Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

APATOR-POLONIA

08.04.03, 11:51
    kibicuję Apatorowi na odległośc, jednak tym razem wybieram się na mecz.
    trzy pytanka: o której, od której czynne kasy, jakie ceny biletów?
    z góry dzięki za info!
    Obserwuj wątek
      • Gość: SDB Re: APATOR-POLONIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 15:09
        w dniu meczu kasy otwarte 4 godz przed meczem
        • Gość: awronia Re: APATOR-POLONIA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 15:12
          tak sobie pomyslałam, że SDB się tutaj popisze znajomością tematu:-)))
          Łukasz, możesz być ze mnie dumny! Jako najnowsza fanka żużla też się wybieram...
          • Gość: b3ut Re: APATOR-POLONIA IP: *.torun.mm.pl 08.04.03, 16:06
            nigdzie nie pójdziesz!!
            • Gość: snoop Re: APATOR-POLONIA IP: *.localdomain / 192.168.1.* 08.04.03, 16:15
              Gość portalu: b3ut napisał(a):

> nigdzie nie pójdziesz!!

hahaha jak stare dobre malzenstwo :)
            • Gość: awronia Re: APATOR-POLONIA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 19:36

> nigdzie nie pójdziesz!!

Pójdę, pójdę... A Ty pójdziesz razem ze mną. I będziesz sie dobrze bawił. A jak
              będziesz się publicznie awanturował, to zabiorę z nami mojego tatę...
              • Gość: SDB Re: APATOR-POLONIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 20:39
                Argument moze nawet powazniejszy niz walek do ciasta... ;) idziem razem?
                • Gość: b3ut Re: APATOR-POLONIA IP: *.torun.mm.pl 08.04.03, 20:56
                  YO!
                  • Gość: awronia Re: APATOR-POLONIA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 22:52

> YO!

Nigdzie nie pójdziesz!!!!
                    • Gość: SDB Re: APATOR-POLONIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 14:58
                      Kupta lepiej wczesniej bilety jo?
      • Gość: cOlo Re: APATOR-POLONIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 22:11
        Nie wiem czy warto zachodu :-(
        Podobno nasi wybieraja sie do Torunia w krajowym skladzie, czyli lansko 65:25
        jak dobrze pojdzie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka