Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do administratora

15.05.03, 21:18
    Kiedy wreszcie ktoś sie zajmie kolegą z żydowskiej mniejszosci narodowej,
    który notorycznie łamie regulamin , pisząc z adresów acn.wav.pl, acn.pl lub
    *.acn.pl / 10.65.0.* (podpisuje sie "wikuł" albo ":)" ).

Ta osoba cały czas pisze "Pierdolniety Polaczku" do paru osób na tym forum.
    Jest ewidentne złamanie regulaminu i przejaw niskiej kultury.

Dlaczego tak jest, że gdyby ktoś napisał do tego kolegi "P..ty Zydku" to
    zostałby od razu skasowany, a ten facet może bezkarnie
    wypisywać "Pierdolniety Polaczku"?
    Obserwuj wątek
      • Gość: :) Do Saddama Husseina (d. bzyk7) IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 22:45
        bzyk7 napisał:

> Kiedy wreszcie ktoś sie zajmie kolegą z żydowskiej mniejszosci narodowej,
        > który notorycznie łamie regulamin , pisząc z adresów acn.wav.pl, acn.pl lub
        > *.acn.pl / 10.65.0.* (podpisuje sie "wikuł" albo ":)" ).
        >
        > Ta osoba cały czas pisze "Pierdolniety Polaczku" do paru osób na tym forum.
        > Jest ewidentne złamanie regulaminu i przejaw niskiej kultury.
        >
        > Dlaczego tak jest, że gdyby ktoś napisał do tego kolegi "P..ty Zydku" to
        > zostałby od razu skasowany, a ten facet może bezkarnie
        > wypisywać "Pierdolniety Polaczku"?
        Saddamie Hussein czy wiesz, ze wprowadzanie w bład władzy grozi kara???
        Saddamie Hussein czy wiesz, ze nieladnie donosic???
        Saddamie Hussei czy wiesz, ze rasizm i ksenofobia nie przystoi prawdziwemu
        wielbicielowi Wisly Krakow??
        ps. nie jestem i nie znam osoby podpisujacej sie jako wikul
      • bzyk7 Czy administrator coś robi? 16.05.03, 19:33
        • Gość: aaa Pieprzone Zydki. IP: *.9-67.tampabay.rr.com 17.05.03, 05:43
          • Gość: :) Re: Pieprzone Zydki. IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 17:09
            jakis problemik dziecko ma???
        • Gość: :) Re: Czy administrator coś robi? IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 17:09
          Saddamie Hussein (d.bzyk7) zastanawia sie kiedy w koncu zmienisz lekarza od
          pierwszego kontaktu.
          Zapewniam Ciebie, ze nie jestem z zydowskiej mniejszosci ,czego bardzo zaluje
          bo zapewne gdybym byl to poprosilbym o zorganizowanie dla Ciebie wycieczki
          krajoznawczej a`la Eichmann z biletem w jedna strone.
      • bzyk7 Jak długo trzeba czekać na reakcję administratora? 17.05.03, 21:50
        Wspomniany osobnik dalej uprawia swój wulgarny styl łamania regulaminu.
        I co robi administrator?
        • Gość: :) Re: Jak długo trzeba czekać na reakcję administra IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 21:51
          bzyk7 napisał:

> Wspomniany osobnik dalej uprawia swój wulgarny styl łamania regulaminu.
          > I co robi administrator?
          Nie przejmuje sie glupkami ktorzy nie potrafia czytac i probuja wprowadzac
          bolszewickie metody.
      • bzyk7 Jak długo trzeba czekać? 25.05.03, 19:20
        Rzeczony osobnik kontynuuje swoją działalnosc, a reakcji administratora nie
        widać.
        • bzyk7 Re: Jak długo trzeba czekać? 26.05.03, 21:30
          bzyk7 napisał:

> Rzeczony osobnik kontynuuje swoją działalnosc, a reakcji administratora nie
          > widać.
          • Gość: :) Saddamie, oh Saddamie (d. bzyk7) IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 21:33
            bzyk7 napisał:

> bzyk7 napisał:
            >
            > > Rzeczony osobnik kontynuuje swoją działalnosc, a reakcji administratora ni
            > e
            > > widać.
            Jak widze to zalezy ci na podbijaniu posta. Prosze bardzo
        • Gość: :) Re: Jak długo trzeba czekać? IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 21:32
          bzyk7 napisał:

> Rzeczony osobnik kontynuuje swoją działalnosc, a reakcji administratora nie
          > widać.
          Zdecyduj sie w koncu kogo o to oskarzasz bo od kilku dni kazdemu kto nadaje z
          Warszawy wciskasz, ze jest mna. Zapewniam Ciebie, ze bede ja dotad kontynuowal
          dopoki nie zaprzestaniesz pisania swoich glupot.
      • Gość: www Re: Do administratora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:42
        Jezu, to już donosy na forum się pojawiają.

