Gość: Drummer IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 18:42 Kolejorz Pany! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PoloniaW Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.matrix.pl 08.05.01, 18:50 Szmaciarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.icom.ca 08.05.01, 19:40 Gość portalu: PoloniaW napisał(a): > Szmaciarze!!! Ty lepiej uwazaj szmato bo wasi najwieksi przyjaciele sa z triady. A jak ty sobie myslisz, gdyby mieli wybierac miedzy wami a Lechem kogo by wybrali? Jestescie GOWNEM. Czym jest Polonia? WIOCHA. Na was zasrany klubik przychodzi tysiac dziadkow a na Lecha w 2 lidze 10 tysiecy. I co powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: 213.76.251.* 09.05.01, 10:52 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: PoloniaW napisał(a): > > > Szmaciarze!!! > > > Ty lepiej uwazaj szmato bo wasi najwieksi przyjaciele sa z triady. A jak ty sob > ie > myslisz, gdyby mieli wybierac miedzy wami a Lechem kogo by wybrali? Jestescie > GOWNEM. Czym jest Polonia? WIOCHA. Na was zasrany klubik przychodzi tysiac > dziadkow a na Lecha w 2 lidze 10 tysiecy. I co powiesz? RPP,stul pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.icom.ca 09.05.01, 17:53 Gość portalu: ..... napisał(a): > Gość portalu: Lechita napisał(a): > > > Gość portalu: PoloniaW napisał(a): > > > > > Szmaciarze!!! > > > > > > Ty lepiej uwazaj szmato bo wasi najwieksi przyjaciele sa z triady. A jak t > y sob > > ie > > myslisz, gdyby mieli wybierac miedzy wami a Lechem kogo by wybrali? Jestes > cie > > GOWNEM. Czym jest Polonia? WIOCHA. Na was zasrany klubik przychodzi tysiac > > > dziadkow a na Lecha w 2 lidze 10 tysiecy. I co powiesz? > > RPP,stul pysk! Nie wiem o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:06 co to jest Polonia Warszawa, czy to jakaś firma pogrzebowa, czy zakład oczyszczania miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:17 Polonia Warszawa to o bodaj 25 lat klub starszy niż jakiś tam Lech Poznań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: 213.76.72.* 12.05.01, 13:26 Nie o 25 lat tylko o 11!!!!!!! nie mijaj sie z prawda!! nie obrazam Polonii a jaks tam to moze jest Legia ale Ty nie obrazaj Lecha!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:29 Radost? Czy Ty i Olo to jedna i ta sama osoba? Bo ja pisałem do Ola a odpowiadasz Ty...Nawet adresy się zgadzały przez jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: 213.76.72.* 12.05.01, 13:51 Olo to nie ja, ale zareagowalem bbo pilka sie zywo interesuje i Polonia powastali w 1911 raku a Lech w 1922 wiec roznica to okolo 11 lat a nie 25.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:52 Ok...przyznaję, że masz rację. Aż tak żywo piłką się nie interesuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Warschau pisz prawde!!!!! IP: 213.76.72.* 12.05.01, 13:58 Okej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoloniaW Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.matrix.pl 09.05.01, 11:35 Na mecze Polonii przychodziła i przychodzi śmietanka towarzyska i intelektualna. Dlatego za czasów komuny Polonia była tak "dołowana" przez władzę... A na mecze szmaciarzy z Lecha przychodzi poprostu hołota, której jak widać z postów jest sporo w Poznaniu, robole i dresiarze... Pozdrówka dla buraków ze stadionu Lecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -=- Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: 150.254.38.* 09.05.01, 11:45 PoloniaW - masz na myśli śmietankę intelektualną wśród śmieciarzy i rumunów? Przez 50 lat graliście gdzieś w IV lub V lidze. Gdyby Romanowski nie obraził się na gości z łazienkowskiej to nadal byście grali z drużynami z wiosek tkich jak Marki, Skierniewice i Łomża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoloniaW Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.matrix.pl 09.05.01, 11:51 Co ty bucu wiesz o Polonii... Jak ją władza ludowa zgnoiła po wojnie...I jakim zespołem była przed wojną... A ten zakichany wasz Lech? Jeden z klubów w które centralne władze za komuny tłoczyły kasę...i co? Jaki poziom reprezentują szmaciarze z Lecha? Już nasze Okęcie powita was w III lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miguel Re: Kolejorz pany w III lidze !!! IP: *.elite.com.pl 09.05.01, 12:48 Można się nienawidzić, ale szlag mnie trafia kiedy widze takie dyskusje. Jestem kibicem Lecha od 6- tego roku życia. Ten klub jest częścią historii Poznania, tak jak Polonia zapisała się złotymi zgłoskami w historii Warszawy, polskiej piłki nożnej. Lech też ma swój wkład w historię ( tą trochę nowszą) polskiej piłki. Oba te kluby nie zasługują na to, aby w ich obronie stawały takie palanty jak Wy. Można nienawidzić innych klubów ( ja nie jestem kibicem Polonii i nigdy nie byłem, bo moja jedyna miłość to Kolejorz), ale przynajmniej potrafię uszanować tradycję i wkład w rozwój polskiej piłki jaki miała Polonia, Warta Poznań czy Cracovia. To rzeczywiście śmieszne, że na mecze aktualnego mistrza Polski przychodzi 5-6 razy mniej kibiców niż na broniącego sie przed spadkiem Lecha, ale tym bardziej należy to docenić, a nie tylko obrzucać się błotem. Polonia Warszawa to klub z wielkimi tradycjami i choćby za to należy im się szacunek. I mówię to z pełną odpowiedzialnościa jako prawdziwy kibic Lecha a nie palant, który potrafi tylko zionąć wyzwiskami. Nie zasługujecie sobie na to, aby nazywać siebie kibicami takich klubów jak Lech cz Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picia Re: Lech Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 14:40 Dla Lecha, mej ukochanej drużyny istnieją dwie możliwości: 1. Spaść do III ligi i zbudować zespół od nowa, który za jakieś 5 lat będzie grał w europejsich pucharach, lub 2. Pozostać w II lidze, znależć sponsora, przetrwać,awansować, spłacić długi. Życzę piłkarzom, działaczom, całemu kierownictwu oraz trenerowi i kibicom tej drugiej możliwości. UTRZYMACIE SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś