Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Thorpe walczy o oczyszczenie

01.04.07, 11:51
    Taak, panie Torpedo - nie ma to, jak zakończyć karierę w wieku 24 lat i potem
    zapewniać, że sję nie jechało na dopingu. Zbytnia eksploatacja organizmu, czy
    może strach przed kontrolą antydopingową?
    Obserwuj wątek
      • Gość: przekret Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.resetnet.pl 01.04.07, 12:18
        a może znudzenie? chciałoby Ci się siedzieć w basenie 300 dni w roku po 6
        godzin, gdy masz na koncie jakieś 50 mln $? bo mi nie...
        • Gość: morqadir Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:46
          ciężko powiedziec , w sumie obie te możliwosci są możliwe. Zobaczymy jak dalej
          sie to potoczy ale ja też obstawiam znudzenie. Trening pływacki jest strasznie
          nużący a bez 100% przykładania sie nie ma co liczyc na wyniki. Tak że spora
          ilosc gotówki na koncie może wyraźnie przeszkadzac w znajdowaniu motywacji.
        • Gość: kris Thorpe jest czysty! IP: 62.233.164.* 01.04.07, 16:27
          tyle czasu mocząc się w basenie musi być czysty! Gdyby dziennikarze tyle się
          moczyli w wodzie to już dawno by się rozpuścili!

www.foto-tel.pl/
      • Gość: Neszczu Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.people.net.au 01.04.07, 13:31
        Wstawaj o 4.30 rano dzien w dzien po to zeby przeplynac 10 km, zrobic 2 godziny
        przerwy, nastepna dycha a potem jeszcze nastepna. Probowales kiedys plywac? A
        moze probowales trenowac plywanie? Wiesz jaka to katorga? A po co on to ma
        wciaz robic? Ma kupe szmalu, slawe, mase zlotych medali olimpijskich i
        mistrzostw swiata. Absolutnie nic wiecej nie moze juz zdobyc.
        Po co on ma wciaz plywac? Jaka on moze miec motywacje?
        • Gość: majrix Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.bsk.vectranet.pl 01.04.07, 14:31
          To w Australii też treningi zaczynają się tak wcześniej? Wybacz pytanie, może
          głupie, ale nie wiem jak to jest na świecie. W Polsce z powodu braku basenów
          jest to jak najbardziej naturalne.
          Jeśli jest tak jak Thorpe mówi o tym, że przekazał próbkę krwi do zbadania w
          przyszłości, wierzę jemu a nie brukowcowi z Francji.
          • bazyliszek4 Re: Thorpe walczy o oczyszczenie 01.04.07, 15:06
            Gość portalu: majrix napisał(a):

> To w Australii też treningi zaczynają się tak wcześniej? Wybacz pytanie, może
            > głupie, ale nie wiem jak to jest na świecie.

mnie też to ciekawi. ale niedawno Phelps powiedział coś w stylu "poranne finały
            w Pekinie to nie problem, bo ja i tak wstaję o 5 rano i zasuwam na pływalnię",
            więc to chyba prawda...
      • Gość: M Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.chello.pl 01.04.07, 13:55
        czy nikt z was nie pomyślał, że to nie chodzi o wysiłek, wyeksploatowanie oraz
        pokaźne konto w banku, tylko o brak kolejnych motywacji?! Przecież on zdobył już
        wszystkie tytuły w wieku 21 lat.
        • Gość: ja Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.chello.pl 01.04.07, 14:43
          Racja, Thorpe osiągnął już wszystko i ja mu się nie dziwię, że zakończył
          karierę. A co do L'Equipe to ten szmatławiec wiecznie będzie oskarżał
          najlepszych sportowców (tych spoza Francji oczywiście a już najlepiej z USA
          albo Australii) nie mając absolutnie żadnych dowodów na ich winę.
      • tygrysio_misio Re: Thorpe walczy o oczyszczenie 01.04.07, 14:42
        ten czlowiek od dziecka plywa....od 15 roku zycia regularnie zdobywal
        mistrzostwa swiata...przez 9 lat swojej kariery bym mistrzem i zapewne ostro na
        to pracowal

gdybys byl na jego miejscu dalej bys plywam marnujac mlodosc dla sum pieniedzy
        ktorych i tak masz juz pod dostatkiem?

nie wierzysz,ze ktos kto w wieku 24 lat od 9 lat jest miestrzem moze
        miec "przegrzany" organizm?
        • Gość: majrix Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.bsk.vectranet.pl 01.04.07, 16:04
          Tym bardziej że pewnie uznaje że Phelps jest od niego lepszy, a zajmować drugie
          miejsca to dla niego żaden sukces. Ttrzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść.
      • Gość: cromi Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.48.jawnet.pl 01.04.07, 16:23
        widocznie zaczelo go bawic pompowanie powietrza w odbyt

pzdr.
      • Gość: Nie_Francuz Oczyscic L'Equipe z podejrzanych dziennikarzy! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.04.07, 16:43
        Francuski dziennik L'Equipe szuka dopingu wszedzie i zawsze, nawet tam gdzie go
        nie ma. Slabi Francuzi dostaja po d...e od wszystkich we wszystkich sportach
        (oczywiscie z wyjatkiem jedzenia zab!), wiec szukaja afer u wszytskich innych.
        • Gość: stasiek a IP: *.lublin.enterpol.pl 01.04.07, 22:31
          a to nie było tak że Thorpe jest chory na astmę i łykał jakieś leki?
      • Gość: rybka Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:46
        A ja wierzę w niewiność Iana! i przykre jest że ktos niszczy wizerunek
        wielkiego sportowca, na który pracował tyle lat.
        Ian jestem z Tobą!
      • Gość: fan Re: Thorpe walczy o oczyszczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:17
        Frajerzy, ja tam wierze w niego, niejeden z Was podziwial go za wyniki jakie
        osiagnal, a jak tylko ktos powie ze jest nieczysty od razu zmieniacie zdanie.
        troche wiary w ludzka uczciwosc, ciezka prace i ogrom uznania dla geniuszu tego
        rewelacyjnego pływaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka