Gość: theDream IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 23:29 hmmm...brakuje mi tutaj Garnetta, Shaqa i Wallace'a, mam nadzieje ze to beda te 3 dodatkowe powolania (no nie obrazlilbym sie gdyby MJ dostal powolanie na pozegnalny turniej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aKurat.. Akurat Malone zagra... IP: *.net.pulawy.pl / 10.44.26.* 29.04.03, 23:43 Pojedzie na ryby, albo coś, zamiast na igrzyska... Czemu Bibby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd_pachciarz Bibby musi być ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 05:48 Na moje oko to z NBA można by, zupełnie bez przesady, powołać 3 albo i 5 reprezentacji które mogą wygrać turniej. Zamiast Bibbiego mógł powołać dziada Paytona, lub np. Francisa Marbourego czy Barona Davisa, tyle że oni głównie chcą rzucać... a ci od rzucania to już są (Bryant, Allen czy Iverson) dlatego uważam że Kidd i Bibby to odpowiedni plejmejkerzy. Co do pierwszej piątki to ja bym tak ustawił : J.O'Neal, Wallece (chyba niepowołany), TMac, Bryant, Kidd. Niebrałbym Iversona, bo bez niego i tak jest już 3 SG, chyba że Brown panicznie boi się że jak jednemu czy trzeciemu nie będzie szło to będzie miał czwartego... no tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: Bibby musi być ... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 06:14 W kazdym razie Kobe i spolka musza koniecznie zmazac z NBA hanbe z mistrzostw swiata w Indianapolis gdzie dali dupy na calej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Krucjata IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 09:04 Istotnie, wyglada to na krucjate w celu odzyskania prymatu w swiatowym koszu. Taki sklad to nie przelewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemiczny ali Re: Gwiazdy NBA w reprezentacji olimpijskiej USA IP: *.tychy.net.pl / 10.10.36.* 30.04.03, 11:38 shaq powinien grać! Odpowiedz Link Zgłoś