Gość: Rybnik IP: 212.122.215.* 15.04.03, 21:46 hahahaha ktos tu pisal ostatnio ze to ma byc przelomowy sezon jacka.g wychodzi na to ze pojechal na swoim poziomie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONK Re: Rybnik IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:00 mhmm, to ja pisalem. zdania nie zmieniam - jacek na gp nie zaslugiwal i nie zasluguje - nie ten pokroj zawodnika. co innego liga. te trzy kolejki pokazaly, ze to inny zawodnik niz w poprzednich sezonach. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybnik Re: Rybnik IP: 212.122.215.* 15.04.03, 22:06 No w sumie to masz racje 7+2 w 6 startach to wspanialy wynik na tego zawodnika tak zawsze jezdzil i bedzie jezdzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Rybnik IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:08 popatrz na cala druzyne polonii (polecam punktowke uczestnikow gp), potem na druzyne apatora, porownaj potencjal obu druzyn a potem zadaj jeszcze raz to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybnik Re: Rybnik IP: 212.122.215.* 15.04.03, 22:10 Ja twardo stoje za tym ze jacek jest cienki a Ty twardo stoisz za tym ze jacek jest dobry... twoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Rybnik IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:14 mysle, ze podstawowym problemem a zarazem blogoslawienstem jacka jest jego brat. cala kariera w swietle porownan. prawada jest taka, ze juz jednego golloba polskie piekielko nie moze zdzierzyc. a co dopiero dwoch. poniewaz do pierwszego sportowo nie bardzo jest sie jak przyczepic to dogryza sie mu za brak ulozenia poza torem (malo kto zauwaza roznice w porownaniu sprzed kilku lat - inny czlowiek). gdyby nie tomek to jacek mialby w polskiej lidze pozycje bardzo silengo sredniaka - poziom sawiny, dobruckiego czy dadosa; a tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Rybnik IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 23:32 Dyskusja o Jacku wzbudza u mnie fajne wspomnienia,jeszcze z zeszłego sezonu. Chłopie, 7+2 w Toruniu Jacka to świetny wynik,biorąc pod uwagę to że startował w pierwszych trzech biegach z juniorem i na pierwszym łuku był zdany tylko na siebie.Później przyszły pojedynki z czołówką nie tylko krajową ale światową. Poza tym gdyby nie wykluczenie w pierwszym swoim biegu to 2 punkty można byłoby jeszcze spokojnie dopisać.Ja też uważam że Jacek w tym sezonie jeździ dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Gdzie jest Reggie? :D IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:00 Reggie do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Rybnik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:29 Gość portalu: MONK napisał(a): > mhmm, to ja pisalem. zdania nie zmieniam - jacek na gp nie zaslugiwal i nie > zasluguje - nie ten pokroj zawodnika. co innego liga. te trzy kolejki > pokazaly, ze to inny zawodnik niz w poprzednich sezonach. pozdr. Z oceną wyników Jacka proponuję się wstrzymać do czasu odwiedzin bydgoskiej druzyny na torach gdzie ,jest tzw. "kopa" czyli Wrocław , Częstochowa czy Leszno . Obawiam się ,że powtórzy się znowu sytuacja z przed roku Jak by komuś wujek alchaimer / chyba tak to się pisze/ dokuczał ,to w Lesznie w Play Off jako prowadzący pare Jacek zdobył 4 razy 0, więcej nie był puszczany bo i po co.... Kolego Monk mogę się mylić , ale nie muszę .... pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś