Gość: Smokus IP: *.conquest.pl 03.04.01, 21:59 Ciekawa recenzja, dosc obiektywna IMHO - zajrzyjcie na http://www.recenzje.pl/dsj.html i dajcie znac, co myslicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bano Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: 212.184.123.* 04.04.01, 05:19 pomijając fakt, że istnieje jeszcze jedna gierka "skijumping" or cóś, tylko, żze tam są wszystkie skocznie, prawdziwe nazwy i zawodnicy, tylko grywalność mocno szwankuje (bardzo mocno) DSJ rządzi i będzie rządził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smokus Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: *.conquest.pl 04.04.01, 21:59 No, grywalnosc jest co najmniej rowna. Ja wole Sj niz DSJ, ale to sprawa gustu. A reszta to juz tylko kwestia wypromowania DSJ przez GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelu Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: 195.94.222.* 05.04.01, 09:43 Recenzja ciekawa - ale czy obiektywna? Nie sądzę. Mam wrażenie, że autor recenzji trochę przesadnie przywiązał się do wersji DEMO. W pełnej wersji można grać 16 graczami, można rozgrywać konkursy drużynowe (4 drużyny po czterech zawodników), no i są 32 skocznie. Zgadzam się, że skocznie są jakieś wymyślone (mnie też to denerwuje). Poza tym ciekawiej by było, gdyby można było ustawić 50 zawodników, z czego do drugiej rundy przeszło by 30. Można by także rozważyć możliwość wprowadzenia jakiegoś treningu w trakcie turnieju (np. fakultatywnie jedna seria treningowa przed każdą kolejną skocznią). To wszystko jednak daje autorowi możliwość rozwoju gry na przyszłość. To co obecnie najbardziej podoba mi się w DSJ, to łatwość obsługi i realizm gry (no może z wyjątkiem braku znoszenia na boki i konieczności korygowania lotu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faflon Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 05.04.01, 11:57 International Ski Jump jest dość prymitywny ale także wciąga. Ja osobiście prefereuje SkiSprinegen 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: Deluxe Ski Jumping - RECENZJA IP: 195.205.101.* 05.04.01, 12:39 Jest w recenzji troche niescislosci. Fakt iz jest robiona na wersji demo jest troche dziwny. sama rejestracja tez nie jest rozbojem. Gra ma swietna grywalnosc (szczegolnie jak jest kilka osob) i nie byla pisana specjalnie teraz (isniala wersja 2000 i chyba 1999) a sluzy do rozrywki co jej sie swietnie udaje. ja mam nadzieje ze Jussi doda prawdziwe regoly kwalifikacji sie do zawodow co jeszcze zwiekszy jej miodnosc Odpowiedz Link Zgłoś