Gość: basketowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:27 reeeeeewelacja. Allle mecz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
premier8 Re: Walka o finał mistrzostw świata 01.02.07, 22:34 KOCHAM WAS WSZYSTKICH :*:*:*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)):D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość specjalny Re: Walka o finał mistrzostw świata IP: *.chello.pl 01.02.07, 22:44 WARSZAWA GRATULUJE i JEST DUMNA!!!!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tola07 Nie do wiary! 02.02.07, 15:43 Wprost skamieniałam przed ekranem, gdy B. Wenta wyjął z bramki S. Szmala. Bardzo sceptycznie podeszłam do tego posunięcia. Myliłam się. Godne podziwu jak A. Weiner wywiązał się ze swojej roli i wspaniale wspierał swoich oddanie walczących o wejście do finału kolegów!!! Serdeczne gratulacje!!! Mieszkamy z mężem w Niemczech, a nasz 15-letni syn gra tutaj od dziecka w ręczną. Zawsze kibicuje on Polakom, ale myślę, że w niedzielę będziemy mieli 2 obozy sympatyzantów ;-)Bardzo życzę wszystkim graczom i kibicom,zarówno polskim, jak i niemieckim, aby ten wymarzony mecz finałowy był wszakże pełen emocji, ale i zarazem FAIR PLAY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMJ Re: Walka o finał mistrzostw świata IP: *.naenxx7.adsl-dhcp.tele.dk 01.02.07, 23:09 Ja i moj maz dunczyk swietnie sie bawilismy. Piekna walka. A wiecie ze dwaj sponsorzy polskiej ekipy hummel i Grundfos to firmy dunskie??? Przeciwnicy nas sponsorowali w czesci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga / Miki/ nr 8 Walka o finał mistrzostw świata IP: *.20.54.194.generacja.pl 01.02.07, 23:22 Jesteąmy najlepsi!! A piłka ręczna to najpiękniejsza dyscyplina sportu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasiv Najpiękniejsza POLKA !!! (2 foto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:03 spójrzcie na 2 foto ta dziewczyna po prawej jest CUDOWNA jak ją realizator pokazywał od razu POLSKA lepiej grała... była cudowna ZAKOCHAŁEM SIĘ, więcej takich dziewczyn powinno przyjeżdżać na mecze to wszystko byśmy wygrywali :D KOCHAM TE WARKOCZYKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konekooo Re: Najpiękniejsza POLKA !!! (2 foto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:11 Oczywiście nie ma to jak zainteresowania czystosportowe. Pokazywanie tych dwóch niuniek podczas najciekawszych momentów jest jakąś koszmarną bzdura! czy nawet podczas półfinału mistrzostw świata trzeba wybierać miss publiczności? żałosne... jak najważniejsze dla Ciebie są lalunie, to włącz sobie neta, tam ich na pewno więcej znajdziesz. Ja tam wolałbym poobserwować mimikę, emocje wyrażane przez twarze szczypiornistów niż jakieś dwa plastikowe maszkarony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasiv Re: Najpiękniejsza POLKA !!! (2 foto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:33 zamilcz człowieku, jeżeli dla ciebie ważniejsze jest patrzenie na wyrażane przez spoconych facetów emocje niż w przerwie dla odstresowania i jeszcze większego podkreślenia wyższości Polski nad Danią ukazywanie piękna tejże pięknej dziewoi w prześlicznych warkoczykach :D to znaczy że powinieneś się leczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starka Walka o finał mistrzostw świata IP: *.atol.com.pl 02.02.07, 18:39 zawsze kochalam i kocham i kochać będę ten sport a Polczków naszych kochanych walecznych to już wogóle dla mnie to Bogowie i zawsze nimi będą już tyle zrobili a najważniejsze że to jeszcze nie koniec... !!!!!aaa POlskaaaaa :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Walka o finał mistrzostw świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 08:29 exstra polsta Odpowiedz Link Zgłoś