Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oto My - Kibice !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:50
    Oto przekrój kibiców i opraw meczów z całej , żużlowej Polski :
    www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4
    Muszę przyznać, że niezależnie od zdjęć, od wielu lat imponują mi kibice
    Częstochowy i Torunia. Są zawsze świetnie zorganizowani i niezależnie od
    wyniku meczu, kibicują swojej drużynie do samego końca. Brawo ! Kojarzy mi to
    z pięknym wierszem Zbigniewa Herberta : " bądź wierny i idź !!! "..., który,
    Ktoś włożył do mej pamięci na zawsze...
    Obserwuj wątek
      • Gość: speed Re: Oto My - Kibice ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:52
        teraz dokładniej:
        www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=163666
      • Gość: kibic Re: Oto My - Kibice ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:25
        Kibice z Torunia ci imponuja? Oni dobrze pokazuja sie tylko na derbach.

Nr 1 wsrod kibicow to Zielona Gora oraz Gdansk, mimo slabej jazdy ich druzyn sa
        zdecydowanie najlepsi.
        • snoop Re: Oto My - Kibice ! 12.12.06, 23:40
          Oj kolego chyba ostatnio nie byles na meczu w Toruniu, wiec najpierw wypadaloby
          cos sprawdzic a pozniej pisac cos na forum.
        • Gość: Chris Re: Oto My - Kibice ! IP: *.tvk.torun.pl 12.12.06, 23:43
          Gość portalu: kibic napisał(a):

Kibice z Torunia ci imponuja? Oni dobrze pokazuja sie tylko na derbach.

Nr 1 wsrod kibicow to Zielona Gora oraz Gdansk, mimo slabej jazdy ich druzyn sa
          zdecydowanie najlepsi.

Mówisz o kibicach Lechii Gdańsk??:))) Biorąc pod uwagę druzyny wchodzące w
          skład tego dziwnego przymierza to nawet jak dołaczycie te tłumy z Wrocławia to
          możecie nam nadmuchać;)))A tak poważnie to gdańszczanie zaimponowali mi tą
          wycieczka do Daugavpils:)))To chyba wymaga szacunku...
          • Gość: Chris Re: Oto My - Kibice ! IP: *.tvk.torun.pl 12.12.06, 23:49
            www.youtube.com/watch?v=g4mwBORi6Mc
            • Gość: speed Re: Oto My - Kibice ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 00:08
              oto moja odpowiedź - Chris :-))) :
              www.youtube.com/watch?v=0GXRX0LH6eI
              • Gość: Szrek Re: Oto My - Kibice ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 00:22
                No, jeśli kibicowi chodziło o "kibiców" Lechii to zdecydowanjie nie docenił ich
                Qmplii z IV ligowego Zawiszy
        • rafas84 Re: Oto My - Kibice ! 13.12.06, 11:56
          Wpadnij kiedys na mecz do Torunia, to zobaczysz, ze nie masz racji.
      • Gość: kibic Re: Oto My - Kibice ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 01:07
        Mowie o Wybrzezu, skad jakies teksty o Lechii. W Toruniu atmosfera jest slaba,
        torunianie atmosfere potrafia zrobic glownie na derbach i to glownie w
        Bydgoszczy, bo u siebie to juz gorzej. Sa w ogonie ekstraligi pod wzgledem
        kibicowania. Pooglodajcie sobie zdjecia kibicow z Zielonej i Gdanska, to jest
        czolowka, Czestochowie tez niczego nie brakuje. Kibice z Gdanska byli nie tylko
        w Daugavpils, ale takze w Rownem i Miszkolcu.

Wybrzeze:
        www.hst.superhost.pl/?ArtId=13
        Falubaz:
        www.fnf.com.pl/galeria.php
      • Gość: remon Re: Oto My - Kibice ! IP: 80.54.27.* 13.12.06, 18:41
        Najlepsza jest grupa kibiców z Leszna. Nie wiem jak się oni nawet nazywają ale
        przed sezonem wyprosili w klubie nawet gnizdo dla zagrzewającego do dopingu.
        Osobiście mi się to nie podobał gdyż to było w sektorze w który siedze od
        kilkunastu lat. Ambicji starczyło im może na 2 mecze i to wszystko później ich
        nie widziałem
      • Gość: CCH Re: Oto My - Kibice ! IP: 83.2.11.* 13.12.06, 18:54
        jezeli chodzi o kibiców to macie cos:
        www.youtube.com/watch?v=L65UmB2YaIs
        nie jest to zwiazane z zużlem ale pokazuje jak się kibicuje:) a tak ogladając
        te zdięcia to najbardziej w oczy rzuca się jednak Czewa i bydzia pozdr
      • kolabor86 Re: Oto My - Kibice ! 14.12.06, 14:57
        co tu dużo pisać... Czewa wygrywa :D jak wpadają do Torunia, to zawsze wieje
        kulturalnym dopingiem. Nie to co, zachwalany tutaj, Gdańsk... ci jak wpadają,
        czy to na żużel czy to na piłkę, to zawsze z tego jakaś lipa wychodzi :P
        • Gość: sadura1 Re: Oto My - Kibice ! IP: *.polskieradio.pl 15.12.06, 14:19
          MEGA SZACUN dla FALUBAZÓW za ten numer w Lesznie z samolotem i transparentem
          TYLKO FALUBAZ!!! Samo darcie twarzy (szczególnie ".. cośtam, ..!...),
          wieszanie flag, race i papierki to niewiele. Ale taki koncept to już coś! :)
          Dobry był też ostatnio witz z toruńskimi billboardami w Bydgoszcy przed derbami.
          Toruń zresztą zawsze będzie dla mnie naj... :)

Za to w zeszłym sezonie byłem w Lublinie... Zgroza. 80% publiki (przeciwległa
          prosta) naje... nawalona tak, że uważałem raczej na to skąd poleci na mnie
          rzyg, niż na to co działo się na torze...

Generalnie jestem za kulturalnym dopingowaniem "swoich" a nie dyskredytowaniem
          przeciwnika (choćby to wyżej wspomniane "jabać..."). Takie coś to czysta
          neandertalka w stylu właśnie Arki Gdynia, Lechii, Zawiszy czy Elany.

O rzucaniu serpentyn w czasie trwania biegu, jogutach (Toruń - wstyd...),
          słoikach nawet nie wspominam.....
          • Gość: ramon Re: Oto My - Kibice ! IP: 80.54.27.* 15.12.06, 22:28
            jestem z leszna, ale samolot nad stadionem w to mistrzostwo świata. Szacunek i
            nie mogę się doczekać waszego przyjazdu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka