Dodaj do ulubionych

Pytanie przed snem:))

14.04.05, 21:49
Obserwuj wątek
    • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 21:52
      Milowymi krokami zbliża sie noc..i naszło mnie pytanie KTO W CZYM ŚPI??
      1. Nie chodzi mi o łożko,
      2. Ramiona ukochanej/ukochanego,
      Mam na myśli pidżame, koszule nocną, koszulkę nocną itd.
      Jak rzeczone wyglądają?:)
      • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 21:55
        Ja w piżamce, bo nie lubię, żeby mi goły tyłek wystawał, kiedy o tym nie wiem ;)
        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 21:57
          KOlor?wzroki?:)
          • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:01
            Niebieska lub różowa, jedna w gwiazdeczki, druga w paseczki, trzecia z
            kieszonką na dokumenty ;)
            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:02
              Ta kieszonka to na dowód osobisty:)?
              A wałeczki na głowie?:)
              Skarpetki też ubierasz?
              • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:05
                Skarpetki, oczywiście, czasami. A co to ja, gorsza?? ;)
                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:08
                  bosssze serio:))))??
                  Trzpociku Ty to jestes jedyna w swoim rodzaju i urodzaju:)
                  • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:11
                    Uwaga, żebyś zaraz nie zobaczył wysypu ;)
                    • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:14
                      :)))
                      Jak grzyby po deszczu:))
                      No co Ty jestes niepowtarzalna..no chyba że klony:)
                      • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:15
                        tak, tak, jeszcze trochę sie pozachwycaj, to się nie opędzisz od utajonych
                        skarpeciarek :)
                        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:18
                          Trzpociku a może tak w samych skarpetach:)
                          Ja lubię sie zachwycać jak jest czym/kim:)
                          • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:20
                            Se puku! Najpiękniejsze mam stopy, jeśli nie liczyć 2 odcisków. Na szczęście w
                            nocy nikt nie zwraca na nie uwagi ;))
                            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:22
                              Ok ..Se pukne:)
                              Trzpociku a te 2 odciski gdzie sie znadują?
                              • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:30
                                No jak by Ci to wyjaśnić.... :))
                                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:31
                                  :)))
                                  Tylko błagam nie na okrętkę:))
                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:33
                                    ps: prześlij mi zdjęcie:))
                                    • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:39
                                      Zdjęcie odcisków chcesz? :)
                                      • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:40
                                        i to ze zliżeniem:)))
            • morsu56 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:06
              Lunatykujesz???????
              • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:08
                może starszy:)))
              • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:14
                Nie, śpię i zawsze wtedy mogę coś wystawić niechcący :)
                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:15
                  a może niechcący nadstawić lub przystawić:))
                  • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:29
                    Jak mam do kogo, to owszem :)
                    • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:32
                      A w jakiej pozycji zasypiasz?:)
                      • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:42
                        Najczęściej na prawym boku, ale przy reklamach w telewizji na lewym :)
                        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:44
                          zasypiasz tyłem do telewizora..promienie są szkodliwe, wiec uważaj:)
                          • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:46
                            A tam, niekiedy warto się wypiąć na telewizor :)
                            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:50
                              Powiem wiecej nawet należy:)
                              Tylko kompa nie potraktuj w ten sposób:)
                              • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:08
                                Alez nie zrobie tego, bo mojego kompa darze szczegolnym afektemm :)
                                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:13
                                  Jak widać nie mam z nim szans..:)
                                  • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:19
                                    Chcialbys aspirowac do roli maszyny ??? Co prawda moglabym Cie wtedy odkurzac i
                                    odwirusowywac... ;)
                                    • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:23
                                      Maszyna doskonała, sama myśli i jest żywa:)
                                      Jestem czysty i zdrowy-bez obaw:))
                                      • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:30
                                        Nie psujesz sie rowniez, jak przypuszczam? ;)
                                        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:32
                                          Nie psuje sie nawet og głowy..jestem w b.dobrym stanie- nie bity:))
                                          • trzpiot_1 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:55
                                            A pradem nie kopiesz? No i czy drogi jestes w utrzymaniu? ;)
                                            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 13:02
                                              NAwet nie można o mnie powiedzieć :"bez kija nie podchodź":)
                                              Będziesz karmić mnie owocami:))
      • iberia29 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 21:56
        moja ulubiona szara, luzna pizamka ;-) spodnie +koszulka z krotkim
        rekawkiem.Latem gdy jest bardzo upalnie...bez ;-)
        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 21:58
          a na wiosne?:)..spodnie długie?
      • marla_glen Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:11
        krótkie spodenki i koszulka, dopasowana bo nie lubie jak mi się koszula okręca
        wokół ciała jak śpię, kolory białe żołte niebieskie i czarny, bez wzorków, no
        chyba ze jakieś śmieszne miśki, żabki lub podobne.

a w czym ty śpisz?
        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:13
          Ja to w białej koszulce made in China..czasami w krókich piżamkowych spodenkach
          ale później zdejmuje bo mnie uwierają:))
      • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:31
        koc i sianko... a co mi tam...
        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:33
          Ja to mam alergie, wiec siano odpada:)
          • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:36
            ja na facetow pod kocem mam alergie wiec... sorry Grzechu (warty zapewne) :)))
            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:39
              Jesli tak mówisz to pewnie masz doświadczenia w tym względzie..dostałeś wysypkę
              czy opryszczkę?:)
              • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:43
                ps: ma tylko nadzieję ze obajwy alergiczne nie umiejscowiły sie na migdałkach:))
                • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:45
                  ps. jak sie myje to ni ma stracha!
              • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:44
                takiego jednego z neta mialem, dobry byl... ladniutki..ach! ciacho mowie Ci!
                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:46
                  Nie namówisz mnie, nie gniewaj sie dobrze:)?
                  Wolę kremówki:)
                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:49
                    kurde.... szkoda.. ale nie wiesz co tracisz:))))) albo nie masz nic do
                    zaoferowania.. nie wiem... :)
                    • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:52
                      I nie chce sie dowiedzieć:)))
                      Prosze nie wjezdzaj mi na ambicję..to też nie pomoże:)
                      • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:53
                        kto tu o ambicji!...
                        jestem tolerancyjny ;)
                        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:00
                          Widzę nadal przekonujesz mnie-do siebie ..cenie ludzi tolerancyjnych ale
                          naprawdę nic z tego nie będzie:)
                          • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:01
                            ja Cie nie chce, juz zwin ten pawi ogonek, myslisz ze kazda istota leci na
                            Ciebie... moja tolerancja ma granice.. ;)

ale na kawe.. zawsze!
                            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:03
                              No nie denerwuj sie:)
                              A jaką?:)
                              • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:05
                                zwykla czarna, nie bede fundowal frykasoof nieznajomemu.
                                cham jestem i tyle.:)
                                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:07
                                  no cóż kto z kim przystaje..wiec może być czarna bele z expresu:)
                              • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:07
                                PS a denerwooje mnie tylko samoobrona, wiec spoko.
                                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:08
                                  Andrzej juz sie wypalił mnie to wkr Roman!!!!
                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:10
                                    anrew jak kameleon zmienia barwy, teraz przyodzial sie w purpure kardynalska.
                                    coz z tego wniosek ze nie kazdy umie obslugiwac solarke. a jurny-roman to mooj
                                    wzor wszelakich cnot. 9 jezykow, still-incoming-children i wogoole. the best!
                                    • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:13
                                      A to spojrzenie, elokwencja, argumentacja wytrawny z tego Romana-Orła POLITYK
                                      Endriu to został namaszczony przez Ojca Dyrektora..niedługo zacznie służyć do
                                      mszy.
                                      • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:16
                                        no i ten slupek uliczny zawieszony u szyji....

btw. wiesz jak zrobic salatke z burakow?
                                        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:22
                                          :))
                                          MOże bedzie machał gadzidłem:) i obsugiwała koszyczki:)
                                          umię zrobić naleśniki:)
                                          głodny jestes?
                                          • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:27
                                            ok, ale Ty rozbijaj jaja.
                                            ja mam za slabe nerwy.
                                            i nie podrzucaj! bo sie pienia.
                                          • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:29
                                            Tee, a Ty wkoncu wiesz jak ta salatke zrobic z burakow czy nie, bo cos tak
                                            tylko usmiech i nie wiem czy wiesz czy nie wiesz a moze nie chcesz wiedziec..
                                            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 07:59
                                              Umie tylko z buraczków:)
                                          • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 00:12
                                            Teee, omleciarz! chyba duuuuze beda te nalesniki nie? bo juz troche to trwa...
                                            a moze usnales nad nimi...?
                                            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 07:56
                                              Poszedłem po jajka do nocnego...
                                              TEEE a Ty to cieprpisz na bezsenność?
                                              • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 11:23
                                                uuuuuaaaaaaaaaaa..., no, przebudzony, gdzie moja pala do walenia po glowie.. a
                                                tuuuu... jeszcze glany. kiurna, gdzie te nalesniki?
                                                EEEEEJ ryskiek, czy jak Ci tam.. grz..., wlasnie, GRZECHU!!!!!???
                                                bo ja glodny jezdem.
                                                • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 11:24
                                                  ps... typowy samiec, bedzie mi sie tu jajami wykrecal...
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:07
                                                    mam to sie wykręcam:)
                                                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:07
                                                  Zjedz se buraka:)
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:09
                                                    buaki, ak z ranca?... nieeeeeee
                                                    jak samopoczycie, pidzamkowy misiaczku.. ;)
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:11
                                                    Moje jak wzykle bardzo dobre.Co sie stało że juz wstałeś?
                                                    Ty zrobiłeś juz sałtkę z buroli?
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:17
                                                    ja wstaje zawsze drugi...
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:19
                                                    Fakt juz mnie nie było jak wstałeś:))
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:25
                                                    niemogiem spac po nocach od kiedy napisalem smsa do kumpla "Lysego Lolka" i
                                                    pomylilem slowa "wolowina" z "wolomina"... od tej pory mam czarna wolge pod
                                                    oknem... no i siedze w necie...
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:28
                                                    Ty a jak to zrobiłeś -gwoździem po telefonie?doszło?
                                                    Zostań świadkiem ukoronowanym czy jakos tak:)
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:31
                                                    chcialem ale nie moge sie zglosic, zajmuje zbyt wysokie stanowisko w
                                                    administracji panstwowej.. ;)
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:33
                                                    Tzn na którym piętrze pracujesz?
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:38
                                                    w podziemiu - chce miec dobra krte na przyszlosc w razie czego... hehe
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:41
                                                    Ty jaki Ty przewidujący jesteś..wrózysz?
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:45
                                                    NIE, czytam.
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:52
                                                    a świnie latają..
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:59
                                                    kurcze, nie wiedzialem...
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 13:03
                                                    to dlatego że nie mieszkasz na wsi
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 13:07
                                                    wsi spokojna, wsi wesola, lata knurek dookola... :))))
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 13:12
                                                    To dla mnie ?:) Jak ładnie,no,no,no
                                                    Ze wsi jestes na wies wrócisz:)
      • malinka48 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:35
        No i następny zboczony internauta hahahhaahaha,czyli może pogadamy i obejrzymy
        sie w kamerce :))palant
        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:36
          Kto chciałby Cię oglądać..prócz Ciebie samej
          Tacy zboczeńcy nie istnieją
          • malinka48 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:45
            wiem malutki,że nie jestes wstanie mnie zobaczyć:((te straszne Twoje
            okulary,ale wiesz co operuja takie niedociągnięcia natury:))
            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:48
              Słodziutka tylko Ty nie pójdź na operację usuwającą niedociągnięcia bo nic z
              Ciebie nie zostanie:)
              I czym mamsusie będą dzieci straczyć:((
              • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:50
                moze... grzesiem...?
                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:53
                  :))
                  Po malinie48 to dłuuuuuuuuugo nikt:)
                  nie mam szans jej dorównać:((
                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:54
                    co z tym pytaniem bo jak narazie to wycieczki presonalne tu widze...
                    • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:00
                      Ja nigdzie nie jade:)
                      • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:02
                        Nooo, bo ja tu se nadzieje na awanture robie... ;)
                        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:04
                          Nie jestem szalikowcem:)
                          • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:06
                            ani ja,... czyli mamy cos wspolnego...? No nieeee :(
                            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:08
                              nooo tak se myśle że coraz wiecej nas łączy:))
                              • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:12
                                teee idz na swoja polowe ;))))
                                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:14
                                  a ty sie nie odwracaj do mnie tyłem jak do ciebie mówie:)))
                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:15
                                    poczulem cos na plecach... odruch. :)
                                    • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:16
                                      wymiotny?:)
                                      a może coś Cie swędzi:)))))?
                                      • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:18
                                        a co sie tak martwisz, co? Ty uwazaj na swoje - nie znasz dnia ani gadziny! :)))
                                        • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:21
                                          Oj gadzin to Ja znam całe mnóstwo:)ale oczywiscie dziękuje za rade:)
                                          Martwie się i łącze w bólu:)
                                          • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:26
                                            mnie nic nie boli a matrw sie sam za siebie ja nie potrzebuje litosci!
                                            masz cos przeciwko garbatym? bo ja tu zaraz wystawie ekipe PTTK!
                                            • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:28
                                              TO nie litość tylko wspołczucie..doceń to!!!
                                              Zalezy jaki ten garb?
                                              Ps: nie wiesz o co chodzi temu big.em?
                                              • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:30
                                                ktoore to big.em... a co do mercy, to w d..e mam czy ktos sie martwi,
                                                wspoolczuje czy cos...
                                                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 07:58
                                                  Ja pier...le chciałem być miły , co prawda fałszywie miły ale zawsze to coś..no
                                                  masz odezwał sie twardziel..Może miałeś trudne dzieciństwo? czy jak?:)
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:41
                                                    te... nie idykudaguj mnie tu bo Ci starosc uprzyksze...
                                              • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:31
                                                a garb taki ze cien na drugiej stronie ulicy.. :(
                                                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 07:58
                                                  No nikt nie jest doskonały..nawet Ja:)
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 11:27
                                                    ehhh, zal mi Cie... Ja jestem doskonaly! piekny, mlody, wysoki, umiesniony,
                                                    kurtl, eh, kulutu, eh kiurna - wiesz o co mi chodzi, no o to slowo co to palac
                                                    w warszawie stoi..nie?
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:06
                                                    Grunt do dobre samopoczucie od rana...czasmi wiem o co Ci chodzi:)
                                                    BMW , dres, łańcuch-MASZ?
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:08
                                                    BMW nie lubie, za duzo pali, dres w praniu ( pomagalem koledze w pracy) a
                                                    lancucha nie nosze bo piszczy w hipermarkecie i wiesz, obciach..
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:12
                                                    ALe masz napewno czapeczkę? i kolczyk i sygnet??
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:17
                                                    co o jest sygnet?
                                                    czapke mam, kolczyki mam ( w wielu miejscach, co impreza to nowy..)
                                                    internet tyz... jesli o to chodzi..;)
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:19
                                                    teee Ty mietu nie sygnetuj, wlasnie wygrzebalem PeWuEn, co ja , lala zebym
                                                    pierscionki nosil/a?
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:25
                                                    Ty nie przesadzaj z nauką bo zwariujesz.
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:21
                                                    www.slownik-online.pl/kopalinski/de7fc015730557ef4125659a007572a2.php
                                                    :)
                                                    a na co Ci internet?
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:27
                                                    Ty mnie na jakies PeHaPy nie odsylaj!

zaraz bende, tylko se dres na kantke uprasuje.
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:29
                                                    nie zapomnij o dadidaskach albo najkach
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:32
                                                    eee tam, ne wiesz co modne..
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:37
                                                    Szybo prasujesz, masz wprawe, nie powiem, chyba nigdy nie przestaniesz mnie
                                                    zaskakiwać.
                                                    A może po prostu masz talent.
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:33
                                                    Podhale Nowy Targ... :0
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:37
                                                    Kierpce?
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:40
                                                    tyz
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:42
                                                    handlujesz oscypkami?
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:47
                                                    nazywaj to jak chcesz, tak, przenosze hurtowo uzywne oscypki przez zielona
                                                    granice. ( kazdy wi ze mrowka uniesie 100x wiekszy ciezar od masy swojego
                                                    chitynowego cialka)
                                                    za raz lece bo juz mi dzwonia z sadu ze rozprawa bez sedziego sie nie moze
                                                    odbyc...
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:52
                                                    A to sąd kapturowy? a może w tym sadzie jabłka zbierasz?
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 12:54
                                                    zajmuje sie zucaniem podejrzen!
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 13:00
                                                    Dobrze że nie uroków..jak nie urok to sra..ka..sam nie wiem co gorsze
                                                  • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 13:04
                                                    fuj, Ty swintuchu!
                                                    ide od Ciebie bo dretwa ta rozmowa...
                                                    rozczarowales me serce :)))))))
                                                  • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 13:06
                                                    nareszcie..czepiłeś jak rzep..
                                                    Fakt bardzo drewniana..same wióry lecą i pruchno też
                                                    narka:))))
              • malinka48 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:53
                o kurcze,ale się zdenerwowałeś:))aż byki robisz,ale nie bój bidy ja nic nie
                muszę korygować:))odwrotnie jeśli chodzi o Ciebie tygrysku,niestety tylko za
                monitorem:))bo w realu beton:))
                • grzes32 Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 22:58
                  Cukiereczku,widzę że podtrzymujesz sie na duchu i słusznie..cuda sie zdarzają
                  wiec może natura Cie uzdrowi,Ja trzymam za Ciebie kciuki..
                  Nie boję sie tylko martwie o Ciebie , Biedactwo.
      • big.em Re: Pytanie przed snem:)) cd. 14.04.05, 23:20
        Jak sie mieszka samemu to nie ma problemow z kategorii wystajacych golych tylkow
        i mozna spac li tylko pod kolderka :D
        • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 00:13
          ba! nawet za dnia mozna w gaciach chodzic po domu!
      • kotek_mru Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 00:18
        znowu sie spozniłam;)))
        po prostu ,bez nic:DDDD
        kocich snów..pa!pa!buziaczki dwa;)**
        • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 00:21
          spoznialska....!!!!
          • kotek_mru Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 00:23
            mała impreza u sasiadów;)))
            a Ty jeszcze nie spisz???;DDDD
            • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 00:29
              wampiry nie spia!
              • kotek_mru Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 00:32
                na szczescie mam wiazke czosnku i kołek pod reka;DDDD
                znikam,musze sie pakowac...rano wyjazd,a ja jeszcze w lesie;)))
                kolorowych snów,prowokatorze:DDDDD
                • wredny.prowokator Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 00:34
                  chyba tyz sie na golasa walne do wyra... ehhh z zarcia nici.... nalesniki
                  usnely... krwi brak tu nie ma dawcy...
      • fak.ow Re: Pytanie przed snem:)) cd. 15.04.05, 13:48
        koszulka do majtek (stringów)?
    • robert8888 Re: Pytanie przed snem:)) 14.04.05, 22:08
      nago, partnerka też
      • izzys Re: Pytanie przed snem:)) 14.04.05, 23:28
        Ja również nago no i oczywiście partner też cały dzień człowiek ubrany to chociaż w nocy trzeba dać luz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka