Gość: WoRaS IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 13:17 A u nas diabelski upał.... ufff.... PS. jestem pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Giertych Re: Przed meczem w Sztokholmie zimno i deszczowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 13:25 To dobrze nasi jak zmarzną to bedą musieli coś pobiegać!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Re: Przed meczem w Sztokholmie zimno i deszczowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 13:27 pojadą Szwedów tak z 3:0 !!! 13 ich pogrąży czytajcie apokalipse tam jest to dokładnie opisane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giba POLSKA GOLA !!! IP: 150.254.84.* 11.06.03, 13:48 Wygramy 3:1. Nasi zagrają mecz życia. Zwłaszcza Dudek (obroni karnego). A potem juz same zwycięstwa (w ME też). Trzeba się odkuć za 0:4 z Portugalią. Przy okazji skopiemy tyłki Niemcom, Aglikom i Czechom. Kosa pójdzie do Realu, Krzynówek do Milanu, Głowacki do MU, Zając do Arsenalu a Zuraw do Juve. No a w 2006 w MŚ w finale nasi osmieszą Brazylię. Tak to będą cudowne lata polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw DEBEL ZDEBEL-WICHNIAREK SIE PRZELAMIE IP: *.rose2.brandeis.edu 11.06.03, 15:25 W POL I BEDZIE 3-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Wlasnie wychodze z pracy zeby dojechac do Sztokholmu IP: 62.20.19.* 11.06.03, 13:44 na mecz!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenqa Re: Wlasnie wychodze z pracy zeby dojechac do Szt IP: *.ks.se 11.06.03, 14:17 Gość portalu: Antek napisał(a): > na mecz!!!:))) No to do zobaczenia w polskim sektorze :-))) (ja jeszcze nie wychdzę z pracy - mam na Råsundę trochę bliżej) Polska Gola!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek Wspołczucie IP: 62.181.188.* 11.06.03, 14:54 Wspolczuje wam. Jedyna okazja na pare lat zobaczyc reprezantacje Polski na zywo i to w takim meczu, w ktorym dostaniemy w dupe. I jeszcze w pracy sie beda z was smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Ja tez chce IP: *.telia.com 11.06.03, 16:42 Mam nadzieje ze Polska wygra, moj szef bedzie sie jutro nabijal annars(po naszemu inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlochaty Kogo ten mecz obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 14:54 a kogo ten mecz jeszcze obchodzi? jada po lanie i tyle... szkoda czasu antenowego i co najwazniejsze mojego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bieniek Re: Przed meczem w Sztokholmie zimno i deszczowo IP: *.student.pw.edu.pl 11.06.03, 14:59 i tak ich pchniemy 2 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Przed meczem w Sztokholmie zimno i deszczowo IP: hpcache:* 11.06.03, 15:22 W cuda nie wierzę ale mecz obejrzę bo ciągle mam nadzieję na dobre widowisko!!! Walczcie a porażka może być wybaczona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Założę się o każde pieniądze, że... IP: 213.25.91.* 11.06.03, 16:09 Janas po przegranym meczu w Sztokholmie złoży dymisję. Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Założę się o każde pieniądze, że... 11.06.03, 16:18 Gość portalu: Paula napisał(a): > Janas po przegranym meczu w Sztokholmie złoży dymisję. Przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Janas nie odejdzie... IP: *.telia.com 11.06.03, 16:33 > Janas po przegranym meczu w Sztokholmie złoży dymisję. Janas nawet po przegranym meczu nie zlozy dymisji. Bo nawet gdy przegramy to mamy caly czas szanse chociaz na drugie, barazowe, miejsce. Natomiast gdy NIE WYGRAMY z Lotwa, to wtedy do widzenia. Wtedy zzas na budowanie nowej repr na MS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek Zapomnij o MŚ 2006 IP: 62.181.188.* 11.06.03, 17:19 Gość portalu: Reporter napisał(a): > > Janas po przegranym meczu w Sztokholmie złoży dymisję. > Janas nawet po przegranym meczu nie zlozy dymisji. Bo nawet gdy przegramy to > mamy caly czas szanse chociaz na drugie, barazowe, miejsce. > Natomiast gdy NIE WYGRAMY z Lotwa, to wtedy do widzenia. Wtedy zzas na > budowanie nowej repr na MS. Jak tak dalej pojdzie to nie bedziemy miec szans na awans do MŚ 2006 juz na starcie bo bedziemy losowani z czwartego koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vasyl Odpowiedz: Kogo ten mecz obchodzi?!!! IP: 207.236.235.* 11.06.03, 16:53 Wlochaty, ty buraku jeden. Ten mecz obchodzi cala Polske. A jak ty sie tym nie interesujesz to spierda.....!!! Polska do boju!!! My chcemy gola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek Re: Odpowiedz: Kogo ten mecz obchodzi?!!! IP: 62.181.188.* 11.06.03, 18:04 Cala Polska sie zastanawia ile bramek nam wpakuja i jak dlugo jeszcze Listkiewicz bedzie niszczyl Polska pilke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Przed meczem w Sztokholmie zimno i deszczowo IP: *.chello.pl 11.06.03, 17:01 A prawda jest taka, ze niewazne czy jest zimno, deszczowo, mokro czy sucho.. Polska reprezentacja jest do kitu.. Chlopaki graja tylko po to by dostac kase.. I oprocz tego malo co ich obchodzi.. Biegaja po boisku jakby im bylo wszystko jedno.. Zaluje ze tak to wyglada.. A pan Listkiewicz i cala ta jego banda wraz z Janasem, ktory zdania nie potrafi sklecic, nadaja sie na.. Szkoda gadac.. Maja pensje Bog wie jak wysokie i tylko kibicow robia w jajco.. Zalosne.. "Druzyna".. Nawet gdyby stal sie cud i bysmy wygrali.. Nic to nie zmieni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Gazeta Andreas Andersson gra w dDjurg& aring;den Ha Ha HA! IP: 194.23.138.* 11.06.03, 17:19 www.aik.se/engelska/ftbsquad.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na wygnaniu Re: Przed meczem w Sztokholmie zimno i deszczowo IP: *.cm-upc.chello.se 11.06.03, 17:42 Igor Sypniewski (wschodzaca gwiazda szwedzkiej ligi) nie zagra w kadrze Polski.Szwedzi maja powody do radosci...bo ze trener Janas nie umie dostrzegac dobrych zawodnikow i smieja sie z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na wygnaniu Igor Sypniewski IP: *.cm-upc.chello.se 11.06.03, 17:45 Igor Sypniewski (wschodzaca gwiazda szwedzkiej ligi) nie zagra w kadrze Polski.Szwedzi maja powody do radosci...bo ze trener Janas nie umie dostrzegac dobrych zawodnikow i smieja sie z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek Re: Igor Sypniewski IP: 62.181.188.* 11.06.03, 18:02 Sypniewski nie zagra z tego samego powodu cco Larsson, bo niechce grac w tej reprezentacji.Z ta tylko roznica ze Larsson cos dla reprezy Szwecji zrobil a Sypniewski to glupek i zdrajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Re: Igor Sypniewski IP: *.telia.com 11.06.03, 18:40 Zdrajca to mocne slowo, na czym polega jego zdrada ? Na tym ze gra w Szwecji ? przeciez w Polsce nikt go pod koniec sezonu nie chcial. Ze nie chce grac w repr ? widocznie nie jest gotowy. Jak bedzie gotowy to sam powie. Poza tym wielu uwaza ze takich jak Sypniewski to mamy w Polsce na peczki. Wiec i ze Szwecja powinnismy sobie dac rade, bez murzyna i bez Sypka. Sypek gral w repr raptem 2 razy, i to dawno, Niech Wichniarek, Kuzba i Dawidowski pokaza klase ... Bo oni juz sie ograli w repr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Re: Igor Sypniewski IP: *.telia.com 11.06.03, 18:05 Nie do konca tak. Klejndinst (asystent Janasa) przyjechal do Halmstad i chcial rozmawiac z Sypkiem, ale Sypek powiedzial (i to przez trenera) ze na razie nie chce grac w reprezentacji. Mysle ze Sypniewski bylby poteznym wzmocnieniem polskiego ataku, ale.. sam musi chciec grac. Mam nadzieje ze z Lotwa i Wegrami zagra (jesli bedzie w formie). Bo gra sie dla Polski, dla kibicow (i dla wlasnej slawy), a mnie dla jakichs dupkow co rzucaja klody pod nogi. A jak dobrze pojdzie to i w barazach do ME. Czego Sypniewskiemu zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tołdi DO BOJU BIAŁO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.06.03, 18:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alladyn Re: Przed meczem w Sztokholmie zimno i deszczowo IP: *.proxy.aol.com 11.06.03, 18:32 Wedlug mnie jest za duzy OPTYMIZM przed meczem ze Szwecja wsrod polskich kibicow pilkarzy z trenerami oraz dziennikarzy,a to moze byc zle i okazac sie zgubne dal Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic ankieta kto wygra mecz IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 18:41 ale najgorsze ze z polakow je.... pesymisci ja wierze w zwyciestwo polski i ten ktory wierzy tak jak ja jest prawdziwym kibicem ale taki narod juz widze tych je... skurw.... co w 5 minucie sie wymadrzaja jak to polacy slabo graja ze oni to lepiej potrafia i jaki to janas jest ja wierze w ta kadre poprzednie mecze byly dosc pechowo przegrane i na pewno to ze malo kto w nich wierzy nic im nie pomorze ja bede im kibicowal najlepiej jak potrafie jestem przekonany ze wyjdzie 11 walecznych pilkarzy i jesli im sie nie powiedzie a beda walczyc to chwala im za to powodzenia POLSKA-BIALO-CZERWONI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Przed meczem w Sztokholmie zimno i deszczowo IP: 80.51.101.* 11.06.03, 19:08 Jacy piłkarze są mentalnie przed takim pojedynkiem "o wszystko"? Z koncentracją, determinacją i odpowiednim podejściem psychicznym do ważnych spotkań międzypaństwowych Polacy nie mieli problemów ani w Kijowie (wygraliśmy z Ukrainą 3:1), ani w Cardiff (wygrana 2:1 z reprezentacją Walii) ani na gorącej murawie w Oslo (zwycięstwo 3:2 po dramatycznym meczu). Teraz przed Nmai kolejny szalenie ważny mecz na wyjeździe! Czy Polacy, garjac w zupełnie niezgranym i eksperymentalnym składzie, mają szansę wygrać ze Szwedami? Czy kadra w której w przeciągu kilku miesięcy zagrało kilkudziesięciu zawodników ma możliwość wznieść się na wyżyny swoich umiejętności i pokazać futbol na światowym poziomie na podsztokholmskim stadionie Rasunda? Czy to, że w mediach najpierw krążyły spekulacje, że Mariusz Jop zagra na środku pomocy w wyjściowym składzie ze względu na warunki fizyczne (w końcu nie zmieścił się nawet na ławce rezerwowych, a mecz obejrzy z trybun), że polscy piłkarze nie chcą grać dla reprezentacj i icelowo rezygnują z przyjazdu na zgrupowania moze mieć korzystny wpływ na grę Naszego zespołu? Paweł Janas jest trenerem szalenie krytykowanym i piekielnie kontrowersyjnym. Co by było gdyby teraz polskim trenem był Jerzy Engel/ A co gdyby Polaków poprowadził w Sztokholmie Janusz Wójcik? To byliby inni ludzie, inna reprezentacja, a te same piłkarskie trykoty! Czy poslkim piłkarzom można pozamieniac numery na koszulkach i i tak nik nie zauważy różnicy? Trzymam kciuki za Nasza piłkę! Odpowiedz Link Zgłoś