Gość: Tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 16:18 Ściągając z całej polski piłkarski szrot II ligi nie obronią. Do tego potrzeba piłkarzy ambitnych, oddających klubowi serce, a nie patrzących jak jeszcze dorobić do emerytury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Paweł Kaczorowski w Warcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:45 A nie byłoby lepiej i taniej dogadać się np. z Mirkiem Okońskim. Facet chętnie dorobiłby sobie jeszcze, poza tym forsa zostałaby w Poznaniu. Jest jeszcze Hirek Barczak, Piotr Mowlik,Marek Rzepka, oooo nawet Juskowiak wrócił do Poznania. Kurcze na ten jeden jedyny sezon w II lidze zebrałaby się całkiem medialna drużyna. Możnaby przyciągnąc nawet tłumy starych kiboli na Bułgarską. Byłaby świetna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ICE Re: Paweł Kaczorowski w Warcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:03 Ja bym dorzucił jeszcze Józka Adamca na obrone, Binia Pleśniera na brame i niech się napadziory pocą by coś nam wbić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Paweł Kaczorowski w Warcie 04.09.07, 11:46 A ja bym tego transferu tak nie potępiał. Nikt nie wie, co w tej chwili gra Kaczorowski (szczytu formy nie oczekuję), ale jest to zawodnik z doświadczeniem pierwszoligowym i reprezentacyjnym. Myślę, że trzecioligowi zawodnicy Warty (bo taka prawda - wzmocnień żadnych nie było) będą się mogli sporo od niego nauczyć. Gorzej w każdym razie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
brewery Re: Paweł Kaczorowski w Warcie 05.09.07, 01:16 Racja , dajmy szanse Kaczorowi bo cos do cholery musi sie ruszyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś