Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walka o finał mistrzostw świata

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:27
    reeeeeewelacja. Allle mecz
    Obserwuj wątek
      • premier8 Re: Walka o finał mistrzostw świata 01.02.07, 22:34
        KOCHAM WAS WSZYSTKICH :*:*:*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)):D:D:D:D
        • Gość: gość specjalny Re: Walka o finał mistrzostw świata IP: *.chello.pl 01.02.07, 22:44
          WARSZAWA GRATULUJE i JEST DUMNA!!!!!!!!!!:))
        • tola07 Nie do wiary! 02.02.07, 15:43
          Wprost skamieniałam przed ekranem, gdy B. Wenta wyjął z bramki S. Szmala.
          Bardzo sceptycznie podeszłam do tego posunięcia. Myliłam się. Godne podziwu jak
          A. Weiner wywiązał się ze swojej roli i wspaniale wspierał swoich oddanie
          walczących o wejście do finału kolegów!!! Serdeczne gratulacje!!! Mieszkamy z
          mężem w Niemczech, a nasz 15-letni syn gra tutaj od dziecka w ręczną. Zawsze
          kibicuje on Polakom, ale myślę, że w niedzielę będziemy mieli 2 obozy
          sympatyzantów ;-)Bardzo życzę wszystkim graczom i kibicom,zarówno polskim, jak i
          niemieckim, aby ten wymarzony mecz finałowy był wszakże pełen emocji, ale i
          zarazem FAIR PLAY !!!

• Gość: AMJ Re: Walka o finał mistrzostw świata IP: *.naenxx7.adsl-dhcp.tele.dk 01.02.07, 23:09
        Ja i moj maz dunczyk swietnie sie bawilismy. Piekna walka. A wiecie ze dwaj sponsorzy polskiej ekipy
        hummel i Grundfos to firmy dunskie??? Przeciwnicy nas sponsorowali w czesci ;)
      • Gość: Aga / Miki/ nr 8 Walka o finał mistrzostw świata IP: *.20.54.194.generacja.pl 01.02.07, 23:22
        Jesteąmy najlepsi!! A piłka ręczna to najpiękniejsza dyscyplina sportu!!!
      • Gość: yasiv Najpiękniejsza POLKA !!! (2 foto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:03
        spójrzcie na 2 foto ta dziewczyna po prawej jest CUDOWNA jak ją realizator
        pokazywał od razu POLSKA lepiej grała... była cudowna ZAKOCHAŁEM SIĘ, więcej
        takich dziewczyn powinno przyjeżdżać na mecze to wszystko byśmy wygrywali :D
        KOCHAM TE WARKOCZYKI!!!
        • Gość: konekooo Re: Najpiękniejsza POLKA !!! (2 foto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:11
          Oczywiście nie ma to jak zainteresowania czystosportowe. Pokazywanie tych dwóch
          niuniek podczas najciekawszych momentów jest jakąś koszmarną bzdura! czy nawet
          podczas półfinału mistrzostw świata trzeba wybierać miss publiczności?
          żałosne... jak najważniejsze dla Ciebie są lalunie, to włącz sobie neta, tam ich
          na pewno więcej znajdziesz. Ja tam wolałbym poobserwować mimikę, emocje wyrażane
          przez twarze szczypiornistów niż jakieś dwa plastikowe maszkarony.
          • Gość: yasiv Re: Najpiękniejsza POLKA !!! (2 foto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:33
            zamilcz człowieku, jeżeli dla ciebie ważniejsze jest patrzenie na wyrażane przez
            spoconych facetów emocje niż w przerwie dla odstresowania i jeszcze większego
            podkreślenia wyższości Polski nad Danią ukazywanie piękna tejże pięknej dziewoi
            w prześlicznych warkoczykach :D to znaczy że powinieneś się leczyć...
      • Gość: starka Walka o finał mistrzostw świata IP: *.atol.com.pl 02.02.07, 18:39
        zawsze kochalam i kocham i kochać będę ten sport a Polczków naszych kochanych
        walecznych to już wogóle dla mnie to Bogowie i zawsze nimi będą już tyle
        zrobili a najważniejsze że to jeszcze nie koniec... !!!!!aaa POlskaaaaa :*
      • Gość: marcin Walka o finał mistrzostw świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 08:29
        exstra polsta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka