Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 20:36
    Jeee Tylko Śląsk!!!
    Obserwuj wątek
      • rzepek Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu 23.04.07, 20:36
        Tylko Śląsk!
        • Gość: Ofens 7:7 w ostateniej kwarcie IP: *.taloyhtioverkot.fi 23.04.07, 20:41
          katastrofa strzelecka. Swoja droga Urlep to geniusz.
          • Gość: breslauer Re: 7:7 w ostateniej kwarcie IP: *.telsat.wroc.pl 23.04.07, 21:17
            czy bedzie powtorka w tv4?
            • Gość: Wrocław Co wy wszyscy pieprzycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:26
              sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1964
        • Gość: maciek nd Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 22:44
          brawo andriej
          tylko do przodu hej slask
        • Gość: ja niespodzianka to była w sobotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:20
          ..teraz jest marsz do finału... Ciekawe statystyki: asysty, zbiórki, %
          za3..szczególnie Rodrigueza...;-)Brawo Śląsk!!!
      • Gość: WrpiachPl Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.cable.ubr02.perr.blueyonder.co.uk 23.04.07, 20:48
        WYMIATAMY!!!!! CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA
      • Gość: kajet Stefański superstrzelcem! fiu fiu! IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:48
        100% skuteczności... gratulacje!
      • Gość: tramyard Wierze w druzyne swa! IP: *.filter.imagine.ie 23.04.07, 21:04
        Dla nas zwycieza Slask! Najlepszy w Polsce jest SLASK WKS!
      • Gość: ja Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 23.04.07, 21:05
        Nareszcie dobre wieści Śląsk górą.
        • Gość: Wrocek Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 23:04
          Twarda obrona Slaska i są efekty,brawo Urlep!!!
      • Gość: breslauer gratulacje. IP: *.telsat.wroc.pl 23.04.07, 21:10
        uf. cpwcś.

gratulacje dla turowa za mecz.
        • materdei Wypas!! 23.04.07, 21:30
          pięknie!

w końcu dobre wieści sportowe, ostatnio wsio nie tak jak chce to chociaż kosz:)

..zaraz pewnie znów sie odezwie jakiś łeb nie powiem skąd i powie, ze tytuł
          artykułu nie ten, bo śląsk to gliwice czy inne wiochy... ech.

cpwcś
          • Gość: d Re: Wypas!! IP: *.amsnet.pl 24.04.07, 10:35
            a Sparta?
      • Gość: kazik23 Śląsk Wrocław w finale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:23
        viva WKS!
        • Gość: WKS King Re: Śląsk Wrocław w finale! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 21:29
          Brawo Urlep!!!
          • Gość: jac Niespodzianka ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:21
            " Niespodzianka w półfinale Dominet Bank Ekstraligi."
            Jaka niespodzinka ? Trzeci zespół sezonu wygrywa z drugim i to już jest takie
            dziwne ? Przecież od początku było wiadomo, że rywalizacja będzie zacięta
            • Gość: kicz Re: Niespodzianka ?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.04.07, 22:44
              nie znasz sie.
      • Gość: findesiecle,LOL Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:37
        oby tak dalej :)
      • rusek11 Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu 23.04.07, 22:56
        wroclaw gora!!!
      • Gość: bb Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:57
        cpjś
        • Gość: 7one Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 23:26
          cpjbb buahahah sieeahh jak jesteś taki mądry to nawiń gdzie mieszkasz :D
        • Gość: krk Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 23:28
          cpj twoja starą
        • Gość: racy Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.amsnet.pl 24.04.07, 09:34
          CPJ twoją starą geju
      • Gość: maken Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 23:38
        Dostaniecie baty napuszone buraki z wroclawia.
        Nawet wasza sitwa koszykarska wam nie pomoze !
        • Gość: fifa Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 23:58
          dzięcioł
        • Gość: Wro Bidulek Areczek :) IP: *.chello.pl 24.04.07, 00:00
          Zwyzywali mnie od rumunow buuuuuuuuu!
          Poskarże sie paaaani buuuuuuu!
          Ja nieeee kcem , ja nie luuuuubiem buuuuuuuu!
          PAJAC!
        • Gość: racy Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.amsnet.pl 24.04.07, 09:35
          taa sitwa układ sędziowie ustawieni nie raz to slyszelismy
      • Gość: thebutcher marzy mi sie 18... :D IP: *.acn.waw.pl 24.04.07, 00:40
        Od własnej 18 czekam na 18 Śląska. Do boju WKS!!!
        • Gość: sou Re: marzy mi sie 18... :D IP: *.uscs.susx.ac.uk 24.04.07, 00:47
          A Turow zapraszamy teraz do Wrocławia:)
      • Gość: marianna_a Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.07, 01:18
        z tymi rumunami to bym nie przesadzał. Nic takiego nie leciało, a przynajmniej
        nie na taką skalę żeby robić aferę. Za to do nas leciało i to całkiem sporo
        plastiku w postaci butelek po wodzie. Rzucali wszyscy, pełny przekrój wiekowy.
        Ochrona nie reagowała mimo że w pierwszym rzedzie stały dziewczyny i każda
        mogła dostać taką butelką w twarz. Ja rozumiem, że nie ma zgody ale kibice
        powinni trzymać fason we własnej hali. Pozdrawiam. Hej Śląsk!!
        • Gość: SAR Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.07, 08:43
          Wolałbym by iskry się sypały na boisku niż na trybunach. Wiochą jest, że
          butelkami rzucali, no cóż Zgorzelec to nie metropolia. Jestem pewny, że nikt im
          nie rzuci we Wrocławiu. Poza tym nie rozumiem tej obrazy, przecież Rumunia to
          fajny kraj :). Hej Śląsk!
      • Gość: breslauer artykul szczepan jest tendencyjny IP: *.telsat.wroc.pl 24.04.07, 01:25
        czy wazne jest to co bylo po meczu
        czy raczej na boisku co sie dzialo
        nerwowo bylo i tyle ...

po co o tej rumunii
        • Gość: breslauer brukowiec? IP: *.telsat.wroc.pl 24.04.07, 14:54
          sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1964
      • Gość: racy Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.amsnet.pl 24.04.07, 09:30
        niee, no przegrywać to nie umieją..... :)
      • tom.kew Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu 24.04.07, 09:39
        Jesli "wyborcza" puszcza takie pseudoartykuły to jest żenada! Tekst na poziomie
        brukowca - obrzydliwe! Żałosne, że nie mając pomysłu na tekst, pan Radzki
        przysłuchuje się szeptom, a ktoś -podobno odpowiedzialny - pozwala to
        wydrukować, jakby atmosfera nie była wystarczająco napięta. Pogoń za sensacją
        ma swoje granice, których widocznie "wyborcza" coraz częściej wydaje się nie
        zauważać. Następnym razem schowajcie swojego "dziennikarza" pod stołem, może
        usłyszy te tajemnicze szepty.
        • Gość: Łukasz Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.amg.gda.pl 24.04.07, 10:25
          Dokładnie. Plus powtarzają chamskie odzywki buraków i jeszcze tłumaczą, że
          nazwanie kogoś mieszkańcem europejskiego kraju, członka UE, jest obraźliwe.
          Jakby się wyzywali od pedałów albo brudnych czarnuchów, to zaraz byśmy mieli
          komentarz Biedronia i Środy o nietolerancji panującej na koszykarskich boiskach
          i o tym, że za rządów SLD tego nie było. Na miejscu ambasady Rumuni
          wystosowałbym jakiś oficjalny protest, przeciw powielaniu obraźliwego wizerunku
          tego kraju w największym polskim dzienniku. Dla mnie GW to synonim obłudy i
          zakłamania...
          • Gość: Wro Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.chello.pl 24.04.07, 12:04
            W takim razie zupelnie nie rozumiem po co tu zagladasz...
      • Gość: dres Tłusta dupa IP: *.as.kn.pl 24.04.07, 09:48
        Nie wiem skad ta złosc u pana Krygera.Juz trzy lata temu kibice z Wrocławia
        nazywali Włocławek Rumunia i nie było zadnych zgrzytow z tego powodu.A,tu nagle
        po przegranym meczu sfrustrowany kierownik Kryger czuje sie obrazony.Przeciez
        powinien byc przyzwyczajony do takiego okreslenia Włocławka.
        • Gość: VVV Re: Tłusta dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:34
          w Zgorzelcu tylko Nysa! pozdrowienia dla zgorzelczan którzy byli z nami w
          Gdańsku! Lechia&Śląsk!
      • Gość: Rumun Niech Żyje Rumunia!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: 195.117.126.* 24.04.07, 12:20
        ;)))
      • Gość: Misiek M BZDURY, bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:36
        A może by coś tam napisać o meczu a nie o utarczkach prezesów. Polecam normalną relację z tego meczu: sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1962
      • Gość: breslauer trzymam kciuki za anwil IP: *.telsat.wroc.pl 24.04.07, 14:12
        aby ten europejski kraj
        jakim jest rumunia
        dokopal i polamal
        kijka plus prokom
        ;]
      • Gość: ktos Ha ha ha ale jaja! IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.07, 17:56
        poczytajcie sobie

www.sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1964
        www.sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1965

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka