Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Robert Kościecha w Toruniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:11
    Jak podały zblizenia Robert Kościecha podpisał jednoroczny kontrakt.
    Obserwuj wątek
      • Gość: rapson Re: Robert Kościecha w Toruniu IP: *.teleos-web.de 23.11.06, 22:49
        No to widze ze dzialacze Poloni naprawde niezasypuja gruszek w popiele:-)) Ok,
        niech i tak bedzie. Mam tylko naprawde cicha nadzieje ze wiedza co robia?
        Nastepny zawodnik z ktorym niby bylo wszystko juz dogadane. Jeszcze pare godzin
        temu czytalem ze Kostek sie w sumie dogadal i jego menadzer dostal umowe do
        podpisania po poprawkach i niby bylo git. A tu sruuuu znowu niespodzianka. I
        niech Kosciecha niemowi ze nieposzlo o kase... Czekamy na dalsze ruchy
        Polonistow.. albo tez Unibaxu he-he!!
      • kolabor86 Re: Robert Kościecha w Toruniu 23.11.06, 22:54
        Bardzo to dobra informacja :) Widać, że nowy zarząd stara się przyciągać
        kibiców. Na pewno miło będzie oglądać w akcji wychowanków + obcokrajowców.
        Ciekawe, czy następny będzie Chrzanowski? Po tym jak podano, że Rzeszów odpada,
        właściwie innego wyjścia nie ma.
        No to teraz czekam na ruchy odnośnie Golloba i Holty. O ile jeszcze z 2
        tygodnie temu byłem nastawiony, że Tomek jednak przyjdzie do Torunia, to teraz
        uważam, że większe szanse ma Rune. Pieniądze są, liderem więc Holta by był
        wyśmienitym, tylko że sam w sobie jakoś mi tu nie pasuje :) Jednak co Ales, to
        Ales :)
      • Gość: asia Re: Robert Kościecha w Toruniu IP: *.tvk.torun.pl 23.11.06, 23:13
        jakos nie ucieszyła mnie ta informacja, cały czas mam w pamieci wywiad w którym
        Robert powiedział ze nie czuje sie torunczykiem...........
        • Gość: Chris Re: Robert Kościecha w Toruniu IP: *.tvk.torun.pl 24.11.06, 00:42
          A ja uwazam ze obecne zaangazowanie Kosciechy w sport zuzlowy,przypomina
          zaczatek upadku wielkiego króla ktory tez rozmienił talent na drobne,czy musze
          mowic o kim mowa??Nie chciałbym byc złym prorokiem,ale tak to własnie odbieram.
          Czuje wieksze przywiazanie do Alesa Drymla niż do Kosciechy pomimo tego ze to
          nasz wychowanek. Wszystko układa sie w logiczna całosc:Gollob -->
          Bydgoszcz,Holta - Tarnów,Chrzanowski i tercet z zeszłego roku w Toruniu...
          • arius5 Re: Robert Kościecha w Toruniu 24.11.06, 02:06
            Wyglada jednak na to, ze Holta - Torun, a Chrzanek byc moze Bydgoszcz
            Jezeli w ogole ktos ma ochote jezdzic w Bydzi :o)
            • Gość: Szrek Re: Robert Kościecha w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 07:08
              No zawsze jest szansa urządzić muzeum na kółkach w osobach: Ermolenko, Smith,
              Loram. Gdyby jeszcze poprosić Bolka Procha, Pawełka Bukeja. Mówię wam rewela.
              A na serio: dajmy tym ludziom najpierw coś zrobic a dopiero potem wieszajmy na
              nich psy. Jak dotąd nie zrobili ze składem NIC o co moglibyśmy mieć do nich
              pretensje. Więc o co ten krzyk?
          • Gość: Jazon Re: Robert Kościecha w Toruniu IP: *.tvk.torun.pl 24.11.06, 07:07
            Hmmm. Chyba wolałbym Chrzanowskiego, ale byc może angaż Kościechy oznacza ze
            mniej chciwy był... To chyba dobry ruch w kazdym razie, choć Chrzanowski mógłby
            byc liderem, w przypadku Kościechy mamy zawodnika drugiej linii. Moze jednak
            wariant z Chrzanowskim jeszcze nie upadł- wolałbym go w skladzie niz pewnego
            Norwega z wolnym miejscem w sercu:-/
            • nionio41 Re: Robert Kościecha w Toruniu 24.11.06, 08:14
              Dobrze się stało że Kostek znalazł się w składzie Unibaxu. Czuję że będziemy
              mieli z niego dużo radości. Teraz Chrzanek ma niemały problem. Musi obniżyć
              swoje żądania, bo ani nie Toruń, ani nie Rzeszów, ani nie Bydgoszcz, ani ...
      • Gość: midgard Re: Robert Kościecha w Toruniu IP: *.marton.net.pl 24.11.06, 09:50
        I tu włąśnie leży przewaga Torunia nad resztą żużlowej Polski Z naszych
        wychowanków dałoby się zrobić ze dwie drużyny A jeśli otrzymają oni choć
        porównywalną ofertę finansową z Torunia to sprawa jest prosta Jakby niebyło to
        z naszym miastem łączą ich jakieś tam zawsze więzy typu rodzinne, mieszkaniowe,
        towarzyskie itp. Pozatym co innego reprezentować klub w którym sie wychowało i
        miasto w którym się mieszka\ło niż jakaś dziure gdzie bywa się raz na tydzień
        Dlatego wole Chrzanowskiego bo Holta będzie nas traktował jako miejsce jedno z
        wielu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka