Gość: kane IP: 80.48.253.* 18.05.03, 17:24 Charlotte Boobs. Dobre :-) Ale może dla drużyny cheerliderek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Afeni Zmiłuj się Boże! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 21:56 Błagam,błagam Gazetę!!!!Niech Rutkofski:-) i Fujec:-) już nie piszą o NBA bo są po prostu słabi!!!Fisher nie jest weteranem na Boga!!!Chłopcy są banalni bo wszystkie cytaty i opisy meczów sciągają z www.nba.com, a chociaż mogliby robić to dokładniej.Już nie jeden specjalista mojego pokroju dopatrzył się tu strasznych błędów!!!Mało kreatywni są panowi pisząc na siłę coś z głowy!Nie wiem czy się śmiać czy płakać jak to czytam!!Zlitujcie się ludzie!ps#kto potwierdza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spabloo Re: Zmiłuj się Boże! IP: *.it-net.pl 18.05.03, 23:26 Mnie się tam podobało. Nazwanie Paytona "sknerą" w szczególności. Fisher ma 29 lat, a 7 sezonów to spore doświadczenie dlatego myślę, że mozna go spokojnie nazwać weteranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropek Re: Zmiłuj się Boże! IP: *.icpnet.pl 18.05.03, 23:42 Artykuły są świetne, charakterystyczne, z jajem.Nie zauważyłem opisów spotkań, które są nudne(X podał do Y, ten rzuca,ale blokuje go Z),lecz opis otoczki towarzyszącej rozgrywkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmyk Re: Zmiłuj się Boże nad afenim IP: *.chello.pl 19.05.03, 19:09 Gość portalu: Afeni napisał(a): > Błagam,błagam Gazetę!!!!Niech Rutkofski:-) i Fujec:-) już nie > piszą o NBA bo są po prostu słabi!!!Fisher nie jest weteranem na > Boga!!!Chłopcy są banalni bo wszystkie cytaty i opisy meczów > sciągają z www.nba.com, a chociaż mogliby robić to > dokładniej.Już nie jeden specjalista mojego pokroju dopatrzył > się tu strasznych błędów!!!Mało kreatywni są panowi pisząc na > siłę coś z głowy!Nie wiem czy się śmiać czy płakać jak to > czytam!!Zlitujcie się ludzie!ps#kto potwierdza? Koles... Nie czytaj gosci jak ci sie nie podoba jak pisza. Albo wez napisz kilka tekstow wyslij do dzialu sportowego i jak beda lepsze, to moze ci je wydrukuja. A jak nie wydrukuja i uznasz, ze niesprawiedliwie je uwalono, to mozesz wyslac na forum - kazdy bedzie mogl ocenic, czy rzeczywiscie jestes taki niebanalny. Nie wiem jak ciebie ale mnie wkurwiaja kolesie, ktorzy krytykuja, pierdola a sami nie proponuja nic w zamian. Niech najlepiej ich wypierdola i w ogole nie pisza o nba - wtedy bedziesz zadowolony? cmyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz Re: Zmiłuj się Boże! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 15:34 Wydaje się,że duo Rutkowski-Wujec czyta o meczach NBA, ale tylko coś niecoś . Na pewno nie analizują statystyk meczowych. Gdyby to robili nie pisaliby bzdur o Fischerze(polecam jego strone w www.nba.com) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Rutkowski, Wujec: Kto pomoże Lakersom? IP: *.org / *.gazeta.pl 19.05.03, 09:11 te smieszne spekulacje o Alonzo Mourningu to moze jeszcze George Mikan na wózku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afeni Re: IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 09:25 Gdybyście czytali już czwarty rok ich artykuły to na prawdę wydałyby się każdemu czasem niedorzeczne i po prostu banalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulpich Re: IP: *.set-com.pl 20.05.03, 07:21 Czytam drugi i mnie się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fab jedno pytanie ? hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.03, 16:11 ... uuuu Panowie.. Malone, MJ i Scottie w LA to jest dobre ! a czy mozecie w nastepnym artykule podac numer do waszego dealera ?? hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: jedno pytanie ? hehe IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 19.05.03, 21:32 Gość portalu: fab napisał(a): > ... uuuu Panowie.. Malone, MJ i Scottie w LA to jest dobre ! a > czy mozecie w nastepnym artykule podac numer do waszego > dealera ?? hhehe Przeczytaj dokladnie co napisali i ile dali procent szans na takie rozwiazanie. Nastepny intelignt co nie rozumie co czyta, masz powazny problem, ale nie tylko ty, pociesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodamis Re: Rutkowski, Wujec: Kto pomoże Lakersom? IP: *.client.attbi.com 21.05.03, 00:22 Dwie uwagi. Sacramento Kings nie zostali wyeliminowani przez kontuzje Webber'a, tylko przez Dallas Mavericks. Jerry Buss nie limituje wydatkow, tylko robia to przepisy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Rutkowski, Wujec: Kto pomoże Lakersom? IP: *.acn.pl 21.05.03, 11:40 Gość portalu: wodamis napisał(a): > Dwie uwagi. Sacramento Kings nie zostali wyeliminowani przez > kontuzje Webber'a, tylko przez Dallas Mavericks. Drobne zlosliwosci, ale co tam. Kontuzja Webbera miala posredni skutek w postaci odpadniecia Kings z Mavericks. Autorzy zastosowali skrot myslowy. Bral lidera=porazka. Na tym etapie gier jest to rownoznaczne o czym przekonali sie Lakers. Stracili tylko Foxa, a drugi SF (george) gral z kontuzja. Efekt jest powszechnie znany. Jerry Buss nie > limituje wydatkow, tylko robia to przepisy. > No niby tak, ale te same przepisy obowiazuja Knicks, Mavs, czy Kings. A jednak payroll tych zespolow jest o okolo 20 mln wyzszy. Dlaczego? Bo oni nie przejmuja sie podatkiem, a Buss bardzo nie chce go placic. Wiec kto limituje wydatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Rutkowski, Wujec: Kto pomoże Lakersom? IP: *.sulzer.com 21.05.03, 12:51 fajna by byla druzyna: kobi, shaq, mj, scottie, malone niech no policze srenia wieku: 25+31+40+40+38=34.8 (ale za rok juz 35.8) no to rzeczywiscie sila tkwi w druzynie. biedny kobi pluca wypluje przy takiej konstelacji gwiazd (no bo jakos nie wierzy w cale mecze majkela czy karla, z calym szacunkiem dla nich samych) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś