kamil51244 20.08.07, 10:23 Czy mogę prosić o sprawdzenie liczby pkt z 4. kolejki, bo z pkt pilkarzy wynika że mam 62, a wpisane jest 55. I nie może to wynikać z prowizji za transfery bo w moim przypadku jest to -5 pkt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1yavor Re: Do Administratora 20.08.07, 13:03 chcialbym miec w zespole tych zawodnikow, ktorych zakupilem w piatek !!! na obecna chwile wyglada jakbym nie wykonal zadnych ruchow transferowych, a takowe byly !!! Odpowiedz Link Zgłoś
harut3k Re: Do Administratora 20.08.07, 13:14 Jak chcę zobaczyc swoją drużynę to wyskakuje mi:An internal server error occurred. Please try again later. i tak mam już od 4 dni. Próbowałem każdą możliwą przeglądarką otwierac ta stronę i nic.Co się dzieje ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Do Administratora 20.08.07, 13:24 Wyskakuje, bo Prezes zaimportował za ciężkie logo do swojego teamu. Odpowiedz Link Zgłoś
1yavor Re: Do Administratora 20.08.07, 14:01 no odpowiedz co do bledu wyswietlenia strony mamy. teraz czekam na wyjasnienia odnosnie skladu mojej druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Do Administratora 20.08.07, 14:21 FC Piotrkow Nie było w tej drużynie żadnych zmian na 4 kolejkę Odpowiedz Link Zgłoś
1yavor Re: Do Administratora 20.08.07, 14:36 hmmm.. dziwne. gram juz w te gre ktorys raz z rzedu i wczesniej nie wystepowaly takie sytuacje. w piatek przed derbami slaska i meczem legii z lodzkim ks z tego co pamietam - sprzedalem darka pietrasiaka - w jego miejsce przyszedl baszczynski, wymienilem bonina na zienczuka oraz zawodzinskiego na chinyame. zmiany zatwierdzilem, wybralem kapitana, sprawdzilem ustawienie 11 - faktycznie "nowi" widnieli w zestawieniu. dzisiaj patrze... zonk. stary sklad. Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 Re: Do Administratora 20.08.07, 17:33 To ja mam lepszy numer. Na 3 kolejkę robiłem zmiany i system nie przyjął kodu z SMS-a. Pisanie do Kowala na e-mail guzik dało. Skład pozostał bez zmian. Przed 4 kolejka wlazłem sobie w historię i ... o dziwko ... w 3 kolejce zapunktował skład ze zmianami. Tyle że te zmiany zniknęły ze składu na 4 kolejkę i drużyna bez mojej ingerencji wróciła do składu z pierwszych dwóch kolejek. Pisałem tym razem na formularzu kontaktowym i jak to u Kowala - totalna olewka. Drużyna może iść się bujać, bo drugi raz za te same zmiany płacić nie będę. Nie wiem ile wódki trzeba wypić z organizatorami, żeby poprawili błędy, ale z faktu, że tylko niektórym poprawiają, można różne wnioski wyciągnąć. A z logowaniem póki co zero kłopotów - cały czas na Mozilli. Dla tych, którym się strona nie ładuje - obojętne czy IE, czy Firefox - spróbujcie usunąć historię oraz cookies i przeinstalować przeglądarkę. Czasem jakiś drobny bzdet pozostaje na dysku i blokuje dostęp do konkretnych witryn. Odpowiedz Link Zgłoś
1yavor Re: Do Administratora 23.08.07, 13:57 poprzednie edycje dzialaly bez zarzutu. jak juz ktos zaczal majstrowac przy "endzajnie", to mogl to robic czlowiek znajacy sie na swojej robocie. w tym przypadku niestety sprawa przerosla jegomoscia i powinni go wyleczyc z checi "tworzenia" takich chwastow jakim jest obecna edycja gry. bug buga bugiem pogania, a i poprawy nie widac. zostalem oszukany na kilka ladnych punktow. pewnie nie tylko ja. ale kogo to obchodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karinzz Re: Do Administratora 23.08.07, 19:17 Kolego nie jestes sam takich jest tysiace,wiec na swa kolejke grzecznie czekaj ok Odpowiedz Link Zgłoś