(z akt KGB: T.W. bzyk7)

"bzyki to takie fajne dziewczynki są"
        • bzyk7 Re: Do administratora 28.05.03, 18:19
          Gość portalu: www napisał(a):

> Jezu, to już donosy na forum się pojawiają.

Nie donosy, "żeletko", ale wnioski o deratyzację.
          Legionisci na codzien żyją z takimi szczurami, bo to zresztą ich koledzy, wiec
          nie bardzo rozumieją potrzebę higieny mentalno-emocjonalnej.

A to bardzo ciekawe.Jeszcze nikt z warszawki nie odciął sie, a nawet nie
          skrytykował szczurka z acn.wav.pl. Nawet kataryna-kibic Polonii..
          Warszawka działa jak "sami swoi"...
          Zawsze razem i nieważne na jakim poziomie.
          • Gość: prrr Re: Do administratora IP: *.acn.pl 28.05.03, 18:20
            Jakim trzeba być idiotą, żeby po raz kolejny pisać acn.wav.pl zamiast
            acn.waw.pl. Czytać nie umiesz, czy aż tak głupi jesteś?
          • kataryna.kataryna Re: Do administratora 28.05.03, 18:30
            bzyk7 napisał:

> Gość portalu: www napisał(a):
            >
            > > Jezu, to już donosy na forum się pojawiają.
            >
            >
            > Nie donosy, "żeletko", ale wnioski o deratyzację.
            > Legionisci na codzien żyją z takimi szczurami, bo to zresztą ich koledzy,
            wiec
            > nie bardzo rozumieją potrzebę higieny mentalno-emocjonalnej.
            >
            > A to bardzo ciekawe.Jeszcze nikt z warszawki nie odciął sie, a nawet nie
            > skrytykował szczurka z acn.wav.pl. Nawet kataryna-kibic Polonii..
            > Warszawka działa jak "sami swoi"...
            > Zawsze razem i nieważne na jakim poziomie.

Proszę mnie z Waszego sporu wyłączyć. Nie wszystko czytam i nie na wszystko mi
            się chce odpowiadać.
            • bzyk7 Re: Do administratora 28.05.03, 18:39

> Proszę mnie z Waszego sporu wyłączyć. Nie wszystko czytam i nie na wszystko
              mi
              > się chce odpowiadać.

Tu nie ma sporu. Ja nie spieram sie ze szczurkami.
              Jest tylko używanie plemiennych inwektyw (Pierd.. Polaczek) i to powinno być
              potępione.
              Jesteś w stanie krytykować kibiców Wisły, dlaczego nie krytykujesz oczywistej
              wszawej kreatury?

• Gość: prrr Re: Do administratora IP: *.acn.pl 28.05.03, 18:43
                Bo tylko takie słowa jak wypierdalaj kurwo do ciebie pasują. A więc:
                WYPIERDALAJ KURWO.
                • Gość: :) Re: Do administratora IP: *.acn.waw.pl 28.05.03, 20:44
                  Gość portalu: prrr napisał(a):

> Bo tylko takie słowa jak wypierdalaj kurwo do ciebie pasują. A więc:
                  > WYPIERDALAJ KURWO.
                  Bardzo Ciebie prosze nie zwracaj sie do tego zjawiska w formie ktora obrazliwa
                  jest dla pewnych Pan. One nie bylyby zadowolone gdyby je z tym zjawiskiem
                  porownywac
              • kataryna.kataryna Re: Do administratora 28.05.03, 19:23
                bzyk7 napisał:

>
                > > Proszę mnie z Waszego sporu wyłączyć. Nie wszystko czytam i nie na wszystk
                > o
                > mi
                > > się chce odpowiadać.
                >
                > Tu nie ma sporu. Ja nie spieram sie ze szczurkami.
                > Jest tylko używanie plemiennych inwektyw (Pierd.. Polaczek) i to powinno być
                > potępione.

Jak przestaniesz nazywać innych zcwelonymi przygłupami może zacznie mnie
                obchodzić jak ktoś nazywa Ciebie. A tak - nie dziw się niskiej kulturze na tym
                forum bo sam nie bardzo się przykładasz do tego, żeby była wyższa.

> Jesteś w stanie krytykować kibiców Wisły, dlaczego nie krytykujesz oczywistej
                > wszawej kreatury?

Nie wszystko nadaje się do komentowania. A kibiców Wisły nie krytykuję, mogą mi
                się nie podobać jakieś ich wypowiedzi, podobnie jak nie podobają mi się różne
                wypowiedzi kibiców innych klubów, Polonii nie wyłączając.
                • bzyk7 Re: Do administratora 28.05.03, 19:30

> Jak przestaniesz nazywać innych zcwelonymi przygłupami może zacznie mnie
                  > obchodzić jak ktoś nazywa Ciebie. A tak - nie dziw się niskiej kulturze na
                  tym
                  > forum bo sam nie bardzo się przykładasz do tego, żeby była wyższa.

No nie będzmy bezczelni.
                  Ostro odpowiadam tylko wtedy, gdy ktos przesadza z atakowaniem i używa słów
                  personalnie obrazliwych.
                  Nigdy nie zacząłem nikogo nazywać przygłupem, jeżeli nie zaczął tego sam.
                  A nie używam wulgaryzmów, to jest chyba widoczne(z wyjątkiem Listkiewicza:)).
                  • Gość: Porter Re: Do administratora IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 28.05.03, 19:33
                    bzyk7 napisał:

>
                    > > Jak przestaniesz nazywać innych zcwelonymi przygłupami może zacznie mnie
                    > > obchodzić jak ktoś nazywa Ciebie. A tak - nie dziw się niskiej kulturze na
                    >
                    > tym
                    > > forum bo sam nie bardzo się przykładasz do tego, żeby była wyższa.
                    >
                    > No nie będzmy bezczelni.
                    > Ostro odpowiadam tylko wtedy, gdy ktos przesadza z atakowaniem i używa słów
                    > personalnie obrazliwych.
                    > Nigdy nie zacząłem nikogo nazywać przygłupem, jeżeli nie zaczął tego sam.
                    > A nie używam wulgaryzmów, to jest chyba widoczne[...]

To napisal gentleman, ktory o Legii pisze "cwelka".
                    • bzyk7 Re: Do administratora 28.05.03, 20:02

> To napisal gentleman, ktory o Legii pisze "cwelka".

Dokładnie w odpowiedzi na teksty legionistów w rodzaju:Wisła to stara k..,
                      skisła, itp.
                      • Gość: Porter Re: Do administratora IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 28.05.03, 20:32
                        bzyk7 napisał:

>
                        > > To napisal gentleman, ktory o Legii pisze "cwelka".
                        >
                        > Dokładnie w odpowiedzi na teksty legionistów w rodzaju:Wisła to stara k..,
                        > skisła, itp.

Alez bynajmniej. Napisales o Legii "cwelka" w zupelnie obojetnym tekscie,
                        dotyczacym poboru do wojska. Co wiecej nie odpowiadales na post zawierajacy
                        jakiekolwiek obrazliwe uwagi pod czyimkolwiek adresem.
                  • Gość: prrr Re: Do administratora IP: *.acn.pl 28.05.03, 19:35
                    WYPIERDALAJ KURWO, zrozumiałeś?
                  • kataryna.kataryna Re: Do administratora 28.05.03, 19:42
                    bzyk7 napisał:

>
                    > > Jak przestaniesz nazywać innych zcwelonymi przygłupami może zacznie mnie
                    > > obchodzić jak ktoś nazywa Ciebie. A tak - nie dziw się niskiej kulturze na
                    >
                    > tym
                    > > forum bo sam nie bardzo się przykładasz do tego, żeby była wyższa.
                    >
                    > No nie będzmy bezczelni.
                    > Ostro odpowiadam tylko wtedy, gdy ktos przesadza z atakowaniem i używa słów
                    > personalnie obrazliwych.
                    > Nigdy nie zacząłem nikogo nazywać przygłupem, jeżeli nie zaczął tego sam.
                    > A nie używam wulgaryzmów, to jest chyba widoczne(z wyjątkiem Listkiewicza:)).

Chyba masz kłopoty z pamięcią. "Zcwelenie", "Rzeczpospolita
                    Ciemniaków", "przygłupy" - nie takich argumentów używałeś w słynnej dyskusji o
                    T-shircie? I to Ty zacząłeś. Nie mówiąc już o tym, że nie użyłam wobec Ciebie
                    żadnego obraźliwego słowa.
                    • bzyk7 Re: Do administratora 28.05.03, 20:01

> Chyba masz kłopoty z pamięcią. "Zcwelenie", "Rzeczpospolita
                      > Ciemniaków", "przygłupy" - nie takich argumentów używałeś w słynnej dyskusji
                      o
                      > T-shircie? I to Ty zacząłeś. Nie mówiąc już o tym, że nie użyłam wobec Ciebie
                      > żadnego obraźliwego słowa.

To raczej ty masz kłopoty z logiką.
                      Te słowa były skierowane do kogoś konkretnie? Nie.
                      A do ciebie nie napisałem żadnego obraźliwego słowa. Choć ty pisałać trochę
                      lekceważąco: te, Miodek. ;)
                      • kataryna.kataryna Re: Do administratora 28.05.03, 20:11
                        bzyk7 napisał:

>
                        > > Chyba masz kłopoty z pamięcią. "Zcwelenie", "Rzeczpospolita
                        > > Ciemniaków", "przygłupy" - nie takich argumentów używałeś w słynnej dyskus
                        > ji
                        > o
                        > > T-shircie? I to Ty zacząłeś. Nie mówiąc już o tym, że nie użyłam wobec Cie
                        > bie
                        > > żadnego obraźliwego słowa.
                        >
                        >
                        > To raczej ty masz kłopoty z logiką.
                        > Te słowa były skierowane do kogoś konkretnie? Nie.
                        > A do ciebie nie napisałem żadnego obraźliwego słowa.

To oczywiście żart? "Ty i tobie podobni używają "golkiprów" i "kornerów" z
                        umysłowego lenistwa, a najczesciej z powodu swoich wiejskich lub dzieciecych
                        kompleksów.", "No i jak tu nie mieć niskiego mniemania o inteligencji płynącej
                        z Warszawy?", "Próbuję pokazać zcwelenie , które panuje w Polsce. (...)
                        Rzeczpospolita Ciemniaków jest ponadregionowa." - te i inne, bardzo wyraźnie
                        zaadresowane, argumenty padły w rozmowie o głupiej koszulce. Nie zaprzeczysz
                        chyba ani temu, że to było do (o) mnie, ani temu, że są
                        obraźliwe.

Choć ty pisałać trochę
                        > lekceważąco: te, Miodek. ;)

PS. Nie "te, Miodek" tylko "słuchaj no, Miodek"
                        • bzyk7 Re: Do administratora 28.05.03, 20:18

> To oczywiście żart? "Ty i tobie podobni używają "golkiprów" i "kornerów" z
                          > umysłowego lenistwa, a najczesciej z powodu swoich wiejskich lub dzieciecych
                          > kompleksów.", "No i jak tu nie mieć niskiego mniemania o inteligencji
                          płynącej
                          > z Warszawy?", "Próbuję pokazać zcwelenie , które panuje w Polsce. (...)
                          > Rzeczpospolita Ciemniaków jest ponadregionowa." - te i inne, bardzo wyraźnie
                          > zaadresowane, argumenty padły w rozmowie o głupiej koszulce. Nie zaprzeczysz
                          > chyba ani temu, że to było do (o) mnie, ani temu, że są
                          > obraźliwe.

Nie zaprzeczysz chyba temu, że explicite nic nie jest w tych zdaniach
                          skierowane do ciebie konkretnie.

Oprócz "Ty i tobie podobni używają "golkiprów" i "kornerów" z
                          umysłowego lenistwa, a najczesciej z powodu swoich wiejskich lub dzieciecych
                          kompleksów."

a to nie jest ani wulgaryzmem, ani nie jest jakos obrazliwe.
                          Bo np. do ciebie może sie odnosci tylko czesc o "dzieciecych kompleksach",
                          które miało wiele ludzi w Polsce, porównując hamerykanskie zabawki z szarymi
                          zabawkami peerelowskimi.
                          To był kompleks zderzenia Kaczora Donalda i kapitana Zbika.
                          • kataryna.kataryna Re: Do administratora 28.05.03, 20:24
                            bzyk7 napisał:

>
                            > > To oczywiście żart? "Ty i tobie podobni używają "golkiprów" i "kornerów" z
                            >
                            > > umysłowego lenistwa, a najczesciej z powodu swoich wiejskich lub dzieciecy
                            > ch
                            > > kompleksów.", "No i jak tu nie mieć niskiego mniemania o inteligencji
                            > płynącej
                            > > z Warszawy?", "Próbuję pokazać zcwelenie , które panuje w Polsce. (...)
                            > > Rzeczpospolita Ciemniaków jest ponadregionowa." - te i inne, bardzo wyraźn
                            > ie
                            > > zaadresowane, argumenty padły w rozmowie o głupiej koszulce. Nie zaprzeczy
                            > sz
                            > > chyba ani temu, że to było do (o) mnie, ani temu, że są
                            > > obraźliwe.
                            >
                            > Nie zaprzeczysz chyba temu, że explicite nic nie jest w tych zdaniach
                            > skierowane do ciebie konkretnie.
                            >
                            > Oprócz "Ty i tobie podobni używają "golkiprów" i "kornerów" z
                            > umysłowego lenistwa, a najczesciej z powodu swoich wiejskich lub dzieciecych
                            > kompleksów."
                            >
                            > a to nie jest ani wulgaryzmem, ani nie jest jakos obrazliwe.
                            > Bo np. do ciebie może sie odnosci tylko czesc o "dzieciecych kompleksach",
                            > które miało wiele ludzi w Polsce, porównując hamerykanskie zabawki z szarymi
                            > zabawkami peerelowskimi.
                            > To był kompleks zderzenia Kaczora Donalda i kapitana Zbika.

Co za czarzaste tłumaczenia.
              • Gość: :) Saddamie, oh Saddamie (d. bzyk7) IP: *.acn.waw.pl 28.05.03, 20:43
                bzyk7 napisał:

>
                > > Proszę mnie z Waszego sporu wyłączyć. Nie wszystko czytam i nie na wszystk
                > o
                > mi
                > > się chce odpowiadać.
                >
                > Tu nie ma sporu. Ja nie spieram sie ze szczurkami.
                > Jest tylko używanie plemiennych inwektyw (Pierd.. Polaczek) i to powinno być
                > potępione.
                > Jesteś w stanie krytykować kibiców Wisły, dlaczego nie krytykujesz
                oczywistej
                > wszawej kreatury?
                >
                >
                Na okreslenie Pierdolniety Polaczek trzeba sobie zasluzyc glupota. Ciebie to
                nie dotyczy bo jestes zdecydowanie nizej w hierarchi okreslen.
          • Gość: :) Re: Do administratora IP: *.acn.waw.pl 28.05.03, 20:41
            bzyk7 napisał:

> Gość portalu: www napisał(a):
            >
            > > Jezu, to już donosy na forum się pojawiają.
            >
            >
            > Nie donosy, "żeletko", ale wnioski o deratyzację.
            > Legionisci na codzien żyją z takimi szczurami, bo to zresztą ich koledzy,
            wiec
            > nie bardzo rozumieją potrzebę higieny mentalno-emocjonalnej.
            >
            > A to bardzo ciekawe.Jeszcze nikt z warszawki nie odciął sie, a nawet nie
            > skrytykował szczurka z acn.wav.pl. Nawet kataryna-kibic Polonii..
            > Warszawka działa jak "sami swoi"...
            > Zawsze razem i nieważne na jakim poziomie.
            Jak zwykle widze, ze zjawisko ktore nie zasluguje na okreslenie Pierdolniety
            Polaczek bo takowych obrazac nie mozna porownujac ich z tym zjawiskiem ma
            jakies problemy emocjonalne. Jestem w stanie zrozumiec, ze ze wzgledu na
            dzisiejszy pozar centrum handlowego zjawisku moga przyjsc do glowy mysli, ze
            ten pozar to wina kibicow Legii Warszawa i niektorych pilkarzy.
            • Gość: duch olabogi Re: Do administratora IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 12:48
              uprasza sie o nie mieszanie bzyka ani z Krakowem, ani z kibicami Wisly
              • Gość: :) Re: Do administratora IP: *.acn.waw.pl 29.05.03, 21:10
                Gość portalu: duch olabogi napisał(a):

> uprasza sie o nie mieszanie bzyka ani z Krakowem, ani z kibicami Wisly
                Evidentemente.
      • bzyk7 Jak długo trzeba czekać na reakcję administratora? 29.05.03, 17:40
        Wspomniany osobnik dalej uprawia swój wulgarny styl łamania regulaminu.
        I co robi administrator?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka