Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Dzwon" Adrenaliny

IP: *.tvk.torun.pl 29.07.07, 00:22
    Tak sobie mysle,ze wszyscy jada po Nickim Pedersenie w tym sezonie,a ja
    obserwujac Jonssona mam wyobrazenie ze to jeszcze wiekszy "antybohater torów"
    niż Dunczyk. W koncu kogoś rozjedzie,dzisiaj akurat nikt nie atakował po
    zewnetrznej,bo pewnie zbrałby go w dmuchawca. Który to juz upadek w GP i
    lidze w tym roku? Tor w Pradze budził kontrowersje,ale nikt nie upadł tylko
    Jonsson,to przypadek czy noszalancja i przyrost formy nad trescia?Bydgoszcz
    jedzie jutro mecz w Czestochowie gdzie Szwed doskonale zna tor a tak
    zmniejsza swoje szanse na ugranie chocby punktu bonusowego,przy słabszej
    dyspozycje Grega.Nie ma co ukrywać Jonsson jest głownym winowajca pozycji
    Bydgoszczy w DMP,jak tak dalej pojdzie to skonczy na wózku inwalidzkim swoja
    kariere!Dość bezmyślnej jazdy na torach zuzlowych!
    Obserwuj wątek
      • Gość: heart Re: "Dzwon" Adrenaliny IP: *.eu.org 29.07.07, 02:35
        1.Tor był fatalny.
        2.Adrenalina przesadził z atakiem ( tor)
        3.Może (Polonii) musi iść pod górkę?!
        Oszołomom i dewiantom nie odpowiadam ( Bilimy ,Chrisy i inne dupki), .

11.Tylko Polonia.
        12..........wybacza,Polonia NIGDY !
        • Gość: :/ Re: "Dzwon" Adrenaliny IP: *.chello.pl 29.07.07, 09:07
          tak, tor fatalny, przeciwnicy mieli lepsze "motorki" i w ogóle cały świat
          przeciwko biednemu Andreasikowi :/
          Jak długo wszyscy, którzy go tak bronicie będziecie patrzeć przez różowe
          okulary? Nie przepracował chłopak zimy (mówię oczywiście o formie sportowej) i
          teraz nie ma siły utrzymać przez 4 kółka kierownicy. W końcu to nie ferrari ze
          wspomaganiem :/
          • kittenka3 Re: "Dzwon" Adrenaliny 29.07.07, 19:18
            No tak... Po raz kolejny zaczęła się nagonka na Andreasa... Dlaczego nikt nie
            pamięta jak wiele zrobił dla Polonii w poprzednich sezonach?? Przecież gdyby
            nie on, bydgoska drużyna juz w 2004 r. pożegnałaby się z ekstraligą, po tym jak
            legendarny Gollob uciekał z Bydgoszczy, bo skończyły sie w klubie pieniążki...
            Nie mogę słuchać, ani czytać wypowiedzi, że w przyszłym roku należy
            podziękować AJowi, a na jego miejsce niech wróci wspaniały, zawsze szanujący
            bydgoskich kibiców- król Tomasz... Gollob swoją miłość okazywał już
            wielkrotnie, nie przyjeżdzając na żadne turnieje do naszego miasta...no... może
            poza GP...
            Ten sezon w wykonaniu Andreasa jest gorszy niż zły i na pewno swoimi kontuzjami
            nie pomaga Polonii w utrzymaniu w e-lidze, ale to przede wszystkim wina
            działaczy, ze skompletowali taki skład jaki jest...1 lider i reszta bardzo
            przeciętnych ligowców... Szkoda, ze nikt nie pomyślał co będzie, jeżeli ten
            lider nabawi się kontuzji... W przypadku AJa uraz z początku sezonu "ciągnie
            się" za nim przez cały czas.
            Jonsson to wciąż młody, perspektywiczny zawodnik, przed nim wiele lat jazdy na
            torze. Do tego to przesympatyczny chłopak, łatwo nawiązujący kontakt z kibicami
            i innymi zawodnikami, taki dobry duch drużyny, o którego wcale nie jest
            łatwo!!! Jestem przekonana, że bogatszy o przykre doświadczenia z tego sezonu,
            w przyszłym roku nie popełni tych samych błędów, a na forum ponownie pojawią
            się głosy wychwalające Andreasa za jego wspaniałą, widowiskową jazdę. Do tego
            tylko konieczne jest utrzymanie się bydgoskiej Polonii w e-lidze, w co głęboko
            wierzę.
            I więcej optymizmu Drodzy Kibice!! :)))
      • baltazarus Re: "Dzwon" Adrenaliny 29.07.07, 12:59
        AJ jest najgorszym technicznie zawodnikiem w Grand Prix, a ponadto przestał
        (nie wiem dlaczego) myśleć na torze, sprzęt średni i wynik wiadomy.
        • psyhol2 Re: "Dzwon" Adrenaliny 29.07.07, 14:46
          Kibice Bydgoscy a w szczeglności ci z "kawałka prostej" nie zasługują na
          szacunek i to by tam jeździł jakikolwiek dobry zawodnik.
          Bo kiedy widzę te zapite czerwone ryje ze zwisającymi od piwa brzuchami, to
          żygać sie chce na samą myśl, że dla takich AJ ma jeździć.
          • Gość: Chris Re: "Dzwon" Adrenaliny IP: *.tvk.torun.pl 29.07.07, 14:50
            Heart powiem tobie grzecznie przy niedzieli o$%^&*@#l sie ode mnie:)
          • zgrabna_pupcia Re: "Dzwon" Adrenaliny 29.07.07, 15:39
            Wypraszam sobie! Mam dwie jędrne i zgrabne wypukłości (trochę wyżej od brzucha)
            i nic mi nie zwisa! Czerwona na twarzy też nie jestem, co najwyżej brązowa od
            słonka lub solarki więc nie mierz innych swoją miarą, kolego!

ps. pisze się 'rzygać'. Nie ma za co.
            • Gość: zgrabny baca Re: "Dzwon" Adrenaliny IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 16:49
              Tys prowda.
            • Gość: ktoś Re: "Dzwon" Adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:20
              aaa znaczy się lalka-solarka-tipsiarka, na dodatek chwalipięta, jeszcze lepiej
              hehe...
              • zgrabna_pupcia Re: "Dzwon" Adrenaliny 29.07.07, 21:17
                Tipsów nie mam a z solarki korzystam góra dwa razy w tygodniu. Czym tu się
                chwalić?
                • Gość: baca Re: "Dzwon" Adrenaliny IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 22:28
                  Popasalibyście ze mnom łowiecki na hali to byście nie musieli pod ta lampa
                  wlyzać a jak jesteście tako szwarno dziołcha jak pisecie to jesce bych wos za
                  darmo wyłobracoł hej.
                  • zgrabna_pupcia Re: "Dzwon" Adrenaliny 30.07.07, 02:51
                    Kto wie baco, kto wie...
                    • Gość: baca Re: "Dzwon" Adrenaliny IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 08:30
                      No kto?
                      • Gość: Szrek Re: "Dzwon" Adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 11:25
                        Wicie ja tes nie lubia jak bes powodu nasego Andreaska sie ludziska cepiajom.
                        Co łun winien co po polsku nie kuma za bardzo? Zimom na siłowni mu powiecieli
                        ze mu jaki "hantel" do połobracania psynieson to łun zaprotestowoł bo wiedzioł
                        co Jarek Hampel to do łobracania sie nie nadawa i teroz ma problem. A tu syćkie
                        teroz na niego. A ze przy łokazji nie chcioł coby go po tym jak mu "hampel"
                        zaproponowali wyńść na pedała to chycił pirsom lepsom śwarnom dupkem" i na
                        morgi zacon trenować coby do reśty kondycyji nie stracić. Ino co mu bez to z
                        krzyża zadość zejszło i terozki mieńciutki jakich zwłasca na zakrentach.
                        Powiadam wam: życie to nie je bajka to je bitwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka