Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Okoniewskiego!!

IP: *.eranet.pl 27.04.07, 22:27
    Na treningu wypadek mieli Okoniewski, Klecha i Szczepaniak. Michał ma trochę
    kłopotów z palcem u ręki, Klech obdarty bark, A OKONIEWSKIEGO ODWIEŻLI DO
    SZPITALA!!! Czy moze ktos wie cos wiecej na temat zdrowia Okoniewskiego??
    Obserwuj wątek
      • Gość: speed Re: Wypadek Okoniewskiego!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 00:01
        Jest cały i nie ma złamań. Ale coś nie tak z jedną z nóg. Jutro rano lekarze
        dokładnie sie wypowiedzą o stanie zdrowia Okonia. Trzymajmy kciuki !
      • Gość: Chris Re: Wypadek Okoniewskiego!! IP: *.tvk.torun.pl 28.04.07, 12:12
        Speed taki stary z Ciebie zuzlista a nie pokapowałeś się ze Polonia robi
        zasłone dymna przez meczem z Lesznem:)Wiesz co?:)
        • Gość: realista27 Do CHRISA: IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.04.07, 15:55
          śmieszny jesteś człowieku mówiac o zasłonie dymnej bo i po co i na co?Byłem
          wczoraj na treningu i widziałem ten makabrycznie wygladający wypadek i całe
          szczęście wnieszczęściu,ze skonczyło się tylko w taki sposób na potłuczeniach
          bo wygladało znacznie gorzej(fruwajace motocykle w powietrzu upadajace nie
          wiadomo czy na zawodników czy obok nich bo widok zasłaniała w 1 łuku dmuchana
          banda gdzie to się wydarzyło)a ty śmiesz gadać o zasłonie dymnej? Zawodnicy
          przechodza bóle i jak ciężkie a ty piszesz o jakichś zagrywkach etc?!Kosztem
          zdrowia zawodników takie rzeczy robić-czy ty jesteś poważny?Zastanów się bo
          zawsze najwięcej wie ten kto nie widział a zna z opisu a trening obserwowało z
          400 osób i każdy złapał się za głowę z wielkim przerazeniem po tym karambolu!
          • Gość: speed wszystko ok :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 17:53
            Spotkałem dzisiaj mojego sąsiada, który był dziś na parkingu Polonii i
            powiedział mi, że z Okoniem wszystko ok, tylko jest poobijany. Mimo wszystko
            czekam na oficjalne wieści z pewnych źródeł...upss :-)

Chris ! a My sobie " pogadamy " o zasłonach dymnych już niedługo, bo 6 maja, na
            stadionie przy ul. Broniewskiego :-))) To będzie prawdziwa , gorąca i majowa
            niedziela...pozdrowienia z Bydzi !
            • Gość: speed nie wszystko (: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 18:09
              Jednak wszystko okaże się w niedzielę przed meczem :
              okoniewski.pl/newsy.php?subaction=showfull&id=1177768559&archive=&start_from=&ucat=1&
              Zdrowie jest najważniejsze. Jest możliwy wariant ZZ , czyli : Jonsson, Buczek,
              Szczepaniak i Emil ( jesli wskoczy do składu ) a nawet Siopek ! a Okoń niech się
              kuruje na Derby Pomorza !
              • kolabor86 Re: nie wszystko (: 29.04.07, 16:45
                Speed, tak piszesz, jakbyś liczył na zwycięstwo Bydgoszczan 6tego maja, a
                wiadomo, że to niemożliwe :D
                W sumie zaraz mecz, a ja dalej nic nie wiem odnośnie Okoniewskiego. Szkoda by
                była, gdyby nie jechał. Chociaż uważam, że Byki w Bydzi jeździć nie potrafią,
                to Polonii bez krajowego lidera może być ciężko...
            • Gość: szybki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 19:29
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • vesa21 [...] 28.04.07, 22:35
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka