banan881 05.08.03, 21:50 Dajcie Kęskę do gieksy Jest już w gieksie na bank. Jeszcze nie podpisał (na dniach) ,ale wiadomość potwierdzona przez samego Lorensa. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fruwaliks Re: Kęska w GKSie 05.08.03, 22:07 Dzięki za bardzo ważną informację. Zmieniam strategię mojej drużyny. To jest informacja, która całkowicie odmieni tę grę. Takich ludzi jak banan tu potrzeba więcej. Jak będziesz miał jeszcze jakieś informacje o wybitnych polskich piłkarzach to dawaj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
banan881 Re: Kęska w GKSie 05.08.03, 22:45 fruwaliks napisał: > Dzięki za bardzo ważną informację. Zmieniam strategię mojej drużyny. To jest > informacja, która całkowicie odmieni tę grę. Takich ludzi jak banan tu potrzeba > > więcej. Jak będziesz miał jeszcze jakieś informacje o wybitnych polskich > piłkarzach to dawaj znać. Ja nie powiem ,kto tu nie ma mózgu i zadaje rąbnięte pytania Odpowiedz Link Zgłoś
fruwaliks Re: Kęska w GKSie 05.08.03, 23:10 Powiedz. Prosze powiedz. Myślę, że wszyscy chcą wiedzieć. Podziel się tą swoją wiedzą. Błaagam. Odpowiedz Link Zgłoś