Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bubka mógł skoczyć 6,40 m

IP: *.toya.net.pl 21.02.07, 12:22
    po zdjeciem jest mały błąd, zamiast skoku wzwyż powinno być skoku o tyczce:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: utlendingur Re: Bubka mógł skoczyć 6,40 m IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 21.02.07, 13:47
        i jeszcze ten bledny skok nazywa sie "skok w wzwyz"
        ech :)
        • Gość: es Szkoda że nie można bić rekordu o 1 milimetr IP: *.icm.edu.pl 23.02.07, 10:06
          Można by więcej golić z frajerów...
      • Gość: YooteQ Re: Bubka mógł skoczyć 6,40 m IP: *.pogaduszki.pl 21.02.07, 16:24
        nie taki maly - prawie 4 metry roznicy ;).
      • Gość: Kali Re: Bubka mógł skoczyć 6,40 m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 04:38
        Lniarski-to prowokator i beznadziejny dziennikarz.
        • Gość: f-16 Re: Bubka mógł skoczyć 6,40 m IP: *.zset.olsztyn.pl 23.02.07, 09:13
          Zbiera mnie na wymioty,gdy oglądam w TV w splocie reklamowym "odgrzewanie" tego
          gestu-z udziałem Kozakiewicza.Ileż nieuzasadnionej legendy,fałszywego
          patriotyzmu,wręcz nacjonalizmu w "to" pompuje się!A prawda jest
          przyziemna:Kozakiewicz w Germanii,ludziska gwizdali jak w Zakopanem na
          Hanawalda,a za taki gest i dziś na stadionach świata grozi dyskwalifikacja.I na
          tym przykładzie uparcie wychowujemy młodzież!!
          • sjaw Re: Bubka mógł skoczyć 6,40 m 23.02.07, 10:59
            To nie jest żadna legenda,byłem w tym czasie na stadionie kiedy skakał
            Kozakiewicz.Rosjanie skandowali "wszystkie (całe) złoto nasze" a następnie
            szyscy gwizdali , my razem z Francuzami krzyczeliśmy "a gó.. a gó.." i wtedy
            po udanym skoku "Kozak" pokazywał swój gest w stronę sektorów "radzieckich" Na
            trybunach był szał,wielokrotnie oglądałem powtórki tych skoków i mogę tylko
            stwierdzić,że "podłożony" jest głos stadionu z całkiem innej imprezy.TO nie jest
            żadna legenda to są fakty.
          • Gość: Wasyl Kozak pokazal Kacapom, co im sie nalezalo :) IP: *.umcs.lublin.pl 23.02.07, 12:19
            .
      • airborell Re: Bubka mógł skoczyć 6,40 m 22.02.07, 11:01
        A rekordzistą Polski jest, jak się zdaje, Mirosław Chmara.
      • Gość: kris Jakby mógł to by skoczył ale nie mógł IP: 62.233.164.* 23.02.07, 10:47
        przecież nie startował w jednym konkursie w życiu tylko w setkach

www.foto-tel.pl/
        • Gość: Enola Gay Najbardziej szowinistyczna publicznosc na swiecie IP: *.range86-129.btcentralplus.com 23.02.07, 15:22
          Juz nigdy w zyciu nie zobaczylem takiego pokazu szowinizmu,jak podczas skokow
          Kozakiewicza w Moskwie.I dlatego bylem pelen satysfakcji,ze Polak pokazal
          stadionowi,Moskwie i swiatu,co sadzi o tej dziczy na stadionie.
      • Gość: Gatulin Bubka skakał niżej a nie „mniej” niż mógł. IP: 80.51.194.* 23.02.07, 16:05
      • Gość: slomcom Bubka mógł skoczyć 6,40 m IP: *.adsl.hansenet.de 23.02.07, 17:25
        rekordzista Polski nie jest Kolasa Tylko Miroslaw Chmara, przeciez to jest
        kardynalny blad, jesli caly artkul kjest tak napisany to tragedia.......prosze
        to zmienic
      • Gość: slomcom Chmara nie Kolasa IP: *.adsl.hansenet.de 23.02.07, 17:27
        rekordzista Polski jest Miroslaw Chmara a nie Marian Kolasa, to co prawda
        koledzy ale na rekordy sie chyba jeszcze nie pozamieniali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka