Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań: Będą znaczące transfery

20.09.07, 21:43
    Dobry dowcip. Ktory to juz raz slyszymy, ze od nastepnej rundy sklad bedzie
    mocniejszy? Klamstwa, klamstwa, klamstwa. Zarzad nic nie robi, tylko oszukuje
    kibicow. Trzyma beznadziejnego trenera, udaje, ze im zalezy na wynikach i drwi
    sobie z naszej milosci do klubu. W zimie znowu kupimy dwa ogorki z Balkanow, a
    w maju Kasprzak bedzie opowiadal identyczne bajki. A pseudotrener Smuda ciagle
    bedzie szkodzil Kolejorzowi.

Precz ze Smuda.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ix Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.icpnet.pl 20.09.07, 22:31
        Szczerze mówiąc, ja to słyszę po raz pierwszy. Czy mógłbyś przytoczyć
        wcześniejsze deklaracje Lecha, w których zapowiadali oni transfery za kilka
        milionów? Poproszę o linki.
        • freon A to ci rewelacja. 20.09.07, 23:13
          ix - chyba sie mało interesujesz Lechem. Nie dalej jak wiosną zarząd obiecywał
          "poważne wzmocnienia". Wcześniej to samo mówiono kibicom jesienią 2006. I założę
          się, że podobne słowa padną znowu za pół roku. Mówisz, że tym razem deklarują
          wydanie milionów? No, cóż, ale zaraz potem dodają, że zapłacimy tyle ile będą
          warci i ani centa więcej. A to oznacza to co do tej pory - częste mówienie, że
          jakiś zawodnik nie będzie grał w Lechu, bo jest za drogi, a w Ameryce Łacińskiej
          są tańsi.
          • Gość: ix Re: A to ci rewelacja. IP: *.icpnet.pl 20.09.07, 23:29
            Poproszę o link, bo z samego twojego wpisu nie mogę dociec czy masz rację
            • freon Re: A to ci rewelacja. 21.09.07, 01:15
              No, wybacz, ale nie mam zamiaru serwować Ci żadnych linków. Co ja jestem -
              zakład usługowy dla niedoinformowanych? Jeśli jesteś zainteresowany z pewnością
              sam sobie znajdziesz. Jest oficjalna strona klubu, jest LechTV, jest forum
              Lecha. Jeśli chcesz czegokolwiek "dociec" to zdobądź się na minimalny choćby
              wysiłek. Ja nie mam czasu ani ochoty, żeby Cię zabawiać linkami. Chcesz - wierz,
              nie chcesz - żyj w błogiej nieświadomości. Mało mnie to obchodzi.
              • mikolaj.plank A może by tak trenera zatrudnić? 21.09.07, 06:31
                Te kontuzje to nie przypadek. Tak samo jak forma Quinterosa, który dobrze grał
                tylko gdy przyjechał z Peru. Dwie rundy przygotowane przez Smudę, to kontuzja i
                obecny piach
                • Gość: JG Re: A może by tak trenera zatrudnić? IP: *.um.poznan.pl 21.09.07, 08:30
                  !100% racji dylko zastanawiające, ze władze klubu tego nie widzą.
                  Chciałbym jeszcze usłyszeć, który piłkarz od czasu gdy trenerem
                  został Smuda podniósł swoje umiejętności (od razu mówię, że Wilk był
                  odkryciem Michniewicza)
                  • leftt Re: A może by tak trenera zatrudnić? 21.09.07, 08:34
                    Gość portalu: JG napisał(a):

> !100% racji dylko zastanawiające, ze władze klubu tego nie widzą.
                    > Chciałbym jeszcze usłyszeć, który piłkarz od czasu gdy trenerem
                    > został Smuda podniósł swoje umiejętności (od razu mówię, że Wilk
                    był
                    > odkryciem Michniewicza)

Kotorowski? Ale to nie zmienia faktu, że z Franzem daleko nie
                    zajedziemy. Franz nadaje się co najwyżej do Odry Wodzisław.
              • Gość: ix Re: A to ci rewelacja. IP: *.icpnet.pl 21.09.07, 09:17
                Przeszukałem stronę Lecha i Lech TV. Nie było dotąd żadnych deklaracji o dużych
                transferach. Wręcz przeciwnie - są zapewnienia Rutkowskiego, że Lech takich
                transferów robić nie będzie.
                Rozumiem, że w tej sytuacji ja jestem niedoinformowany, za to ty poinformowany
                jesteś świetnie, skoro przecież "mówiono", "zapewniano".
                K..., kto mówił? kto zapewniał? Konkretnie! Bo takie "mówiono", "zapewniono"
                jest puszczaniem w eter informacji bez pokrycia.
                • Gość: Konrad Re: A to ci rewelacja. IP: 83.238.212.* 21.09.07, 12:01
                  Zgadzam się z ix-em. Poza tym jak zwrócicie uwage to ten zarząd
                  rzeczywiście buduje LECHA właściwie. Co z tego, że wywali cały
                  budżet na piłkarzy?? Bedzie tak jak w Wisle obecnie - klub ma
                  mnóstwo długów!! I nie ma znaczenia, że to są długi wobec
                  telefoniki. Dług to dług i kiedyś go trzeba bedzie spłacić. Zreszta
                  to nie jest kwestia tylko piłkarzy. Michniecicz z biednym Lechem
                  zdobył PP, a Urban z Legia wygrywa na razie wszystko mimo że stracił
                  kilku niezłych gości.
                • Gość: M. Re: A to ci rewelacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 22:26
                  ix, podaj mi prosze 3 gwiazdy ktore mozna zakupic za 1.500kEUR
                  ŁĄCZNIE... i ktore znaczaco wzmocnilyby Lecha. A-ha - pamietaj ze
                  cena za zawodnika to jedno - drugie to jego zyczenia finansowe
                  (wymagajacych Lech nie zatrudnia i nie bedzie zatrudniał z tym
                  zarzadem). I nie podawaj mi prosze zawodnikow ktorych Lech bedzie
                  sie staral wykupic tuz przed wygasnieciem kontraktow (np. Arboleda
                  bo pewnie ktos i tak nas o to 1 EURO przebije), tylko takich z
                  ugruntowana pozycja w swoim klubie gości z Nazwiskiem
                  (przyciagajacym kibicow) i Umiejtosciami (przyciagajaymi wyniki
                  sportowe)

Moim zdaniem - jesli mowimy o transferach nietuzinkowych graczy to
                  1,5m byloby przeznacozne na 1 zawodnika a nie na 3, 4, 5 etc...

A dlaczego nie bylo i nie bedzie znaczacych transferow? Bo
                  budzetowanie holdingu jest roczne? Moze mozna i tak to tlumaczyc...
                  ale glownej odpowiedzi szukalbym m.in. w... bilansie Amiki...
              • Gość: ignaś Re: A to ci rewelacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 16:03
                - Wydamy tyle, ile będzie trzeba i ani złotówki więcej. Będziemy
                chcieli pozyskiwać dobrych piłkarzy możliwie najtaniej - ix, czy jak
                ci tam... jeśli ta deklaracja wydaje ci się czymś nowym, to... miło,
                że rodacy wracają po kilku latach z zagranicy, welcome back Poland!
                Tylko zanim coś napiszesz, pomyśl, że możesz wprowadzać ludzi w
                błąd. Śmigam na mecz, bo kawałek drogi mam. >Jarocin zawsze wierny<
      • Gość: GieKSiorz Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.pools.arcor-ip.net 21.09.07, 00:31
        Pozdrowiom Lecha! Piłka dla kibiców. U wos to najlepiyj widać!
        Niy dejcie Legły Wieśiawie zrobić majstra, z nowymi, czy tyż niy nowymi
        chopcami. Lech do boju! Za rok albo dwa, GieKSa na Bułgarskiej.
        GKS Katowice!
        • Gość: brewery Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 21.09.07, 07:05
          Pozdrawiam Katowice :-)
        • Gość: abc Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 16:54
          co prawda to prawda, Wielkopolska i Śląsk to jedyne porządne regiony
          w Polsce...:)
          • wolf2007 Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery 21.09.07, 18:26
            mhm a inne regiony to juz nieporzadne tak?im dluzej siedze na forum lecha tym
            bardziej widze ze to siedlisko szowinizmu.
            • Gość: brewery Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 24.09.07, 01:01
              hehehehe wilczek sie oburzyl :-)
              • wolf2007 Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery 25.09.07, 22:43
                e tam od razu oburzyl.po prostu smiesza mnie niektore tutejsze postawy.
            • Gość: lechforever Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 11:04
              to po ch..a tu siedzisz smieciu?! wypie..j psie zawszawiony :)!
              to jest forum naszego ukochanego Lecha!!!
              • wolf2007 Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery 25.09.07, 22:43
                bo czasami fajnie jest sie posmiac jak sie widzi wlasnie taki rynsztokowy jezyk
                jakim sie poslugujesz.
        • wolf2007 Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery 21.09.07, 18:24
          skoro warszawa to jak to nazwales wiesiawa to gdzie sa twoje malutkie
          katowice.alez zes blysnal.
          • Gość: abc Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 13:05
            z czym chcesz porównywać wschód, jedynie z Ruskimi jeśli już...
            • wolf2007 Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery 22.09.07, 21:32
              hehe wschod? to jedz na ten wschod jak on wyglada a jak twje katowice wygladaja
              przy warszawie
              • Gość: primus inter pares na wschod od Konina Azja sie zaczyna:)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 17:08
                tak mawial moj dziadek i mial racje:). Jak wyglada Warszawa? ano
                powiem ci:).................handel na ulice z rozkladanych łozek
                polowych, zakorkowane zasyfione ulice, jak wyjdziesz z dworca
                centralnego to wokol syf, menelstwo i wszechobecny lozkowy
                handel....aaa bylbym zapomnial o tych wypasionych eleganckich halach
                handlowych przy palacu kultury i tym kurniku ktorym Legionisci
                nazywaja stadionem na ulicy toaletowej buahahahahaha. Aaaaa no i
                stadiona narodowy nazywa sie jarmark Europa hahahahahahaha mega
                odjazdowa metropolia;)
                • wolf2007 Re: na wschod od Konina Azja sie zaczyna:)! 25.09.07, 22:41
                  jak wyglada to nie musisz mi mowic bo w odroznieniu od ciebie akurat wiem to.ty
                  to co najwyzej mozesz takie bzdurki tu popisac.a powiem ci ze wiekszosc tego co
                  napisales pasuje do katowic.jakby nie patrzec w warszawie place a najwyzsze a u
                  was na slasku brud smrod i ubostwo.
      • stradford Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery 21.09.07, 03:57
        jasne, Franz, wracaj do Łodzi...
      • Gość: gość Chusteczki w górę! IP: 195.205.156.* 21.09.07, 10:29
        Bardzo mi się podobają ci panowie, "spece" od marketingu - co rok
        Smuda będzie potrzebował kolejnego roku, aby zbudować zespół :-)
        Nie dajcie się na to nabrać - CHUSTECZKI W GÓRĘ!!!
        • Gość: Woo Re: Chusteczki w górę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 10:53
          Tak, jasne, Michniewicz odkrył Wilka. Super.
          Michniewicz to w ogóle wszystko odkrywa. Nawet Amerykę odkrył.
      • Gość: DO IX Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: 62.29.166.* 21.09.07, 11:06
        Linki :www.lechpoznan.pl/aktualnosci/id,5777/

I informacja do IX. Jak pracownik Działu Marketingu nie wypowiadaj
        się proszę na formu. Większość osób chyba się orientuje że na takich
        forach zawsze wypowiadają się tzw Moderatorzy firmowi którzy będę
        wychwalać pracę zarządu.
        • Gość: kuba Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.07, 12:18
          Psioczcie sobie na Smudę, osiągnie sukces i jeszcze go będziecie na rękach
          nosić. Jak zarząd skąpi i Lech kupuje graczy z ligi peruwiańskiej to nie wiem
          jak z takimi piłkarzami mamy zdobyć mistrza.
          Smuda powinnien zostać do końca tego sezonu, skoro będą poważne wzmocnienia zimą
          to zobaczymy czy z lepszym składem jest on coś w stanie zrobić. Jeśli tak, to
          chwała mu za to, jeśli nie to szukajmy nowego trenera, tylko kogo?

Nigdy wcześniej, obserwuje wszystko związane z Lechem na bieżąco - nie było
          takich deklaracji. Mam nadzieje że Kasprzak nie ściemnia.
          • Gość: 50groszy Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.impaq.com.pl 21.09.07, 12:31
            Pewnie, pewnie... Czekajmy dalej. 1,5 roku to w koncu za malo! Z dwoch klubow
            ciezko jest uzbierac sklad na jeden zaspol.

Dosc Smudy na Bulgarskiej!
      • Gość: KS RUCH Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.poz1.cyber-cafe.pl 21.09.07, 14:19
        Nie narzekajcie, po sobotnim meczu Smuda zostanie zwolniony. Nie
        chce Was straszyć, ale wygramy 3 bramkami. Pozdrawiamy
        • Gość: Piotr lechita Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.core.lanet.net.pl 21.09.07, 17:12
          Lech wygra 3:1 kolego.Pozdrawiam kibiców Ruchu
          • wolf2007 Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery 21.09.07, 18:23
            bedzie remis albo zwyciestwo ktoregokolwiek zespolu 1:0
      • Gość: darkoski Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.07, 15:24
        W jeden rok to można zrobić Mistrz z kasą Abramowicza. Jakoś nikt nie zauważa,
        że tak na prawdę to KKS budowany jest od Zera. Do Dumy i Tradycji trzeba było
        dodać całą resztę:
        - skauting,
        - szkolenie młodzieży
        - współpraca z kibicami i Fanklubami poprawiona - wzorowa
        - marketing sportowy - wzór w skali kraju.
        - poprawić plany budowy stadionu.
        To jakie zaległości sportowe i organizacyjne miał KKS widać po drużynie Młodej
        Ekstraklasy 90% to młodzi z dawnej Amiki.
        Zarząd klubu zrobił jeden błąd - za marketingiem sportowym nie idą nakłady na
        drużynę. Ale ja wolę trochę poczekać, choć to nie jest łatwe, i mieć później
        pewność, ze KKS będzie wiodącym klubem w Polsce nie przez rok ale na lata.
        Zagłębie nic nie gra a przecież to mistrz i to po sporych wzmocnieniach. Jakoś
        Michniewicz cudów z nimi nie robi. Wisła gra OK ale jak się Cupiałowi coś
        odwidzi z finansowaniem to Wisła wyląduje w IV lidze.
        Lech jest budowany tak aby miał solidne fundamenty finansowe i sportowe a to po
        byłym zarządzie nie jest łatwe.
        "Gramy o Majstra" i "i nie będzie litości" mówią wiele.
        • Gość: tercet abc Re: Lech Poznań: Będą znaczące transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 16:48
          zgadzam sie z kolegą, solidna budowa musi trwać określony czas, (tak
          jak z budową domu,) wiadomo że chcielilibyśmy juz ale na wszystko
          trzeba czasu, przecież my Wielkopolanie dobrze o tym
          wiemy...pozdrawiam
          ps. nasz klub przed przyjściem p. Rutkowskiego był w proszku,
          zapomnieliście już, gdyby nie oni to wylądowalibyśmy w IV lidze,
          trochę cierpliwości:),

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka