysze że
                Boruc nie gra.Jeszcze moze Svitlica przestrzeli karnego albo zbieze czerwonaą.
                Nie chce mi sie juz w to bawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: matbli Re: Raport treningowy.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:58
                  Jest Super!!! Właśnie się dowiedziałem, że trzech z moich zawodników z
                  nieznanych przyczyn nie zagrało. W tym oczywiście kapitan Żurawski. Jeśli się
                  nie stanie jakiś cud, będę mógł już chyba teraz pogratulować zwycięstwa mojemu
                  rywlowi.
                • Gość: kuti Tragedia!!!!!! IP: *.sucha.eu.org / 192.168.1.* 05.04.03, 20:13
                  Zamiast kupić Dawida, kupiłem Bączura z amici, jak zdobede 30pkt to bedzie lux
                  • Gość: Elektron Re: Tragedia!!!!!! IP: *.tyc.katowice.supermedia.pl 05.04.03, 20:32
                    Jeśli Cię to pocieszy to ja też "zarobiłem" punkty kupując Bąka, chciałem dać
                    go nawet na kpt. (czego na szczęście nie uczyniłem). A poza tym w obronie
                    Dziewicki z Amiki, a na bramce 1-szy raz w tym sezonie Boruc...

Krótko mówiąc caaaałe mnóstwo punktów, że aż nie nadążam z ich liczeniem...
      • Gość: Kiwny Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.04.03, 22:22
        U mnie na razie 17 punktów czyli 0 goli gra jeszcze jutro 2 to może coś
        zdobędą, pocieszam się faktem że Okeciak ma podobny dorobek punktowy i mam
        nadzieję że robił transfery i Lech i Zagłębie nie stracą goli.
      • Gość: krzrek Grupa B-4runda IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 05.04.03, 23:41
        Witam Prezesów z gr.B,a specjalny uścisk dłoni dla prezesa Chudzińskiego-
        przeciwnika w tej rundzie.
        Z pobieżnych podliczeń,coś mi się wydaje,że mam szansę na odniesienie
        pierwszego zwycięstwa w tych rozgrywkach.Obym się nie mylił i nie zapeszył.
        Przed jutrzejszymi meczami,drużyna DeBest raczej nie jest w stanie mnie niczym
        zaskoczyć.Ma jeszcze dwóch piłkarzy,którzy wystąpią jutro,ale ja też ich mam.
        Chyba,że mój"czarny koń"-kapitan znów przestrzeli karnego.
        Tfu,czarne myśli zaczynają mi chodzić po głowie.
        Pozdrawiam.Jutro wszystko się roztrzygnie.
        • Gość: koszemelok Re: Grupa B-4runda IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 13:38
          ......porazka .gratuluje przeciwnikowi......:(
        • Gość: Chudziński Re: Grupa B-4runda IP: *.alcatel.pl 07.04.03, 10:08
          Witam... w ponurym nastroju.

Postawa mojej drużyny to totalne rozczarowanie. 2 kluczowych zawodników
          odmówiło wyjscia na boisko. Reszta spisała się, że żal d..ę ściska.
          Nie podliczając nawet punktów a mając w pamięci skład Prezesa Krzrek'a wiem, że
          poniosłem sromotną klęskę. 3 transfery też g... dały. Ledwo zarobili na siebie.
          Muszę odbyć kilka poważnych rozmów.

A mogło być już tak pięknie...

Pozdrawiam wszystkich Prezesów a szczególnie mojego zwycięskiego adwersarza.
          • Gość: krzrek Re: Grupa B-4runda IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 07.04.03, 19:12
            Dziękuję za pozdrowienia.
            Jedno drobne sprostowanie-to nie była sromotna porażka.
            Skromne 2-0.
            A po meczu drużyna szybko się spakowała,wsiadła do autokaru i udała się na
            Śląsk.Dziś trening na boisku rywala,miłe spotkanie z Prezesem Elektronem,który
            podejmuje mnie kolacją i odpoczynek.A jutro mecz(znowu o wszystko).
            Może znowu sprawimy niespodziankę i namieszamy w grupie.
            Pzdr.
            • Gość: Elektron Re: Grupa B-4runda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 20:52
              Cóż, z gory przepraszam za taką skromna kolację i dość chłodne przyjęcie, ale
              po ostatnich katastrofalnych wynikach w klubie nie jest za wesoło...
              • Gość: krzrek Re: Grupa B-4runda IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 07.04.03, 21:37
                Kolacja była super,a że chłodna....No cóż,to wina pogody.
                Pzdr.
      • Gość: m71m Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.media4.pl 06.04.03, 21:57
        Ale porazka...jak dobrze licze to wychodzi mi po odjeciu 4 punktow....az 10!!
        takiego ''rewelacyjnego''wyniku w tej zabawie jeszce nie mialem...coz chyba
        musze zaczac gratulowac prezesowi ugugungana (chyba..tzn ze sie ludze iz nie
        dojdzie do 21 pkt;P)
        A to miala byc kolejka po ktorej otwieralbym szampana cieszac sie z awansu do
        2 rundy..a tak bede musial walczyc do ostatniej kolejki.
        • ugugunana Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! 07.04.03, 07:12
          Gość portalu: m71m napisał(a):

>coz chyba musze zaczac gratulowac prezesowi ugugungana (chyba..tzn ze sie
          ludze iz nie dojdzie do 21 pkt;P)
          > A to miala byc kolejka po ktorej otwieralbym szampana cieszac sie z awansu
          do 2 rundy..

Chyba możesz otwierać szampana - dzięki swojej nadludzkiej intuicji
          zgromadziłem całe 19 pkt. (wg. wstępnych obliczeń)... Na razie wstrzymam się
          jeszcze z oficjalnymi gratulacjami...

PZDR.
      • mirekl3 Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! 07.04.03, 08:01
        widze ,że ta kolejka słaba u wszystkich...u mnie wręcz żenada. nie grało 2 a
        pomocnicy z napastnikami wywalczyli ...1 asyste. cóż w tej kolejce nie stać
        mnie było na strzelenie bramki. u mojego przeciwnika z tej rundy sytuacja
        podobna. nie wiem jak z transferami bo cos zanosi sie na remis 0:0. nie chce
        mi sie juz pisac bo jestem baaaaardzo rozczarowany. pzdr!
        • Gość: Adee Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.04.03, 10:11
          u mnie masakra z wstepnych obliczeń 20 pointsow. wiec nawet jednej bramki w
          naszym pucharze moi grajkowie nie wsisnęli..........
          • kuti_master Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! 07.04.03, 10:48
            Natomiast Adee twoja drużyna umocniła się na pozycji lidera, zastrzelił
            wszystkich Dawidowski, ja kupiłem straszaka Bąka (rok temu też go kupiłem i
            zarobił czerwonkę, od tej chwili ma dożywotni zakaz wejścia ma posiadłości
            mojej druzyny!).
        • Gość: marsl Re: Puchar Polski FP--stan po 4 kolejkach!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 16:09
          A ja jestem uniarkowanie zadowolony. 46 pkt - 8 za transfery pozwoliło mi
          wygrać z Klałnami ( prawdopodobnie 19). Transfer Dawidowskiego i obrona
          Zagłębia okazały się strzałami w 10.
      • Gość: Kiwny Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.04.03, 13:36
        tak z wstępnych obliczeń to mam 18 punktów czyli 0 goli :(
        • Gość: matbli Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: 150.254.90.* 07.04.03, 15:28
          Ja również jestem bez bramki (15pkt.) Katastrofa!!!
          • Gość: Kiwny grupa G IP: *.chello.pl 07.04.03, 15:35
            Wszystkie mecze w grupie G zakończyły się wynikiem 0-0 :)
            Gratuluje wyrównanej gry.
            • Gość: Kiwny Re: grupa G IP: *.chello.pl 07.04.03, 15:37
              Jeszcze dodam tabele:
              PGR-boys......3..8..15-11
              FC Kiwny......3..4..12-12
              F.C.OKECIAK...3..3..10-11
              EMPEROR Kielce3..3..11-14
          • Gość: m71m Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.media4.pl 07.04.03, 15:39
            lol e jednak sie pomyilem mam ''az''13 pkt...az niechce mi sie o tym pisac..ale
            pocieszam sie ze wiekszosci poszlo delikatnie piszac slabo:)co obrazuje spadek
            naszej ligi w klasyfikacjii lig...o 14 pozycjii.
            Moj szanowny przeciwnik w tej kolejce chyba tez nie osiagnal 21 pkt..co oznacza
            ze wreszcie padl w mojej grupie prawdziwy rezultat pilkarski 0-0 :)
            Pozdrawiam i zycze udanej rechabilitacjii we wtorek i srode...
          • Gość: tompie Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.04.03, 15:40
            Witam.Przegrałem 0-2 gratulacje dla przeciwnika,prezesa GKS TYCHY.No i spadłem
            na 3 miejsce w grupie i ktorys tam tysiac w generalce.Trzeba sie szybko
            otrzasnac po pierwszej porazce i przygotowac odpowiednio do nastepnego meczu z
            gospodarzem pucharu.Robie ostatnie juz transfery i mam nadzieje ze do konca
            ligi juz mnie reka nie zaswiezbi.Pozdr.
      • kuti_master Re: Puchar Polski FP--stan po 3 kolejkach!!!!!!!! 07.04.03, 16:41
        I jest blamaż, spadek z 85 na 293; znów wspinaczka Syzyfa, coś mnie zaraz
        strzeli (nie wiem co, ale ponoć długie i na 4litery)...
      • Gość: Kiwny Oficjalne wyniki IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:53
        Prezes Mufan ogłosił już oficjalne wyniki 4 kolejki
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=532&w=5541549

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka