Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 18:42
    Kolejorz Pany!
    Obserwuj wątek
      • Gość: PoloniaW Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.matrix.pl 08.05.01, 18:50
        Szmaciarze!!!
        • Gość: Lechita Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.icom.ca 08.05.01, 19:40
          Gość portalu: PoloniaW napisał(a):

> Szmaciarze!!!

Ty lepiej uwazaj szmato bo wasi najwieksi przyjaciele sa z triady. A jak ty sobie
          myslisz, gdyby mieli wybierac miedzy wami a Lechem kogo by wybrali? Jestescie
          GOWNEM. Czym jest Polonia? WIOCHA. Na was zasrany klubik przychodzi tysiac
          dziadkow a na Lecha w 2 lidze 10 tysiecy. I co powiesz?
          • Gość: ..... Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: 213.76.251.* 09.05.01, 10:52
            Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Gość portalu: PoloniaW napisał(a):
            >
            > > Szmaciarze!!!
            >
            >
            > Ty lepiej uwazaj szmato bo wasi najwieksi przyjaciele sa z triady. A jak ty sob
            > ie
            > myslisz, gdyby mieli wybierac miedzy wami a Lechem kogo by wybrali? Jestescie
            > GOWNEM. Czym jest Polonia? WIOCHA. Na was zasrany klubik przychodzi tysiac
            > dziadkow a na Lecha w 2 lidze 10 tysiecy. I co powiesz?

RPP,stul pysk!
            • Gość: Lechita Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.icom.ca 09.05.01, 17:53
              Gość portalu: ..... napisał(a):

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: PoloniaW napisał(a):
              > >
              > > > Szmaciarze!!!
              > >
              > >
              > > Ty lepiej uwazaj szmato bo wasi najwieksi przyjaciele sa z triady. A jak t
              > y sob
              > > ie
              > > myslisz, gdyby mieli wybierac miedzy wami a Lechem kogo by wybrali? Jestes
              > cie
              > > GOWNEM. Czym jest Polonia? WIOCHA. Na was zasrany klubik przychodzi tysiac
              >
              > > dziadkow a na Lecha w 2 lidze 10 tysiecy. I co powiesz?
              >
              > RPP,stul pysk!

Nie wiem o co ci chodzi.

• Gość: Olo Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:06
              co to jest Polonia Warszawa, czy to jakaś firma pogrzebowa, czy zakład
              oczyszczania miasta ?
              • Gość: Warschau Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:17
                Polonia Warszawa to o bodaj 25 lat klub starszy niż jakiś tam Lech Poznań...
                • Gość: Radost Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: 213.76.72.* 12.05.01, 13:26
                  Nie o 25 lat tylko o 11!!!!!!! nie mijaj sie z prawda!! nie obrazam Polonii a
                  jaks tam to moze jest Legia ale Ty nie obrazaj Lecha!!
                  • Gość: Warschau Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:29
                    Radost? Czy Ty i Olo to jedna i ta sama osoba? Bo ja pisałem do Ola a
                    odpowiadasz Ty...Nawet adresy się zgadzały przez jakiś czas...
                    • Gość: Radost Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: 213.76.72.* 12.05.01, 13:51
                      Olo to nie ja, ale zareagowalem bbo pilka sie zywo
                      interesuje i Polonia powastali w 1911 raku a Lech w
                      1922 wiec roznica to okolo 11 lat a nie 25....
                      • Gość: Warschau Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:52
                        Ok...przyznaję, że masz rację. Aż tak żywo piłką się
                        nie interesuję...
                        • Gość: Radost Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: 213.76.72.* 12.05.01, 13:58
                          Okej:)
          • Gość: PoloniaW Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.matrix.pl 09.05.01, 11:35
            Na mecze Polonii przychodziła i przychodzi śmietanka towarzyska i intelektualna.
            Dlatego za czasów komuny Polonia była tak "dołowana" przez władzę...
            A na mecze szmaciarzy z Lecha przychodzi poprostu hołota, której jak widać z
            postów jest sporo w Poznaniu, robole i dresiarze...
            Pozdrówka dla buraków ze stadionu Lecha...
            • Gość: -=- Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: 150.254.38.* 09.05.01, 11:45
              PoloniaW - masz na myśli śmietankę intelektualną wśród śmieciarzy i rumunów?
              Przez 50 lat graliście gdzieś w IV lub V lidze. Gdyby Romanowski nie obraził
              się na gości z łazienkowskiej to nadal byście grali z drużynami z wiosek tkich
              jak Marki, Skierniewice i Łomża.
              • Gość: PoloniaW Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.matrix.pl 09.05.01, 11:51
                Co ty bucu wiesz o Polonii... Jak ją władza ludowa zgnoiła po wojnie...I jakim
                zespołem była przed wojną...
                A ten zakichany wasz Lech? Jeden z klubów w które centralne władze za komuny
                tłoczyły kasę...i co? Jaki poziom reprezentują szmaciarze z Lecha?
                Już nasze Okęcie powita was w III lidze!
                • Gość: miguel Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.elite.com.pl 09.05.01, 12:48
                  Można się nienawidzić, ale szlag mnie trafia kiedy widze takie dyskusje. Jestem
                  kibicem Lecha od 6- tego roku życia. Ten klub jest częścią historii Poznania,
                  tak jak Polonia zapisała się złotymi zgłoskami w historii Warszawy, polskiej
                  piłki nożnej. Lech też ma swój wkład w historię ( tą trochę nowszą) polskiej
                  piłki. Oba te kluby nie zasługują na to, aby w ich obronie stawały takie
                  palanty jak Wy. Można nienawidzić innych klubów ( ja nie jestem kibicem Polonii
                  i nigdy nie byłem, bo moja jedyna miłość to Kolejorz), ale przynajmniej
                  potrafię uszanować tradycję i wkład w rozwój polskiej piłki jaki miała Polonia,
                  Warta Poznań czy Cracovia. To rzeczywiście śmieszne, że na mecze aktualnego
                  mistrza Polski przychodzi 5-6 razy mniej kibiców niż na broniącego sie przed
                  spadkiem Lecha, ale tym bardziej należy to docenić, a nie tylko obrzucać się
                  błotem. Polonia Warszawa to klub z wielkimi tradycjami i choćby za to należy im
                  się szacunek. I mówię to z pełną odpowiedzialnościa jako prawdziwy kibic Lecha
                  a nie palant, który potrafi tylko zionąć wyzwiskami. Nie zasługujecie sobie na
                  to, aby nazywać siebie kibicami takich klubów jak Lech cz Polonia
      • Gość: Picia Re: Lech Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 14:40
        Dla Lecha, mej ukochanej drużyny istnieją dwie możliwości: 1. Spaść do III ligi
        i zbudować zespół od nowa, który za jakieś 5 lat będzie grał w europejsich
        pucharach, lub 2. Pozostać w II lidze, znależć sponsora, przetrwać,awansować,
        spłacić długi. Życzę piłkarzom, działaczom, całemu kierownictwu oraz trenerowi
        i kibicom tej drugiej możliwości. UTRZYMACIE SIĘ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka