Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Administratora

20.08.07, 10:23
    Czy mogę prosić o sprawdzenie liczby pkt z 4. kolejki, bo z pkt
    pilkarzy wynika że mam 62, a wpisane jest 55. I nie może to wynikać
    z prowizji za transfery bo w moim przypadku jest to -5 pkt
    Obserwuj wątek
      • 1yavor Re: Do Administratora 20.08.07, 13:03
        chcialbym miec w zespole tych zawodnikow, ktorych zakupilem w piatek !!! na
        obecna chwile wyglada jakbym nie wykonal zadnych ruchow transferowych, a takowe
        byly !!!
        • harut3k Re: Do Administratora 20.08.07, 13:14
          Jak chcę zobaczyc swoją drużynę to wyskakuje mi:An
          internal server error occurred. Please try again later. i tak mam już od 4 dni.
          Próbowałem każdą możliwą przeglądarką otwierac ta stronę i nic.Co się dzieje
          ??????????
          • kowall Re: Do Administratora 20.08.07, 13:24
            Wyskakuje, bo Prezes zaimportował za ciężkie logo do swojego teamu.
            • 1yavor Re: Do Administratora 20.08.07, 14:01
              no odpowiedz co do bledu wyswietlenia strony mamy. teraz czekam na wyjasnienia
              odnosnie skladu mojej druzyny.
              • kowall Re: Do Administratora 20.08.07, 14:21
                FC Piotrkow
                Nie było w tej drużynie żadnych zmian na 4 kolejkę
                • 1yavor Re: Do Administratora 20.08.07, 14:36
                  hmmm.. dziwne. gram juz w te gre ktorys raz z rzedu i wczesniej nie wystepowaly
                  takie sytuacje.
                  w piatek przed derbami slaska i meczem legii z lodzkim ks z tego co pamietam -
                  sprzedalem darka pietrasiaka - w jego miejsce przyszedl baszczynski, wymienilem
                  bonina na zienczuka oraz zawodzinskiego na chinyame.
                  zmiany zatwierdzilem, wybralem kapitana, sprawdzilem ustawienie 11 - faktycznie
                  "nowi" widnieli w zestawieniu.
                  dzisiaj patrze... zonk. stary sklad.
                  • tewie60 Re: Do Administratora 20.08.07, 17:33
                    To ja mam lepszy numer.
                    Na 3 kolejkę robiłem zmiany i system nie przyjął kodu z SMS-a. Pisanie do Kowala
                    na e-mail guzik dało. Skład pozostał bez zmian. Przed 4 kolejka wlazłem sobie w
                    historię i ... o dziwko ... w 3 kolejce zapunktował skład ze zmianami. Tyle że
                    te zmiany zniknęły ze składu na 4 kolejkę i drużyna bez mojej ingerencji wróciła
                    do składu z pierwszych dwóch kolejek. Pisałem tym razem na formularzu
                    kontaktowym i jak to u Kowala - totalna olewka. Drużyna może iść się bujać, bo
                    drugi raz za te same zmiany płacić nie będę.
                    Nie wiem ile wódki trzeba wypić z organizatorami, żeby poprawili błędy, ale z
                    faktu, że tylko niektórym poprawiają, można różne wnioski wyciągnąć.
                    A z logowaniem póki co zero kłopotów - cały czas na Mozilli.
                    Dla tych, którym się strona nie ładuje - obojętne czy IE, czy Firefox -
                    spróbujcie usunąć historię oraz cookies i przeinstalować przeglądarkę. Czasem
                    jakiś drobny bzdet pozostaje na dysku i blokuje dostęp do konkretnych witryn.
                    • 1yavor Re: Do Administratora 23.08.07, 13:57
                      poprzednie edycje dzialaly bez zarzutu. jak juz ktos zaczal majstrowac przy
                      "endzajnie", to mogl to robic czlowiek znajacy sie na swojej robocie.
                      w tym przypadku niestety sprawa przerosla jegomoscia i powinni go wyleczyc z
                      checi "tworzenia" takich chwastow jakim jest obecna edycja gry. bug buga bugiem
                      pogania, a i poprawy nie widac.
                      zostalem oszukany na kilka ladnych punktow. pewnie nie tylko ja. ale kogo to
                      obchodzi ??
      • karinzz Re: Do Administratora 23.08.07, 19:17
        Kolego nie jestes sam takich jest tysiace,wiec na swa kolejke
        grzecznie czekaj ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka