Gość: WG IP: *.ghnet.pl 18.06.07, 14:16 długo przebieraliście w zdjęciach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrr Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do si.. IP: *.dolsat.pl 18.06.07, 14:22 widac, ze pierwsze lepsze wzieli :/ normalnie jak romkowi giertychowi, zeby jak najgorzej wyszedl :/ www.cyberdunk.com/?ref=4991 Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do 18.06.07, 18:48 Nastąpi to całkiem szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do 18.06.07, 14:30 A co mnie obchodzi kubica? Dla mnie to całe F1 to pralnia brudnych pieniędzy... Jeszcze trochę a media okrzykną Kubicę sportowcem tysiąclecia... żalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:31 nie wiem czemu ale kubica przypomina mi z wyglądu młodego koterskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:49 A mnie Kubica przypomina toczka w toczke tego Quasimodo ze starego filmu , gdzie te role gral chyba Anthony Quinn. Wypisz , wymaluj Kubica.A wroci , jak to sie u nas mowi na niemehr wieder, czyli na Sw. Aleluja.Kubica jest dla beemwe juz skonczony.Polak nie bedzie juz jezdzil i demolowal naszych niemieckich cacek.Wpusc chlopa do boura to atrament wypije.Ale NAJWAZNIEJSZE , ze was , Polacy juz niedlugo wywalimy z naszej Unii, no chyba ze pojdziecie przed nami , Niemcami na kolana, poddacie sie , do parteru i uderzyc o mate na znak prosby o laske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda nie Falsz Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.dsl.bell.ca 18.06.07, 15:05 Ale ty masz gosciu na..e. Jest tu u nas kilku takich jak ty. Z wielu smierdzacych kupami wsi dochrapalo sie wiz i siedza na czarno. Tylko kwestia czasu zanim cie immigration weznie za te ten twoj rogaty leb. Koleczko do nosa i spowrotem tam skad przyszedles. Ugnojone lapki przestana stukac w klawiaturke i wroca do tego do czego byly stworzone. Widelki i nawozic pole kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 15:22 Right !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecniemiec Vettel o wypadku Kubicy - Ta cala historia sprawil IP: *.adsl.anlx.net 18.06.07, 17:26 a mi duzo radosci !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuFFLiX.com stuFFLiX.com IP: 70.90.174.* 18.06.07, 18:16 wydaje mi sie ze to TYLKO TLUMACZENIE bylo niezreczne. Wypowiadal sie ze mu bylo przykro wczesniej stuFFLiX.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattttttteq Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: 141.53.22.* 18.06.07, 16:56 slaba prowokacja... koles co paliles? ja chce to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKO Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.aster.pl 18.06.07, 15:15 hehe dziecko neostrady - wez sie gowniarzu do nauki zamiast marnowac czas, przynajmniej ksiazke przeczytaj skoro ci sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Healthy Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 15:33 Polacy juz niedlugo wywalimy z naszej Unii, no chyba ze pojdziecie > przed nami , GEJAMI -Niemcami na kolana. Dzisiaj Geje Niemcy jutro geje caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc82 Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do 18.06.07, 15:39 hehe, nie wiedzialem ze u Germnaow maja Neostrade!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bard333 z ciebie to niezły jełop jest, nawet nicka masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 17:32 odpowiedniego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.stuFFLiX.com Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: 70.90.174.* 18.06.07, 18:15 Mlody Koterski mial wlasie tak "sketch" wystepujac jak Robert Kubica u wojewodzkiego. Sa bardzo podobni stuFFLiX.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thaisenn Tak jest Vettel - rulez ! Kubica na drzewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnas Re: Nie chcemy Kubicy ! chcemy Vettela ! IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 17:05 same geje wkolo, poddaje sie, out, amen, aus & doswidania. Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Tylko niemcy potrafią jeździć autami i je robić po 18.06.07, 17:38 Tylko niemcy potrafią jeździć autami i je robić polacy się jako kierowcy nie nadają potrafią tylko rozbijać auta albo je kraść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Healthy Re: Tylko niemcy potrafią jeździć autami i je rob IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.07, 14:41 pedaly precz z forum Odpowiedz Link Zgłoś
pablo3001 Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do si.. 18.06.07, 14:37 Co sądzicie o komentatorze Polsatu A. Borowczyku??? Borowczyk jest wg mnie bezwzglednie najgorszym komemtatorem spotrowym jakiego slyszalem w zyciu... Obrzydliwie egzaltowany, wciaz powtarzajacy te same frazesy - on psuje cala radosc z ogladania F1! I te jego ciagle, pelne emfazy powtarzanie :"Tutaj, na slynnym torze w Indianapolis, na tej najwiekszej sportowej arenie swiata..." Powtorzyl to chyba z 25 razy w ciagu 2 godzin... Katastofa. M. Sokol to calkowice profesjonalny gosc z poczuciem humoru, bardzo go lubie, natomiast gdy pan Borowczyk zaczyna swoja paplanine musze czasami wylaczac dzwiek - nie moge go strawic... Moze i ona ma spora wiedze, ale to jest wiedza na papier, a nie do mikrofonu... Panowie z Polsatu pora na zmiany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.ghnet.pl 18.06.07, 14:46 komentatorzy - trochę jak drogowcy - to tacy chłopcy do bicia...mi tam on nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4mx Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.centertel.pl 18.06.07, 14:51 Moim zdaniem to Polsat specjalnie tak dobrał komentatorów - jeden do "mielenia" dla kibiców okresowych, drugi dla stałych fanów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubmeister Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 14:52 oni o kazdym torze tak mowia. dla nich kazdy tor jest najwiekszy, najtrudniejszy i najniebezpieczniejszy. wczoraj sie rozesmialem jak kamery pokazywaly awarie Heidfelda, a gosciu nadawal o czapeczkach pamiatkowych z nazwiskiem Alonso :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strus Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.g-net.pl 18.06.07, 17:04 no ja tez sie smialem, jak M.Sokol probowal wejsc niesmialo w slowo Borowczykowi jak Liuzzi zjechal do boksu i konczyl wyscig. Ledwo dal sobie przerwac, po czym natychmiast wrocil do tego co mowil jakby nic sie nie stalo. smieszy mnie ten gosc szczegolnie w oku kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.g-net.pl 18.06.07, 16:59 taka polityka polsatu. ja tez czesto wylaczam dzwiek, bo i tak gosc nie mowi co sie dzieje na torze, tylko pier... o glupotach, o ktorych mozna by mowic przed lub po wyscigu. dla niego chyba to co sie dzieje na torze jest nudne. podobnie bylo w zeszlym roku na tv4. tez jeden gosc mowil co sie dzieje na torze a drugi bajki opowiadal (tez chyba to byl Borowczyk). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.gdynia.mm.pl 18.06.07, 15:14 Mam nadzieję, że to czysta kurtuazja szefa Sauber'a i nieudacznik, niebezpieczny dla siebie i innych Kubica, nie powróci już na tor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Kurtuazja IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 15:24 Nie uzywaj slow, ktore slabo rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
adtab T.Sato na 4-tym miejscu w klasyfikacji kierowców?? 18.06.07, 15:16 T Sato na 4-tym miejscu klasyfikacji kierowców ?? i to z dorobkiem 12 punktów ?gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzona miss Tym gorzj, jeżeli dojdzie do siebie. IP: *.238.219.67.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 18.06.07, 15:19 Jego poczynania wykazują ogromne odstępstwa od normy, co niecie zagrożenie bezpiczeństwa. Same jego wypowiedzi, jak i jego tok myślenia nie nadają się do publicznego użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Tym gorzj, jeżeli dojdzie do siebie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:24 Oj Kubica to lepszy cwaniak. Ciagle cos sie nie podobalo w samochodzie - to skrzynia biegow to opony, a ze chlopaki w wrasztacie nic poradzic nie umieli to uznal model za trefny i go rozp... Teraz bedzie mial nowy i wreszcie zacznie wygrywac. Twardziel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re; Kubica- totalny niewypal na torze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:50 A w naszym , niemieckim zespole nie ma juz chlop NIC do szukania.Niech ten Quasimodo spod Krakau lepiej wraca na swoje blonia.My , Niemcy bedziemy wywalac teraz wszystko co wasze , polskie.Kubice z niemieckiego auta , was z naszej , niemieckiej Unii , waszych roboli , robiacych u nas na schwarz.A wszystkich siup przez Odre nach Osten i mur bedziemy budowac.Taki kordon porzadkowo- sanitarny.My nic od was nie kupimy, Potezni Rosjanie rowniez.Zbudujemy szybko gazociag pod Ostsee , zakreca wam , Polakom , nasi rosyjscy przyjaciele gaz, a potem rope tez.Ale najwazniejsze ,ze do konca tego tygodnia stoi fest , ze fruwacie z naszej Unii raus. Raus und schluss z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
328i Re: Re; Kubica- totalny niewypal na torze 18.06.07, 16:52 Pisz więcej na forum i nie wychodź z domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomMik Re: Re; Kubica- totalny niewypal na torze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:58 zacznij od wywalenia neostrady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Healthy Najgorsi z wszystkich Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 15:20 Schumacher ale Ralf - po znajomosci brata w F1 -wlasnie wyrzucany przez Toyote, Heidfeld - 10 letnie nieporozumienie F1, i do tego techniczny analfabeta, ktory tylko wysila sie gdy w zespole jest ktos lepszy od niego. Pianista Sutil - kamikadze bez szarych komorek, demolujacy samochod po samochodzie. No i najwiekszy z nich talent Vettel - bo jeszcze niczego nie pokazal a juz wszedl do historii (hahahahahahaa!)- oprocz jednego wyscigu - zrobienia w portki w pierwszym wirazu i pasywnej, tchorzliwej jezdzie do konca (ani jednego ataku do wyprzedzenia). Jakby nie trzech przed nim zjechalo tylko wszyscy odpadli toby wygral !! Odpowiedz Link Zgłoś
dead_skunk Re: Najgorsi z wszystkich Niemcy 18.06.07, 16:01 ...dlatego od przyszlego roku zmieniaja sie zasady F1. 1. Polscy kibice przekonali caly swiat, ze Robert Kubica jest jedynym i najwspanialszym kierowca F1. Jezeli dotad nie wygral, to tylko dlatego, ze mu zli Niemcy psuja wciaz samochod. Innych powodow nie ma – wiadomo, ze Polak jest z definicji najlepszy. 2. Jezeli ktokolwiek ma wieksze sukcesy od Kubicy (np. Hamilton) to tylko za sprawa cudownego auta i miedzynarodowego spisku (zapewne kierowanego przez zlych Niemcow) wymierzonego w jedynego prawdziwego kierowce F1. Dlatego tez od przyszlego roku wyscigi F1 nie beda rozgrywane. Cala transmisja ograniczy sie wylacznie do dekoracji zwyciezcow poszczegolnego nie odbytego wysigu. Z definicji zwyciezca zawsze bedzie Robert Kubica. Miejsca drugie i trzecie beda rozlosowane za kazdym razem od nowa, przy czym niemieccy kierowcy w losowaniu udzialu brac nie beda – zostana za kazdym razem zdyskwalifikowani. W ten sposob zapewni sie Robertowi Kubicy dozywotni tytul Mistrza Swiata F1. Jedyna mozliwoscia utraty tego tytulu byloby pojawienie sie kolejnego POLSKIEGO kierowcy F1 (moglby zostac wylowiony np. przy wirtualnej jezdzie na playstation), wowczas on przejalby dalsze coroczne zwyciestwo mistrzostwa F1. Przy okazji pobilby rekord Hamiltona stajac za kazdym razem w swoich pierwszych siedmiu wysigach na najwyzszym stopniu podium. Poniewaz polscy fani przekonali caly swiat, ze naprawde najlepszym kierowca w F1 moze byc tylko Polak (to takie prawo boze), wiec wszystkie dotychczasowe mistrzostwa zdobyte przez M. Schumachera (jako zlego Niemca) przejda automatycznie na Roberta Kubice, ktory w ten sbosob stanie sie najmlodszym bo 9- letnim (w 1994 roku) zwyciezca mistrzostwa F1 w historii. PS. Robert Kubica: „Polacy nie rozumieja F1“ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Healthy Re: Najgorsi z wszystkich Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 16:28 Co tak zawyles, jak odpisujesz - to na temat. Na temat Kubicy ani Polakow nie wypowiedzialem ani jednego slowa, nicht wahr ? Nun zum Thema : ilu mistrzow swiata fizycznie mieli Niemcy ??? Prosze o odpowiedz, a moze wiesz ilu lacznie bralo udzial w tych zawodach ? Jaka jest ich skutecznosc zatem ? I powtarzam moje koronne pytanie - skutecznosc aktualnej grupki niemieckich kierowcow - ponizej wszelkiej krytyki, prawda ?? Pytanie pewnie retoryczne, bo pewnie znowu zmienisz temat i jeszcze glosniej zawyjesz. A zatem ciszej prosze i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
dead_skunk Re: Najgorsi z wszystkich Niemcy 18.06.07, 16:57 Nie podniecaj sie tak chlopcze, bo sie "zaslinisz". Juz Ci napisalem, ze od przyszlego roku (wychodzac naprzeciw m.in. twoim marzeniom) Niemcy nie beda odgrywali zadnej roli. Juz tylko Robert Kubica (i ewentualnie jego POLSKI nastepca), a cale forum bedzie az biale od polucji ... A widzac, ze mam z expertem od F1 do czynienia - jedno pytanie. Co sie stanie jezeli Robert Kubice wygra juz w tym roku wyscig i Mazurek Dabrowskiego zostanie odegrany razem z niemieckim hymnem? Zrobisz kupe z wscieklosci? Robert Kubica : "Polacy nie rozumieja F1" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Healthy Re: Najgorsi z wszystkich Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 18:50 Ja nie pisze o czym marze, ja nie pisze o Polsce, ja nie pisze o Polakach - ja napisalem wylacznie o Niemcach. A wiec prosze raz jeszcze - uspokoj sie, skup sie i przeczytaj moj tekst raz jeszcze, ale ze zrozumieniem, dedykuje cie go jeszcze raz. Stac cie zeby odpowiedziec choc jednym slowem na temat ?? Powodzenia ! .....Schumacher ale Ralf - po znajomosci brata w F1 -wlasnie wyrzucany przez Toyote, Heidfeld - 10 letnie nieporozumienie F1, i do tego techniczny analfabeta, ktory tylko wysila sie gdy w zespole jest ktos lepszy od niego. Pianista Sutil - kamikadze bez szarych komorek, demolujacy samochod po samochodzie. No i najwiekszy z nich talent Vettel - bo jeszcze niczego nie pokazal a juz wszedl do historii (hahahahahahaa!)- oprocz jednego wyscigu - zrobienia w portki w pierwszym wirazu i pasywnej, tchorzliwej jezdzie do konca (z gownem w spodniach i ani jednego ataku do wyprzedzenia). Jakby nie trzech przed nim zjechalo tylko wszyscy odpadli toby wygral !! .................. Odpowiedz Link Zgłoś
dead_skunk Re: Najgorsi z wszystkich Niemcy 18.06.07, 20:05 Widze, ze moja odpowiedz byla dla ciebie zbyt wymagajaca intelektualnie. Zachwycaj sie wiec nadal wlasna "tworczoscia". Tylko bez przesady, az tak dobra tez nie jest, wiec pozostaw raczki na kiolderce... dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Healthy Re: Najgorsi z wszystkich Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 20:40 Szanowny polofilu, To co napisalem pierwotnie - napisalem n i e do ciebie, odpisales po poczules sie sprowokowany ? czym prosze ??, no mi odpisales, ale a n i s l o w a na temat a potem powtorzyles podobne brednie, i znowu ani slowa na temat wyjatkowych patalachow, obecnych niemieckich kierowcow F1. Masz zatem klopot z czytaniem cudzych tekstow ze z r o z u m i e n i e m albo ! - cierpisz na hipochondrie. No to ci wspolczuje biedaku i zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Naprawde zycze, bo swiat jest tym piekniejszy, im mniej na nim jest takich polskojezycznych kanalii jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najgorsi z wszystkich Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:03 Hej Schuja Taki z ciebie nIEMIEC jak ze mnie Jenifer Lopez, neostrade ci też założyli tam w raichu? A zresztą wyrywaj te chwasty w polu bo co volksdeutsch może robić w Niemczech!!! Za 1200 euro!!! Tragedia, tylko ci współczuć. A z kawałów o Polakach też się śmiejesz? Współczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Re: Najgorsi z wszystkich Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 16:40 to obywatel t e c z o la n d u. Dajcie spokoj zasmarkanemu pedalowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc TABELA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:02 Coś się Wam tabela nie zgadza... Sato na 4 miejscu (12pkt), Kubica niżej (26pkt)..? Poprawiać, poprawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Kubica jest skonczony, juz nie wroci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.06.07, 16:10 przykre ale tak to juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amo Re: Kubica jest skonczony, juz nie wroci 18.06.07, 16:32 Banda oszołomów, szkoda słów. A może jest tu ktoś kto śledził karierę kubicy jako 17 latka i marzył żeby to nazwisko było w F1 bo to byla nasza jedyna szansa. W sportach motorowych najlepszym polskim osiągnieciem w jakichkolwiek MŚ było 11 miejsce Tomasza Kuchara serialu WRC.....bo wszyscy poodpadali, zamiast trzymac kciuki ględzicie tak typowo po Polsku Odpowiedz Link Zgłoś
328i Re: Kubica jest skonczony, juz nie wroci 18.06.07, 16:58 Dobrze gadasz Adamo. Ale fajnie by było jakby Kubica troche spuscil z tonu, pogadal z jakims psychologiem, albo ze starymi (chyba, ze oni tak go nakrecaja). Jego styl bycia jest podejrzany niestety, ten chlopak ma jakis zal, czy kompleksy w wyniku czego kibicie sie na niego wkurzaja albo dochodzi do takich wypadkow. Jeszcze troche i spali kariere, zabic sie chyba nie zabije, bo by to nastapilo w Montrealu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: sa jeszcze inni IP: *.socal.res.rr.com 18.06.07, 17:02 Hamilton byl znakomity, swietny kieowca, druga swietna jazda, trzymaj tak dalej Hami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 17:04 Gość portalu: WG napisał(a): > długo przebieraliście w zdjęciach? jeden z lepszych postów, jakie ostatnio czytałem:) no, rewelka po prostu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do si.. IP: 80.72.196.* 18.06.07, 17:25 ten gość chyba nie wie co mówi skoro cała historia przyniosła mu wiele radości on wyraźnie cieszy się z wypadku Roberta, kretyn młody kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeno Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do si.. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.06.07, 17:29 kubica jest kiepski. tyle już razy startował w wyścigach i ani razu nie stanął na podium. czas na młodych. trzymam kciuki za amerykańca bo ma (w odróżnieniu od kubicy) świetlaną przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 17:43 W USA nie odrozniacie Austrii od Australii. Wasz problem. Tak samo twoja wiedza o F1, o Kubicy i o podium. "Tyle razy starowal i nie byl jeszcze na podium" ... koniec twojego cytatu. Otoz w MONZA w tamtym roku byl 3. Co ty na to zasrany madralo o swietlanej przeszlosci. Aha, Monza to we Wloszech, nie w Nowej Zelandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.chello.pl 18.06.07, 18:56 Wyluzuj Gość jest z Bielska (z White'owa) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Ale trochę miał racji. Kubica jest starszy 18.06.07, 19:04 Kubica jest o miesiąc starszy od Hamiltona. -- Frant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Theissen: Kubica wróci, gdy tylko dojdzie do IP: *.spray.net.pl 18.06.07, 18:03 podrzuć im swoje Odpowiedz Link Zgłoś