1yavor 10.08.07, 16:32 jak moge zerknac na ceny zawodnikow przed sprzedaza jednego ze swoich?? chcialbym sie jakos zorientowac na kogo mnie bedzie stac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1yavor Re: lista transferowa 14.08.07, 12:01 nikt nie wie?? :-/ to znaczy, ze mam sprzedawac w ciemno, niewiedzac na kogo mi pozniej starczy?? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
zimu5 Re: lista transferowa 14.08.07, 12:05 możesz sprawdzić na giełdzie piłkarzy ,ale niestety nie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: lista transferowa 14.08.07, 12:04 jest lista transferowa z prawej strony Odpowiedz Link Zgłoś
jarek0991 Re: lista transferowa 14.08.07, 12:20 JEŚLI MOGĘ POMÓC TO JA ROBIĘ TAK. Sprzedaje np. pomocnika (jak chcę się dowiedzieć ile są warci pomocnicy) potem wybieram opcje kup zawodnika no i mam już liste, jak nie chcesz kupować żadnego gracza tylko się dowiedzieć ile są warci inni to jak już wszystko przeanalizujesz to wyloguj się z "wygraj ligę" ale rzecz jasna nie kupuj spowrotem tego zawodnika co sprzedałeś i nie zatwierdzaj składu drużyny. Przecież jak się wylogujesz to skład się za darmo nie zatwierdzi i po ponownym zalogowaniu wróci do uprzednich ustawień. Mam nadzieje że pomogłem Odpowiedz Link Zgłoś