Gość: cigno di utrecht IP: *.chello.pl 28.10.06, 20:18 non ci crediamo perche' vi conosciamo magico milan vinci per noi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ennie Re: Derby Mediolanu: przepędzić chandrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:31 magico milan, ma dove sei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milanista Re: Derby Mediolanu: przepędzić chandrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:01 non so, dove sei, ma possiamo cantare, forse sara' meglio! Rossoneri siamo noi ma chi cazzo siete voi! (Interisti!) Noi del milan siamo qua e per voi non c'e pieta! Quando il milan segnera questo stadio esplodera! (San Siro ;p) Dalla curva s'alzera la canzone degli ultra... Siamo'larmata rossonera e mai nessun ci fermera! Noi saremo sempre qua quando il Milan giochera forza milan vinci ancora!!!! per gli ultras!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cigno di utrecht dziekujemy za walke ,za piekne derby za emocje IP: *.chello.pl 28.10.06, 22:45 dziekujemy Silvio ,ze dałes nam Wielki Milan ,coz nie zawsze jest tak jakbysmy marzyli..Czekamy na lepsze dni ,ktore z cała pewnoscia nadejda:) Ai cugini nerazzurri dico solo una frase-NON VINCETE MAI -GOBBI Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: dziekujemy za walke ,za piekne derby za emocj 28.10.06, 23:35 INTER MEDIOLAN MISTRZ !!! NARESZCIE NADESZŁY CZASY INTERU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maximus Re: dziekujemy za walke ,za piekne derby za emocj IP: *.bremultibank.com.pl 29.10.06, 11:08 Va fanculo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Derby Mediolanu: przepędzić chandrę IP: *.aster.pl 28.10.06, 23:35 ACMilan pozbyl sie crespo i Szewczenki i nie ma ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosi Ale wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:55 Wstyd baty z interem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janssen Re: Ale wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:03 Szkoda, że przegrali, ale druga połowa była niesamowita!!! Normalnie co walka była na boisku, to ja nie mogę, tą drugą połową Milan zasłużył co najmniej na remis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Amala ! Pazza Inter Amala ! IP: *.retsat1.com.pl 29.10.06, 00:10 www.youtube.com/watch?v=Z7GtZVpmQNI Odpowiedz Link Zgłoś
clihy Re: Derby Mediolanu: przepędzić chandrę 29.10.06, 00:53 Nie chcieli Crespo w Milanie, to mają teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Derby Mediolanu: przepędzić chandrę IP: *.mcon.pl 29.10.06, 01:40 jak to nie chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łosiu Derby Mediolanu: przepędzić chandrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:07 s12.bitefight.pl/c.php?uid=15974 Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Derby Mediolanu: Thriller 29.10.06, 13:33 wreszcie prawidłowy tytuł - salut (często dziennikarze psizą o Horrorze np. w Mediolanie a ja wtedy myślę o truoach i krwi) Odpowiedz Link Zgłoś