Gość: ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:21 i bardzo skromnym...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luk Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:37 i tak go lubię :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Skromniacha z tego Simona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:59 Ma on w sobie coś takiego że jest takim chlopakiem a nie facetem i stąd ta jego popularnośc. A z tą umiejętnością przygotowywania się do wielkich imprez to zwyczajnie chrzani. Ot trafił z formą i tyle. Gwoli ścislości to Fin skoczyl o metr dalej w sumie a sędziowie jakoś nie zauważają brzydkich lądowań Simona. Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier_skrzypek ^^^^^^^^^^^^Adam na pewno wygra.^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 28.02.07, 10:39 Kwalifikacje. :) Niemniej kibicować mu będę także w konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seren Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:39 Miło było czytac wywiad z nim, nie widac u niego stresu ale sama radość moze ona przynosi mu szczęście.Mimo,ze zabiera naszemu Adamowi medale nie czuję sie do niego urazu raczej sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:42 iberoamerica.blogabet.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszula7 Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem 28.02.07, 08:18 cyt. Mimo,ze zabiera naszemu Adamowi medale nie czuję sie > do niego urazu raczej sympatię Po prostu Simi jest takim typem człowieka, którego nie da się nie lubić :-). Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem 28.02.07, 00:03 Fałszywa skromność to domena tylko Polaków. Facet zna swoją wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem 28.02.07, 00:49 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro Walter nie Wolfgang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 05:21 A Steiner, który w Sapporo '72 przegrał z Wojtkiem Fortuną o 0,1 pkt złoty medal, ma na imię Walter, a nie - Wolfgang, panie redaktorze Błoński. Wypada takie rzeczy wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem 28.02.07, 06:32 Chyba się pomyliłeś Ammann bardziej unikalnym pedałem!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewek Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 08:57 Czyżbyś chciał umówić sie z nim na randkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Malysza Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 10:41 AMMAMNN TO TAKI FALSZYWY ZAKAMUFLOWANY LISEK CHYTRUSEK POWIARZCHOWNOSC LAGODNA ALE POD SKORA FALSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.rg.polsl.pl 28.02.07, 10:47 Bardzo sympatycznym. Trudno go nie lubieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.devs.futuro.pl 28.02.07, 11:29 CO JEST DLA WAS WAZNIEJSZE? TO ZE ADAM W CIAGU OSTATNICH 6/7 LAT ZDOBYL 3 RAZY PUCHAR SWIATA, MEDALE MISTRZOSTW SWIATA I MEDALE OLIMPIJSKIE I WCIAZ JEST W 10 PUCHARU SWIATA, CZY WOLELIBYSCIE, ZEBY TAK JAK SIMON ZDOBYL 2 MEDALE OLIMPIJSKIE, TERAZ ZLOTO W SAPPORO I NIE MIAL TYCH WSPANIALYCH WYNIKOW W PUCHARZE SWIATA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOWRON Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:24 CZEMU ZABRAŁEŚ KOLEINY MEDAL ADAMOWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desperado Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.ktknet.cz 28.02.07, 13:55 Tak zachowuje się mężczyzna? To chyba nie jest normalne, on mówi jak dziecko. Można znać swoją wartość, jednakże on robi to jak klown. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Błoński zapomnialeś zapytać czy Boruc to nr.1 IP: 62.89.80.* 28.02.07, 15:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peeter unique = UnikatowY a nie unikalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:16 znowu matoły nie umieją przetłumaczyć. nie mówię już o nawykach językowych. wydaje mi się, że dla wszystkich dziennikarzy GW przymiotnik od "unikat" brzmi "unikalny" a nie UNIKATOWY. niestety.... tylko pytanie, do jakich szkół oni chodzili??? w jezyku polskim nie ma słowa unikalny!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 masz niekatualne informacje 02.03.07, 16:26 albo dawno chodziłeś do szkoły. sjp.pwn.pl/lista.php?co=unikalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co was to Simon Ammann: jest super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:44 ja mysle ze nalezalo mu sie, a małysz powinien podłuczyci tam mateje tego lewoca jedneko, gdyby skoczyl mateja lepiej mielismy by medal!szkoda ze nie mamy dakiego skoczka w polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Schmidt byl przystojny IP: *.albq.qwest.net 07.03.07, 05:45 Adam ma Ize od Waleriany ; dykcje i znajomosc jezykow obcych na poziomie 4RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:57 Simon Amman to naprawdę fajny gość.Dobrze powiedział, że jest unikalnym skoczkiem, myślę, że jednak Adam Małysz nie da się młodym wilkom.:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem 10.03.07, 20:08 A nie jest unikalny ?Jest. Kazdy mistrz, niezaleznie od dziedziny jest unikalny, czyli jedyny w swoim rodzaju. Ja mu nie mam za zle ze tak powiedzial. Podobalo mi sie to o darze ktory sprawia, ze ludzie czuja sie z nim dobrze. A nie czuja sie ? Wiekszosc sie czuje. Dar to jest cos takiego co sie dostaje, on sobie zaslugi nie przypisuje. Jasne, jest cieniutka linia miedzy poczuciem wlasnej wartosci a megalomania.On jej nie przekroczyl. Poczytajcie sobie jakikilwiek wywiad Fibaka, zobaczycie co to megalomania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa:) Simon Ammann: Jestem unikalnym skoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 13:08 Simon Ammann is so beautiful...I love him:)...Simon jestes super:))) Odpowiedz Link Zgłoś