Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Małysz skacze w Trondheim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 16:27
    Leć Adam leć.
    Obserwuj wątek
      • morfeusz_1 Adam Małysz skacze w Trondheim 08.12.07, 16:27

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeć!!!®
      • Gość: zdzich Adam Małysz skacze w Trondheim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 16:30
        Pitera do kadry!
      • Gość: Podhalanka Brawo Adaś:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 16:59
        I już jest lepiej niż tydzień temu!!! Brawo Adaś! :)) Po drugiej serii będzie
        jeszcze lepiej, bo nasz Adaś potrafi! I niech nikt w to nie wątpi:)
        • Gość: T Re: Brawo Adaś:))) IP: *.elsat.net.pl 08.12.07, 17:08
          Co z resztą naszych gwiazd? Znowu sukcesem ma być to, że wogole zakwalifkowali sie do turnieju głownego?
          • Gość: Podhalanka Re: Brawo Adaś:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 17:24
            wyczuwam ironie :) drogi/a "T" :))ale nie sprowokujesz mnie:) szkoda,że się nie
            zakwalifikowali do trzydziestki i owszem:)ale to jeszcze nie powód by wieszac na
            nich psy:) oni napewno też chcieliby zajmować pierwsze miejsca, zwłaszcza Kamil,
            który poznał już smak zwycięstwa:) wierzę głeboko,że jeszcze go doświadczy...,
            bo życze mu jak nalepiej:) Marcinowi zresztą też:) tobie też polecam takie
            pozytywne nastawienie:)
            • Gość: T Re: Brawo Adaś:))) IP: *.elsat.net.pl 09.12.07, 13:32
              Pani Podhalanko, nieczym nie prowokuje. Poprostu zaczyna mnie irytowac jak co roku "eksperci" w studio, mowia jakich to mamy młodych perspetywistycznych zawodników, tylko poza Adamem wyników nie widać, chyba że miarą sukcesu dla innych jest zakwallifikowanie sie do turnieju głownego, bądź tez zdobycie paru punktów w przekroju całego sezonu.
        • srakataka <a href="http://sroda-wlkp.myminicity.com" target="_blank">sro 08.12.07, 22:16
      • Gość: piwonia Leeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 17:12
        !-)
      • Gość: piąty Adam Małysz skacze w Trondheim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 17:14
        piąty!
        • Gość: zima Re: czy kogoś to w ogóle obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 17:24
          chętniej obejrzałbym mistrzostwa mongolii w dojeniu kóz. spadać z
          małyszem z ramówek TV.
          • Gość: Ewunia28 Re: czy kogoś to w ogóle obchodzi? IP: *.chello.pl 08.12.07, 17:58
            a co, Ty jestes najwaznieszy?
            wiesz jaką ogladalnosc maja skoki?
          • Gość: Laik T Re: czy kogoś to w ogóle obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 10:33
            Istotnie, nikogo nie obchodzi czego chce zima :)
      • Gość: Podhalanka Jest super! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 17:53
        No i co powiecie wszyscy gdakacze? Jest coraz lepiej tak jak mówiłam! :)) Chylić
        czoła przed Adasiem! :))) a charakteru wszyscy mogą mu pozazdroscić:) co pokazał
        w drugim skoku:)oby tak dalej... :))
      • Gość: piwonia Ciekawe co na to Edzio? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 17:57
        Małysz królem jest!
        • Gość: sramilton Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 18:11
          ...nawet jak bedzie skakać po 50m bedzie mi to obojętne, ponieważ to
          co zrobił w ciągu kilku sezonów pokazuje kim był, jest i będzie -
          legendą tego sportu...porównywać może sie z nim jedynie Matti Nykanen
          • Gość: Typer Re: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 20:05
            Pięknie powiedziane, właśnie z Małyszem mam to samo, wystarczy mi że wyląduje, i
            już będę zadowolony. To jest prawdziwe mistrzostwo, do takiego stanu doprowadzić
            kibica:)
          • Gość: Podhalanka Re: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 20:18
            :))) dokładnie
          • Gość: jeeest Dla mnie super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 21:42
            sroda-wlkp.myminicity.com
        • Gość: Johann Re: Ciekawe co na to Edzio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 18:30
          Gość portalu: piwonia napisał(a):

> Małysz królem jest!
          A ze krol jest juz nagi , tj slabiutki , kazdy widzi. Przestan pan
          juz panie Malysz sie wyglupiac .Dutkow masz chyba juz dosyc ( no ,
          chyba , ze Iza za duzo przepuszcza ), nie musisz sie pan juz wiecej
          wyglupiac. Tak i tak juz nic wiecej nie pokazesz , bos juz
          slabiutki.Twoj czas juz przeszedl , panie Malysz . Widze pustynie
          dla polskich kibicow.W niczym ,nic pozytywnego sie im juz nie kroi.I
          czym sie ta banda bedzie teraz podkrecala , chyba czekaniem na
          przyszloroczne ME w pilce noznej i na baty od Niemcow w pierwszym
          meczu .Oj dostana Polacy , dostana .Tak mysle , ze Polacy przegraja
          roznica co najmniej trzech bramek . Obrazowo mowiac , Niemcy wybija
          Polakom trzy zeby , trzy przednie zeby.Beda szukali ich na murawie w
          Oesterreich .Ciekawe , czy przyjedzie na ten mecz ten wasz
          Kartofel .Lepiej mu na to nie pozwolcie , znowu przyniesie wam
          pechaa i po ludzku wstyd ,jak sie usmiechnie tym swoim czarujacym
          usmiechem pelnej szczesliwosci .Ten usmiech komentuje :
          blogoslawieni ubodzy duchem.
          • Gość: sven Johann, zmiataj palancie IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.07, 18:37
            Johann znowu nudzi, proponuję go ignorować.
            Do domu, germańska cioto!
          • Gość: piwonia Czyżby Pan Jonann to Pan Edzio? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 18:49
          • Gość: Podhalanka Re: Ciekawe co na to Edzio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 19:01
            Johann wieczny frustracie deprim ci zalecam... od razu świat twój nabierze
            kolorów :)i może wtedy nie bedziesz przyganiać ludziom, którym do pięt nie
            dorastasz:) Adam był, jest i będzie królem, bo tego co on osiągnął nikt prędko
            nie powtórzy
          • Gość: dlugi do budy schuja do budy!!!!!! IP: *.z.pppool.de 08.12.07, 19:05
            wstyd ci, ze Niemcy wygnali cie do Polski????
            Trudno, tam jestes Wasserpolak, a dla nas szmata.Ponial?
          • Gość: nickt_ Re: Ciekawe co na to Edzio? IP: *.netcologne.de 08.12.07, 20:02
            Panie Johannie, jak Pana skoki narciarskie denerwuja, to prosze tutaj nie
            zagladac i nie wypisywac bzdur. A zeby uwolnic negatywna energie i uczynic
            zadosc frustracji prosze sobie wyjsc do lasu i pokrzyczec troche. Mowi Pan o
            Polakach w trzeciej osobie??? A co Pan nie Polak??? Osmiesza sie Pan od stop do
            glow!

• Gość: Ewunia28 Re: Ciekawe co na to Edzio? IP: *.chello.pl 08.12.07, 20:17
            Schuja to znowu Ty?????
          • filipesso77 Re: Ciekawe co na to Edzio? 09.12.07, 10:07
            Johann...cieniutka wypowiedz, bliska intelektualnego dna,pusra
            emocjonalnie...proponuje wizyte u psychoanalityka;-)
      • Gość: Maciek S. Już nie mogę z tym oddawaniem skoków i strzałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 18:04
        Dlaczego nie skoczyć dwa razy daleko, celnie strzelić, w ostateczności wykonać poprawny skok lub 100 skoków w ciągu tygodnia? Oddać można co najwyżej mocz, zresztą słowniki poprawnej polszczyzny są tu zgodne. Niedługo bokserzy będą oddawali ciosy i nie będzie wiadomo, czy chodzi o uderzenie czy o kontruderzenie.
      • bergman1 mnie interesuje JUDO 08.12.07, 18:48
        i tyle.
      • Gość: sven Adam Małysz skacze w Trondheim IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.07, 19:24
        Niecierpliwie czekam, aż nasi pozostali zawodnicy zaczną regularnie zajmować
        miejsca w pierwszej 10 - 20.

Jakby ktoś chciał tradycyjnie skomentować: "to se jeszcze poczekasz", proponuję
        spojrzenie na świat z wysokości belki startowej - choćby w Zakopanem. Nic nie
        kosztuje, a uczy szacunku. Nie tylko do wygrywających.
        Pozdrawiam Podhalankę i uczestników forum.
        • Gość: Podhalanka Re: Adam Małysz skacze w Trondheim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 20:14
          ;)) trafiłeś w sedno Swen z tą belką na Wielkiej Krokwii :))

ja sama widokii z Wielkiej Krokwii podziwiałam dość dawno temu... jeszcze gdy
          mama była ze mną w ciąży:))) i popatrz... :))) i szacunku mnie to nauczyło i
          miłość do skoków zaszczepiło:))
      • Gość: :) Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 21:41
        sroda-wlkp.myminicity.com
      • Gość: narciarka nuda z tym Małyszem, poprostu nuda jak diabli IP: *.promax.media.pl 09.12.07, 08:36
      • Gość: Trondheim Adam Małysz skacze w Trondheim IP: *.bb.online.no 09.12.07, 08:45
        Skocznia nazywa sie Granåsen, ale wymawia sie G R A N O S E N

TO DO KOMENTATOROW

dzis jest duzo zimniej juz minus piec stopni, a na skoczni z 10
      • Gość: bobas_pk Adam Małysz skacze w Trondheim IP: *.chello.pl 09.12.07, 16:12
        A to ciekawe... W relacji telewizyjnej był 8 i wypadł poza pierwsza 10-ę pucharu
        świata. Czyżby artykuł równie trafiony jak ten o kibicach Wisły Kraków?
        • Gość: bobas_pk Re: Adam Małysz skacze w Trondheim IP: *.chello.pl 09.12.07, 16:14
          Sorry...nie zauważyłem, że to wieści z wczoraj. Mea Culpa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka