Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii...

IP: *.tvk.torun.pl 10.06.07, 21:48
    ...byłem na derby i widziałem tych smiesznych bydgoskich kibiców,ktory z
    podniety skakali do gory robiac pajacyki jak Stachowiak z Celmerem
    przyjezdzali za plecami Polonistów.Zastanawiam sie czy tak słaby zespół
    fascynuja takie zwyciestwa czy kibice z Bydgoszczy nie maja swoim poziomem
    juz nic do pokazania,a chec wygranej z lokalnym rywalem w takim stylu
    poprawia ich radosc??Wstyd Panowie w piątym biegu pokazaliscie szczyt swoich
    mozliwosci,wiwatujac zwyciestwo do zera. Wasz prezes tez pokazał klase nie
    wpuszczajac Radia Gra na mecz,skandalem jest tez zachowanie bydgoskich
    osiłków z ochrony,ktorzy w prowokujacy sposob rozpuscili gaz pod sektorem
    torunskim,prowokujac zamieszki...To maja byc derby??Ciesze sie z bonusu
    zrobionym w pieknym stylu przez Sullivana i zycze wam tym razem I ligowej
    kwarantanny,wlasnie za ten brak kultury i ta podnietke szowinistycznej
    widowni,ktora szuka punktow w lidze po trupach...Bez pozdrowien i piszcie co
    chcecie ja swoje widziałem,siedzac na drugim łuku...:)Polonia jeszcze tak
    słaba nie byla a Klecha niech sie cieszy ze pozbawił jazdy Miedziaka i
    Zabika,kiedys sie połamie za ta bezpardonowa jazde...
    Obserwuj wątek
      • Gość: qwer Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: 82.146.246.* 10.06.07, 22:00
        skandalem jest tez zachowanie bydgoskich
        osiłków z ochrony,ktorzy w prowokujacy sposob rozpuscili gaz pod sektorem
        torunskim,prowokujac zamieszki...

Slepy jestes?
        Jakby nie rzucali butelkami to nikt by gazu nie rozpylał. Gościu w czarnym
        kapturze dostał pare razy po oczach, a i tak się rzucał. TO jest chamstwo!
        • Gość: Szrek Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:05
          Wystarczy lektura waszych 2ch wpisów starczy żeby nie żałować, że odpuściłem
          sobie wizytę na stadionie
        • Gość: Chris Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.tvk.torun.pl 10.06.07, 22:07
          Dodam jeszcze ze TVP Bydgoszcz tez sie błazni w relacji dodajac ze Polonia
          sensacyjnie wygrała z Unibaxem:)Podobnie w PIKu szkoda gadać:)))
      • muvon200 Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... 10.06.07, 22:04
        No tak radośc ze zwycięstwa nazywasz niskim poziomem kibicowania, za to
        zachowanie zaszalikowach i zakapturzonych bandytów z Torunia biedna mlodzieżą
        zagazowana przez złych porządkowych :). Dobre dobre. prosimy o nastepne wydanie
        dziennikarstwa po toruńsku. Świetny jestes. A MOŻE NIE ZAUWAŻYŁEŚ OKLASKÓW PO
        KAŻDYM BIEGU sULIWANA I PO ZWYCIĘSTWIE jAGUSIA? Nie bo spod kominiary albo
        kaptura nic nie widac poza checią zemsty. Zal chłopaków ale takie wypadki się
        zdarzaja w 1 łuku. Policzyłem, że gdyby nie defekt Klechy to bonus zostałby u
        nas. Ale to i tak juz nie jest ważne.
      • black_arrow Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... 10.06.07, 22:07
        Ty chyba byłeś na innym meczu. Kto rzucał butelki ( szczególnie taki jeden
        bohater w chustce na twarzy i kapturze na głowie - bohater ? dla mnie
        nierozgarnięty osobnik - nie chcę uzywać słów , które by do niego przemówiły).
        Bieg piąty - znowu widziałeś inny bieg - to Miedziak był sprawcą karambolu (
        trochę więcej obiektywizmu).
        Twoje "życzenia" - no comment.
        Co do Miedziaka = to juz raz załatwił Okonia na naszym torze.
        Przemawia przez Ciebie rozgoryczenie. Myślę, że jak się prześpisz - to Ci
        przejdzie.
        pozdr
      • Gość: Cola Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: 212.122.214.* 10.06.07, 22:09
        Rozumiem Chris że jestes rozgoryczony,przyjechałeś a derby do Bydzi na PEWNE
        ZWYCIĘSTWO swojej ekipy a tu taki zonk i czepiasz się ....
        Przesadzasz z tym szowinizmem-popatrz na swój ...
        Z pozdrowieniami....:)
        P.S.Rozumiem że wyłamywanie ławek to święte prawo kibiców z Torunia..:D:D

• Gość: Jazon Do kitu takie derby... IP: *.tvk.torun.pl 10.06.07, 22:29
          Zdziesiatkowane składy, wypadki, kretyni na trybunach... Coraz mniej przypomina
          to ekscytujące święto którymi ekscytowano sie w obu miastach. Mam tylko nadzieje
          że naszym chłopakom nic sie nie stało, i ciesze sie z bonusa. Na reszte rzeczy
          zwiazanych z meczem chyba szkoda słów.
        • Gość: Chris Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.tvk.torun.pl 10.06.07, 22:30
          Nie jestem rozgoryczony jestem dumny z torunskiego zespołu i zazenowany euforia
          kibiców z Bydgoszczy ktorzy wywalali kły po objechaniu Celmera.Spodziewałem sie
          porazki bo nie mozna wygrac w takim składzie.Nie bronie kibiców,ale po ochronie
          mozna sie spodziewac czegos wiecej a nie prowokacji w postaci rozpylonego dla
          zabawy gazu. Od słuzb sie wymaga spokoju a nie takich reakcji. I pytam po raz
          kolejny dlaczego torunskie Radio Gra nie zostało wpuszczone na stadion??Czyzby
          jakies problemy natury emocjonalnej i megalomania sukcesu stanowiły o tym??
          Muvon 200 idz na swoje miejskie pole i tam snuj swoje małomiasteczkowe wywody
          razem z babikami i innymi poł ludzmi o miejscu Torunia w świecie:)
          • Gość: qwere Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: 82.146.246.* 10.06.07, 22:36
            ojj biedni kibice z torunia... zniszczyli ogrodzenie, rzucali butelki i jeszcze
            musieli uciekac bo ochrona ich gazem zaatakowała...

Osobiscie gratuluje ochronie - tak sie załatwia prostaków!
            Ps. Szybko spieprzaliście przed policją na góre sektora.

...A za ogrodzenie i sprzatanie butelek zapłaci polonia oczywiście.
            • kolabor86 Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... 11.06.07, 00:09
              hola, hola. Było sporo kibiców z Torunia i uprzejmie proszę, by
              tych "odważnych" kibicami nie nazywać. Ja gotowy jestem się obrazić :D
              Spieprzali jak zwykle - tam gdzie siedzą ludzie, którzy chcą dopingować. Czyli
              w górę i w bok, dzięki temu miałem okazję przez gó..arzy gazu 'zasmakować'.
              Wstyd po prostu.
          • black_arrow Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... 10.06.07, 22:44
            A ja jestem zażenowany grupką ( na oko 20-30 debili) , którzy zaczęli rzucac
            butelkami. Tego też nie widziałeś???? To czas na wizytę u okulisty !
            A bieg 5 - oskarżasz Klechę , a winny był Miedziak, który przy okazji "zabrał"
            Ząbika.
            Zawsze znajdzie się grupka "niedorozwojów" - a przy okazji obrywają niewinni.
            Co do składu Torunia - czyja to wina ,że mieliście dzisiaj taki skład? Też
            Polonii?
            Co do radia gra - zapytaj władze Polonii.

"jakies problemy natury emocjonalnej i megalomania sukcesu"

Czy piszesz o swoim stanie zdrowia???

Uspokój sie, napij wody , pójdź na spacer i wszystko wróci do normy.
            pozdr
            • Gość: Były żużlowiec Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.tvk.torun.pl 10.06.07, 23:04
              Mariusz Staszewski

żużlowiec Polonii

Nie rozumiem, dlaczego torunianie mają do mnie pretensje za kolizję (wypadek z
              5. biegu, po którym Karol Ząbik i Adrian Miedziński nie wrócili do jazdy).
              Takie są czasy - każdy walczy jak może.

www.sportsboard.pl/Forum/viewthread.php?FID=3&TID=35603&pagenumber=7
              Drugi Cieślewicz?
      • Gość: lol Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:52
        smieci pozamiatane. nadal twierdze ze porazki unibaksu znacznie lepiej
        wygladają n azywo. toruń poznał swoje miejsce i jest tym bardzo zdziwiony. a
        wiechu jest coraz lepszy w ogladaniu pleców rywali hehe
        • kolabor86 Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... 11.06.07, 00:14
          hehe, haha, huhu, uuuahahaha, ale to zabawne, że zawodnik miał kontuzję. Boki
          zrywać.
          Na chwileczkę zniżam się więc do Twojego poziomu i pragnę pogratulować
          trzeciego zwycięstwa w lidze oraz awansu na 6te miejsce, tylko i wyłącznie
          dzięko odwołaniu innego meczu. "hehe".
          • Gość: lol Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 09:15
            kontuzje to chyba ty masz. wiechu po prostu nie ma formy
      • Gość: 78 Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.centertel.pl 10.06.07, 23:22
        hej Chris
        smary bola, co?
        proponuje zalozyc bloga na blox.pl - zrobisz furore swoimi notkami.
      • arius5 Biedny, sfrustrowany chlopczyku 10.06.07, 23:22
        Takie jest zycie, raz sie wygrywa, raz przegrywa.
        A tobia zal dupe sciska, ze wielki Unibax musial przegrac z popwodu kontuzji z
        tak okropnie slabiutka Polonia.
        Biedactwo.
        • Gość: Chris Re: Biedny, sfrustrowany chlopczyku IP: *.tvk.torun.pl 11.06.07, 00:15
          Boli prymityw kibiców bydgoskich fajny transparent...my jestesmy bardziej
          cywilizowani:)Zal mi raczej za was...

img217.imageshack.us/img217/4355/poloniaapator10062007r0fv9.jpg
          • Gość: Szrek Re: Biedny, sfrustrowany chlopczyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 06:53
            Wiesz Chris, żal mi ciebie. Sprzedajesz prostaka że aż boli. Rozumiem, że
            kibicując "liderowi" można mieć focha gdy przegrywa z "czerwoną latarnią". Ale
            zrozum chłopie, że to sport. Chyba że tobie sport kojarzy się tylko z marką
            podłych papierochów, jakie dawno temu produkowano w Krakowie. Jeśli
            oczekiwałeś, że kibice Bydgoszczy nie będą się cieszyć z wygranej tylko
            ubolewać nad losem pokonanego Torunia to żal mi ciebie jeszcze bardziej. Tylko
            dlatego, że kibicując potrafię zachować szacunek dla pokonanego nie skwituję
            twojej postawy żadnym epitetem choć prosisz się o to bardzo. Pozdrawiam
            wszystkich normalnych kibiców obu drużyn
            • Gość: Chris Re: Biedny, sfrustrowany chlopczyku IP: *.tvk.torun.pl 11.06.07, 08:25
              Sport kojarzy mi się ze zdrowym rozsadkiem,ktorego w Bydgoszczy brakuje,uwierz
              mi ze gdyby w Toruniu,para zawodników miejscowych wygrywała dajmy na to z
              Mazurem i Łopaczewskim to nikt by nawet nie wstał z miejsc,a wszyscy przyjeliby
              ze spokojem słabosc rywala,widzac realia w jakich odbywa sie spotkanie.Brak
              jednak sukcesów druzyny z łapanki sprawia,że kazde zwyciestwo cieszy,jak na
              klub o wieloletniej tradycji w bojach zuzlowych chwały raczej nie przynosi,tym
              bardziej radosc po wyeliminowaniu 2 zawodnikow w biegu.To raz a dwa nie mów mi
              o zalu bo ja nigdy nie widzialem w transprencie torunskim słowa K...Y.
              • yoyoo Miałem nadzieję.. 11.06.07, 09:30
                ....że,się nieodezwiesz, a jak się odezwiesz to będziesz miał problem....i
                tak :kibiców,upadku Miedzińskiego,Ząbika.etc..Po co wogóle jechałeś na
                derby ,nie wciskaj ciemnoty ,że chciałeś obejrzeć ciekawe,zacięte zawody ,a
                skoro niewygraliście tak jak pewnie myślałeś to masz doła do dzisiaj.Pewnie, że
                pięknie byłoby wygrać z takim składem,ale uwierz nawet z Miedziakiem i Ząbikiem
                mieliście wczoraj marne szanse.Nie przyjezdzaj za tem do Bydgoszczy, bo za
                mocno to przeżywasz kup sobie loda , zjedz spokojnie na Starówce wysłuchując
                kolejnych relacji....oczywiście z Radia PIK :):)
              • Gość: lol Re: Biedny, sfrustrowany chlopczyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:41
                to miedziak popsuł wczoraj derby wewalając sie w kryche i carolla. chlopak musi
                sie jeszcze duzo uczyc ale chyba juz na to za pozno. najgorsze jest to ze moze
                w przyszlosci kogos zabic na torze. pewnie sie go pozbedziecie w przyszlym
                sezonie. nawiasem mówiąc bardzo cieniutki ten toruń jedni jeszcze nie potrafią
                jeżdzic drudzy wewalają kolegów w bande. tak trzymac chlopaki:)
                • Gość: Jazon Re: Lol-biedny, sfrustrowany chlopczyku IP: *.tvk.torun.pl 11.06.07, 11:21
                  Trzeba byc naprawde frustratem żeby cieszyć sie z kontuzji przeciwnikow, ale
                  dobra- ciesz sie póki możesz. "Rozgromiliście" zespoł składający sie z półtora
                  zawodnika, a Ty wozisz sie jakbyście co najmniej wygrali na wyjeździe. Skoro
                  tacy mocni jesteście żeby pokazac Unibaxowi 'gdzie jego miejsce' to niesamowite
                  ze bonusa nie zdobyliscie- jakim cudem?
                  Mimo że robisz z siebie błazna, to jednak ja nie rozpaczam po wyniku z Bydzi,
                  poniewaz nie mam ochoty z powodu jednego prowokatora wchodzic w konflikty z
                  innymi- czego zycze równiez kolegom z Bydgoszczy.
                  • Gość: lol jazon krasnoludku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 12:08
                    Ciesze sie ze w końcu zrozumiales krasnoludku że moherowo to półtora zawodnika.
                    lepiej późno niż wcale. twoja ocena tego zespolu bardzo mi sie podoba. na
                    takich zalosnych derbach juz dawno nie bylem. a sfrustrowane to było chyba to
                    bydło wyznawców radja maryja co wyrzucili wszystko co mieli pod reka w ochrone.
                    wstyd jeszcze wiekszy od "kiboli" z zielonki. jakos w toruniu nikt z bydgoszczy
                    niczym nie rzucał wiec jak smiesz sie porownywać z kimkolwiek. a na zuzlu to
                    sie chlopaki z torunia po prostu muszą nauczyć jezdzic to nie bedzie takich
                    POGROMÓW.
                  • muvon200 Do Jazona 11.06.07, 13:26
                    Bonusa nie zdobyli śmy rzeczywiście cudem - defekt Klechy. Przelicz a się
                    przekonasz
                    • Gość: Jazon Re: Do Muvona IP: *.tvk.torun.pl 11.06.07, 15:50
                      Tak jasne- z kolei kontuzja Zabika i Miedzina to nic nieznaczący epizod, który w
                      zaden sposób nie wplynał na wynik meczu. Nie chce mi sie o tym gadac- z
                      widowiskiem miało to niewiele wspólnego, natomiast wkurza mnie że nawet w takiej
                      sytuacji znajdują sie matoły które interpretuja ten wynik tak jak niejaki lol,
                      który musial zaprzac obie komórki mózgowe żeby wymyslic sobie te swoje brednie
                      (zapomniał zdaje sie jakie smary Polonia zebrała u nas- wtedy u Was było półtora
                      zawodnika). Pozdrawiam, i zycze utrzymania szóstej pozycji do konca sezonu
                      zasadniczego.
                      • Gość: muvon200 Re: Do Muvona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:31
                        tyle że Karol poleciał bo Miedziak chciał sie na Stacha załozyć będąc ciut z
                        tyłu.
              • Gość: zero obiektywizmu Re: Biedny, sfrustrowany chlopczyku IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 20:00
                Chris napisał:

jak na
                > klub o wieloletniej tradycji w bojach zuzlowych chwały raczej nie
                przynosi,tym
                > bardziej radosc po wyeliminowaniu 2 zawodnikow w biegu.

jaka radość po wyeliminowaniu 2 zawodników? I niby przez kogo? na początku
                krzyczałeś że przez Klechę, potem że przez Staszewskiego za chwilę będzie że to
                przez Jonssona?? Cała akcja sprowokowana była niebezpiecznym atakiem
                Miedzińskiego, rozumiem więc że okrzyki "morderca" były skierowane przeciwko
                niemu?
                Bydgoszczanie nie cieszyli się z kontuzji Torunian tylko z biegowego
                zwycięstwa - kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada, Miedziak pojechał
                niebezpiecznie ale okazało się że to Toruń stracił... nic dodać nic ująć

Chris napisał:

To raz a dwa nie mów mi
                > o zalu bo ja nigdy nie widzialem w transprencie torunskim słowa K...Y

okrzyków "je... Bydgoszcz je..." i "raz dwa trzy bydgoskie psy" od samego
                wejścia na stadion też nie słyszałeś?
                Z tą ochroną to już szczyt szczytów - myslisz że jakieś durnie będą obrzucać
                ochroniarzy butelkami to tamci podkulą ogon i opuszczą stadion?
      • kibic.zalogowany Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... 11.06.07, 10:43
        ehhh... a kiedyś Chris był kimś z kim można było logicznie polemizować...
        a niestety stał się kolejnym żałosnym beczącym z klapkami na oczach ziobrem...
        ostarżasz bydgoską publiczność? niestety nie widziałeś, co prymitywy z twojego
        miasta pokazały wczoraj!!!
        szkoda tylko, że firma ochroniarska to zbieraniną nieudaczników, którzy boją się
        podnieść pałę na wysokość oczu, bo tych wszystkich któzy zaczeli w sektorze
        zadymiać - powinno się spałować na maxa!!!
        jakoś nie przypominam sobie, żeby bydgoscy kibice w Toruniu zadymiali, rzucali
        butelkami itp, ale to zawsze jak przyjedzie bydło z rydzykowa to potrzeba pełno
        policji, bo wiadomo że bydło będzie hasać! nie tak dawno, bo 2 lata temu
        imbecyle z Torunia potrafili się też prawie podpalić w sektorze, ale niestety
        straż pożarna szybko zadziałała :)
        pomijam innych wyznawców o. Tadeusza, którzy na Klechę (bogu ducha winnego
        upadku) krzyczeli "morderca"!!!
        nic tylko pogratulować chorego umysłu... ale czemu ja się dziwię?? przecież wy z
        Torunia jesteście...

a więc Chrisie jeśli mówisz o wstydzie, to raczej w waszym wykonaniu, bo
        okazaliście się zwykłym stadionowym bydłem (nie pierwszy nie ostatni)!!!

• Gość: romekatomek Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 11:28
          rezerwy i kontuzje z Torunia zrobily lepszy wynik w bdg niz optymalny sklad bdg
          w tor
          JEDEN WYCHOWANEK- RESZTA SKLADU Z ŁAPANEK
          wasza kwintesencja
          po rozegraniu zaleglego meczu w tarnowie wracacie na swoje nalezne ostatnie
          mejsce
          na derby trzeba sobie zasluzyc
          te z gkm beda dla was wlasciwe
          po co ogladac jakies zalosne zawody z polonia?
          mecz z gorzowem albo gnieznem bedzie w przyszlym roku ciekawszy
          • Gość: ktoś obiektywny Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.wsb.torun.pl 11.06.07, 12:03
            Kibic zalogowany zapewniam ciebie ze tych do dymienia było zaledwie
            kilku,dopoki dezodoranty tyfusiarskiej firmy ochroniarskiej nie poszły w ruch
            był spokoj,poza tym ilu was w Toruniu było? Nie porównuj liczb bo wypadacie
            mizernie na tle Torunia nasi porzadkowi nie pokazuja kibicom przyjezdnych
            srodkowego palca.Rydzyka to pewnie sam osiołku sluchales nad jeziorkiem moczac
            nogi w ciepłej wodzie z piwkiem w reku,byles chociaz na stadionie?O pracy
            policji nic nie powiem,była wzorowa,ale to wasza ochrona sprowokowala zamieszki
            a konkretnie dwoch zmutowanych bydlaków z SIGMY.
            • Gość: ja Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.chello.pl 11.06.07, 12:25
              Gość portalu: ktoś obiektywny napisał(a):

> Kibic zalogowany zapewniam ciebie ze tych do dymienia było zaledwie
              > kilku,dopoki dezodoranty tyfusiarskiej firmy ochroniarskiej nie poszły w ruch
              > był spokoj,poza tym ilu was w Toruniu było?

a ilu kibiców przychodziło oglądać wasze baraże jak sraliście ze strachu?
              amnezja? czy nie chcesz pamiętać zakompleksiony rydzyku?
              twój obiektywizm jest na poziomie Edgara Gosiewskiego!
          • muvon200 Do Romkaatomka 11.06.07, 12:46
            Gratulujemy wychowanków Sulivana, Drymla, Zagara i kilku innych. Ale to
            przecież cieniasy i gro punktów robią wychowankowie Marcinkowskie i inni.
            • Gość: Romekatomek Re: Do Romkaatomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:48
              tych "kliku innych" rzeczywiscie możesz nam gratulowac:)
              i tych "kilku innych", którzy zasilali wasze szergi również
              bo my polonii niczego w tej materii pogratulowac nie mozemy...
            • kolabor86 Re: Do Romkaatomka 11.06.07, 13:55
              Panie matematyk muvon, Pan już się nie odzywa może...
              Miło, że dodajesz sobie do wyniku dwa punkty Klechy, które stracił po defekcie.
              Zapominasz jednak, że w tym wypadku:
              -nikt nie zdobyłby bonusa
              -i co ważniejsze, punkt więcej zdobył dzięki temu Staszewski, więc zamiast 2-4,
              by było 3-3. 1 punkt więcej, słownie: JEDEN :P
              Twojego liczenia wychowanków to w ogóle nie ma sensu komentować :)
              • Gość: Szrek Re: Do Romkaatomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 14:16
                ZAnim ktokolwiek wpisze się tu jako następny, niech się zastanowi, czy
                mieszanie kijem w rynsztoku to zajęcie, które go interesuje i bawi. Kochani:
                zmieszaliście piękno żużla z błotem swego braku tolerancji i kultury
                kibicowania. Koszmar
                • muvon200 Re: Do Romkaatomka 11.06.07, 15:03
                  Shrek szanuję Twoje wypowiedzi, ale nie rozumiem tej ostatniej. Nikt tu nie
                  dyskutuje o kibolach. Chodzi o wieczny zarzut Torunian do wszystkich drużyn
                  które z nimi wygrały o jakichs wychowanków. Nie ma już w lidze zespołu z
                  wychowanków i tyle. Dla nich jeśli ktoś zaczynał np w Machowej i wieku 15 lat
                  przeszedł tdo innego klubu to wychowanek Machowej. Szlak mnie trafia gdy na
                  Buczka, Protasa i Tomka szczekają, że nie wychowankowie. A ja się pytam ktodał
                  im warunki i szansę na dojście do wysokiej klasy? Zielonka a może GKM? Toruń
                  własnie ma takich wychowanków jak to muvon napisał Sulivan to rodowity
                  torunianin podobnie jak reszta. To że dwóch juniorów się liczy i WIeesiek (dla
                  którego wielki szacunek) to jeszcze nie powód żeby obrażac inne kluby.
                  • kolabor86 Re: Do Romkaatomka 12.06.07, 00:41
                    Przeloguj się i napisz jeszcze raz, bo dziwnie to wyszło :P
                    A z tym obrażaniem odnośnie wychowanków to jak to jest? Bo ja cały czas sobie
                    tak myślę, że jeżeli faktycznie to ma miejsce, to po prostu czynią to osoby,
                    które niespecjalnie się samym żużlem interesują. Np. zakładają sobie wątek i
                    tam wyżywają się do woli. Ooo popatrz, zupełnie tak, jak to Ty zrobiłeś na
                    forum toruńskim pisząc o "huliganach".
                    Całe szczęście na tym forum na dłuższą metę takiego bajzlu zrobić się nie da.
                    • Gość: muvon200 Re: Do Romkaatomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:29
                      Sam potem poprosiłem o zlikwidowanie tego wątku
      • Gość: Valentino Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.tvgawex.pl 11.06.07, 21:22
        Smiac Mi sie chce jak czytam bzdury zakomplesionego wiesniaka z Torunia czyli
        Chrisa.Zapomniales smierdzielu jak sie cieszyliscie z defektu Klechy pokazujac
        te szczerbate pyski?To bylo wasze jedyne zwyciestwo...A Ty piszesz ze My
        cieszymy sie z ze zwyciestwa nad Celmerem i Stachowiakem!Jestem pewny w 100%ze
        gdyby bylo odwrotnie tak samo byscie sie cieszyli i nie piszysz bzdur ze nie bo
        sam sie osmieszasz!!!Poki co to Wy Torunianie narazie byliscie najblizej I
        ligi!!!Chyba nie zapomniales o tym?:)ZKS POLONIA NIGDY NIE SPADNIE!!!
        • nionio41 Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... 11.06.07, 22:46
          Oj valentino, krótka pamięc u ciebie. Przypomnij sobie jak nie tak dawno tylko
          przekręt uratował was przed degradacją do II ligi. Zmiana nazwy klubu i po
          kłopocie. A dokładnie za to samo, Wybrzeże musiało startować w najniższej
          klasie. No cóż, gdańszczanie nie byli tak cwani, a może po prostu byli
          uczciwi ...
          A co do meczu, to nasi zrobili maksimum tego co mogli i za to im dzięuję. Mimo
          wysokiej porażki, do domu wracałem z podniesioną głową, bo bonus to w tym
          składzie ogromny sukces. Polonia już tak łatwych meczy mieć nie będzie i jeśli
          wszystkie drużyny będą przyjeżdżały do Bydgoszczy w najsilniejszym składzie,
          to ... Lepiej nie kończyć.
          • Gość: Szrek Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:21
            No robi się tutaj coraz ciekawiej. Bo o to wychodzi na jaw, że największym
            powodem do szczęścia ogromnego dla fanów najlepszej i najwspanialszej i
            najsilniejszej ekipy naszej Eligi po niedzielnych derby z najsłabszą i
            beznadziejną Polonią jest... bonusowy ochłap. Przerażeniem ogarnia mnie cytat
            z "nionia41", który pisze, że "Polonia już tak łatwych meczy mieć nie będzie"
            jak liderem eligi Unibaksem. Przydałoby się w końcu zakończyć ten wątek, bo
            wyznawcy kultu toruńskiego skompromitują się jeszcze bardziej a tego im trzeba
            oszczędzić. Macie fajny zespół, który stac na wiele i oby osiągnał wszystko na
            co go stać. Szkoda, że zawodnicy nie mogą mieć wpływu na to, kto podszywa się w
            ich barwy.
            • nionio41 Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... 12.06.07, 10:15
              > powodem do szczęścia ogromnego dla fanów najlepszej i najwspanialszej i
              > najsilniejszej ekipy naszej Eligi po niedzielnych derby z najsłabszą i
              > beznadziejną Polonią jest... bonusowy ochłap

A widzisz, różnimy się tym że dla was to zwykły ochłap, a dla nas punkt dający
              ogromną satysfakcję i przybliżający nas do zajęcia jak najlepszej pozycji po
              rundzie zasadniczej. Masz rację, Polonia w tym sezonie ma najsłabszy skład w e-
              lidze (co wcale mnie nie cieszy), ale jadąc z głębokimi rezerwami Unibaxu była
              zdecydowanym faworytem i to pokazała na torze. W tym składzie uratowanie bonusa
              to dla nas wielki sukces.

> Szkoda, że zawodnicy nie mogą mieć wpływu na to, kto podszywa się w
              > ich barwy.

Piszesz o zawodnikach Polonii?
              • Gość: lol ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:41
                najistotniejsze jest to ze unibaks okazał sie żalosnym zespołem. a gdzie ta
                torunska mlodziez ????????????? posmiewisko na calą polske. to miał byc lider??
                przegraliscie z czerwona latarnią i to jaką róznicą. a teraz idzcie płakać w
                spodnice mamusi i nie kompromitujcie sie na forum
                • Gość: Jazon Re: ... IP: *.tvk.torun.pl 12.06.07, 10:49
                  'Czerwona latarnia' powiadasz? No tak, podoba mi sie taka rzeczowa ocena siły
                  Polonii:))))) A pytajac gdzie była toruńska młodzież kompromitujesz sie do
                  reszty chłopczyku- jej najlepszy reprezentant niestety miał wypadek, zauwazyłes
                  czy może zaciałes sie w tym czasie w Toi-toi'u?
                  Posmiewisko na cała Polskę? Dobre sobie- jakos poza toba i kilkoma innymi
                  niepełnosprytnymi nikt sie szczególnie nie śmieje. Ale rozumiem ze do tego
                  stopnia miałes czas odwyknąc od zwycięstw swojej druzyny ze teraz musisz
                  cierpliwie czekac az zwieracze znów zaczną działać. Mam nadzieje ze po
                  nastepnych kolejkach bedziesz tak samo wyszczekany.
                • Gość: Expert Re: ... IP: *.wsb.torun.pl 12.06.07, 11:25
                  Gość portalu: lol napisał(a):

> najistotniejsze jest to ze unibaks okazał sie żalosnym zespołem. a gdzie ta
                  > torunska mlodziez ????????????? posmiewisko na calą polske. to miał byc
                  lider??

Ty bydgoska padlino:) Przypomniec tobie,kto tydzien wczesniej grał pierwsze
                  skrzypce na druzynowce juniorskiej w Poznaniu a kto sie kompletnie
                  skompromitował? Tyfusie zapewniam ciebie ze gdyby był Zabik i Miedziak w
                  skladzie do konca spotkania to wasza łapanka mogłaby przegrac ten mecz,a przy
                  pełnej dyspozycji Jagusia mamusia ocierałaby twoje łzy.Czekam na wyniki wasze
                  zobaczymy,jak bedziesz kulil ogon we wrzesniu:)
                  • kibic.zalogowany Re: ... 12.06.07, 14:31
                    a kto kilka tygodni przed sezonem beczał ze strachu, bo drużyna była dnem i w
                    klubie same długi były?
                    skleroza??
                    ale nic nie trwa wiecznie :) Piła i Tarnów też miała być potęgą :)))
                  • Gość: lol Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:10
                    no to gdzie jest ta moherowa mlodziez. wymieniłes przereklamowanego Carolla
                    (hehe)i nikogo wiecej?? no dawaj pośmiejemy sie wyznawco o.tadeusza nie wstydź
                    się. A jazon krasnoludek to juz osiagnął taki poziom konwersacji ze w koncu
                    wyszla z niego szowinistyczna świnka. unibaks jest zenujący i koniec. prawda
                    kurczy wam mózgi ale moze wam jeszcze jest ktos w stanie pomoc. nie oczekujcie
                    tego ode mnie!! musicie płakać akurat na tym forum??:)) mamusia nie utuliła
                    skutecznie?
            • Gość: Romekatomek Re: Sullivan zdobył bonus na słabej Polonii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:33
              Szrek, smrodzie z bagna, torunski zespol w poltora zawodnia byl w stanie urwac
              ochłap, jak to nazywasz.
              A żalosna lapanka nie u czynila tego w 7 zawodnikow podstawowego skladu
              Nie zaslugujecie nawet na ochłap
              Raczej go przypominacie...
      • szlachcic Nie sluchaja w Bydgoszczy eksperta Szreka 12.06.07, 12:02
        Szrek, jaka byla nawierzchnia na derby?
        Uwazam ze to jest chamstwo ze dzialacze bydgoscy nie biora pod uwage takich
        fachowcow jak ty
        • Gość: Szrek Nie ma jak podupadła szlachta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:13
          Kiedy dostanie się p odupie najprościej zrzucić winę na tor. Szkoda, że tak
          łatwo zapomnieliście w Toruniu jak narzekali wasi zawodnicy, że na treningach
          tor jest inny niż na zawodach. Nie jestem zwolennikiem preparowania, tzn
          takiego przygotowywania toru by stwarzał zagrożenie dla zawodników. Ale żużel
          to nie tylko umiejętność odkręcania gazu na maxa, to także umiejętność myślenia
          i wyciągania wniosków z tego co się dzieje na torze. Sullivan to dobry zawodnik
          i potrafił sobie w Bydgoszczy poradzić. Co się stało, że nie mógł podpowiedzieć
          kolegom z drużyny? A może nie ma drużyny tylko jest zlepek indywidualności?
          • kolabor86 Re: Nie ma jak podupadła szlachta 12.06.07, 17:43
            Włókniarz-Unibax. stop. Sullivan to ogólnie dobry duch drużyny, skarb dla
            każdego klubu. stop. Celmer to nie Kościecha. stop. Nawet Szrek dał się
            wciągnąć. stop. Jest źle z tym wątkiem. stop.
        • Gość: JwQ.L3tt n/c IP: *.petrus.com.pl 12.06.07, 14:28
          najlepszy jest koleś (muvon200) który po swoim śmiesznym wpisie ,a
          mianowicie ,"gdyby Klecha niemaił defektu to bonus byłby dla poloni" tok
          myślenia dziecka ,co by było gdyby ... ? .. dwaj zawodnicy z torunia zdązyli do
          biegu .. niebyło by 5-0 ... tak można bez końca. I wcale nikt niepłacze że
          Toruń przegrał ,chodzi o zachowania ochrony (która sprowokowała całe zajście)
          podobnie człowiek jakiś pracownik ? który przed meczem chodząc po torze
          pokazywał środkowe palce w sektor kibiców przyjezdnych,takie zachowanie chyba
          nieprzystoi komuś z "ekipy" drużyny gospodarzy ?

Kibic.zalogowany: twoje porównanie jest troche śmieszne ,gdyż Polania do
          torunia przyjechał z raczej małą ilością kibiców jak na derby żekł bym nawet
          garstka ,z kolei na odwrót torunianie miali 12 x wiecej kibiców niż wy u nas
          • Gość: ttfan Re: n/c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 06:35
            do JwQ.L3tt

Mam propozycje-zanim napiszesz jakieś nędzne wypociny otwórz Słownik Języka
            Polskiego i spróbuj pomyśleć, bo nijak nie da się przeczytać tego co napisałeś!
            Ochrona dla ciebie sprowokowała całe zajście, tak? Gdyby wasi nędzni i żałośni
            szalikowcy zachowali się jak ludzie nie byłoby problemu. Ale wasz sektor swoją
            złość musiał jakoś rozładować... naprawdę bardzo żałosne to było!
        • kibic.zalogowany Re: Nie sluchaja w Bydgoszczy eksperta Szreka 12.06.07, 14:28
          zapytaj sam siebie toruński ćwoku, kto specjalnie utworzył wątek oznajmiając
          wszem i wobec jaka będzie nawierzchnia, jakbyś był Nostradamusem!?!
          czujesz to...??? obszczymurze...

• mac_byd Re: Nie sluchaja w Bydgoszczy eksperta Szreka 12.06.07, 17:36
            Szlachciura to wybitny przykład osobowości z zaburzeniami emocjonalnymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka