Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę kolizji

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.08.07, 20:01
    Hannawald klamie. Najpierw prawie zylka w mozgu mu strzelila, jak go Kubica na
    starcie wyprzedzial, a teraz jest niby wszystko ok? Do nastepnego razu, az
    zobaczy Roberta w lusterku... Hannawald musi dla dobra zespolu odejsc!
    Obserwuj wątek
      • Gość: no ja a kto Re: Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę koli IP: *.164.wmc.com.pl 02.08.07, 20:07
        Hannawald?:D Chyba Heidfeld hehe.
        • Gość: krek Re: Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę koli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:16
          Może to była tylko taka celowa aluzja poprzednika :-)
          • Gość: tr Re: Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę koli IP: *.centertel.pl 02.08.07, 22:01
            Heineken !!! Nieudaczniku! Kończ waść, wstydu oszczędź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: hrb Uszaszowski A moze Heihitlerd ? IP: *.VIC.netspace.net.au 03.08.07, 02:09
        • Gość: :o( gazety pisza glupoty, szczegolnie GW IP: 81.144.219.* 03.08.07, 10:42
          Przy calym szacunku dla GW - poziom tej gazety obniza sie w momentach kiedy np.
          kreuje sie zly profil wybitnie zdolnego czlowieka jakim jest Kubica, poniewaz
          jakis szamtlawy, zakompleksiony dziennikarzyna lapie go za slowka... Moze i cos
          mu Kubica powiedzial w pewnym momencie, poniewaz mial doscy czytania o sobie
          bzdur... Zaraz doczepiono do tego JPII i zrobiono z Kubicy totalnego chama.
          Skandal. Totalny brak proefesjpnalizu i polacka buta wyszly tutaj na wierzch.

Nie cierpie Leppera i przemocy ale tutaj jego podejscie ("powinien dostac w
          pape") jest jak najbardziej na miejscu. Sam rozprawilbym sie z tym
          szmatlawym 'dziennikarzem'.
      • Gość: kibic P.S. Konferencja prasowa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.08.07, 20:10
        Gdzie jest sprawozdanie z dzisiejszej konferencji prasowej, na ktora byl
        zaproszony Kubica? Niby miala byc w czwartek o 14.00h, ale nigdzie nic o tym nie
        pisza...
        • Gość: kowbojka Re: P.S. Konferencja prasowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:13
          Dr T mowil ze byhla ale czy to kto slyszal nie wiem!Byla
          wypowiedz nika ale Roberta nie!!! Cisza!!!!Dziwne Sciema dr T.
        • Gość: ixi Re: P.S. Konferencja prasowa IP: *.aster.pl 02.08.07, 22:13
          www.formula1.com/news/headlines/2007/8/6573.html
          • Gość: bobo hehe! przeczytajcie jak sie Robert zamotał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 00:00
            ...jak mu zadali pierwsze pytanie o rocznice jego debiutu :)))
            ale serio...typuje ze w niedziele bedzie trzeci :)))
            C'MON !!!!!!!!
      • Gość: lol Re: Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę koli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:10
        Ahh ten hannawald... musi odejsc i juz. Na miejscu Małysza juz bym mu nastukal:)
      • Gość: cwir Jak to powtorzy to masakra IP: 89.243.82.* 02.08.07, 21:26
        Mam nadzieje ze w ten weekend Heidfeld (choc Hannawald zajebiste :D) nie
        powtorzy takiego myku. Jak to ostatnio zobaczylem to szalu dostalem i myslalem
        ze tv rozbije :). A jestem bardzo spokojny.. Po prostu jestem wiernym kibicem!!!!:D

DAJESZ ROOOOBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERT!!!!
        • Gość: luckyluzer Re: Jak to powtorzy to masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:35
          Tak, masz rację - czekam całymi dniami na ten weekend F1 , odliczam dni i
          godziny . W Piątek w pracy śledzę free practic (mam własną firmę to mogę), w
          sobotę delikatnie usuwam domowników na weekend a w NIEDZIELĘ TAKI NICK'T PSUJE
          MOJE RADOŚCI I MARZENIA na pierwszym zakręcie , psuje mi największą radochę od
          10 lat (tyle oglądam F1), psuje pracę Roberta i ludzi z BMW i Hinwill -
          NIEŁADNIE TAK PSUĆ drogi Nictosiu.
          • Gość: cwir Re: Jak to powtorzy to masakra IP: 89.243.82.* 02.08.07, 21:57
            Ej dokladnie. Na ostatnie GP czekalem od poprzedniego. Dni odliczalem i sie
            coraz bardziej ekscytowalem. Kwalifikacje wyszly git i w niedziele wstalem rano,
            przygotowalem wszystko: piwko, zarcie, flagi, nawet szaliki reprezentacji :P..
            Moja dziewczyna sie smiala ze mnie ale i tak ja zarazilem emocjami. W koncu
            ruszyli i zobaczylem ze Robert wyprzedzil Heidfelda i az wstalem i zaczalem
            krzyczec z radosci. A potem nagle dostalem furii. Koles w pare sekund zniweczyl
            mi caly wyscig.. (oczywiscie nie wspominajac ze go zniweczyl Robertowi..:).
            Klalem chyba z godzine.

Wiec prosze Cie i ostrzegam Hannawaldzie. OD ROBERTA SIE TRZYMAJ Z DALA (Ralpha
            tez zostaw moze co?) :)

A Ty Robert: DAAAAAAAAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
            • Gość: hrb Uszaszowski Uwaga !!!Ostroznie!!! IP: *.VIC.netspace.net.au 03.08.07, 02:25
              POWYZEJ DWOCH SWIROW.
              • Gość: cwir Re: Uwaga !!!Ostroznie!!! IP: 89.243.82.* 03.08.07, 02:30
                Hehe. Swirow nie swirow - ROBERT BEDZIE MISTRZEM :D:D:D
            • j_karolak Re: Jak to powtorzy to masakra 03.08.07, 09:30
              Czuję to samo co wy! Ja na ten nurburging czekałem jak na zjazd w gnieznie bo
              chcialem zeby nasz Robert Małysz znowu doj**ał Hannawaldowi a ten debil na
              pierwszej buli zepchnął naszego Andrew Małyszka na krzaczory. Dlaczego Fotyga
              puściła to płazem to nie wiem? Dobrze, że Robert Węgier dwa bratanki to może
              juz nie bedzie herr heidelberg podskakiwac i od tego szkota
              Coolhearta "waleczne serce" Gibsona tez sie odpieprzy!
      • gawlo56 Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę kolizji 03.08.07, 07:43
        Nie bylo w tym roku Grand Prix Niemiec ,22.07.07 ogladalismy Grand Prix
        Europa.Bedac dziennikarzem sportowym ,trzeba wiedziec co sie pisze ,ale coz na
        stronach sportowych wyborczej reportaze i wiadomosci o F1 sa dyletanckie i
        nierzetelne.
        • Gość: okej Re: Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę koli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:43
          ten Nick to jest brat tego Hanawalda od Malysza?
          • Gość: yhwh ten nick to brat hanniego???? IP: 212.160.172.* 03.08.07, 09:09
            Ja słyszałem że to jego przrodni tata :)
        • Gość: yhwh nie było gp niemiec.... IP: 212.160.172.* 03.08.07, 09:09
          a ty to chyba od miesiaca wałkujesz ten temat - daj se luz
      • j_karolak Re: Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę koli 03.08.07, 09:27
        Temu hannawaldowi sodówa uderza do głowy. Muszą go nasi na Hungaroringu
        śnieżkami znowu przyprowadzić do porządku. I tego pedała Martina Schmitta też
        trzeba dorwać. Nie będzie naszemu Cesarzowi Robertowi majstrować więcej przy
        skrzyni biegów i stwardzać miękką mieszankę!!!
      • Gość: radek I bardzo dobrze ze sobie to wyjasnili IP: 82.177.55.* 03.08.07, 09:45
        I bardzo dobrze ze sobie to wyjasnili chociaz pewnie dziennikarzyny wybiorczej
        woleli by zeby Heidfeld wyraznie przyznal sie do bledu. Nic takiego nie bedzie
        mialo miejsca bo jak bylo kazdy widzial ale nie ma sensu tego roztrzasac. Plus
        dla gazety to ze w koncu ten matolek Ceglinski nie pisze juz reportarzy, ten
        pismak wyglada na duzo bardziej obiektywnego. A co do domniemanych slow Roberta,
        no coz, dzinnikarzyny w Niemczech tez nie spia.
      • Gość: żywiec zdrój on się nazywa Heineken NIE Hannawald IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:26
        Nie ładnie tak przekręcać nazwisko!!!
      • Gość: ech Re: Heidfeld i Kubica wyjaśnili sobie sprawę koli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.07, 12:32
        a dziennikarze Faktu promują postawę niegodną kibica - zamieszczają przykładowe
        wyzwiska pod adresem heidfelda jakie nalezy wziąc ze sobą na tor, np. Nick
        Prick itp. I nikogo w tym kraju nie oburza, że największa gazeta w Polsce robi
        takie rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka