podstawek87 23.02.07, 12:16 Czy ktoś z Was wie, że w tej rundzie będzie smsowa gra Liga Menedżerów? Zwykle rusza tydzień przed inauguracją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swidur Re: Liga Menedżerów 23.02.07, 14:39 Witam kolegę. Szukam po necie ale nie ma na razie zadnych efektów. Szkoda bo dobrze się w to grało. Czytając wyjaśnienia w sprawie zawieszenia piłkarzyków mam deja vu. Administrator LM niemal tak samo się tłumaczył zawieszając grę. Cos misie wydaje że sobie te wiosny w nic nie pogramy. Pozdrawiam ( w LM znany jako Kinimod) Odpowiedz Link Zgłoś
podstawek87 Re: Liga Menedżerów 25.02.07, 14:59 Dzwoniłem do siedziby firmy i powiedzieli, że na wiosnę też nie będzie tej gry. A na początku było identyczne tłumaczenie, że jest to przerwa tylko na jedną rundę. Pewnie ta gra już nigdy nie wróci. Zapewne tak samo będzie z piłkarzykami. Na początku gadanie, że to tylko na jedną rundę, żeby ludzi uspokoić. A w rzeczywistości to jest pewnie definitywny koniec tej gry. Pozdro Kinimod ZE Odpowiedz Link Zgłoś
swidur Re: Liga Menedżerów 28.02.07, 15:39 Spodziewałem sie tego. Dzięki. pozdro. Do następnej gry...gdzies tam Odpowiedz Link Zgłoś