Gość: el che IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 20:36 Jeee Tylko Śląsk!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ofens 7:7 w ostateniej kwarcie IP: *.taloyhtioverkot.fi 23.04.07, 20:41 katastrofa strzelecka. Swoja droga Urlep to geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: 7:7 w ostateniej kwarcie IP: *.telsat.wroc.pl 23.04.07, 21:17 czy bedzie powtorka w tv4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław Co wy wszyscy pieprzycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:26 sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1964 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek nd Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 22:44 brawo andriej tylko do przodu hej slask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja niespodzianka to była w sobotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:20 ..teraz jest marsz do finału... Ciekawe statystyki: asysty, zbiórki, % za3..szczególnie Rodrigueza...;-)Brawo Śląsk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WrpiachPl Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.cable.ubr02.perr.blueyonder.co.uk 23.04.07, 20:48 WYMIATAMY!!!!! CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet Stefański superstrzelcem! fiu fiu! IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:48 100% skuteczności... gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramyard Wierze w druzyne swa! IP: *.filter.imagine.ie 23.04.07, 21:04 Dla nas zwycieza Slask! Najlepszy w Polsce jest SLASK WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 23.04.07, 21:05 Nareszcie dobre wieści Śląsk górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.chello.pl 23.04.07, 23:04 Twarda obrona Slaska i są efekty,brawo Urlep!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer gratulacje. IP: *.telsat.wroc.pl 23.04.07, 21:10 uf. cpwcś. gratulacje dla turowa za mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
materdei Wypas!! 23.04.07, 21:30 pięknie! w końcu dobre wieści sportowe, ostatnio wsio nie tak jak chce to chociaż kosz:) ..zaraz pewnie znów sie odezwie jakiś łeb nie powiem skąd i powie, ze tytuł artykułu nie ten, bo śląsk to gliwice czy inne wiochy... ech. cpwcś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik23 Śląsk Wrocław w finale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:23 viva WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS King Re: Śląsk Wrocław w finale! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 21:29 Brawo Urlep!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Niespodzianka ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:21 " Niespodzianka w półfinale Dominet Bank Ekstraligi." Jaka niespodzinka ? Trzeci zespół sezonu wygrywa z drugim i to już jest takie dziwne ? Przecież od początku było wiadomo, że rywalizacja będzie zacięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicz Re: Niespodzianka ?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.04.07, 22:44 nie znasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: findesiecle,LOL Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:37 oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu 23.04.07, 22:56 wroclaw gora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:57 cpjś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7one Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 23:26 cpjbb buahahah sieeahh jak jesteś taki mądry to nawiń gdzie mieszkasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 23:28 cpj twoja starą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racy Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.amsnet.pl 24.04.07, 09:34 CPJ twoją starą geju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maken Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 23:38 Dostaniecie baty napuszone buraki z wroclawia. Nawet wasza sitwa koszykarska wam nie pomoze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 23:58 dzięcioł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wro Bidulek Areczek :) IP: *.chello.pl 24.04.07, 00:00 Zwyzywali mnie od rumunow buuuuuuuuu! Poskarże sie paaaani buuuuuuu! Ja nieeee kcem , ja nie luuuuubiem buuuuuuuu! PAJAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racy Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.amsnet.pl 24.04.07, 09:35 taa sitwa układ sędziowie ustawieni nie raz to slyszelismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebutcher marzy mi sie 18... :D IP: *.acn.waw.pl 24.04.07, 00:40 Od własnej 18 czekam na 18 Śląska. Do boju WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sou Re: marzy mi sie 18... :D IP: *.uscs.susx.ac.uk 24.04.07, 00:47 A Turow zapraszamy teraz do Wrocławia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna_a Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.07, 01:18 z tymi rumunami to bym nie przesadzał. Nic takiego nie leciało, a przynajmniej nie na taką skalę żeby robić aferę. Za to do nas leciało i to całkiem sporo plastiku w postaci butelek po wodzie. Rzucali wszyscy, pełny przekrój wiekowy. Ochrona nie reagowała mimo że w pierwszym rzedzie stały dziewczyny i każda mogła dostać taką butelką w twarz. Ja rozumiem, że nie ma zgody ale kibice powinni trzymać fason we własnej hali. Pozdrawiam. Hej Śląsk!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAR Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.07, 08:43 Wolałbym by iskry się sypały na boisku niż na trybunach. Wiochą jest, że butelkami rzucali, no cóż Zgorzelec to nie metropolia. Jestem pewny, że nikt im nie rzuci we Wrocławiu. Poza tym nie rozumiem tej obrazy, przecież Rumunia to fajny kraj :). Hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer artykul szczepan jest tendencyjny IP: *.telsat.wroc.pl 24.04.07, 01:25 czy wazne jest to co bylo po meczu czy raczej na boisku co sie dzialo nerwowo bylo i tyle ... po co o tej rumunii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer brukowiec? IP: *.telsat.wroc.pl 24.04.07, 14:54 sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1964 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racy Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.amsnet.pl 24.04.07, 09:30 niee, no przegrywać to nie umieją..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom.kew Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu 24.04.07, 09:39 Jesli "wyborcza" puszcza takie pseudoartykuły to jest żenada! Tekst na poziomie brukowca - obrzydliwe! Żałosne, że nie mając pomysłu na tekst, pan Radzki przysłuchuje się szeptom, a ktoś -podobno odpowiedzialny - pozwala to wydrukować, jakby atmosfera nie była wystarczająco napięta. Pogoń za sensacją ma swoje granice, których widocznie "wyborcza" coraz częściej wydaje się nie zauważać. Następnym razem schowajcie swojego "dziennikarza" pod stołem, może usłyszy te tajemnicze szepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.amg.gda.pl 24.04.07, 10:25 Dokładnie. Plus powtarzają chamskie odzywki buraków i jeszcze tłumaczą, że nazwanie kogoś mieszkańcem europejskiego kraju, członka UE, jest obraźliwe. Jakby się wyzywali od pedałów albo brudnych czarnuchów, to zaraz byśmy mieli komentarz Biedronia i Środy o nietolerancji panującej na koszykarskich boiskach i o tym, że za rządów SLD tego nie było. Na miejscu ambasady Rumuni wystosowałbym jakiś oficjalny protest, przeciw powielaniu obraźliwego wizerunku tego kraju w największym polskim dzienniku. Dla mnie GW to synonim obłudy i zakłamania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wro Re: Śląsk górą w gorącym meczu w Zgorzelcu IP: *.chello.pl 24.04.07, 12:04 W takim razie zupelnie nie rozumiem po co tu zagladasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres Tłusta dupa IP: *.as.kn.pl 24.04.07, 09:48 Nie wiem skad ta złosc u pana Krygera.Juz trzy lata temu kibice z Wrocławia nazywali Włocławek Rumunia i nie było zadnych zgrzytow z tego powodu.A,tu nagle po przegranym meczu sfrustrowany kierownik Kryger czuje sie obrazony.Przeciez powinien byc przyzwyczajony do takiego okreslenia Włocławka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Tłusta dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:34 w Zgorzelcu tylko Nysa! pozdrowienia dla zgorzelczan którzy byli z nami w Gdańsku! Lechia&Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun Niech Żyje Rumunia!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: 195.117.126.* 24.04.07, 12:20 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek M BZDURY, bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:36 A może by coś tam napisać o meczu a nie o utarczkach prezesów. Polecam normalną relację z tego meczu: sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1962 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer trzymam kciuki za anwil IP: *.telsat.wroc.pl 24.04.07, 14:12 aby ten europejski kraj jakim jest rumunia dokopal i polamal kijka plus prokom ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Ha ha ha ale jaja! IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.07, 17:56 poczytajcie sobie www.sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1964 www.sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=1965 Odpowiedz Link Zgłoś