Gość: Www IP: *.zse.bydgoszcz.pl 15.10.07, 07:22 podobno Kris Harris ma jeździć u nas w 2008 roku. Dobre wzmocnienie, Średnia 14 coś tam w 1 lidze w zeszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szrek Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:58 Wszystko fajnie gdyby Harris nie dogadał się podczas GP w Niemczech z Gorzowem. No ale to może o innego Harrisa chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.opera-mini.net 15.10.07, 08:50 a jak tam z angielskim stoisz?zawodnik o kt?rego ci chodzi nazywa sie Chris Harris. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Nowy zawodnik W Poloinii 15.10.07, 08:55 daj mu spokój niech sobie tak pisze. I tak wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.tvk.torun.pl 15.10.07, 12:10 A ja słyszałem o innym Krisie - Słaboniu;) Powodzenia w I lidze i szybkiego powrotu na stare śmieci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 212.160.172.* 15.10.07, 12:35 no to własciwie już pewne ż Tomek nie wróci w tym sezonie, bo raczej nie jest możliwe że polonia ma tyle kasy że jeden uczestnik GP siedzi na "ławie" . Haris pewnie dostanie dzikusa wiec było by juz 3 uczestników GP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 14:35 Pewne jak narazie jest że nie powinniśmy w nic wierzyć i bić piany do chwili gdy kontrakty nie zostaną podpisane. Nie wiem czy działacze klubu z nas robią idiotów czy sami nimi są. Niedawno byli pewni, że Tarnów będzie głosował za DK mimo iż kosztowałoby to Unię utratę Golloba, teraz nie wycofawszy się z pomysłu ściągnięcia TG do Bydzi zatrudniają |Harrisa? To może pobyt w Bydzi AJonssona też jest tylko pobożnym życzeniem? Pora wziąć wolne od speedwaya i odpocząć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropeczka1 Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 16:06 speedway w Polsce umarł 3 sezony temu wiec nie wiem o czym mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Go Bomber !!!!!! Go Bomber !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.07, 16:17 Nowy zawodnik psecytołech to myślołech co chodzi ło jocka a tu mos jakiś haris cycóś. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Nowy zawodnik W Poloinii 15.10.07, 19:36 Spokojnie z tymi rewelacjami. Harris to typowy fighter, ale czy będzie przykładał się do jazdy w Bydgoszczy? Czy bedzie na każdym meczu? Na razie to ten zawodnik nic wielkiego w speedwayu nie wywalczył, więc spokojnie poczekajmy najpiewrw do ewentulanych podpisów a dalej do następnego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:30 niestety na sportowych faktach napisali że nie będzie go u nas :(. Sorki za podnietę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 82.146.225.* 15.10.07, 23:59 nie podniecajcie sie harisem bo napewno nie bedzie jezdzil w poloni to ja wam to gwarantuje a nie wazne z jakiego zrodla tomek wraca do poloni i nie wazne czy ekstra czy 1 liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 212.160.172.* 16.10.07, 09:11 i powiem Ci że mnie bardziej cieszy twoja wiadomość niż infa o Harisie, jeżeli nawet są to jakieś ploty to jakomś nadzieją człowiek musi żyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 10:13 Wpis Kibica jest najbardziej logiczny ze wszystkich. Powrót TomGolloba do Polonii to nie tylko jedyny sposób na szybki powrót do Eligi ale jedyny skuteczny sposób na "RWD" dla pana prezesa i jego kumpli działaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:55 Jeśli kibic ma racje i Tomek faktycznie wraca, no to to jest najlepsze rozwiązanie i wtedy nie potrzeba nam Harrisów itp. To jest bardzo możliwe, bo tak racjonalnie na to patrząc to dla samego Tomka to też jest najlepsza opcja. Co on się tam będzie tułał po jakiś Rzeszowach czy gdzie tam jeszcze, jest już w takim wieku ,że to już nie jest mu potrzebne. To zawodnik zasłużony dla kraju, dla którego obecnie najlepiej będzie wrócić do macierzy na ostatnie lata swej kariery i tu w glorii chwały skończyć karierę, przyczyniając się wcześniej do wprowadzenia swojej Polonii ponownie do najwyższej klasy rozrywkowej. Myślę, że Tomek jest na tyle inteligentny, myśli racjonalnie i zapewne umie też dobrze kalkulować, czyli tym samym wybierze tą najkorzystniejszą dla siebie opcję, no i dla Polonii również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: 217.98.12.* 16.10.07, 13:38 Cześć Ona , ale się opcjonalnie sformatowałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Nowy zawodnik W Poloinii 17.10.07, 09:39 Tak długo jej tu nie było;(. Teraz można więcej czasu spędzić przy kompie czytając jej zwięzłe i jakże trafne posty:))) Tylko gdzieś czytałem, że albo AJ, albo Tomek... No i kto byłby kapitanem? No i kto ze względu na regulamin grzałby ławę? Choć jeśli to prawda, że przychodzi do nas Zenek "OLIWA" Plech, to i może Tomek do niego dokoptuje. Znają się przecież blisko od dawna. Nikt tak pieszczotliwie nie wypowiada Tomka nazwiska jak Zeno- vide Gollub :))) Odpowiedz Link Zgłoś
br594 Re: Nowy zawodnik W Poloinii 26.10.07, 15:59 No jasne, napwno Rybnik odpuści Harisa bo Polonia chce. Kiedy ten Tylinger zejdzie na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.07, 22:48 Jano bierta nozod krzyżonioka i tela. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:51 "krzyżanioka i tela? Chodzi wam ło tego "tela" co jo myśla? Dyć łon bedzie jeszcze bardziej wiekowy jak wy Baco? A z kuszy łon jeszcze szczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Nowy zawodnik W Poloinii IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 12:15 Po prawdzie gazdo to ch.. go wi. Sie domyslta kto bo mnie na pewno całom prawde z jałtomatu wykropkujom hej. Odpowiedz Link Zgłoś