Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polak potrafi pod obcym batem

02.02.07, 20:37

"Leo Beenhakker, Raul Lozano, Andrej Urlep - zagraniczni trenerzy
    reprezentacji piłkarzy, siatkarzy i koszykarzy - uczą polskich sportowców
    wygrywać. Jak to robią?"

sport.gazeta.pl/GW/1,75696,3740282.html
    Polak potrafi pod obcym batem - tytuł godny giewu

Kto pamięta jak PO urządziło na olimpiadzie konferencję prasową by dokopać
    PiSowi pod hasłem - PiS rozłożył sport na łopatki

Giewu też dołożyło swoją cegiełkę - v. zalinkowany artykuł, a Wenta wszystko
    popsuł, chyba .... że redakcja lepiej zorientowana ?
    Obserwuj wątek
      • w11mil z tytułu artykułu wnoszę iz autorem jest forumowic 02.02.07, 21:08
        zka banme1
        (nie jestem antysemitą, nie jestem antysemitą,nie jestem antysemitą, nie jestem
        antysemitą)

rekontra napisał:
        > Polak potrafi pod obcym batem - tytuł godny giewu
      • bebe3 Re: Polak potrafi pod obcym batem 02.02.07, 21:13
        Wydaje mi się ,że tu nie chodzi nawet o bat, a stworzenie prostych,uczciwych,
        logicznych zasad. To samo dzieje się gdy pracujemy na zachodzie.
        A w Polsce na cholerę mam pracować i płacić podatki? Widzę przecież ,że te
        pieniądze są roztrwaniane, na górników , rolników, polityków....
        • w11mil a widzisz: Ty rozumiesz a GW jakos nie. Dla nich 02.02.07, 21:17
          "Polak pod batem" brzmi lepiej?

bebe3 napisała:

> Wydaje mi się ,że tu nie chodzi nawet o bat, a stworzenie prostych,uczciwych,
          > logicznych zasad.
          • bebe3 Re: a widzisz: Ty rozumiesz a GW jakos nie. Dla n 02.02.07, 21:20
            Ja napisałam ogólnie, a na sporcie nie znam się zupełnie. Może na 20letniego
            faceta potrzebny jest bat
            • w11mil w Gazecie Wyborczej napisali, że na Polaka 02.02.07, 21:22
              bebe3 napisała:
              > Może na 20letniego faceta potrzebny jest bat
              • rekontra kwestia tytułu 02.02.07, 21:28

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52337710&a=52337710
                • w11mil p. Tejkowski jest Żydem (ale to pewnie przypadek) 02.02.07, 21:31
                  rekontra napisał:

>skąd wzięli się Tejkowski i Bubel ?
                  > kto robi im reklamę ?
                  • bebe3 Re: p. Tejkowski jest Żydem (ale to pewnie przypa 02.02.07, 21:34
                    Tejkowski Żydem? To co ?
                    • w11mil to przypadek ze najwiekszą publicity robi mu GW 02.02.07, 21:37
                      bebe3 napisała:
                      > Tejkowski Żydem? To co ?
                      • bebe3 Re: to przypadek ze najwiekszą publicity robi mu 02.02.07, 21:38
                        A skąd nagle Tejkowski pod obcym batem? :)
                        • w11mil fakt, troche odbiegamy od tematu 02.02.07, 21:42
                          bebe3 napisała:
                          > A skąd nagle Tejkowski pod obcym batem? :)

ale nie da sie ukryc, ze dopiero reżim kaczokatofaszystowski dobiera sie do
                          Bubla i Tejkowskiego
                          mam nadzieje ze o przesladowanich tego ostatniego nie napisze NYT
                          • bebe3 Re: fakt, troche odbiegamy od tematu 02.02.07, 21:47
                            Dobiera się? W jaki sposób?
                            • w11mil wpisz w google np: Ziobro, Bubel, ABW 02.02.07, 21:49
                              bebe3 napisała:

> Dobiera się? W jaki sposób?
                              • bebe3 Re: wpisz w google np: Ziobro, Bubel, ABW 02.02.07, 21:59
                                Jeden facio w psychiatryku to niewiele jak na 1,5 roku rządzenia.
                                • w11mil a teraz wpiszw google np: prokuratura, akt oskarż 02.02.07, 22:12
                                  enia, list gończy

bebe3 napisała:
                                  > Jeden facio w psychiatryku to niewiele jak na 1,5 roku rządzenia.
                                  • bebe3 Re: a teraz wpiszw google np: prokuratura, akt o 02.02.07, 22:16
                                    Kurczę, nie rozumiem Cię. Mają nic nie robić? Wyskoczyły mi zresztą strony o
                                    Dochnalu i Pęczaku, znaczy PIS konkurencję kosi:) Nie wyskoczyła mi żadna strona
                                    przeciwko PISowcom:) Im postawią akty oskarżenia gdy ekipa rządząca sie zmieni:)
                                    • w11mil no sama do tego doszłaś! 02.02.07, 22:23
                                      bebe3 napisała:
                                      > Nie wyskoczyła mi żadna stron a przeciwko PISowcom:)
                                      dodam, ze stron z informacjami o złodziejstwach nie tworzy rzadowa prokuratura
                  • rekontra Tejkowski to klubowicz 02.02.07, 22:09
                    osławiony klub czerwonego pomidora, kolega klubowy Kuronia
                    • w11mil ta zdolnosc do robienia interesow robi jednak 02.02.07, 22:14
                      wrazenie

rekontra napisał:
                      > osławiony klub czerwonego pomidora, kolega klubowy Kuronia
      • frau_pranajtis A jaki mieli ubaw przy tym tytule! 02.02.07, 21:15

• witek.bis Re: Polak potrafi pod obcym batem 02.02.07, 21:37
        Z góry zastrzegam, że tytuł mi się nie podoba, ale nie wydaje mi się, by Wenta
        tak dokładnie "wszystko popsuł". Bądź co bądź jest obywatelem niemieckim i byłym
        reprezentantem Niemiec.
        Nie bardzo też rozumiem, jaki związek z narodowościa trenerów ma tamta
        nieszczęsna konferencja PO?
        • witek.bis Re: Polak potrafi pod obcym batem 02.02.07, 21:46
          :)
          Ale się wygłupiłem! Jednak jest pweien luźny związek między narodowością
          trenerów i konferencją PO podczas turyńskiej olimpiady. Trenerami Justyny
          Kowalczyk i Tomasza Sikory byli Wierietielny i Bondaruk.
        • rekontra nie pamiętasz 02.02.07, 22:07
          witek.bis napisał:

> Z góry zastrzegam, że tytuł mi się nie podoba,

tytuł stylowy

> ale nie wydaje mi się, by Wenta tak dokładnie "wszystko popsuł". Bądź co bądź
          jest obywatelem niemieckim ... .

obywatelstwo to narodowość ??

> Nie bardzo też rozumiem, jaki związek z narodowościa trenerów ma tamta
          > nieszczęsna konferencja PO?

PO urządziła konferencję a Sikora i Kowalczyk zdobyli medale

wyborcza zbudowała teorię o obcym bacie (artykuł jeszcze ciepły), Wenta
          doprowadza Polskę do finału

mają pecha

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka