Gość: ŁUKASZ Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:09 WIELKI SZACUNEK DLA ADAMA I TRENERÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
kugorki ŁADNIE! 25.03.07, 16:09 takie emocje, jakie nam w tym roku Pan zaserwował godne są TYLKO prawdziwego Króla! gratulacje! pokazał Pan prawdziwą klasę. Także wcześniejszymi skokami, formą. I wspaniałym finiszem! Dużo zdrowia, radości i odpoczynku! Pozdrowienia także dla Rodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Małysz KING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:10 Byleś, jesteś i będziesz najlepszy!! a My, kibice zawsze z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: Małysz KING IP: *.tktelekom.pl 25.03.07, 16:11 Klasa, kalsa, klasa!:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.dawidowicz Re: Małysz KING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:12 Panie Adamie, gratuluję! Jest Pan polskim Tytanem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:13 wieeelkie gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pod_wrazeniem Re: Małysz KING IP: *.greennet.org.pl 25.03.07, 16:13 Gratulacje, chłopie!!! Ze świecą szukać facetów z takim charakterem, jak Ty!!! Tak trzymaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eljot1969 Re: Małysz KING IP: *.core.lanet.net.pl 25.03.07, 16:16 Płaczący z radości Mistrz Świata - to jest widok który chcę oglądać co roku w Planicy. Adam Małysz - Wielki Szacunek i podziw. Kibicowałem Tobie w Zakopanym i tak będzie do końca świata !!! NIECH ŻYJE NASZ KRÓL SKOCZNI I KRÓLUJE NAM 100 LAT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: air Mistrzu gratulacje IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.03.07, 16:18 Z Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drakkar69 Re: Małysz KING IP: *.bredband.comhem.se 25.03.07, 16:18 GRATULACJE ZE SKANDYNAWII!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Małysz KING IP: *.olsztyn.mm.pl 25.03.07, 16:23 Gratulacje panie Adamie! Jest pan wielkim sportowcem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cora_thora Re: Małysz KING IP: *.chello.pl 25.03.07, 16:24 Gratulacje!!! To zwycięstwo, to najlepsza, jedyna i najwieksza sprawa jaka mogłaby mnie dzis ucieszyc!!! (No i srebro Otylii:) Wielkie dzieki!!! i Wielkie BRAWWWWAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaytass1 Re: Małysz KING 25.03.07, 16:25 KING i Już...!!! Chylę czoło przed taką postawą!!! Gratuluję z całego serca!!!...Też płakałem ze szczęścia...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Małysz KING 25.03.07, 16:26 gratulacje za wytrwałość, ambicję, skromność, pogodę ducha i niezwykły talent. Takich sportowców nam potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:26 Jestem dumna i miałam łzy w oczach. Dziękuję za te wszystkie wspaniałe chwile. Szkoda, że to koniec zimy... Adamie jesteś WIELKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek z Płocka Małysz KING IP: *.c154.petrotel.pl 25.03.07, 16:27 Adam Małysz jest najlepszym skoczkiem na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:31 Panie Adasiu JESTEŚ W I E L K I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Małysz KING IP: 81.198.253.* 25.03.07, 16:29 Pozdrawiam Piotr Lotwa Odpowiedz Link Zgłoś
tramonto MISTRZ 25.03.07, 16:29 prawdziwy mistrz, mistrz! nie ma obecnie drugiego sportowca, który w chociażby zbliżonym stopniu tak mi imponował jak Adam Małysz. To jest talent, mistrz, wielki sportowiec. "Oczy mi się śmieją i krew krąży szybciej gdy głośniej krzyczę!... Czuję się jakbym wygrał sam":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:29 Panie Adamie! Brawo!!"-* Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Małysz KING 25.03.07, 16:31 brak mi slow! adam jest po prostu najwiekszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Bravissimo!!!!! IP: *.chello.pl 25.03.07, 16:30 Najserdeczniejsze Gratulacje Panie Adamie. Życzę równie wysokiej formy w przyszłym sezonie, ale co najważniejsze ZDROWIA i SZCZĘŚCIA oraz ciągłej radości ze skakania jest PAN WIELKI!. Powodzenia i jeszcze raz Gratuluje, WSPANIAŁY EMOCJONUJĄCY WEEKEND! BRAVO BRAVO BRAVO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta z Warszawy. Re: Małysz KING IP: 80.72.40.* 25.03.07, 16:32 W piątek, tuż przed skokiem Adama kamera wychwyciła orła (przynajmniej tak mi się wydaje) w locie i wtedy sobie pomyślałam - będzie dobrze, w końcu nie na darmo Adama nazywają "Orłem z Wisły". W sobotę po dziwnych "życzeniach" dziennikarzy norweskich powiedziałem, że ja z całego serca życzę Jackobsenowi i innym skoczkom dalekich lotów i bezpiecznego lądowania tuż za Adamem Małyszem :-). Dziś, co za piękny dzień, Adaś płakał i ja razem z nim - ze szczęścia oczywiście. Panie Adamie - wielkie dzięki za ten fantastyczny weekend i za wszystko, moje serdeczne gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech z Wrocław Re: Małysz KING IP: *.generacja.pl 25.03.07, 16:33 Adasiu !!! Kochamy Cię !!! Wrocławianie Odpowiedz Link Zgłoś