Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowy zawodnik W Poloinii

IP: *.zse.bydgoszcz.pl 15.10.07, 07:22
    podobno Kris Harris ma jeździć u nas w 2008 roku. Dobre wzmocnienie,
    Średnia 14 coś tam w 1 lidze w zeszłym roku
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:58
        Wszystko fajnie gdyby Harris nie dogadał się podczas GP w Niemczech
        z Gorzowem. No ale to może o innego Harrisa chodzi?
        • muvon200 Re: Nowy zawodnik W Poloinii 15.10.07, 08:17
          chyba się nie dogadał
      • Gość: krotki Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.opera-mini.net 15.10.07, 08:50
        a jak tam z angielskim stoisz?zawodnik o kt?rego ci chodzi nazywa sie Chris Harris.
        • muvon200 Re: Nowy zawodnik W Poloinii 15.10.07, 08:55
          daj mu spokój niech sobie tak pisze. I tak wiadomo o co chodzi.
          • Gość: cool Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.tvk.torun.pl 15.10.07, 12:10
            A ja słyszałem o innym Krisie - Słaboniu;) Powodzenia w I lidze i
            szybkiego powrotu na stare śmieci życzę.
      • Gość: Eryk Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 212.160.172.* 15.10.07, 12:35
        no to własciwie już pewne ż Tomek nie wróci w tym sezonie, bo raczej nie jest możliwe że polonia ma tyle kasy że jeden uczestnik GP siedzi na "ławie" . Haris pewnie dostanie dzikusa wiec było by juz 3 uczestników GP.
        • Gość: Szrek Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 14:35
          Pewne jak narazie jest że nie powinniśmy w nic wierzyć i bić piany
          do chwili gdy kontrakty nie zostaną podpisane. Nie wiem czy
          działacze klubu z nas robią idiotów czy sami nimi są. Niedawno byli
          pewni, że Tarnów będzie głosował za DK mimo iż kosztowałoby to Unię
          utratę Golloba, teraz nie wycofawszy się z pomysłu ściągnięcia TG do
          Bydzi zatrudniają |Harrisa? To może pobyt w Bydzi AJonssona też jest
          tylko pobożnym życzeniem?
          Pora wziąć wolne od speedwaya i odpocząć
          • Gość: kropeczka1 Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 16:06
            speedway w Polsce umarł 3 sezony temu wiec nie wiem o czym mowisz
      • takajedna111 Go Bomber !!!!!! Go Bomber !!! 15.10.07, 15:49
        :))))))))
        • Gość: baca Re: Go Bomber !!!!!! Go Bomber !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.07, 16:17
          Nowy zawodnik psecytołech to myślołech co chodzi ło jocka a tu mos
          jakiś haris cycóś.
      • czawez Re: Nowy zawodnik W Poloinii 15.10.07, 19:36
        Spokojnie z tymi rewelacjami. Harris to typowy fighter, ale czy
        będzie przykładał się do jazdy w Bydgoszczy? Czy bedzie na każdym
        meczu? Na razie to ten zawodnik nic wielkiego w speedwayu nie
        wywalczył, więc spokojnie poczekajmy najpiewrw do ewentulanych
        podpisów a dalej do następnego sezonu.
        • Gość: Www Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:30
          niestety na sportowych faktach napisali że nie będzie go u nas :(.
          Sorki za podnietę ;)
          • Gość: kibic Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 82.146.225.* 15.10.07, 23:56
          • Gość: kibic Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 82.146.225.* 15.10.07, 23:59
            nie podniecajcie sie harisem bo napewno nie bedzie jezdzil w poloni
            to ja wam to gwarantuje a nie wazne z jakiego zrodla tomek wraca do
            poloni i nie wazne czy ekstra czy 1 liga
            • Gość: Eryk Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 212.160.172.* 16.10.07, 09:11
              i powiem Ci że mnie bardziej cieszy twoja wiadomość niż infa o
              Harisie, jeżeli nawet są to jakieś ploty to jakomś nadzieją człowiek
              musi żyć .
              • Gość: Szrek Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 10:13
                Wpis Kibica jest najbardziej logiczny ze wszystkich. Powrót
                TomGolloba do Polonii to nie tylko jedyny sposób na szybki powrót do
                Eligi ale jedyny skuteczny sposób na "RWD" dla pana prezesa i jego
                kumpli działaczy
                • Gość: ona Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:55
                  Jeśli kibic ma racje i Tomek faktycznie wraca, no to to jest najlepsze
                  rozwiązanie i wtedy nie potrzeba nam Harrisów itp. To jest bardzo możliwe, bo
                  tak racjonalnie na to patrząc to dla samego Tomka to też jest najlepsza opcja.
                  Co on się tam będzie tułał po jakiś Rzeszowach czy gdzie tam jeszcze, jest już w
                  takim wieku ,że to już nie jest mu potrzebne. To zawodnik zasłużony dla kraju,
                  dla którego obecnie najlepiej będzie wrócić do macierzy na ostatnie lata swej
                  kariery i tu w glorii chwały skończyć karierę, przyczyniając się wcześniej do
                  wprowadzenia swojej Polonii ponownie do najwyższej klasy rozrywkowej. Myślę, że
                  Tomek jest na tyle inteligentny, myśli racjonalnie i zapewne umie też dobrze
                  kalkulować, czyli tym samym wybierze tą najkorzystniejszą dla siebie opcję, no i
                  dla Polonii również :)
                  • Gość: speed Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 217.98.12.* 16.10.07, 13:38
                    Cześć Ona , ale się opcjonalnie sformatowałaś :)
                    • exces Re: Nowy zawodnik W Poloinii 17.10.07, 09:39
                      Tak długo jej tu nie było;(. Teraz można więcej czasu spędzić przy kompie
                      czytając jej zwięzłe i jakże trafne posty:)))
                      Tylko gdzieś czytałem, że albo AJ, albo Tomek...
                      No i kto byłby kapitanem? No i kto ze względu na regulamin grzałby ławę?
                      Choć jeśli to prawda, że przychodzi do nas Zenek "OLIWA" Plech, to i może Tomek
                      do niego dokoptuje. Znają się przecież blisko od dawna. Nikt tak pieszczotliwie
                      nie wypowiada Tomka nazwiska jak Zeno- vide Gollub :)))
      • br594 Re: Nowy zawodnik W Poloinii 26.10.07, 15:59
        No jasne, napwno Rybnik odpuści Harisa bo Polonia chce. Kiedy ten
        Tylinger zejdzie na ziemię.
        • Gość: baca Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.07, 22:48
          Jano bierta nozod krzyżonioka i tela. Hej.
          • Gość: Szrek Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:51
            "krzyżanioka i tela? Chodzi wam ło tego "tela" co jo myśla? Dyć łon
            bedzie jeszcze bardziej wiekowy jak wy Baco? A z kuszy łon jeszcze
            szczylo?
            • Gość: baca Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 12:15
              Po prawdzie gazdo to ch.. go wi. Sie domyslta kto bo mnie na pewno
              całom prawde z jałtomatu wykropkujom hej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka