Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Deluxe Ski Jumping - RECENZJA

IP: *.conquest.pl 03.04.01, 21:59
    Ciekawa recenzja, dosc obiektywna IMHO - zajrzyjcie na
    http://www.recenzje.pl/dsj.html i dajcie znac, co
    myslicie
    Obserwuj wątek
      • Gość: bano Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: 212.184.123.* 04.04.01, 05:19
        pomijając fakt, że istnieje jeszcze jedna gierka "skijumping" or cóś, tylko,
        żze tam są wszystkie skocznie, prawdziwe nazwy i zawodnicy, tylko grywalność
        mocno szwankuje (bardzo mocno) DSJ rządzi i będzie rządził
        • Gość: Smokus Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: *.conquest.pl 04.04.01, 21:59
          No, grywalnosc jest co najmniej rowna. Ja wole Sj niz DSJ, ale to sprawa gustu.
          A reszta to juz tylko kwestia wypromowania DSJ przez GW
      • Gość: Gelu Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: 195.94.222.* 05.04.01, 09:43
        Recenzja ciekawa - ale czy obiektywna? Nie sądzę.
        Mam wrażenie, że autor recenzji trochę przesadnie przywiązał się do wersji
        DEMO. W pełnej wersji można grać 16 graczami, można rozgrywać konkursy
        drużynowe (4 drużyny po czterech zawodników), no i są 32 skocznie.

Zgadzam się, że skocznie są jakieś wymyślone (mnie też to denerwuje). Poza tym
        ciekawiej by było, gdyby można było ustawić 50 zawodników, z czego do drugiej
        rundy przeszło by 30. Można by także rozważyć możliwość wprowadzenia jakiegoś
        treningu w trakcie turnieju (np. fakultatywnie jedna seria treningowa przed
        każdą kolejną skocznią).

To wszystko jednak daje autorowi możliwość rozwoju gry na przyszłość. To co
        obecnie najbardziej podoba mi się w DSJ, to łatwość obsługi i realizm gry (no
        może z wyjątkiem braku znoszenia na boki i konieczności korygowania lotu).
        • Gość: Faflon Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 05.04.01, 11:57
          International Ski Jump jest dość prymitywny ale także wciąga. Ja osobiście
          prefereuje SkiSprinegen 2001
      • Gość: Tiges Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: 195.205.101.* 05.04.01, 12:39
        Jest w recenzji troche niescislosci.
        Fakt iz jest robiona na wersji demo jest troche dziwny.

sama rejestracja tez nie jest rozbojem. Gra ma swietna
        grywalnosc (szczegolnie jak jest kilka osob) i nie byla
        pisana specjalnie teraz (isniala wersja 2000 i chyba 1999)

a sluzy do rozrywki co jej sie swietnie udaje.

ja mam nadzieje ze Jussi doda prawdziwe regoly
        kwalifikacji sie do zawodow co jeszcze zwiekszy jej
        miodnosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka