Gość: AX IP: 89.200.211.* 02.12.06, 12:58 Szacunek dla Plamena. To znakomity zawodnik i świetny gość. Szkoda mi go, bo to prawdopodobnie ostatnia wielka impreza z jego udziałem, ale dzisiaj to my mamy swoją radość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lo20 Łzy kapitana Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:12 bez komentaża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan ortograf ...bez komentarza... IP: *.szuwarowa.krakow.pl 02.12.06, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: ...bez komentarza... IP: *.mcon.pl 02.12.06, 15:07 Szacunek dla Bułgarów. Wielka radość Polaków. Zero tolerancji dla "komentaży". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Właśnie widziałem z nim wywiad na Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:08 Cały po polsku, jakby ktoś miał wątpliwości. Niesmawity gość. Wielki szacunek dla niego i mam nadzieję, że jutro pokona Serbów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Szacunek !! dla Niego - no ale zawsze gra druzyna IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 18:26 a nie pojedynczy ludzie !! - generalnie Bułgaria to jedno z niewielu cyrylicowych panstw ktore nasz szanuje i my ja szanujemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Łzy kapitana Bułgarii IP: *.lodz.mm.pl 02.12.06, 16:09 Gloria Victis! Przegrali w walce,i nie szukają przyczyny "w stronniczym sędziowaniu", tak jak trener "sbornoj komandy". Powodzenia w walce o brąz! Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Łzy kapitana Bułgarii 02.12.06, 18:23 Swoją drogą, w czwartym secie parę decyzji śmiało mogło być dla Bułgarii i nie moglibyśmy mieć wielkich pretensji. Tym większy szacunek dla Bułgarów. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Łzy kapitana Bułgarii 02.12.06, 17:25 bylismy dzis lepsi i to my gramy o zloto szacunek dla bulgarow za postawe w turnieju zycze brazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sydbarret Re: Łzy kapitana Bułgarii IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.12.06, 17:29 Gratulacje dla Bułgarów! Mają bardzo dobrą drużynę, ale niestety ktoś dzisiaj musiał przegrać i na szczęście to my się dzisiaj cieszymy. Bardzo się cieszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Łzy kapitana Bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:17 Wielki szacunek dla Plamena. To wielki siatkarz, profesjonalista. Życzę Bułgarii, by ograła Serbów i zdobyła upragniony medal. Do boja junaki! Odpowiedz Link Zgłoś