peteen 28.11.06, 10:16 czapki z głów, panowie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_smolka Re: Lozano jest wielki!!! 28.11.06, 10:39 jest wielki badac wzrostu mojej narzeczonej. pzdr ps. ona tez jest wielka, dlatego bede jej mezem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Lozano jest wielki!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 28.11.06, 17:50 Jeszcze nie oglądałem dzisiejszego meczu, znając wynik obejrzę go za chwilę z wielką przyjemnością mając komfort tego, że wiem że skończy się jak amerykański film :)) żałuję że już nie mogę spotkać na forach siatkówki niektórych ludzi jak janek (pozdrawiam), z którym toczyło się dyskusję o tym że PMS rulez (on) albo potrzebny fachowiec zza granicy (ja i inni). Jeszcze inni mówili po zdymisjonowaniu Wspaniałego że "jeszcze będzie nam tych piątych miejsc brakowało". W dwa lata Lozano potrafił osiągnąć dwa półfinały (LŚ i MŚ). W eliminacjach robi coś, co jeszcze 2 lata temu było ciężko osiągnąć naszej drużynie a mianowicie bez żadnych kłopotów wygrywa eliminacje na kolejne imprezy. Pamiętamy jeszcze z jakim trudem udało się nam awansować na IO w Atenach, po heroicznym boju z wielką Portugalią. Kolejna rzecz, za kadencji Lozano pamiętam tylko jeden mecz, który dostaliśmy do zera, bodajże z Włochami na ME. Przed nim po dwóch takich setach jak dziś w trzecim walka nie trwałaby za długo. Skład wyselekcjonowany na ten turniej jest trafiony w 100%. Okazuje się że Gacek wcale nie jest gorszy od Ignaczaka, któego też cenię i mam nadzieję, że nie obrazi się na Lozano za to że został w Polsce. Chwała Lozano za to, że potrafił dogadać się z Kadziewiczem, jednym z ważniejszych współarchitektów dzisiejszego sukcesu. I na koniec chciałbym podziękować Gajiciowi, za nieprzejednane stanowisko w sprawach finansowych podczas rozmów z PZPS. Dzięki temu zatrudnili go Rosjanie. Nie znam dokładnie osiągnieć Gajicia, wiem że zdobył IO z Jugosławią, ale pewnie podobnie jak w przypadku Tajnera, który bez Adama by nie zaistniał, podobnie Gajic swoje sukcesy zawdzięcza wspaniałemu pokoleniu siatkarzy z Grbiciami na czele. Co osiągnął później, nie wiem, nigdy nie wnikałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Fantastyczny trener! IP: *.media4.pl 02.12.06, 10:04 Zauważcie, że sporty zespołowe w Polsce "ruszają" dopiero wtedy gdy zatrudnimy szkoleniowca z zagranicy. Leo podniósł piłkę, Andrej kosza a Raul wyszlifował nam siatkarzy. www.bestnews.pl Odpowiedz Link Zgłoś